20430
-
fuho #7190 köszönom -
Egyetértek, ami az EVE egyik nagy előnye, az a kutatás-fejlesztés, de az X4 kívánságlistán ez már régóta szerepel. Azt viszont, hogy az univerzumban hús-vér emberkék irányítják a gazdaságot, politikát ( és van esélyed sok jó játékkal a fejesek közé kerülni), nos azt offline game a mai mesterséges intelligenciákkal nem tudja hozni. Emlékszem, mekkora balhé volt az első szövetség bukásából, mikor egy éjszaka alatt felmorzsolták a flottájuk felét főhadiszállással együtt. EVE függő kollégám egy hétig enni sem tudott. -
fuho, csak ezen az oldalon minimum négy bejegyzés van a megjelenésről, de legyen ötödik is: május 18-20 között valamikor. A pontos időpontot ebből a fórumból meg fogod tudni, biztos vagyok benne, hogy mihelyt valaki tudomást szerez róla, hogy tölthető, itt is közzé fogja tenni, mégpedig a letöltési linkkel együtt. Szerintem jó páran vannak itt, velem együtt, akik naponta olvassák az XTM hivatalos oldalát, tehát nem fogsz lemaradni semmiről. -
fuho #7187 pontosan mikor idöleg? -
Szó sem róla, ez a fajta irányítási rendszer nekem is sokkal jobban tetszik ehhez kétség nem férhet! Legalább opcionálisan válaszhatóvá tehették volna, mert azért itt sincs agyoncsicsázva a dolog! ( No cockpit pl ) Viszont az a gazdasági rendszer az borzalmasan jó szerintem! Legalább annyira, mint az X -ben. Csak azt emberek/cégek/alliancek mozgatják! Borzasztó nagy érdekek vannak ott a háttérben! Rendes kis monopólumok vannak 1-1 dolog körül! Pl Tier 2es torpedók mind3 kiadott BluePrintje egyazon személy kezében. Néha borzalmas ára volt! Egyébként meglehet szokni az irányítását. El sem hinnéd, hogy egyesek egy jó egérrel meg 3 év tapasztalattal milyen bonyolult manőverekre képesek! Aztán ott a kutatás & fejlesztés amiben szerintem a legtöbb pénz van és szerintem ez az ami az X Universe -ből a legjobban hiányzik! Bizonyos dolgokat megfelelően kikutatott BluePrint -tel sokkal olcsóbban lehet legyártani, mintha egy kevésbé jót használnál, és ebben rengeteg pénz lehet!De most ebbe nem is mennék bele annyira, mert nem ilyen egyszerű azért... Valami iszonyatosan jó csapatjáték azt meg kell hagyni. Termászetesesen a személyi fejlődés/fejlesztés is elengedhetetlen, de rengeteg dologból jöhet a pénz, és a tapasztalat egy iszonyúan jól kidolgozott és kiegyensúlyozott faji kereskedelmi és harcrendszerben! Na de ez it off! Részemről X függő vagyok, mivel offline és ha nincs időm akkor nincs! ( Márpedig nincs!!! ) Mind2 játéknak vannak előnyei-hátrányai!! Mind2 játékról oldalakat tudnék írni, de fölösleges! Hidd el nekem, ( ahogy elnézem mit össze gépészkedsz az Xben
) van rengeteg olyan dolog az EvE -ben, hogy magad alá tennél a gyönyörtől csak idő kell mire rájössz, h ilyet is lehet. Erre mondtam, h borzalmasan összetett és addiktív! Node mindegy is ez, mert mint tudjuk E.T.A. van, úgyhogy lélegzetet visszafojtani!!
-
van időd körbe járni a szektort, nem olyan nagy az, előbb-utóbb meglesz. Ne lepődj meg, ha nem lesz meg, mert van olyan, hogy kiiktatják őket hosszabb-rövidebb időre. Sőt, nekem volt új helyen is már (bár ez lehet, hogy valamelyik scriptől volt). Konkrét dolog miatt kell? -
droidka #7184 Úgy értem, hogy a kalózok bázisát PP-felé... -
droidka #7183 Én asszem' láttam abban a szektorban valahol, amikor átutaztam rajta! Nem is kellett keresni! -
droidka #7182 Hát azt nem mondom, hogy az internetes játékoknak nincsenek árnyoldalai!!!!! (Fizetni mindenért, bűnözők, stb.) De azért a pozitív oldala tán' kompenzálná a hátrányait összességében véve, asszem'.
Gép ellen, néha gépi szereplőkkel segítve játszani az egy idő után tuti unalomba fullad.
Az Eve Online meg csak részben azonos kategória ezzel (a gazdasági része), hisz' az inkább szerepjáték. Abban a hajókat nem lehet normálisan irányítani! Nemúgy, mint itt! Nekem az nagyon, de nagyon nem jön be!!! Az a tutifrankó, az az igazi szerintem, hogy ha magad vezeted az űrhajót!!! Nem ilyen ráklikkelek oszt' odamé'!!!
