20430
-
droidka #6710 Hali! Bocs, ha az amit akarok kérdezni már elhangzott volna régebben, marhára nincs türelmem az egész rovatot az elejéről végigolvasni!... Próbáltam beindítani a gyártást(Ore Mine), vettem bele energiacellát, de olyan botrányosan lassan gyártotta a cuccot, hogy tíz napnyi teherfuvarozás után dühömben feladtam a játékot, s azóta felé se néztem :( !... Mert hát ez gyanítom valami programozói hiba kellett hogy legyen!!! Vagy csak én szúrtam el valamit? Ott néztem, hogy az A.I. Ore Mine milyen sebességgel gyárt, azt annál persze, hogy jó volt!!!!... De hogy nekem miért nem gyártott rendesen valami normális, elfogadható sebességgel azt fel nem tudom fogni!!!???Pedig felturbóztam még ilyen konstrukciós egységgel is! Vagy az önálló aszteroidákra kellett volna valahogy rárakni az egészet? De akkor hogy?Meg láttam, hogy az A.I. mintha elvontatta volna az ércbányáját, de utána sem pakolta rá egy nagyobb aszteroidára...És nem is volt feltápolva konstrukciós egységgel sem az övé!És mégis 100milliószor gyorsabban termelt mint én az ugyanolyan bányámmal!!... Vagy az önállóan lebegő aszteroidákat csak a bányászhajók használhatják? A többi gyárral meg már nem volt kedvem vesződni mérgemben!... Azok is ilyen értelmetlenül lassan termelnek?
Ezt azért illett volna rendesen megcsinálniuk, és nem majd hogy várjon az ember a javított verzióra, meg a scriptre!!!... Amúgy eléggé tetszett volna! De ahhoz, hogy sofőrködéssel összekulizzak egy Split csatahajóra, arra már nem volt kedvem egy ilyen kiábrándító dolog után!... Ha valaki tud valamit ebben a dologban segíteni, akkor az válaszoljon léci!! Mert ha a gyártás ki lett esetleg javítva az újabb verziókban, akkor valószínűleg újra nekiveselkednék... Üdv! -
klb #6709 Köszönöm a válaszokat.
A navigációs satellite akkor nem akkor kaland nekem. A felfedezést, és kereskedést kombinálva fedezem fel a szektorokat. Ha van valami amit érdemes megvenni, és jó árban el tudom adni az aktuális rakományt, akkor cserélek, és megyek tovább.
Összejött a pénz a Trade command software III.-ra, így arra gondoltam, ott hagyom a Mercuryt-t a Split központi szektorban, had kereskedjen. És veszek egy Split vadászt - ahogy elnézem az a leggyorsabb - és azzal elindulok összeszedni az üres hajókat. Kérdés, hogy a leggyorsabb vadásszal valóban van-e esélyem megpattanni, ha valaki meg akar támadni?
A hajók eladásához lenne még egy kérdés, amikor eladom a shipyard-on, a fegyverek, pajzsok, stb árát is kifizetik, vagy azokat előbb érdemes eladni egy equipmentdock-ban, és csak a csupasz hajót értékesíteni?
-
A raktér növelése pénzben nem lineárisan megy, ennyit biztosan tudok. -
SaGa Jr #6707 Úgy emlékszem az ecliptic projectort be kell kapcsolni hogy működjön. Van neki külön billentyűje, de sok értelme nincs.
Navigációs satellite arra jó, hogy kidobod egy rendszerben és amíg ki nem lövik, az általa belátott területet láthatod mindig. Ha netán van az érzékelési körzetében állomás, akkor annak is látod a pillanatnyi árait, nem pedig a letárolt adatokat amiket akkor kaptál, mikor utoljára ott jártál. Duplex scanner van amúgy ezen, szóval nem nagy területet tud figyelni.
Az advanced satellite jobb választás, mert triplex scanner van rajta és így a rendszer egy jókora pontját beláthatja.
Special Command Software arra való, hogy van a parancsoknál egy special commands menü is. Na ha nincs software akkor nincsenek itt parancsok. Ha van akkor megláthatod miket tartalmaz.
