20430
-
DeviloftheHell #7230 hmm nem sokárra felrakom ujra ezekszerint a játékot már miota vártam hogy végre vmi bazi hajocskával mászkálhassak amiota kijött a 2.0 ás változat
kiváncsi vagyok azokra a shield frigate-kre -
goyo2 #7229 linket nekem is please!!
-
goyo2 #7228 Nem mesélnél picit az I-WAR 2. -ről? lécci-lécci..
Mit tud? mivel lehet repülni? mennyire kötött stilusú? stb.
thx -
fuho #7227 azt az oldalt ahol letölthetem az i-war 2 öt te tudod ha megadnád az oldal cimét megköszöném elöre is kösz -
oké
-
I-WAR 2 -t de priviben adtam neki linket rá... -
mit keresel -
Köszi az infot! -
Találd föl magad picit! :) -
szerintem megy nekem meg van eredetibe prima -
fuho #7220 hol lehet letölteni,

-
droidka #7219 IMÁDTAM és GYŰLÖLTEM!!!
-
droidka #7218 2002-es. Vadállat fizikai modellezése volt! Sokkal reálisabb volt ezen a téren, mint az X.(Sőt az volt tán' a legjobb abban!) Egy újságban 93%ot kapott, ha jól emlékszem.Bár nem azonos kategória! Kereskedés ott nem volt rendesen kidolgozva. A küldetései iszonyat nehezek voltak számomra helyenként. Méghozzá olyanok, hogy amikor a második végigjátszásához nekikezdtem, és elakadtam újra a leggázosabb, legértelmetlenebb küldetésénél, dühömben széttörtem a CD-t... 
De az atombomát visszasírom!!!...

Volt egy olyan küldetés, hgoy jött egy brutális cirkáló, távvezérelt egy atomot felém. Meghekkeltük az irányítórendszerét a nukinak, majd visszaküldetm a feladónak...

