20430
-
Zombye #6990 Háát ha ez egyszer megjelenik...
Jó ég...
-
egy online fordito forditota ezért kell várni erre a extendedre
Tulajdonság 90 új szektorok beleértve:
- A Naprendszer
- Új Xenon, Khaak, Kalóz, és Yaki Szektorok
- Új Elveszett ember Szektorok
- Új Ismeretlen Szektorok
- És számtalan új helyek kikutatni!
És ha az isn't elég, we've szintén eldöntött adni te egy (durva) tulajdonság lista 0.7:
83 Új Hajó:
- Argon, Terran, Paranid, Otas és Sohnen M0's
- Teljes bókja M7 fregatt osztály hajónak
- Teljes pótléka MM6NAK katonai kísérő naszád osztály hajó
- Egy M8 osztály hajó mindegyik a 5nak fontosabb verseny egy különleges tulajdonsággal per M8, valamint az Otas Őr védelem fregatt
- 7 Hajó -ból X2 hozott vissza, újjáalakít és refitted különleges forgalmazó keresztül a világegyetem
- Teljes bókja Terran hajónak eladó és aktív a világegyetemben -ból M0 le M5
- MTS, Katonai Szállítás osztály hajó, TS hajó fogakkal.
- Kalóz Gálya, fregatt és 2 egyedi új Kalóz harcos modellek
- Otas (egy részvénytársaság szakosít ban haladó technológia) fog van egy teljes bókja hajónak -ból M0 le M3, mindegyik különleges megkülönböztető tulajdonságokkal.
- Egy új verseny, és 9 hajó használt őket.
- Egy flottája új Yakinak és Elveszett ember hajó feltárni, vásárol és használ.
- Sok egyéb változatos hajó szeret a Krait, Boron Bálna és Xenon P Támadó
Xtensive Eredmények újítások
- Shockwaves és megjavított csatahajó robbanások
- Hozzáadta törmelék hajó robbanásokban
- Új kalóz és Yaki motor eredmények
- Új hanghatások
- És egyéb kisebb megcsíp összes a 0nak.6 újítások
2 Új Fegyverek
- A Paranid Nehéz Lövedék Fegyver: Egy ammo alap lövedék indítóállvány képes ellenállhatatlan hosszú sor bombázás
- A Sohnen Gerenda Ágyú: Korlátolt intel elérhető köszönhető egy külön hiánya tűlélőknek.
Felül 45 Új parancsok és tulajdonságok beleértve:
- Hajóépítés képességek néhány hajó
- Here épület képességek az Argon Griffon Here Fregatt
- Hajó kiterjedés feljavítás feltételek játékos birtokolták berendezés dokk flotta equipping cél.
- Összetett raktár növekedés az összeg az tud hogy tárolt gyár összetett, vagy saját egyedül áll használ tárolni árujuk.
- Többszörös elektronikai hadviselés tulajdonságok Otas hajó.
- Az Otas őr Védelem Fregatt
- Pont Pont jumpdrives néhány haladó hajó.
- Sok egyéb tulajdonságok beleértve üzembehelyezés hajó megjavít szolgáltatások dokk és hordozó, beállítás főváros hajó önműködően végrehajt taktikai visszavonulás amikor tűzben , a képesség felvonultatni felderítő here hosszasan sor reconnaissance, és sokkal több ...
Új állomás:
- A hatalmas és ősi Dyson Szféra, alatt ellenőrzése egy ismeretlen erőnek
- A pompás Otas Főhadiszállás épített körül egy sorozat hajdan bányászat szolgáltatások.
- Új gyár a termelése a Nehéz Lövedék Fegyvernek és ammo, Megrázkódás Impulzus Generátor és felderítő here.
- Sok nagyobb gyár fegyver és hajó alkatrészek termelés (potenciálisan még kompatibilis Ashley's XLVAL fabs)
- Hamisít termék Terran Elektromágneses Lüktet Ágyú és Terran lövedék.
- Új, külön Hajógyár a 5 fő verseny
Felül 20 Új Küldetés:
- Beleértve egy új Xtended tag hatványozás egy új és rémítő verseny a játékossal fárasztó elfordít egy világegyetem összetör háború.
