20430
-
Ace McCloud #7270 Hi !
Végig kel repülnöd az aszteroidában egy bizonyos pontig, és ezt elég gyorsan kell csinálnod, különben megcirógatnak azok a khaak lézerek. -
Nuki #7269 köszi szépen :) -
pontosan nem tudom mi történhetett, főleg ha nem veszett oda hajót -bár ezt nem írtad-, de ha összeütközött másik hajóval és az felrobbant, akkor ugye vesztesz reput. Ilyen szempontból nem érdemes SETA-zni. Ahogy Saga is mondta, inkább harcolj. Arra már biztos elég a repud, hogy M3-at vegyél, de még M4-el is el lehet vitézkedni. Főleg, ha egyszerre többen mentek, wingman-el. Ha felrakod a Military script-et, akkor meg hivatalos katonai küldetéseket is vállalhatsz, pénzt is kapsz érte és nő a repud is. -
droidka #7267 Asszem' az elején volt valami olyasmi is, hogy gyűjts be X adag lopott cuccot... De már nagyon régen nyomultam vele, úgyhogy gőzöm sincs!
-
DeviloftheHell #7266 az a lényege az egésznek hogy menni kell aztán szedd szét a összes hajót plus rabolj amenynit csak tudsz vagy mi? mert küldetést azt nem ad -
DeviloftheHell #7265 assault canonnal tolom :) elég szépen át lehet irkálni a cumokat igengyorsan szétkapja 6 ágyu bármelyik cirkálot -
droidka #7264 Hááhhááá!!!Mondatam, hogy széttörtem a CD-t!!!Meg valami ilyesmit is hogy: IMÁDTA ÉS GYŰLÖLTE AZ EGY GYŰRŰT!!! 
HÁÁÁHHÁÁÁ ráharaptál az atombombára meg a plazamára te kis...

-
droidka #7263 ja igen, hát a bizalmi szintjükben!!!... :(
A split volt 52%-on (privileged associate of ronkhar voltam asszem'),paranid 60%. Kb.1 órát(!!!) SETÁztattam, utána split lement 46%-ra, paranid 58%-ra, a többi az meg tán stagnált(???).Előtte mondom, minden sokáig nagyon fain volt!!! No, dehát valamit még visszatöltök, azt nem tom' hátha valami jobban sikerül... -
DeviloftheHell #7262 ááá még 7-9 nap nem gyözöm várni 4 giga ram plus egy 4200 es athlonal már kicsit többet tudok kihozni az 1600xt böl szerencsére
amugy aki mondta ezt az I war-t hogy mértnem ad küldetést ez a szemét játéj az elsö fejezetnél mikor már egy tuggal kell menni :D -
r4pt0r #7261 Kéne egy kis segítség a 11es küldetéshez.
Megtaláltam a Morning Star nevű hajót. Aztán jön egy kis átvezető, aztán meg megyek az aszteroidán belül és követ 3 Kha’ak hajó. És mindig szétlőnek. Itt mit kéne csinálni?
-
kisviku #7260 Na, de miben fejlődsz vissza konkrétan?
-
kisviku #7259 Gépigény a következő:
P4 2,0-3,0 Ghz,Ram min.1,5 giga,videó min. 6800-as Nvidia vagy ezzel egyenértékű Radeon és min.5 giga szabad hely.
Ezzel a konfiggal már élvezhetően lehet játszani.Persze úgy lett anno megcsinálva, hogy a Nato gépein sem fut el normálisan, azaz, talán ma van olyan szinten a technika, hogy zökkenőmentes legyen. -
Nuki #7258 sziasztok!
felkeltette az érdeklődésem ez a játék, és tudom hogy tökötök ki van már az ilyen kérdésekkel, de gyors átnézések után nem tlaláltam a gépigényét a játéknak. Légyszives segítsetek milyen gépen működne ez megfelelően, mennyire van esélyem... köszi :)
(belekerestem a topicban "gépigény" szó után is, de még az se adott egyértelmü eredményt.) -
droidka #7257 Csak a rendőrségi licensz megvásárlásáról mintha meg valaki valami olyasmit írt volna, hogy a kalózok azt nem komázzák, ha van ilyenje az embernek...
