20430
-
r4pt0r #8070 Találkoztam, egy unknown szektorban, de amikor megláttam hogy milyen pajzsok vannak rajta inkább távolodtam. :D -
Kérdés: ezt ismeritek?
Találkoztunk, bár ellenségnek jelölte a térkép, nem bántott. Én se őt
Unknown Object
U.O. -
Valamelyik menüben az upgrade ship nevű menüpont lett nálam a "CombatPilotReport", úgyhogy sztem próbáld ki. -
chassius #8067 valaki help, pls!
nem tudom lekérni a harci pilótáim anyagát.
nem jelenik meg az parancs ott ahol kellene, sőt sehol!
már tiszta ideg vagyok.
lehet, hogy 1 másik script-el akad össze? -
Lysandus #8066 Volt egy érdekes élményem a minap. Pirate baseről felszállva a fedélzeti számítógép értesített, hogy kb: instable cargo detected. Fél perc múlva felrobbant a hajó. Nem teljesen, de hull kb hatvan százalékra ment le, a fegyverek és a pajzsok 80 százaléka megsemmisült. Betöltöttem, próbálkoztam a rakomány véletlenszerű kidobálásával, de nem vált be. Aztán fizettem inkább védelmi pénzt (biztos mindenki találkozott már ezzel az üzivel a bbs-ben). Na az segített, utána nem volt bomba a fedélzeten.
-
Ace McCloud #8065 Jó napszelet mindenkinek !
Volt egy kissebb balesetem, ezért most játszani nem tudok, de mielőtt ez történt volna elakadtam egy ponton. Felraktam az xtm7 újra, és bár a régi mentéseim minden probléma nélkül mentek, töröltem őket, és újrakezdtem a storyvonalat. Az elakadásom helyszíne az Empire's edge szektor, az Argon nvidium konvojos küldi. Eljutottam odáig hogy kivédve a Khaak Ore beltes küldit megérkezett a konvoj a Paranid Prime-be, és itt leállt. Rájöttem hogy egy hajónak a védők közül bizony pusztulni kell ahhoz hogy meginduljon ismét a konvoj, de a következő szektorban megint megállnak, és csak figyelnek a kapu körül. Mindegy mit csinálok, nem moccannak meg. Nincs ötletetek hogy néhány hét múlva hogyan folytassam hogy célbaérjenek végre?? -
SaGa #8064 Volt korábban szó a pajzsgeneráló hajóról (Otas Custodian). Ha jól értelmeztem az egyik fórum szösszenetet, akkor az a feladata, hogy a környezetében tartózkodó hajók pajzsát tölti fel újra, kicsit gyorsabban, mint a hajók saját generátora. Pontosabban annak segít. Külön parancs van rá a turret control parancsok alatt, a hajó menüjében...
Azaz: nem plusz pajzsot ad, hanem tovább fennmaradnak a pajzsok a környezetében... -
Én már töröltem a gépről, nem éri meg foglalkozni vele - ha van időm inkább XTM, egyetértek. -
SaGa #8062 OFF
Megnéztem azt a spaceforce nevű cuccot kicsit jobban...
Nem igazán tetszik. A sztorivonala nagyon nem, a kezelhetősége még annyira sem. Az én joystickommal (Logitech Attack 3) jó a truster, a fiamével (valami kínai csoda, eddig minden ment vele), nem. Azzal felugrik maxra és ott marad. A céltárgyak kijelölése nehézkes (egy könnyű: aki rád lő), stb...
Lehet, hogy ha az ember mélyebben belemászik, esetleg megpróbál diplomáciára is menni, jobb lesz, de nem biztos, hogy akarok vele annyit foglalkozni, mikor itt az egész X univerzum, aminek kb a 2/3-át derítettem fel eddig (nem tudok a boron szektorokon átjutni)...
ON -
Zombye #8061 Nos végre!
Megvan a Mambám!
Be is vállaltam egy két első szintű zsoldosküldetést...
Egész jól állom a sarat. 6xBPAC, és 2xAHEPT. Mass Drivert már tudnék venni a Spliteknél, mert már CsaládHaver vagyok, kinyírtam náluk néhány Yakit.
Szóval kezd beindulni a gőzhenger...
-
Én benéztem az Mk3 Centaurral Maelstrom-be, van ott valami szuperhajó állítólag, valami kerskedő adta el az infót, node úgy szétszednek hogy az csak na. Egy darabig álltam a sarat, de simán erősítést hívnak és ugrálnak befele a szektorba a kalóz Marauderek ezerrel....
Érdekes kis gamma lett na. -
r4pt0r #8059 Gondoltam elnézek a küldetésben megszerezhető m7 felé, régen itt volt 1-2 kószáló kalóz, most meg vagy 200. Jó mondom mivel csak felderítek nem lényeges majd később visszajövök valami nagyobb hajóval, bemegyek a 2. unknown szektorba gondoltam megnézem az új fajt, hát azt látom hogy egy hajó harcolgat egy Dragonal, közben meg el kezd felém fordulni, lő egyet azt nem maradt belőlem semmi. Hát azért régebben könnyebb volt, de nem baj kell egy kis kihívás. -
Ebből a Mambából nálam legenda lesz. Megszerzem, jumpdrive+ec át, kiugrasztom a rendszerből - bele egy khaak korvett és kísérete karjaiba, hamu se maradt belőle (belőlem se, mikor odaértem) Ezeknek is pont akkor kellett pont ott dühöngeni
-
SaGa Jr #8057 Az egy M0-ás hajó. Baromi nagy, tud vadászokat javítani (ha megvan a megfelelő kiegészítő rendszere), meg talán gyártani is. Bővebb infó az XTM FAQ-ban. -
Kalo71 #8056 Megcsináltam egy küldetést, amit Omicron Lyrae-ben vettem fel. Segíteni kellett egy Leviathan tipusu hajón a Red Gamble szektorban. A jutalmam az lett, hogy vehetek 1.db Leviathant. Az ára 282 millió!!!!! cr. Tud valaki valamit erről a hajóról?