- Többszörös hajó feltárni és egymásra hat belül a világegyetemmel, vezető küldetés és oldal keresés és általános kölcsönhatás a világegyetemmel.
- Több új BBS küldetés, beleértve küldetés feloldani új hajó úgy mint az Argon Leviathan.
- Veszélyes új küldetés feltérképezetlen ellenség űrbe
Sok egyéb új tulajdonságok beleértve:
- Új áru és tulajdonságok találni és használ
- Sok megjavított AI használata összes hajónak, vezető több választék és élet a világegyetemben
- változatos AL beépülő modul feltételek engedélyezni:
-- Shockwave kár -ból csatahajó robbanások
-- Egyéb független cégek belül a világegyetem
-- Véletlenszerűen vagy rögzített fekvések új hajógyár és fontos állomás
-- Sok új állomás találni és kereskedelem -val
eből kilehet hámozni hogy mit akkarnak kőzbe megin jőtt ki uj képek .. -
a station manager, mint a neve is mutatja az állomások menedzselését végzi. több apró beállítási lehetőség után mindent magától fog csinálni. ha nincs elegendő vagy kevés az alapanyag, akkor a hozzárendelt szállítóhajó(ka)t elküldi a legközelebbi olyan - a beállított maximum szektor távolságon belüli - állomásra, ahol ahhoz a legolcsóbban juthat.
Ugyanez eladásnál is igaz. Bizonyos érték fölött - amit nem tudok, de elég hamar - bepakolja a legyártott termékeket és a legdrágább helyen eladja.
Nekem mindig elég volt egy szállítóhajót beállítani, még egy 5 gyáras komplexet is simán el tud látni, hiszen egy fordulóval akár több ezer egységnyi árut is tud vinni/hozni. A lényeg, hogy legyen benne jumpdrive, hogy hamar tudja lebonyolítani a fordulókat. Ezen kívül ott vannak az idegen fajok kereskedői. A beállított értéken alul/fölül nem fog adni/venni az állomás.
a második kérdést nem értem, de szerintem a TSMk3-ról beszéltél, az meg le lett írva többször is, úgy ahogy az előbbi szöszenetem is. -
Zombye #6987 Üdv!
Először is tisztázzuk, mulyen "csatahajóról" van szó...
Nálam a csatahjót az M2-es rombolók jelentik, Najó! M1-es anyahajót is nevezhetjük annak, de pl. egy M6os korvett már kevésbeé az...
Bár lehet annak is nevezni.
ALapban a kalózoknak nincsenek ilyen csatahajói. Ha mercenery scriptet használsz, no ott van rendesen.
Nekem pl. egy nagy csata után maradt egy Pirate Titan a színen, amit hát ugye az M7es yachtommal sem nagyon tudtam lekaparni...
Ha nekedi is ilyen dög rohangászik valahol és lelövöd, a harci rangod biztosan nő. Mennyivel? ez erősen függ attól, hogy épp mien rangban vagy.
Magasabb harci rangnál kevesebb százalékot kapsz, alacsonyabbnál értelemszerűen többet.
Ha Pirate szektorban lövöd le, nem kapsz senkitől reputációnövekedést. Ez csak akkor jár, ha egy adott faj szektorában nyírod ki a hajót.. a repunövekedés is ugye attól függ, hogy az adott fajnál épp mekkora rangod van.
-
fuho #6986 a station manager pontosan mire jo és ha letöltötem azt a segitséget hogy a hajoimhoz pilotát tesz azt hogy tudom használni mit kel vele csinálni hogy a hajom is megkapja? 

-
fuho #6985 ha egy kaloz csatahajot megsemisitek menyivel ogrik az elismerésem?
-
Walzer #6984 Navégre...megvan... sikerült...:)
van station manager:) -
SaGa Jr #6983 Csatahajóval csatázz. Mi másra használnád?
Olvass vissza a fórum kezdeti időszakáig. Ott találsz nagyon részletes ismeretetőket kisviku jóvoltából, aki nagyon aktívan tesztelgette a nagyvasakat.