(Nagy Testvéred figyel téged...) -
droidka #7256 Ma végre sikerült. Remélem működni fog a szektor letiltó parancs, mert az sokat számítana... -
SaGa Jr #7255 Ne csak kereskedj, harcolj. Sokat kell harcolni és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni reputáció terén, mint üzleteléssel. Menj olyen rendszerekbe, amik szomszédosak Xenon rendszerekkel és a felbukkanó xenon hajókat gyilkolásszad lefelé. Ekkor elég gyorsan fel fog futni a reputációd. Igaz a valóban komoly reputációhoz nagyon hosszú út vezet.
Argonok esetében a legegyszerűbb megoldás, ha végigviszed a sztorivonalat. Akkor nagyjából a maximum körül fogsz ácsingózni a dolog végeztével. -
droidka #7254 A droid I kával is próbálkoztam, de azzal sem engedett be. No de ha más nem, akkor majd újra regisztrálok... -
Tudod, milyen néven regisztráltál be a portálra? Mert ahogy nézem, nem droidka a loginod, de utoljára azt próbáltad, így pedig nem fog beengedni... -
droidka #7252 Ja, és Amaro oldalára természetesen nem tok' bejelentkezni!!!... -
droidka #7251 Nem csak te őszülsz ettől a játéktól!...
Eddig minden elég fainul ment, de most valami iszonyt nagy gáz van!!!... Elkeztdem szépen VISSZAFELÉ fejlődni!!!

Kezd elegem lenni ebből,de nagyon! Nincs ehhez valami kód, hogy adjon már végre egy normális csillagrombolót??? Vagy hogy a bizalmi szintet megnövelje???Itt kínlódom már mióta, tele vagyok pénzzel, de még mindig semmi nagy gép!!! -
DeviloftheHell #7250 ha hajok voltak akkor rakd vissza tüntesd el öket a játékból és utána szeddl e a srcioptet mert amint megnéznéd azt a sectort ahol a bizonyos hajo volt rögtön kifagy mert nem találja -
Ace McCloud #7249 Hi !
Szerintem az a gond hogy a mentésed tartalmazott aktív programrészt a leszedett álományból, és mivel a hozzá tartozó procedúrát nem találja, így mikor aktiválódna kifagy.
Próbálj meg így új játékot kezdeni, és ha nem csinál ilyet ezesetben szerencsés vagy, és van két választásod. Vagy törlöd az előző mentéseidet, vagy visszarakod amit leszedtél, ill amit hiányol ez esetben(persze infót nem kapsz róla ne is várd..).
Más esetben sajnos nem tudok segíteni. Nekem ugyan ezt csinálta csak berakott hajókkal, és csak azzal amiben én ültem. -
DeviloftheHell #7248 mass driver feltuningolva egy kicsit 8 km lötáv és 1000lövés percenként vagy milyen közönként van megadva na az brutális -
goyo2 #7247 Megszivtam megint. Gondoltam nekiesek pár hét után a játéknak, feltettem pár uj scriptet, leszedtem párat, és max 1 percen belül kifagy a game. Próbáltam vissza állítani az előző állapotot, de bármit csinálok, kifagy.
Szerintetek hogy lehet kideriteni mit hiányol? -
nálam használta. attól függ, hogy hova megy. hú, ez most biztos az évszázad kijelentése lesz:))
gondolom jumpdrive van rajta:) én mindig raktam bele energy cell-t, mert mikor telepakoltam minden extrával a gépet, akkor már rögtön oda is ugrattam a hajót az állomásához. szóval lehet, hogy ez lesz a nyitja, utánna már nem kellett foglalkozni vele. -
fuho #7245 helo valaki megtudná nekem mondani hogy honan tudnám letölteni a star wars empire at war crack jét? könyörgöm valaki segitsen -
nézbe amaro honlapjára ott minden van -
klb #7243 Megtudja valaki biztosan mondani, hogy a Station Manager használja-e a jumpdrive-ot?
Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon.:( Talán én pakoljak manuálisan energiacellát a hajókra? -
lehet, mert egy másik topikban már láttam. ha megcsinálod az nagyon kafa lesz:) csak akkor valami másikat, mert ennek hülye kockás lett a széle. nem tom kinek kell szólni, hogy berakja, mert a moderátoros topikban oda se bagóztak a kérésemnek... -
kisviku #7241 Ezt a banner-t anno én is leszedtem, csak Flash-ben kéne megcsinálnom ,hogy egy kicsit jobban nézzen ki.
Lehet ide flash-es bannert rakni? -
B Pac vagy mass driver kell a tornyokba és rend lesz ott :-)
-
DeviloftheHell #7239 max pajzson lekell tudnia szedni öket bár igencsak megsérül a hajo de azért lekell tudja szedni
amugy ez a I war játékocska érdekelne -
Walzer #7238 én nem értek hozzá, de említett 1 figter és 19 scout pillanatok alatt szétkapta... de remélem is hogy megeszi..mert Argon hajó párti vagyok:) -
Egy centaur jól beállítva és jó fegyverekkel meg kell hogy egye a clustert.
-
Walzer #7236 Hello!
Viper... azt hol lehet szerezni? és kb menniért...
kicsit kezdő vagyok...HQ még fényévekre (bár az távolság és nem idő...de mindegy)
amugy jaguar nem jó??? az is gyors és rámegy vmi egész jó fegyó is...neve nem jut eszembe... -
Walzer #7235 Üdv!
köszönöm a tippeket.
Centaurt nem én irányítottam, volt egy Argon Centaur a szektorban, nekiment az ellennek, de szétkapták 20-30 sec alatt.
Amugy csak mákom volt (vagy program hiba)...az említett Orcát vmiért nem nagyon lőtték...csak néha néha...és igy egyesével el tudtam kapni őket...
-
anova az nagyon gyenge még a Centaur is 3 viper ami 470 megy mert 2 fajta van belőle joban alkalmas és jobb a fegyvere és gyorsab meg olcsobb az garantált nekem van 14 már a szektorba ahol van a hq semijen hajó nem jut el a hq ig mert szétszednek bármijen m1 is az garantált nem egy Khaak cluster inkább erre hajcs -
klb #7233 Szerintem egy Centaur meg kell, hogy tudja oldani a dolgot! Állítsd be a tornyokat, akkor azok is kiveszik a részüket a mókából.
Elsőnek mindig a fightert szedd le, annak vannak a legerősebb fegyverei.
Megoldás lehet még 2-3 Nova, az egyikben te ülsz, a másik kettő wingman.
2db novával akkor sikerült a dolog, ha már párat leszedtek a scoutokból mások, egyébként hull sérülés nélkül nem jöttem ki a csatából.
Esetleg szerezd meg az M7-es hajót, tegnap épp azzal szedtem szét egy clustert. Nem nagy dicsőség, mert a tornyok rengeteget lepucolnak, nekem alig maradt belőlük.
Hogy mi alapján pakolja be az AI a custlereket nem tudom, de a legváltozatosabb helyeken tudnak megjelenni.
Nem kell a szektort telerakni szatelittel, elég egy darab minden szektorba, hogy lássad az állomások árait. Az igaz, hogy a hajók mozgását, csak a szatelit hatósugarán belül látod.
Ore Belt-ben valóban van Pirate bázis, mint ahogy jópár másik nem Pirate szektorban is.
-
droidka #7232 Miért ne? Örülök, ha felkeltettem az érdeklődésed! Tudtam, hogy az atombomba(említése) hatni fog! 