A nagyobb Mercuryhoz magasabb reputáció és rang kell, plusz meg is kell találnod a kérdéses állomást ahol kapható. Emellett mindegyik szállítóhajó, típustól és altípustól függetlenül, nem maximalizált raktérrel jön. Marha drágán lehet felbővíteni maximális rakterűre őket.
A kapuk közelében figyelni kell a közlekedésre ez tény. Ha szétkensz valakit az bizony kellemetlen. Minél nagyobb a hajód, annál könnyebb ezt elérni. De nem kell aggódni, mert a kérdéses faj rendzsereiben kereskedéssel, kalózvadászattal vissza lehet tornázni a rangot.
Balesetek előfordulnak. -
klb #6706 Sziasztok
Belefutottam néhány olyan kiegészítőbe, amit nem tudok mira való.
Ecliptic projector
Ez valami segítség a rendszerben való navigáláshoz. Állítólag kijelez valamit. Megvettem, de semmi változást nem látok.:(
Navigation Relay Satellite
Navigációs adatokat küld, de hogy miért nem igazán értem.
Special Command Software
Pontosan mire való? Valami olyasmit ír, hogy kidobnja a rakományt, ha a hajóm felrobban, de úgy értelmezem, hogy egyéb céljai is vannak.
Más:
A quickstarton kapott Mercury rakterét elkezdtem tuningolni. 3000 egységig nem is volt vészes, de az, hogy 3000-ről felnyomjam 4000-re, már több mint 100000kreditbe kerül. Egyszerűbb lenne venni egy nagyobb Mercuryt?
Más is járt már úgy, hogy belépve egy szektorba még a kapu környékén felkenődött valaki a pajzsára? Tegnap beléptem a Split központi szektorba, hogy vegyek egy gyors vadászt, erre mindjárt megholt valaki a pajzsomon, az ugrott a reputációm.:( -
Már karácsonykor majdnem megjelent :-(
Azóta nem raktam fel megint :-( -
xtm 0.7-es mod ezt várja mindenki nézd meg a honlapján vagy olvas vissza a forumon -
kobra223 #6703 köszi de melyik mod lesz az xtm 0.7-es mod? -
jelenleg 9700 nál tartok de most várok a modra mert az alapjába megváltoztasa a játékot és egyszere szeretném leforditani. -
kobra223 #6701 sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hol halad most a magyarítás az x3-ban? kb hány százaláknál? -
SaGa Jr #6700 Bocs, de én úgy emlékszem, hogy nem garantált időpontról volt szó, hanem valószínüsíthetőről. Innentől meg annyit csúsznak amennyit akarnak. Majd kijön ha kijön és akkor majd utána játszik vele az ember. -
most voltam fen énis és valami 6 naprol beszélnek ezek nek se lehet hini ahogy nézem -
Zombye #6698 Végül is én asszem, hogy csinálom tovább a normált. A fontos dolgok Credit, hajók, átmenti az X3-X3 konverter.
-
Ace McCloud #6697 Hi !
A fene ettől féltem. Továbbhúzzák...... -
kisviku #6696 OFF:
Szokni kell,nem rossz.Látványban jó,kicsit egyszerűbb feladatok,zene már sajnos nem a régi,de élvezetes.
ON
Azért nem mondtam komolyan, hogy az X4-re leszek itt újra...ugyanúgy megmaradok az X világnál is.Csak a másik már gyermekkorom óta kísért (CNC világ)
-
Bonczi #6695 <>Huhh, nekem is meglett C&C 3....Ez nagyon állat :D
Igazi Tiberian Sun környezet. Nagyon fain.<>
A 0.7 szerintem még nem jött ki :(
-
OFF:
én meg azt remélem, hogy késni fog, mert én meg vasárnap kapom meg a C&C3-at:))
egyébként van olyan jó, mint a red alert volt? nem grafikailag kérdezem:))
ON: -
Lysandus #6693 Na, kijött már a 0.7? -
kisviku #6692 Nem nem készülök...megjelent a CNC 3 és abbahagytam az X-et...egy jó időre.
Majd az X4-nél visszajövök.
-
mrgmrg #6691 Sziasztok!