De Amaro oldalára is elmehetsz és elolvashatod ott is. -
Walzer #6982 script installer - felinstallálta a station managert, de nem jelenik meg uj parancs a station command consol-on, csak az az egy: auto transfer credit(vagy vmi ilyen)...
mit rontottam el? :S -
fuho #6981 sikerűlt beálitanom a kereskedö hajot
-
fuho #6980 ha veszek egy hadihajot mijen fegyverekel szereljem fel? egy m2 est veszek ha lesz rá pénzem és mire használjam? -
fuho #6979 köszönöm -
Lysandus #6978 Mindegy, nekem semmi bajom azzal, ha ugrálnak. :-) Egyébként támadás miatt még nem vesztettem UT-ét. Ha megtámadják, elugrik. Olyan már volt, hogy nekiment valaminek és szétkenődött... -
Lysandus #6977 Vagy nem jó szektorba küldted, ahol nincs jó kereskedelmi lehetőség (a jó szektorok sok lehetőséggel: Power Circle, Argon Prime pl.). Vagy nem jó parancsot adtál ki neki (start sector trade-t kell megadni neki). Vagy nincs fenn minden a hajón, amivel sector tradelni szeretnél. Felszereléslista van a faq-ban. -
Lysandus #6976 Igen ám, csakhogy vannak olyan nyersanyagok, félkésztermékek, amelyeket az adott faj nem termel. Pl a telládium. Meg egy csomó minden. Azokat a fajoknak egymástól kell beszerezni. -
SaGa Jr #6975 Nekem maradtak. Tettem ugyanis a dologról. :-)
Pár megfelelő helyre kitett állomás és aztán az UT egymagában elintézi a bizniszelést.
Az Argonokén kívül minden faj központi rendszerei körül jókora pangás szokott lenni ami a kereskedelmet illeti. Elsősorban a nagyon kevés SPP miatt és pár gyengén termelő alapanyag gyártó üzem miatt. Párat kihelyezek, meg némi alapanyag gyárat is ledobok a környékre, aztán az UT-k már nem nagyon mászkálnak messzire.
Gyakorlatilag minden helyben meglesz pár szektoron belül. Ugyanis minden faj központjainak közelében teljes gyártósorok várják éhesen az alapanyagokat, illetve várják hogy a késztermékeket elvigyék.
Arra semmi szükségem nem volt, hogy egy UT mindenfelé rohangásszon és még a végén lelövesse magát. MAradjon csak a védettebb területeken és így is dől a lé. Csak előbb lökni kellett egy kicsit azon a lassú gazdasági gépezeten. :-)
A szatellit kiszórást azt én is elvégeztem. De nem a kereskedelem miatt, sokkal inkább az Assassin Guild feladatainak elvégzését megkönnyítendő. -
SaGa Jr #6974 Nem talál éppen jó kereseti lehetőséget. Vár a jó vételre ezért áll. Nem megy mindig folyamatosan. Ha épp nincs semmi jó biznisz akkor vár a lehetőségre.
UT - Univeral Trader (fejlett kereskedő aki tőled függetlenül teszi a dolgát)
NPC - Non Player Character (mindenki más a saját karaktereden kívül) -
fuho #6973 ja és mik ezek a röviditések hogy ut,npc?
-
fuho #6972 nem értem hogy lehet beálitani mert megvetem az mk3 at a hajomhoz és kiadtam neki a kereskedö parancsot egy ido után meg bedokolt egy hejre és ot maradt miért? 

-
Lysandus #6971 Egyébként az UT-nek van még két nagy előnye azon kívül, hogy az egyik legjobb pénzkereset. Az egyik, hogy felpörgeti a gazdaságot. Amiben az NPC-ék nem igazán jeleskednek. Az UT-kel mindig találtam pl 25 megás pajzsot, mert folyamatosan termeltek a gyárak, nem álltak be, nem fagyott le egy egész termelési ciklus vmi hiány miatt.
