20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • erdos
    Nekem kifagy az új peccsel a játék :-(
  • fuho
    na de most komojan mi a hejzet a magyarositásal.
  • r4pt0r
    Már rég kész csak egy globális terrorista csapat ellopta hogy az amerikai nemzetbiztonsági szervezeteket tönkre tegyék.

A mai világban már minden megtörténhet.
  • r4pt0r
    A gyár comman consolban meg lehet adni hogy utaljon pénzt egy bizonyos összeg felett, szóval ehhez nem is kell külön script, de visszafele nem tudja.
  • fuho
    a magyarositásal mi van?
  • Zombye
    Gyárból számlára, ill számláról gyárba történő automatikus pénzutaláshoz milyen Scriptet használtok?

Annó az X2 ben már nagyon szenvedtem, hogy volt vagy 30 gyáram (és ez még nem is sok) és manuálisan dobálhattam oda-vissza a lét.

Aztán találtam egy un. StationAccount nevű scriptet, de az csak annyit tudott, hogy megadtam egy kredithatárt, és ha a gyárban ennél több volt akkor azt automatice utalta a számlámra. de ha a gyárban elfogyott esetleg a pénzmag, a számlámról nem vonta le azt, ami neki kell.
  • Zombye
    Ez így kompletta a 12 darab Construction Kittel együtt fog belekerülni
    48,949,372 kreditbe.
  • Zombye
    Asszem kezdem érteni...

Mivel nekem csak 1 L-es Szilikonom van egy 55ös kavicson, erre terveztem egy ilyet:

1 * Solar Power Plant XL
    5 * Crystal Fab M
    3 * Cahoona Bakery L
    3 * Cattle Ranch L

így egy 2000 órás szimuláció után is tele van minden ECvel.
  • r4pt0r
    Jah és 100milla volt a complex.
  • r4pt0r
    Az a Factory Comlex Calculator pont azt csinálja ami neked kell. :D

Nekem ez a complexem, csinálok majd még egyet, mert 1 este alatt kb. 8 óra 100millát megkeress.

2 * Solar Power Plant XL
    11 * Crystal Fab M
    5 * Cahoona Bakery L
    5 * Cattle Ranch L
    2 * Silicon Mine :64,56-os kavicsok

2 Mercury viszi a dolgokat, 16osáron adom csak az ECt, és mindig teli van 500.00ECvel, nem is baj mert így nem áll le a termelés ha elfogyna az EC.
  • Zombye
    Amaro oldalán mingyá utánanézek valami táblázatnak, (ki mit gyárt és mennyiből..)
  • Zombye
    Srácok!

Mi kell egy XL-es SPP akadásmentes ellátásohoz?
    Próbálkoztam ezzel a FactoryComplex Calculatorral, de az nem igazán azt csinálja, ami nekem kéne.

• r4pt0r
    Valaki nem tudja hogy lehet venni egy BEMP, és AEMP gyárat, mert dokkolni nem lehet a Terran Shipyardokra, és nem nagyon termelnek a Terran állomások, szóval valami ötlet kéne. De nem szeretnék cheatet használni szóval valami olyan ami a játék határain belül van. :D
  • RJoco
    Ezt a hajót már én is keérdeztem lejjebb, nekem sem sikerült elfoglalnom.
  • r4pt0r
    Jó persze, de mégis csak egy TL, nem lehet egy M2, a többi TLhez képest így is 5x-6x nagyobb a generátora.
  • r4pt0r
    Az a hajó elvileg nem küldihez van, csak HCFel lehet elfoglalni, gondolom nem akarták hogy csak úgy elvihető legyen. Bár a Xenon Sector önmagában sem veszélytelen. :D
  • dimre
    Feltehető valami küldetéshez van kötve a megszerzése.
  • dimre
    Nekem is tetszik ez a hajó,de ekkora monstrumnál lehetett volna nagyobb a fegyvergenerátor.Az EMP-k,PPC-k,FAA-k kombinációja (össz: 36db)nagyon brutális,csak két sorozat után lezsibbad a 870 MW-os ! generátor.
    Mindez ellenére nem kivánom senkinek ellenfélként.
    Ami még nagyon tetszik benne, képes pontugrásra, igy sok időt sporolhatunk vele.
  • SaGa
    Hiba, vagy valami sztori szál az alábbi?

Elballagtam a Xenon Sector 258-ba, mert ott ácsorog egy Centaury MKI és szerettem volna hazavinni. De nem lehet. Nem "claimelhető" valamiért. Tud erről valaki valamit? Kicsit lelombozó, hogy kicseleztem meg letaroltam egy fél xenon szektor térte és semm...

• r4pt0r
    Ezt nem mondom biztosra, lehet tévedek, de mintha azt olvastam volna hogy a T0k sajna nem mennek, majd a köv patchben. De mentesz egyet aztán sokat nem fogsz veszíteni. :D
  • r4pt0r
    dimre:

A Player szektorhoz nem kell csalás mert már vannak kapuk ahonnan be lehet oda menni, most a 0.7.2esben tették be (azt nem tudom hogy mennek is).

Az Asgard szerintem nagyon megéri a nagy raktér miatt és hogy 2db M1/M2es is tud dokkolni.

2*12ágyú sok, de nem olyan sok (bár igaz hogy az Asgard egy TL :P)

Most vettem meg a Terran M2est a Tyr-t, ágyúi:

Elől: 8
    Hátul: 8
    Bal: 16!!
    Jobb: 16!!
    Fent: 10
    Alul: 6

Összesen: 64

Igaz amíg ezekre felteszem a Földi fegyvereket, vénember leszek. :D

Ennél már csak a Terran M0ás erősebb ahol nem kevesebb mint 72!! db enemy szaggatót lehet felpakolni (6*12db).
  • Zombye
    Mivel elértem a 100 Milliós "álomhatárt" komolyan elkezdem építgetni kereskedelmi birodalmam.