Vagy a másik:
Be kellett dokkolni egy állomásra és túltölteni a reaktorát.
Leellenőriztem, hogy mekkora volt a pusztítás rádiusza: 10Km-ről max. pajzzsal is elkapott...
Hát, egy ilyen játék volt az!!!!
-
droidka #7217 Fasza! Sirály! -
fuho #7216 honan lehet letölteni?
én is szivesen letölteném -
ezért lehet, hogy seggberúgnak, mert az egosoft oldaláról van:) ott persze máshogy néz ki, nemtom itt miért ilyen. -
Qrva jó! -
THX, már töltöm! Nagyon kíváncsi vagyok. -
az biztos, hogy nem mai. nekem is rengeteg időbe telt mire felkutattam és be tudtam szerezni. a szomorú csak az benne, hogy hamar meguntam, de biztos bennem van a hiba:) keress rá google-ben, biztos megvan még az oldala, ott megtudod mikori:) -
Egyetértünk, singleben az X a király! :) Bár jönne valami ami lelöki!!! Aztán jönne az újabb X! Elbírnám viselni, h olyan tumultus lenne, mint mondjuk FPS téren! :) Ez az I-WAR 2 mikori cucc ? TeljSN kimaradt az életemből sajnos... Gondolom nem mai darab, de ha megy XP -n azért utánajárnék... -
ez milyen lenne bannernak? egyenlőre, aztán ha van jobb, akkor berakjuk azt. akinek van lehetősége rakja már be. -
Off:
ha ilyesmi érdekel, akkor nézd meg az Enemy Territory-t.
CoD2-höz hasonló FPS és fejlődés is van, valamint csapatmunka is bejátszik.
On: -
olyan poén ami ráadásul igaz is:) az IW2-ben is volt, az azért is tetszett. -
kár hogy nincs free szerverük -
droidka #7206 "Hidd el nekem, ( ahogy elnézem mit össze gépészkedsz az Xben ) van rengeteg olyan dolog az EvE -ben, hogy magad alá tennél a gyönyörtől csak idő kell mire rájössz, h ilyet is lehet."
Ha-ha!
Hát igen! Nem sok olyan játékot ismerek, amiben ezeket a
faja poénokat
meg lehet csinálni! Nyilván az Eve rendszere az emberek miatt összetettebb! De azért valljuk be, hogy egyjátékos üzemmódú cuccokhoz képest azért ez egy elég durva teljesítmény ami az X-ben van! Ez a legjobb ezen a téren!Is. Meg az űrharcban az oldalazás az ami még egy nagyon durva poén!!!
-
droidka #7205 "Ezzel lehet nagy hajókat elfogi."
Akkor enélkül -ha jól sejtem- nekem a büdös életben nem lesz vonósugár!... :(
De ha más nem, akkor majd ezzel, hátha!... -
droidka #7204 Nekem nem feltétlenül kéne az egész galxist egy töltéssel elintéztetni.
Nekem az is elég lenne ahogy az Independence War2-ben volt... Azt látta valaki???
Az elég korrekt volt!!! Igaz, a bolygókra sajnos ott sem lehetett leszállni, de legalább rohadt nagy volt a naprendszer!!! Ott már elég hihetőnek tűnt a sebesség / távolság LÁTSZÓLAGOS aránya!!!Egy csillag közepétől 2milliárd km-t kb. 2perc alatt tett meg teljes gázzal, mire elért a gázóriáshoz...
Visszaemlékezve még most is beleborzongok, ahogy a színes gázködök hátteréből egyszer csak beúszott annak a hatalmas, sötét bolygónak a látványa, a látótérből mindent elfedve, átlölelve egy tökéletes gyűrűvel!!!... A régi szép idők.
-
fuho #7203 hol tölthetnék le plusz hajokat az x3 hoz?
-
droidka #7202 No igen, ez itt a lényeg, hogy több, értelmes csapattárssal vállvetve harcolni intelligens ellenfelek ellen! Azért az már egy másik dimenzió lenne!...
De nekem az ilyen egyszerűbb irányítású, harcrendszerű jétékok nagyon nem jönnek be, mint az Eve és mondjuk a Star Wars: Galaxies(azt is próbáltam)!Nyilván az fpsezés, a Call of Dutyzás (ahol nincs fejlődés, ahol csak a reflexek döntenek) az meg a másik véglet! Valahol az arany középút lenne a nyerő nálam(GTA:SA)! -
Itt minden idevonatkozó infot megtalálsz... -
fuho #7200 honan lehet hajokat letölteni az x3 hoz? -
fuho #7199 rákatintok belép a linkbe ot kiválasztom a letöltendö anyagot aztán rákatintok és bejön egy másik lap az meg két dolgot ir ki hogy keresek valami fájlt a gépen és megyisam -
goyo2 #7198 A másik oldalon van a link az első üzenet alján. -
fuho #7197 hogy lehet letölteni mert rákatintok és bajön egy másik oldal?
-
goyo2 #7196 Sajnos egy ideje csak olvasok, és nem játszok, de mindvégig azon goldolkodom, hogy milyen jó lenne ha nem szektorok lennének hanem 1 bazi nagy szektor. Elvileg a galaxy editorban könnyedén bárki csinálhat ilyent.
Mivel a grafikai részletesség a távolsággal csökken, lehet hogy birná a gép?
Szerintem nem, nektek mi a véleményetek. Gondolom az EGO.-ék pont ezért osztották szektorokra.
Szerintem tök jó lenne, értelmet nyernének a sebesség, cargo stb. különbségek.
Hogy valami okosat is irjak:
Unified Capture Script
Ezzel lehet nagy hajókat elfogi. Szerintem jobb mint a Heavy Assault Capture Script, mert itt a végkimenetel többféle lehet. Érdemes elolvasni a leírást.
-
Fickesz #7195 Koszonom a segítséget de természetesen elötte szétnéztem a szektorban,
szerintem alaposa.
Egy Nemesis járta 3 órán át keresztűl kasul a szektort és nincs. -
fuho #7194 hogy lehet belépni ebe az eve játékba? -
Gihi, ismerős helyzet teljes mértékben! :)
To Droidka: Igazából embertelen számú sok rendszer van az EvE Univerzumban, aminek jónagy része PvP szempontból teljesen biztonságos, így nem igazán lényeges, hogy mit tudsz vagy mit nem mert a CONCORDE ( kb állami rendőrség :) ) megvéd! És ők ám ütnek! Persze ha mind2 fél bennevan "legális" a PvP ott is! Nem biztonságos környéken, ahol kalózok tanyáznak, meg még az annál is keményebbek ( Cégek, Alliancek fleetjei ) ott meg az ember inkább csapatban mozog! Van olyan ismerősöm, aki még nem PvP -zett, de milliárdos üzleteket bonyolít mert erre szakosodott... NPC -n kívül mást nem lőtt még! Szóval senkire nincs ott rákényszerítve semmi ez a szép benne! ÉS ki sem tudják használni a gyengébbet! Viszont baromi izgalmas a harc benne! Véleményem szerint akkor mondtam el magamról, hogy játék szempontjábó ki vagyok elégítve, mikor mind2 játékkal játszottam egyszerre... ( EVE + X3 ) De sajnos dolgozni is kell, és otthonról kijöttem Hollandiába, és így meló mellett nehezen tudnám fönntartani az accomat, pedig míg ment jóvilág volt rám! :) Most tűkön ülve várom ezt a modot, mint mindeki aki idejár sztem... -
droidka #7192 Türelem rŐzsÉt terem. -
droidka #7191 Azt nagyjából vágom, hogy az EVE-nek mennyire überkomplex a kereskedelmi része!!!Olvastam más fórumokban. De nekem ez nem kompenzálja a harc totyogását. Ott szerintem egy kezdőnek nincs semmi esélye a másik ellen!!! Meg úgy az ilyenekben általában. A másik már 20000000000-s Xp szinten van és 60000Km-ről kilő és annyi!... Hiába lennél esetleg ügyesebb, mint ő... Az úgy nekem nem kóser!Persze nem azt mondom, hogy akkor most én hú de ügyes volnék
! Csak a fejlődés/kézügyesség (célzási készség stb.) viszonya az vagy olyan legyen (lényegében), mint a GTA:SA-ban vagy semmilyen ne legyen! (Ez presze szubjektív.)