20430
-
droidka #7750 Ha úgyérted, hogy másik néven is regisztráltatom-e magamat, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ANNYIRA állat azért nem vagyok!!! 

A Flaknak aztán tényleg valami veszetül überbrutális a hangja!!!!Amikor meglett a Raptor, akkor folyamatosan nyomtam a tűzgombot vagy fél órán át, csak azért, hogy halljam a hangját. -

To: Dimre.
Jaja, elég szomorú a helyzet, jó lenne kisajátítani! :)
Nekem egyébként nagyon-nagyon bejönnek az új effektek és hozzá a HANGOK! Borzasztó jó, amikor egy csomó kis hajó támadja az M1 -emet, és az RSTurretDefence script a helyzetnek megfelelően cserélgeti a fegyvereket a lövegekben, és pl az IRE -knek, és PAC -oknak nagyon jó hangjuk van, mikor lő az egész hajóm majdnem összes ágyújából vele... :) Tiszta StarGate feeling!
Hasonlít a hangja arra.
-
Sikerült szereznem (találnom) két CIG-et,használatba is vettem gyorsan,nagyon tuti,régen is szerettem,de most még látványosabb is.
Kedvezöbb pozicióból tudok tárgyalni az ellenséggel,mármint felszólitom a megadásra,ha elsőre nem is második vagy harmadik felszólitásra kiugrik,ha meg nem akkor kasza.
Eddig jól bevált, most megpályázom azt a fenevadat,elöbb utóbb összejön.
M3 létére jó pajzsa van, és a cargoja sem kicsi,ez ua. mint a Centaur mkI a xenonoknál,shol senki benne és nem engedi a clajmolást.
Biztos valami feladathoz van kötve a megszerzésük. -
droidka #7747 A provokátor szelleme amúgy tagadhatatlan, hogy néha kijön belőlem, bizonyos dolgokkkal kapcsolatban!!!
Neked talán nincsen igényed arra, hogy "szakmabeliekkel" konzultálj néha a kedvenc űrszimulátorodról???
-
Szerintem Te vagy az VALLD BE!!! 
Csak azért csinálod, hogy borzold itt a kedélyeket... Gihi!
Csak vicc...
Nincs nekem vele semmi bajom, föl meg aztán végképp nem húzom magam, csak próbáltam "rávezetni", hogy ha valamit szeretne először megpróbálhatná megkeresni... Kb folyamatosan arról beszéltünk! Annyi hsz született mióta kijött, mint egy egész hónapban azelőtt... :D -
Kaptam egy tippet BBS -en, hogy van Maelstormban egy Shonen M3 "elhagyatottan". (X=31,Y=13,Z=-16) Odamegyek, és NEMTUDOM Claimolni! ÁÁá nemhiszem el! Nem jelenik meg, mint lehetőség! Pedig nagyon kemény hajó!
MaxSpeed:186,Acc:17.58,1x125Mj,Hull:12000,Cargo:275,ShldGen:1450,
LaserGen:10500,Recharge:262,5 Turret: Main9, Aft:4. - Shonen Oriax-
Elég jó kis bárka! Nemtom mi lehet a gond... :S -
droidka #7744 Hidd el, ezekről a tipizálható dolgokról egy garmadányi, kilotonnányi anyag van a témában!
Valószínűleg elolvassa, csak tudat alatt valószínűleg lehet azt akarja, hogy foglalkozzanak már végre vele!... :)Haha!
Ha valakit zavar ez a furcsasága, akkor annak szerintem ilyen jelentéktelen dolgokon tök értelmetlen és felesleges felhúznia magát, annak javasolnám, hogy inkább NE SZÓLJON HOZZÁ, nem árt ő vele senkinek. -
Valami fegyverfélét sikerült kideritenem erröl a hajórül,Shonen beam cannon,bár erősen kétlem,hogy ez lenne az a pusztító fegyver ami miatt volt szerencsém hamuvá lenni. Ennek a fegyvernek kicsi a mérete ahoz,hogy ilyen erejű rombolást végezzen, M-es méretű és csak 26 helyet foglal el a cargoból.
Viszont a shieldje nem nagy 2X125-ös igaz shoneni shieldként van jelölve,nem hiszem hogy eltérne a többi pajzstól.