A másik, hogy ugye a kereskedés automatikusan növeli a játékos reputációját az adott fajnál. És ez igaz a játékos UT-jére is. Az UT összes eladása és vétele úgy növeli a megítélését, mintha saját maga kereskedett volna. -
Lysandus #6970 Nekem sosem maradtak egyhelyben. A fél ismert univerzumot is átugrották akár. Igaz én mindenhova nyomtam sat-ot amint felfedeztem egy szektort. -
Lysandus #6969 Nem cheat. Mert ha nem rakod fel akkor az alapproginak kijön egy hibája. Az, hogy hiába van mondjuk két vagy több az alőállított terméket eladó hajód ugyanahhoz a gyáradhoz rendelve, sokszor előfordul (sőt tulajdonképpen törvényszerűen előfordul ha belegondol az ember), hogy mindkettő, vagy mindhárom egy helyre viszi eladni. És akkor az, vagy azok, amelyek később érkeznek csak járkálnak tele raktérrel ide-oda. Station managerrel ilyen nem fordulhat elő, mert nem indít két hajót ugyanoda.
Igen a max jumps-nál állíthatod be.
Igen a sell best price paranccsal indul eladni. -
A station manager nem cheat,pénzbe kerül és semmi extra dolgot nem kapsz.
Amaro oldalán elolvashatod a részletes leirását is, ha visszaolvasol a 6952-s hozzászolásig megtalálod a cimét. -
Lysandus #6967 Dehogyis!!! Az UT rendeltetésszerűen használja az jumpdrivot. És nyugodtan lehet neki venni EC-t is hozzá az elején. Állítólag tényleg csak bizonyos szint felett használja, de akkor úgy ahogy kell. Rögtön miután elad valamit még az állomáson gyorsan végigpörgeti a lehetőségeket, kinézi, hogy mit vegyen, elindul, és rögtön ugrik a célszektorba. Ott megveszi az árut, kidokkol és megint huss... már ugrik is az eladási szektorba. -
Walzer #6966 Köszi:)
a home base-en amikor megadom a maximum jumps nál akkor az azt jelenti hogy hány szektorra távolodhat el??
és akkor a sell best prize-al frankón eladja a cuccost?
Erről már hallottam:
Station manager.
ez lényegében cheat...nme??
"Amaro oldalán vagy bármelyik X3-as oldalon megtalálod"
mi a pontos címe az oldalnak?? -
SaGa Jr #6965 Nekem ne mugrált, igaz nem is volt rá szükségük az UT-knek. Mindet olyan helyen engedtem szabadjára, ahol 5 szektoros távon belül rengeteg kereskedelmi lehetőség akadt és mind ott is maradt azon a területen ahová rendeltem őket.
Ha támadást érte valamelyiket, az elugrott, de máskor én még nem tapasztaltam hogy ugráltak volna.
Ettől persze bármi lehetséges. Ugrani tuti fognak, ha támadás éri őket és van ugrásra lehetőségük. :-) -
SaGa Jr #6964 Mindig simán mennek az ellátó/eladó hajók. Hogy milyen messzire, az csak attól függ, hogy az állomásnál mit állítottál be távolságnak (mennyi szektort kóborolhatnak el). De szintén az állomáson megadhatod azt is, hogy landolhassanak rajta idegen kereskedők is. Ekkor ők is hoznak visznek árut. Csak legyen elég pénz az adott állomás számára, hogy a kereskedelmet lefolytathassa.
A lényeg, hogy sima állomáshoz rendelt (home base-ként az állomás van beállítva) hajó mindig simán megy, nem ugrál és csak annyira távolodik el az állomástól, amennyire ez be lett állítva. -
én úgy vettem észre, hogy sűrűn használja a jumpdrive-ot, amikor kellett ugrált. persze lehet, hogy kell bizonyos szint hozzá, de szerintem 8-10-es szint körül már illik neki használnia. -
ehhez nem kell TSMk3. egy script-re van szükséged, a neve Station manager. Amaro oldalán vagy bármelyik X3-as oldalon megtalálod. 20000 Kreditbe kerül, amolyan letölthető szoftvernek titulálja. amikor leraksz egy gyárad, termelő-üzemet bármit, akkor lesz benne egy ilyen kiadható parancs. levonja a lóvét és innentől saját maga dönti el, hogy miből mennyit kell venni, vagy ha sok van valamiből akkor eladni. természetesen mindent be tudsz állítani, árat, milyen messzire/ről vigye/hozza, kereskedjen-e más fajokkal is stb. Egy hajót kell csak hozzárendelni és minden automata. nagyon hasznos. -
SaGa Jr #6961 Naná hogy nem kedveli. :-)
Csak üres raktérrel szabad átállítani UT-re egy sector tradert. jump drive-ot meg csak akkor fog igazándiból használni, ha megtámadják. Ez szintjétől független. Magától nem fog ugrálgatni sehová, hanem szépen odamegy normál módon, kapuk használatával.