Hol lehet a 0,7-ről hivatalos infókat olvasni? -
goyo2 #6690 Ez az x3-x3 converter az elvégzett küldetéseket, és reputációt nem adja vissza? Próbálta már valaki. -
Zombye #6689 Csak azért nem sírok annyira az elvesztett dolgaimért, mert ezzel a Mercenerys scriptel elég gyorsan lehet majd pénzt szerezni, így relatíve gyorsan (kb fél év, mert túl sok időm inics a játékra) ismét sínen leszek.
Jöjjön mán ki!
Játszani szeretnék! -
Bonczi #6688 Én még nem, de már várom :) -
Ace McCloud #6687 Bocs ! Xtended -
Ace McCloud #6686 Húúú !!!
Elvileg ma jön ki az extended !!!!
Tudtok már róla valamit?? -
Zombye #6685 Háát bizony...
Csak azt a sok szép elfogott medúzát, meg eclipset sajnálom. most egyikből sem fogok tudni tervet csinálni..
brühühűűű -
Nagy a csend. Előre pihentek az Xtended hétvégére?
-
keres meg fontos -
Ace McCloud #6682 Köszi a "segítséget" :O( -
klb #6681 Ok, megoldódott. Forgott 25 percig utána meguntam, és egy másik mentéssel újra megcsináltam a missönt. Így már csak kb 10 percig forgott, körbe. Közben az elérhető menűket nézegettem... még mindig rosszul vagyok egy kicsit.:) -
Zombye #6680 Elméletben Márc. 30. -
DeviloftheHell #6679 hmm erre is rég jártam kb mikorra jön már ki ez a .7 es xtm addig nem is kezdem elörröl egy jókis adatvesztés után minden mentéssel együtt -
energia cellát is nelékej mert nem ugrik akkor 

-
látod ez nagyon jóóóóó őtlet ...
-
kisviku #6676 Szerintem rakjál jumpdrive-ot az aszteroidára és ugrasszad el...
-
SaGa Jr #6675 Várakozz. Nem programhibáról van szó, hanem időbe telik míg felveszi a kiscsaj kísérőd a csomagot. Ez nagyon véletlenszerűen meghatározott ideig tart. Volt hogy 5 mp volt az egész, volt hogy 15 percig forgott a képernyőn egyhuzamban a ládika. Idővel megoldja a problémát a csaj és akkor majd mehetsz tovább. -
azé látom te is kitalálsz néha érdekes dolgokat én ezt ugy oldotam meg hogy 10 vipert raktam be őrjárara oda idegen nemtud belépni mert hamu lesz belőle mert 470 -nel kaparnak nincs ojan hajo ami meg tudna lépni még a nagyok se tulnagy a 10 hajó fegyverzete és jok a pilotáim evel már én is kisérleteztem de nem sikerült nekem se. -
Ace McCloud #6673 Hi !
Néhány nappal ezelőtt sikerült 6db Gamma kyont összeszednem !
Nos szerintem senki ne törje magát érte, mert rengeteget fogyaszt, borzasztóan pontatlan, és nem túlságossan erős.
Volna néhány kérdésem !
Megpróbáltam aszteroidát elvontatni, de a vonósugár bele sem tudott kapaszkodni. Amikor állomást építettem a felszínére, faxán vontathatóvá vállt.Sajna mindíg elfordult mígnem rájöttem hogy meg lehet találni a súlypontját, és akkor simán vontathatóvá vállik. Azonban a kapunál akadt kisebb problémám, nevezetessen az hogy nem fért be az egész cucc a gyűrűkbe, (hihi roppant mókássan festett) és megsemmisült a szikla és az építményem is. Esetleg tudnátok módszert, vagy modot :O) ennek megoldására??
Másik gondom hogy a xeon 347 - ha jól eléxem - szektort kicsit kipusztítottam, ill egymásra uszítottam a xeonokat, és most nem müxik a xeon migration mod. Valaki ismeri ennek a dolognak a megoldását?? -
Az Xtended ingyenes mod, simán letöltheted majd. -
kisviku #6671 Hát szorri a kihagyásért, de az utóbbi napokban a gépem megreformálása, azaz formázása folyt.Hamarosan olvasható lesz az M2-es hajók tesztje is,melyet folyamatosan írok.