-
De ki is lehet irtani őket... [gonosz] :) -
r4pt0r #7741 Ha befejezted a storyt ismét lehet növelni a reput. Legalábbis így emlékszem. -
chassius #7740 viszont, ha tényleg úgy van ahogy Saga Jr mondja, akkor asszem befejeztem a játékot.
ugyanis az aszteroidán még mindíg nem sikerült átjutnom. -
chassius #7739 storyban nyomom.
a gond az, hogy most járok a HQ megszerzésénél és nem tudom leszállítani a terveket, mert nem dokkolhatok a paranidok shipyard-án.
a második probléma az, hogyha megakarom szerezni az M7-est akkor ugye segíteni kellene a Sohnen-nek, de azt szintén nem tudom megtenni, mert ahol a plutónium van egyszerűen nem engednek dokkolni sehová.
vagy ezek nem is tartoznak a storyhoz?
-
SaGa Jr #7738 Sztori módban játszol? Ott teljesen elfogadott egy bizonyos idő elteltével (konkrétan amint eljutsz a sztori egy bizonyos pontjára megromlik a viszony és nem növelhető vissza).
Ha sztorin kívül történik, Custom game keretében akkor valami egyéb probléma lehet. -
chassius #7737 már próbáltam.
egész egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma megoldása.
és sajnos amíg nem tudom megoldani, addig nem tudok tovább menni. -
Na ez tényleg kemény! Részemről passz, talán próbáld meg azt, hogy megnézed miből van mindig nagy hiány, és 1-2 teherhajót megpakolsz azokkal a cuccokkal, és amikor már nagyon nagy a hiány akkor eladod nekik... De tényleg nemjut eszembe más! -
chassius #7735 valaki segítsen.
a paranidoknál nem akar növekedni a rep-em.(de lefelé sem megy)
már megöltem 1 csomó kalózt meg xenont, de semmi változás.
bezzeg a többi fajnál.
jelenleg nomad vagyok és így nem tudok dokkolni a belső sectorok állomásain.
már BBS küldiket is csináltam (kb. 10-et), de még mindíg semmi változás.
és persze kereskedek is a külső szektorokban( már amennyire lehetséges).
szóval most akkor mi van?
kezdjem el kiírtani a paranidokat (már nagyon idegesít az egoista, vallásos képük). -
Én nem úgy értettem, hogy idióta hanem arra gondoltam, hogy igazán visszaolvashatna legalább NÁHANAPJÁN! Olvasd el kérlek az utolsó 5 hozzászólását! Asszem van egy olyan, hogy kb 2 hsz -el azután, hogy valaki beírta megkérdezi mior jön az XTM. Egyébként én szintem minden ötödik postomban odaírom, hogy mennyire jó lett a moddal a game! Ha venné a fáradtságot, és visszaolvas CSAK egy keveset nemkérdezne ÁLLANDÓAN hülyeséget. Félre ne érts ennek ellenére semmi bajom senkivel, csak mielőtt bekérdezi a nyilvánvalót beleolvashatna a topicba... -
droidka #7733 Pont az ilyen fura ismétlések azok elégge tipikus jegyek!... -
Egy másik, bár ez cheat,aki akarja használja.
Reveal Map, Remove Prototype Ships Limit -
droidka #7731 A szakirodalomban erről tényleg sokat lehet olvasni, hogy akiknek valami fura, érthetetlen, idiótának tűnő beütése van (hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit?), szóval akihez jóval több türelem szükséges az nem jelenti azt, hogy az értelmileg kevesebb!!!!... Még ha annak is néz ki!!!HANEM NÉHA ÉPPEN ELLENKEZŐLEG!!!! Ha nem hiszitek, akkor utána lehet ezeknek olvasni!!!De persze nem akarok én itt senki felett ítéletet mondani, és senkit nem akarok megbántani!! (Hanem csak pont azt akarom mondani, hogy nem kell mindig, mindenki felett ítélkezni, még ha furának is tűnik.)Nem árt vele senkinek...
Ne szívjátok mellre, léci! -
Akit esetleg érdekel, egy kis kiegészités.