Annak poéngyilkos irányítása van, elveszi a lényeget!!!Kipróbáltam, de az nálam szóba sem jöhet!!! Marad tehát az X!!!
-
Fickesz #7181 Tiszteletem Uraim!
Szeretnék egy segítséget kérni ha lehet.
Nem találom Priest's Pity-ben a kalóz bázist nem tudja véletlenűl valaki, h. hól van?
(Koordinátailag)
Előre is köszönöm. -
#7161 -
fuho #7179 0.7 mikor jelenik meg és honan lehet letölteni?
-
Ha az EVE re gondolz kb 8 hónapig játszottam vele, és borzalmasan jó, innovatív, és összetett játék rá is függtem rendesen! Annyi a bajom vele, hogy már nemvagyok 14 éves, aki gyakorlatilag akkor ér rá amikor akar, így fájó szívvel és reszkető kurzorral ugyan de jegeltem az accomat! Egyébként csak jókat tudok mondani róla. Szerintem még az árát is megéri a dolog, mert annyira szélsőséges határok között lehet benne érvényesülni, h az elképesztő! Ráadásul fejlesztik is rendesen. Amíg nincs 400 hajó egy rendszeren belül ( FleetBattle RULZ :) ) addig nincs gond vele! -
kisviku #7177 Az online dolog az nem kell,nem idevaló.Egyébként meg már van online ellenfele.Igaz, azt tényleg csak az interneten lehet nyomni, single nincs.
Ja, és fizetős... -
droidka #7176 Nyugi! Az, hogy ha valaki megkérdezi, hogy mit jelent ami oda le van írva, azzal nyilván nincs semmi gáz! És mondtam, hogy végső soron nem minden diplomás teljesen hülye!
(És én sem vagyok mindig penge!)
Sérülések nélkül az iskola természetellenes magoltatását nehéz túlélni még a nyitottan gondolkodó egyéneknek is!!! Bár akiben van fantázia, azt semmi iskola nem tudja TELJESEN elpusztítani, az valamilyen formában mindig a felszínre fog törni!
És mondtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!!! És rólad ha mondtam jót is, akkor valószínűleg téged sem tartalak korlátoltnak!!!! O.K? -
a mod ra montam ext 7. értetem -
Lysandus #7174
-
Lysandus #7173 nédda' osztán már megin' egy diplómás ókoskódo szóltbe nenézzél neis kéredzél mostmán -
mrzed #7172 Magyarítanád a mondatodat kérlek? :D -
én ere vértamár miota az időre -
Lysandus #7170 Különösen azért, mert a 0.6-os nem kompatibilis a 2.0akárhányas hivatalos verziókkal. -
felesleges, azt a pár napot kibírod, utána meg úgyis újat kell kezdeni. legalábbis érdemes, bár van aki rögtön gazdagon szereti felfedezni az új világokat:) -
fuho #7168 ezek a scriptek mitadnak a játékhoz?
-
fuho #7167 moöst rakom fel a 0.6 ot -
fuho #7166 és honan lehet majd letölteni? -
Ace McCloud #7165 Hehh vazze !
Már csak 10et kell aludni :) :) :) :) -
Igen. Előre jelzett érkezési ideje május 18-20. A bejelentés szerint kéretik a dátumot úgy kezelni, mint a magyar vonatok érkezési idejét: sacc/kb. -
fuho #7163 0.7 röl van szo?
-
fuho #7162 miért? -
r4pt0r #7161 Szerintem mindenki kezdheti elővenni a 1 hónapos túlélő csomagot mert a gép elől nem fogtok elmenni. ETA (Estimated Time of Arrival -
droidka #7160 Pár dolog még eszembe jutott ezzel kapcsolatban. (Bocs, hogy nem egy hsz-ben írom le néha a gondolataimat.)
Pl: a következő X-részekben milyen "újítások" lesznek???
Az alap, hogy a grafikával eladnak mindent, kijavítanak pár bugot, nagyobb térkép, új küldetések, új fajok, új hajók, de végső soron minden a régi marad. Talán a fejlődési rész lesz jobban kihegyezve? Tuningolható hajók stb.
Bár a hivatalos honlapján én természetesen szavaztam, hogy milyen újításokat szeretnék látni. Íme sorrendben, röviden.
1: Fps mód.
2: Leszállni a bolygókra.
3: Többjátékos mód.
4: Feljavított sérülésmodell.
5: Mélyebb szerpejáték elemek (Kidolgozottabb, történetorientált alküldetések garmadája. Használat alapú fejlődési rendszer, mint a GTA:San Andreasban.)
6: Hajók, állomások tunigolása, fejleszthetősége, a LEGO elemekhez hasonló építési módon...
Az lenne számomra a legállatabb, ha az egészet fognák és összegyúrnák a GTA San Andreasszal onlineba!...