Sajnos elég kötött a játékmenete... Dehát 2002-ben még nem nagyon voltak ilyen "azt csinálsz amit akarsz" stílusú űrszimulátorok! Főleg olyanok, amikben nagyobb hajókat is lehetett volna vezetni...(Sajnos ez sincs.) Mondom, ez nem egy kategória az X-szel!(Sajnos.) Mondhatom azt, hogy végő soron fejletlenebb. Olyan értelemben, hogy ez szimplán a történetre volt kihegyezve (mint az akkori ilyesmi játékok többsége).Az irányítása kicsit komplikáltabb, tán' nehezebb volt, mint az X3-é, de nekem nem okozott gondot, asszem'.
De ennek a játéknak tényleg a reálishoz, hihetőhöz nagyon közeli fizikai modellezése volt a legnagyobb erénye!!!Az akkori szinten brutálisnak számító garfika mellett.Meg ugye fegyverek!!!... A legvégén kaptunk egy rövid időre egy olyan kibott brutális plazmaágyút, hogy ihaj!
Az űrcsaták elég jók voltak! Sokkal élvezetesebbek voltak mint pl: a Freelancerben (az nekem kevésbe tetszett)!!!... Az űrharc az X-wing Alliancetől tán picit (nem is tudom pontosan megfogalmazni) MÁSABB... Részben tán'az irányításból kifolyólag.(De nekem az X-wing:Alliance is nagyon bejött!!!)De tulajdonképpen a vezérlést leszámítva az XWA-szal azonos stílusú a műfaja. Abban is volt forgó ágyútorony, ebbe itt nem lehetett bemászni.(Bár az XWA-ban az szerintem manuálisan teljesen használhatatlan volt az előretartást kijelző szálkereszt hiánya miatt!...) A lövegtornyokat itt cserébe le is lehetett választani minirepülő üzemmódba!...
Itt is volt alrendszer célzás!!! És ennek már azért ÓRIÁSI szerepe volt a pajzs kilövésénél!!! Az már nem volt mindegy, hogy hova lő az ember!!!...
Meg emlékezetesek voltak a mozis részek!!!(Kettő biztos.)
Ami fórumot, kritikát olvastam erről, tényleg mindegyik a fizikai motorjáról áradozott, hidd el! És nem véletlenül!(Persze nyilván nem volt tökéletes, de messze a legjobb ebben a műfajban, még ma is!!!!! Az X-nek is minimum így kéne kinéznie ezen a téren!!!Ebből kifolyólag tényleg ajánlom a hiányosságai ellenére is! Mert ha sikerül megcsinálnia az embernek a néha nagyon nehéz küldetéseket, akkor azért az nem volt rossz!!!He-he. A 93% az szerintem nem volt jogtalan!!!...
-
Walzer #7231 Egy fontos kérdés: mi az ami veszteség nélkül magától elbánik egy Khaak cluster szétesése után létrejövő 19 scout és 1 fighterrel??
egy centaur nekiment de azt szétkapták mint hülyegyerek a játékautót...:S
3 lasertower se kottyant mef nekik...de egy Boron Orca és a jóöreg busterem (benne én:)) elpakolta öket:):)
de nem örülök neki, hogy ilyesmi kolbászol Ore beltben.
Kérdés 1:
akkor tehát 2 kérdés: mivel lehet ezeket könnyen lenyomni? (persze nem ugyhogy órát kergetemőket...)(ja és nem is arra gondoltam, hogy 3 Titán és 2 Colossus...) csóró vagyok... költséghatékony megoldás kellene
Kérdés 2:
Hogy kerül egy Khaak clusteer ore beltbe? mert hogy a kapukon nem jött az majdnem biztos... a gém néha generál egy ellent ide-oda??
amugy teleraktam most Ore belt-et szatelittel... találtam egy Pirate Base-t...:S az is mit keres ott?? nem értem...