Ashleys Factories & Extended Complex Hubs -
Ahham, ezaz! :) -
Thanks! :) -
Nálam a béka jelenik meg.A galériámban bemásoltam egy gyors képet róla. -
klb #7726 Itt található a hajó adatbázis: LINK -
Itt a link innen töltheted, és olvasd el Amaro oldalát, vagy esetleg ott is találsz linket.
Xtended 0.7 -
r4pt0r #7724 őőő már van egy ideje. :D -
Neharagudj de szerintem veled valami baj van... -
ÖÖö adnál rá linket pls, mert seholsem találom... :)
To: Ace McCloud.
Megvan! :) Az az unknown M6 Sohnen gyártmány! :)
Sohnen Mantis -
fuho #7721 mikor lesz xtended 0.7????? -
SaGa Jr #7720 Ez a géped konfigjától függ, de az tény hogy lassulás van a seta aktiválásakor, ha 6-8x-os seta fölé állítod a gyorsítást. 6-oson nincs probléma és a mostani közepes gépkonfigurációk lazán elbírják a 8-as SETA-t is.
Viszont legalább normál játékmenetben elég jó sebességjavulás tapasztalható. -
SaGa Jr #7719 A készítők szerint ezek az Mk 1-es gépek elsősorban az igazán értékes árúk szállítására vannak beállítva. Így például a fegyverkereskedők tuti mindig ilyennel járnak. Mondjuk érthető is, hiszen elég sokat kibír mindegyik gép és a tűzerő is elegendő mennyiségben rendelkezésre áll. -
droidka #7718 Tetszik ez az
(alkoholista) effekt! :)
-
Hát az X2 -ben "megismert" Argon Centaur ami itt Centaur MKI néven fut már rajtakaptam tradelésen! :) Egyébként én örülök, hogy ezek visszakerültek, mert annyival is több van! Mellesleg nekem tetszik is! :) -
Szerintem, megpróbálok a Cyclone's Fury nevű kalózszektorból keletre az NST's Retreat nevű új szektorba két okból is.
1. Minél kevesebb kalóz szektoron megyek át annál jobb, mert ezek a srácok igen jól összeszervezték magukat, és némi fleetupgrade is történt náluk! :) (persze ez jó dolog!) LML annyira meg van erősítve, hogy az nemigaz! Ott az N-S vagy S-N irányú áthaladás nem gyerekjáték! Legutóbb S-W irányban haladtam át, és majdnem kicsináltak! Pedig így sikerült elkerülnöm 2db M2 -t amik az északi kapu felől jöttek felém, de már 3M1 így is lőtt rám... :)
2. Ha el is jutok délre a Cardinal's Domain nevű Paranid szektorba, hogy onnan nyugat felé menjek az InterWorlds felé vezető úton, ezek a Paranid fiúk úgyis lelkesen nekem esnek, ha bemerészkedek abba a szektorba! :)
Minden azon múlik, hogy mennyire sikerül a kalózokon átevezni! :) Régen nem agyaltam már ennyit az X3 kapcsán, ebből is látszik, hogy naon jó lett ez gyerekek! :D
-
droidka #7715 "Meg aztán nem tudom honnan vetted, hogy ugyanolyan lesz mint a HW2-beli hajó? :-)"
Hát csak mertem remélni, a funkciójából adódóan!...
Nyilván azokról a játékokról írtam lentebb, amikben volt sok olyan effekt, amiket azért szívesen látnék viszont a kedvenc űrszimulátoromban!(Hát,ha máshogy nem is menne, akkor ám legyen PPU-val.)
Meg te nem láttad a Birodalom Visszavágot???
Vagy nem tetszett a csatajelenet??? Van aki az almát szereti, van aki a körtét!
Én kb. azóta álmodom arról, hogy ki lehessen próbálni a hatalmas csillagrombolókat nagy flottákban, nagy csatározásokban!!! Ez van!
De éppen a kalózlét sem lenne izgalommentes!
"A nagy, lomha és eléggé védtelen kereskedőhajókat jobban védettekre és kisebbekre cserélték a külső területeken."