-
droidka #7159 Meg ugye a katonai gépekben az üzemanyagtartály és a tankokban a lőszerrakasz nyilván erősebben páncélozott.Előbbi még semlegesgázzal, halonnal is védve a robbanás ellen. Erről ennyit. -
droidka #7158 Pl: az utasszállító repülők csomagtere is be van kerítve spéci hálóval, ami csökkenti a robbanásveszélyt a terrorcselekmények esetén... Ha egy táskarádió felrobban, még nem szakad rögtön szét a gép a nyomástól, "csak" megsérül. Elméletileg... Meg videón tesztet is láttam ilyenről. -
droidka #7157 "No de majd az X11ben lessz."
Tudom, hogy sokszor el lehet adni ugyanazt a rókabőrt... Sajnos. De elöbb utóbb rá lesznek kényszerülve, hogy újítsanak valami igazán nagyot... Remélem!!!...
Mert az X 3 Reunion amit ad, abban szerintem már azért súrolja a tökéletesség határát!!! Bizonyos értelemben... Ezt már nem lehet hova tovább cicomázni a benne lévő fontosabb dolgokara elvonatkoztatva.
De egyébként örülök, hogy reagáltál!!! Mielőtt félreértenél!!! -
droidka #7156 Helyesbítve: * lennének *
-Mindjárt kapok egy nagy egyest az ellenőrzőmbe a magyar nyelv elszánt védelmezőitől.
-
droidka #7155 Nem csak kamikaze dolgok vannak / lenénnek a világon...
Miért szerinted, ha a valóságban majd egyszer lesz (ha lesz) sok űrállomás, akkor nem lesz olyan, hogy egy háborúban valaki elfoglalná az egyiket??? Nem kell mindent feltétlenül darbokra lőni aknavetővel... A kisebb kaliberű és főleg a BÉNÍTÓ(!!!) fegyvereknek sem kéne feltétlenül átütnie egy űrállomás falát.Ami jobb esetben ki kéne hogy legyen képezve az űrszemét és a mikrometeoritok becsapódása, a kisebb robbanások, stb. ellen... És a régi jól bevált ökölharctól nem értem, hogy miért kéne bárminek is felrobbannia????!!!...
Tudtommal az éjjellátót is feltalálták már pár évtizede... De mindegy.
Annyira irracionálisnak hat ez a gondolat??? (Addig fog, amíg meg nem csinálják normálisan.)Eve Onlineba is hazudtak valami ilyesmit, hogy lesz... Elite 4 úgy tűnik sose lesz kész. És van még pár jelölt.
Persze ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik! Győzködni nem akarok senkit. Ízlések és pofonok...
Nekem ez kell, a bolygókra való leszállás lehetőségéről nem is beszélve!!!
-
Zombye #7154 Pl. egy PSG gyárban a vak sötétben kéne rohangálni, mert egy kis fényforrás is elég, hogy az egész komplex az űre repüljön...
-
Zombye #7153 Asszem annó, nagyon annó, még volt ilyesmiről szó...
No de majd az X11ben lessz.
-
droidka #7152 Meg most hiányzik különösen az, hogy nincs FPS rész! Mert amíg nyersanyaggal kereskedik az ember, addig annyira nem érdekes ilyen értelemben, hogy mi van a raktérben! (Csak a rajta lévő profit!)
Mert ha ne adj' Isten, ha már egy rakasz sörétes puskát, kézigránátokat szállítanánk a politikailag támogatott lázadóknak (vagy mittudomén'
), amiket meg is lehetne interaktívan fogni, rendeltetésszerűen használni, akkor az szerintem már egy másik dimenzió lenne!!!!!!!!
A rabszolgák esetében ennek hiánya még jobban kidomborodik: elfogni, lekaratézni, kivallatni őket, hogy megszerezzük a titkos aranytartalékaik címjegyzékét
!!!
A hajók, bázisok elfoglalása kommandózva a barátainkkal!!!... Félek, hogy ez csak egy álom!!! Hogy lesz-e valaha ilyen normálisan megcsinálva???... -
droidka #7151 Tényleg, én csak most kezdem igazán kapiskálni, hogy milyen sokféle és változatos méretű hajó van az X 3-ban!!!!(A többi ilyesmi játékhoz képest meg főleg!!!
) Mert eddig a gyáraim kilencven százalékához a standard 7000raktér+100 m/sec sebességű Kajmánokat használtam! De most, hogy már pajzsokat is árulok, ahhoz elég a kisebb,olcsóbb, gyorsabb hajóosztályból venni.
Bár talán az M6-Korvett osztályból lehetne egy olyan, mint ami a Homewörld 2- ben volt az egyik legnagyobb kedvencem: a Lézerkorvetthez hasonló egység is, ami kimondottan a nagy hajók, állomások ellen volt extra hatékony!!!
Meg a korvett és az anyahajó között is lehetne egy átmeneti szint.
De lényegében már csak a légdeszka hiányzik...