MEg amúgy sem kell ilyenre pazarolnod a pénzed. Majd ha szükségét érzi vesz magának jump drive-ot, ahogy védelmi eszközöket is a kereskedőd. Idővel a haszon egy részéből úgyis vesz drone-okat védelemre, felszereli magát tartalék cellákkal, hogy ha gond van csak kidob pár drone-t, aztán elugrik a helyszínről. -
Walzer #6960 Köszi a segítséget:)
De.:)
A helyzet bonyolultabb:
van silicon mine L egy ore mine M és egy Weapon Component factory-m.
3 mercury és egy mercury tanker.
szóval saját cuccokat akarom értékesíteni... főleg silicont...az nagyon nagy haszon.
amugy a probléma, hogy értem mit jelent egy parancs, csak nem tudom mit csinál vele a hajó:)
szoval amit szeretnék, hogy a hajo cuccost csak a közelben adja el.
Szóval tegnapi példa: Ore belt-ből ne induljon el turuk's pride-ba, mert ott a legjobb az ár (mert mire odér nyugdíjas leszek):)
Ezt ki lehet valahogy köszöbölni??? Trad sw mk3 nélkül?
(sokallom ére egyelőre...)
tehát a kérdés: hogy tudom biztonságosan eladni a gyáraim, bányáim termékeit, ugy hogy a hajó nem megy rohadt messze, vagy oda ahova nem kéne...
(Amugy álljon itt példa, hogy mekkora láma vagyok: az eddigi cuccost manuális kereskedéssel hoztam össze:):):)) -
droidka #6959 Nem kapok vonósugarat!!!! De valakinek sikerült már LOPNIA???? Vagy nem fog a hajóban maradni???????? -
droidka #6958 Nyugi! Segítek, amiben tudok!
Ha az 500 000 kreditbe kerülő MK3 szoftvert megvetted és felpakoltad a másik hajóra (transzporter device, vagy dokkolás és Freight exchange, vagy paranccsal megveteted vele), akkor csak ki kell jelölnöd menüből vagy célzással, majd előhívod a ship menüt, 1:Command console/ 2:Trade / Start sector trader... Asszem' így van, ha jól emlékszem.
Feltétlenül egy olyan szektorba küldjed ahol van pár solar powerplant, és másfajta gyárak is, ahová az EC-t tudja majd eladni!!! (Pl: Power Circle.) Ha elérte a 8-as szintet (a hajó menü tetején a neve mellett kiírja az aktuálist), akkor már lehet több szektorba küldeni kereskedni (start universal trader). .. De a hiperhajtőművet csak magasabb szinten használja asszem' (legalábbis nekem úgy tűnik). Meg azt sem komázta, ha tettem bele EC-t üzemanyagnak! -
Walzer #6957 ja és még valami... valaki tud magyar nyelvű haszos leírást? mármint nem storyline, hanem a különböző beállításkokról... mert azok nem nagyon mennek... -
Walzer #6956 Trading software mk3 - home of light - terracorp hq
Amugy hogy kell beállítani, hogy a jumpdrive-ot használja a hajó??