Én is pontosan ezt csináltam!!!... A biztonságosabb, védettebb belső szektorokban gyakorlatilag nem vesztettem hajókat. De a durvább Xeno és kalózok által szennyezett Peremvidéken :) minimum 50 hajót vesztetem, ha nem többet... De mivel ezeknek nem volt normális önvédelmi lövegtornya, ezért nem is próbáltam nagyon megvédeni őket. Mit idegeljem magam azon? Inkább a közeli Family Njy-ben lévő hajógyárból beállítottam minden közelben lévő gyárhoz háromszor annyi hajót, mint ami alapból kellett volna... A legolcsóbb Kajmánokat, azt' azok is szépen tették a dolgukat!Ha a Xeno kilőtte az egyiket, a másik átvette a helyét. Nem érdekelt, ha addig csak ingázott feleslegesen!... Annyi pénznél már nem láttam értelmét ezen aggódni!Nem úgy, mint még az elején!!!!Onnantól kezdve már csak az volt nekem a lényeg hogy legyen valami forgalom, meg hogy növekedjen a bizalmi szint... És ez a "feláldozható hangya" stratégia eléggé működött!!!
Most már vannak király önvédelmű teherszállító hajók??? -
klb #7714 Én is észrevettem, hogy ha bekapcsolom a seta-t eléggé darabos lesz. Amint kikapcsolom már elmegy. -
Ace McCloud #7713 Hi !
Vazze énis összefutottam ezzel az Unknown M6 hajóval.
Az Elena!s fortune szekorban próbáltam a repumat, és az anyagi helyzetemet javítgatni amikor megjelent ez a kis aranyos. Félelmetes pusztítást csinált, mindenkire lőtt a közelében, és egy mammoth, egy m2, és egy nagymarék vadász bánta a dolgot. Szép nagyot villan robbanáskor az Argonok mamusza...
A fegyvere valami különleges lézer lehetett, az xtm7 képei közt láttam valahol. A sugár körül csigavonalban még valami energiahullám jelenik meg, aztán ha túl közelről nézed, pillanatok alatt oxidálódsz.
Tényleg nagyon vagány lett az xtm, csak 10 es setan valóban veszettül szaggat még a kevésbé zsúfolt szektorokban is. Mindamellett nagyon tetszik. Csak scripteket akartam próbálni, de lemaradtam az alvásról miatta :O) -
SaGa Jr #7712 Pajzseffektek ilyen grafika mellett állóképekké varázsolnák egy pillanat alatt a játékot amint kitör egy harc.
Egyébként van szép látványos pajzs az XTM-ben. Kutassad fel a Sohnen főbázist és majd ha max grafikára állítod a gépedet és rápillantasz, akkor láthatsz nagyon szép pajzsot.
Ha csak harc közben villanna fel ilyen jellegű hatás minden jármű körül, már az is iszonyat módon leterhelné a gépet. Szerintem okkal nem került bele a dolog.
Meg aztán ki hogyan értelmezi a pajzsot. :-)
Lehet hogy nem kivetített pajzsra kell gondolni, hanem amolyan Star Trekes integritás mezőre ami képes erősíteni a struktúrát a belefeccölt energiamennyiségtől függően. Ám ha sérülés éri a rendszert akkor gyengül és végül kimerül. -
SaGa Jr #7711 Miért hasonlítgatod a HW2-höz a Reuniont? A kettőnek egymáshoz nincs köze. Az egyik egy sima űrbéli stratégiai játék (annak sem a legjobb) a másik meg sokkal inkább szimulátorba oltott gazdasági stratégia, ahol van lehetőséged sok hajót is uralni.
Van értelme bizonyos helyzetekben a pajzshajónak. Mikor egy nagyobb hajó védelmét akarod kicsit tovább erősíteni ott mész mellette egy ilyennel. Az igazi nagyvasak védelmével nem ér fel az amit adni tud a hajó, de némi pluszt jelent mai teszemazt xenon rendszeren való áthaladáskor jól jön. De nem stratégiai jelentősségű eszköz. Az árából simán kijön még pár hajó ami legalább annyira jó megoldás, mert megosztja az ellenfél tüzét.
Ez nem harci stratégia, flották harcát bemutató játék, így nem is kell olyasmihez hasonlítania. Egy lehetőség ami némi plusz színt visz a játékba de nem több.
Meg aztán nem tudom honnan vetted, hogy ugyanolyan lesz mint a HW2-beli hajó? :-)