Eddig ezt elhanyagoltam...

Kezdetnek szerintem először is kéne egy jó HQSupportComplex a hajógyártáshoz. Másodsorban pedig szerintem elkezdek enyomulni az un "Piaci résekbe". Tehát ráállok a másodlagos nyersanyaggyártásra (pl. Wheat farmoknak Stott Spice)

Annó ebből az X2ben ronygyá kerestem magam.

Ezt a Split "Tech Shipet" (T0) próbálta már valaki?
    Elméletileg kaja ellenében gyárt mindenféle, pajzsot, rakettát, meg fegyvert amit analizált.

• deph
    Emlékezetet kicsit a Sohnen állomásra unknown szektorban. :-)
  • chassius
    és ez mi ez?
  • dimre
    Még egy cheat.
    Player szektor
  • dimre
    Egyszer már irtam róla, nem egyszerű használni, mert a megfelelő pillanatban a megfelelő helyzetben, és az ellenfél pajzsát is lesni kell. Tegnap majdnem sikerült egy Q-t elfoglalnom, pont akkor kaptam az üzit a sikeres akcióról mikor hamuvá lett.A Q-nál eltartott vagy tíz percig a csata, de mivel támadta a HCF-emet muszáj volt védeni, túl jól sikerült.

Teszteltem (cheat) a Terranok TL-jét az Asgardot. Kis hajóval nem lehet dokkolni benne(?), egy M6 volt a legkissebb amivel tudtam,körbenéztem a hajót és ha nem csalt a szemem nincs belső hangárja.Viszont egy HCF simán bedokkolt az oldalára(külső dokk négy alul,kettő oldalt).A pajzsa magáért beszél (10X1GJ),a fegyverzete is nagyon ütős, de nem érdemes energiazabáló ágyúkat rárakni mivel két sorozat alatt lezsibbasztja a generátort, ez az egy hátránya.A méretéhez képest a sebessége (135) és irányithatósága felülmúl minden hasonló nagyságú hajót.Kinézete, mérete és persze a fegyverzete(oldlat 2X12 slot ?! Lenyügöző látvány amikor célra fordulnak az ágyúk, nagyon jól elrendezett a helyzetük szinte lefedik az egész hajótestet.) miatt tenkintélyt parancsol magának ez a monstrum, és nem elhanyagolandó tény a raktere ami 130000-s.Simán megbirkozik egy M2-el szolóban, ha több van akkor érdemes kisérettel támadni.A gyenge fegyvergenerátorán kivül,a borsos ára (131milka)ami elgondolkodtattó tény eme remek hajóban.
    Asgard
  • Lockheed
    #8715 :)
  • Zseblovag
    Esetleg nem tudsz egy linket adni a script-hez, mert 2 órája keresem, de nem találom......
  • Zseblovag
    Üdv! Nem tudom ti hogy vagytok vele, vagy próbálta e valaki az OTAS HCF-et? Nekem valahogyan nem sikerült xenon hajót legyőzni vele. Akinek esetleg problémája van a marines,cyborg beszerzéssel annak javaslom rakja fel a stevio féle weapons fab scriptet és ez meg fog oldódni (csak meg kell találni az állomást). Szóval a hajócska nem rosz, de marhára körülményes először leamortizálni egy xenon K vagy P pajzsát (főleg a turretdefence script nehezíti meg) anélkül hogy csillagporrá lőnének, kb. 4 km távolságban maradni tőle, majd hirtelen menüpontok garmadáján keresztül (commands/piracy/stb majd kiválasztani az aktuális rendszert/hajót/ raktérben lévő katonaság típusát és megadni a létszámot) megrohamozni a hajót. Azzal nem volt gond amikor egy a szabad űrben lebegő teherhajóra átküldtem 20 marinest, kb 25 másodperc alatt elfoglalták, nade az nem mozgott,nem volt pajzsa és nem támadott stb...
  • RJoco
    megoldotta, mégegyszer köszi
  • RJoco
    ok, köszi, ezt kipróbálom nemsokára.

Paranidoknál elértem legalább Freind of Priest rangot, mikor csináltam a Sohnen küldit. A Storynál viszont visszaestem Unholy Nomadra. Ezt most vettem észre, mikor megépült az első bányám.
  • r4pt0r
    Vissza az előző patch a 7.1 vagy mi, és ott olyan sectorban kell menteni ami teljesen üres, elvileg ez megoldja de nem biztos.
  • RJoco
    Felraktam az xtm javítást és mentett állás betöltésnén korrupt hibaüzenet jelenik meg.
  • deph
    Na ma volt időm játszni kicsit és vettem 1 Centaur Mk3-at. Jó hogy m3-al is be lehet dokkolni és az aPPC is jól jön nagy hajók ellene.
    Volt egy kis csihipuhi Getsu Funéban 2K meg sok LésM volt a termés, no meg 12,5 milka fizetség. Asszem nem kereskedem, hanem ritkítom a Xenonokat...

Khaak invaziós küldi van valahol?(mondjuk azt még nem erőltetném)
  • Lockheed
    Jaja, nagyon jó kis script! :) Köszi az infot!

Link
  • fuho
    mikor lesz kész a magyarositás?
  • dimre
    Használta már valaki ezt?
  • SaGa Jr
    khm... Nema játélk, hanem az XTM oldalán.
  • SaGa Jr
    Ott van a hajókról készült excel táblázat a játék oldalán. Abból ki tudod sakkozni melyek a legjobbak. :-)
  • goyo2
    jöbbe=jönne