Trading software mk2 - és sell best prize-nál lehet??
mert az a baj, hogy ha ugy adódik elindul a hajó fényév távolságra is:(
szóval lehet utasítani a hahjót, hogy menjen jumpdrive-val? (mármint sell best prize utasítás alatt??) -
ahhoz nem kell kiegészítő script, hogy automata kereskedőt vegyél. Trading Software Mark 3 a neve. elvileg csak két helyen lehet venni, pontosan már nem emlékszem hol, de vissza tudsz keresni vagy majd valaki más megmondja.
ami script fontos lehet ezzel kapcsolatban az a Local Trader. Olyan, mint a Universal trader (ez lesz az MK3 szoftver és pár feltétel teljesítése után a kereskedődből), de a Local-t jobban be lehet állítani (például azt, hogy a kiinduló szektorhoz képest hány szektort távolodhat el. ha van jumpdrive, akkor használja ezen intervallumon belül). Arra kell figyelni, hogy az UT ugyanúgy bennemarad a parancsokban, de már nem él, hiába adod ki, csak áll tovább a hajó. -
fuho #6954 köszönöm megfogadom letöltötem azt a kiegészitö programot hogy a hajoimhoz pilotákat lehet rakni csak nem tudom hogy hogy kel meg azt se tudom hogy hogy kel beálitani az a szálitohajoknál hogy maguktol kereskedjenek egy szektorban hogy kel 

-
droidka #6953 Szevasz!
Nekem az elején a Teladi Vulture jött be nagyon!!! Az a változat, amelyiknek kb.9000-re bővíthető a raktere!!! Alapból asszem' 600 rugóba került (fejlesztés előtt)... Ez a legolcsóbb a nagyobbak közül, hamar visszahozta az árát!!!Erősen ajánlom! Bár lassú, de olcsó és tele lehet tömni minden földi jóval! Valamelyik teladi hajógyárban keresd!(Tán Seizewellben?) Ez igazából akkor lesz jó, ha magad fuvarozol.(Best buys& sell locatorral trading system extensionnal és ugye a célterületen pár műholddal kombinálva...)Hiperhajtóművet ugye megszerezted az első küldetésből?;) Ezekkel már lesz kredit! Én jó üzletet csináltam Njy's Deceptionból és Family Tkrből hozott rastar olajjal, lepasszolva Rhy's Desireben (ezek jobban ki vannak éhezve, mint az etiópok), és a split anyaországban (de ott már a riválisok le fogják néha verni az árakat)!!!
Ajánlom erősen még az Universal Trader MK3 programot!!!(Teladi EQ dock.)Nekem is mások ajánlották, és nagy marha voltam, hogy nem próbáltam ki rögtön az elején, mert ez a legokosabb pénzkereseti lehetőség!!! Ezzel felbérelsz egy pilótát,leveszi a válladról a terhet, roppant hatékony tud lenni! Bár néha oda kell nézni, hogy nem nyírták-e ki...
Sok kínlódást megspóroltam volna az elején pár UT-vel, ha lett volna annyi eszem, hogy kipróbáljam!!!De ezekhez már a drágább 7000-es rakterű és 99-es sebességű Split Caiman a legésszerűbb(szerintem), mert (viszonylag) jól kombinálja a sebességet a raktér méretével! És az ádáz konkurenciaharcban a gépnek kell a gyorsaság is!... (Ha megfogadod a tippemet, akkor irány ezerrel Family Rhy! Csillagtérképen a képernyő bal alsó sarka felé...)
A gyárakba több pénzt "kell" invesztálni (érdemes két hajót venni mindhez), az UT ára hamarább megtérül!
Remélem segít a tipphalmazom!Üdv!
-
Tíz perce gondolkodom, mi is volt az a játék, amiben csak nagy hajót lehetett irányítani, de nem ugrik be, pedig több részt is megélt. Mérgemben utánanéztem a neten, és nocsak: szabadon letölthetővé vált a Battlecruiser. Akit érdekel: Link - de ne X3 látványvilágra és játékmenetre számítson, persze erős gép se kell hozzá. -
A táblázatok csak részben lesznek jók, vagy sehogy. A rengeteg új szektor, a bennük található állomások miatt eleve ki kell bővíteni, az új faj beépítése pedig nyilván megváltoztatja az összefüggéseket, tehát a meglévő adatok tévessé válhatnak. Persze hogy mi lesz benne, és mi marad ki, azt szerintem még Syklon vagy Mox se tudja, szóval előre nehéz jósolni. Természetesen frissítem, amint lesznek értékelhető eredmények. A dev/teszt team térképet biztosan kiad a megjelenéskor, erre már több fórumon is ígéretet tettek. (Bár az meg megöli a felfedezés örömét, vagy nem így gondoljátok?)