-
Elkor Alish #8055 Ehh,megvan a gond,a pajzs volt a gond:) -
hapi #8054 Köszi a választ. végül is ami nekem kellett azt megtaláltam a bonuspackban , manual trade script. -
r4pt0r #8053 Nagyon rossz vicc volt. :D -
kobra223 #8052 háát igen nem volt a legjobb döntés
-
kisviku #8051 Jóóó' van naa!
Csak viccnek szántam...
-
SaGa #8050 Egy centaur pár % reputáció csökkenés. Mondjuk elugrani jobb lett volna, mint harcbaszállni... -
SaGa #8049 Az összes szükséges szoftverből a megfelelő verzió van a hajón? A pajzs is elég nagy? -
Hát ha szétlőtte a cenaturt olyan nagyon azért nem lesznek ám békülékenyek :-)
-
Elkor Alish #8047 Az egyik pilótám után zárojelben ott van hogy 10,De mégsem engedi universe tradezni.Olvastam a kockaspiton féle hq-t és ugy látom hogy minden megvan ami kötelezö az ut-hez.Mi lehet még a baj? -
SaGa #8046 Emész a szektorból, más argon szektorokban lősz jó sok kalózt, khaak-ot, xenont, intenzíven kereskedsz velük, ilyesmik...
Az adott szektort meg kerülöd egy darabig jó messzire... -
kobra223 #8045 köszi. amúgy egyéb lehetőségek nincsenek? -
SaGa #8044 Megkeresed a legnagyobb hadihajót a szektorban, közel mész hozzá és beszélsz vele. Ha nem vágtad nagyon el magad náluk, akkor lesz egy olyan pont, hogy bocsi, nem akartam, csak véletlen volt... -
kobra223 #8043 valaki segítsen!! véletlenül neki mentem MKIII centaurnak ő meg nekem eset lőni engem én meg lenyomtam erre az egész rendszer engem támad. nem tudja valaki hogyan lehet lecsillapitani az argonokat?
-
Lysandus #8042 A kalózok simán megtámadnak, akkor is ha kalóz vagy. -
SaGa #8041 A Best sell, best buy lokátorokat azon a hajón tudod használni, amelyikben ülsz. Ha megnyomod a megfelelő gombot (5 és 6), akkor a best buy lokátor megmutatja, hogy az adott szektorban mit és mennyiért, hol adnak. Meg azt is, mennyi van belőe az adott helyen. A best sell lokátor azt jelzi ki, hogy a nálad lévő cuccok közül melyiket, hol veszik meg a legjobb áron. Szintén abban a szektorban, ahol épp vagy.
Ha majd leraksz a szektorokban satelliteket, akkor a nagy térképen kiválaszott szektorokban is be tudsz így kukkantani, de akkor menüből tudod aktiválni a megfelelő lokátort.
Azon volt korábban vita több fórumon is, hogy az automata kereskedésre álított hajók a saját, vagy a te hajódra szerelt lokátoraikat használják-e, ha egyáltalán... Én úgy láttam, hogy használják, és ha nem raktam teli a szektorokat műholdakkal, akkor csak a sajátjukat tudják használni, de ha nem, akkor se drága ez a készlet, így az összes automata (universal trader) hajómat is elláttam ilyenekkel. Az állomásokhoz kötött hajókat nem, de lehet, hogy azoknak sem ártana... -
SaGa #8040 Ilyen gyűrűs rendszer van még néhány...
Olyanok is, amelyek már eleve benne voltak a játékban, csak kissé átrajzolták őket... -
Zombye #8039 Hát én tegnap este már szívtam ezzel a Mambás dologgal. Annó én is nagyon szerettem, 8xMass driver előre és hajrá!!! Vagy 4xBPAC és 4xAHEPT. Kepcsöröléshez egész jó.
Beugrok, keikerólgetem az aknákat, odaérek, kiszállok, megszerzem!
Vissza a Busterembe, hogy átdobjam a Jupdrivét és a 10 EC-t az ugráshoz. JumpDrive ok. EC... CSAK 3 DB VAN A RAKTÉRBEEN!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mekkora lúzer vagyok. No majd meló után megint nekiesek...
-
Gondolkodom az átköltözésen,de a szomszédaik nem csipik a pofám. :)) -
r4pt0r #8037 Nem baj, nekünk csak jó :D -
Úgy látszik a Boronok szeretik a szépet.
Aquatic Abyss 1
Aquatic Abyss 2 -
Micsu #8035 nah közben megtaláltam a megoldást, trading system extensionnal lehet vásárolni ilyen helyekről, nemlehet dokkolni -
Micsu #8034 jaja. a shipyardnak nincs se pajzsa se hpje, szürke a csík, és ha rányomok a c betűre akkor csak kommunikálni tok az ottlévőkkel mi lehet a gond, valaki? -
Reaver ? (M2) Nekem 2-3 mindig ólálkodik arra! :) Aranyos... -
7 km -en belül vagy ? -
Totál kopasz kezdéssel gondoltam lemegyek a Mambáért, mégiscsak jobb, meg úgyis a szívemhez nőtt anno. Hááát - egy kissé elvadult ötletnek tűnik az XTM-ben, mivel a megszokott aknák mellé a közelébe tettek egy kaput, erős kalóz védelemmel. Nyüzsögnek a jobbnál jobb kalózhajók, ripityára szednek, maccsom sincs
Szóval csak kalózokkal jóban lévő egyedeknek ajánlom.