20430
-
deph #9109 Kösz!
BSG-nek utánanézek Amaro oldalán. -
SaGa Jr #9108 Biztos hogy nem Firestorm torpedó, csak ugyanannyit kapsz érte. Töltsd be a rakétateredbe és meglátod. Ugyanannyit ér mint a Firestorm (80K), de dupla akkora pusztítóerővel bír dupla területen. Valami félelmetes jószág.
A kyon emitter nagyon hasznos kis kütyü. Kissé ugyan rövid a lőtávja, de nagyon pontos, szinte alig eszik enegriát (AKE legalábbis alig eszik valamit), ha több is van belőle akkor príma támadófegyver maximum M6-os gépig. Ja és a létező legjobb rakétaelhárító rendszer. :)
A beta variáns már nagyobb energiaigényű, meszebbre lő és bátran lehet vele nekimenni nagyobb vasaknak is. M6-os gépeket 2-4 db már pár másodperces fröccsökkel kinyír. TL is hullik, de az M2-M1 gépek is megérzik a cirógatását. Mondjuk ezen gépek ellen igazán a Gamma Kyon Emitter lenne a nagyon hatékony, de az meg csak Khaak nagy hajókon van.
BSG hajók meg külön scriptként kerülnek be a játékba, nem tartalmazza őket az XTM sem. Ha kell róluk adat az mindig megtalálható abban a script csomagban ami tartalmazza a gépeket. Szerintem mindegyik variánsa túl brutális ezen hajóknak. Hiába no, a fanok már csak iylen tápolósak. ;) -
deph #9107 Kódok, csalások: Azért jó ez a játék, mert nem egyféle irányba haladhatsz.
Minden fejlődési stádiumban vannak olyan szektorok és ellenfelek, akiket le lehet győzni és van sikerélmény.
Az elején a Busterrel ha kilőttem egy Novát, majd kiugrottam a bőrömből, most meg Xenon J, Q, K ellen küzdök az Otas-szal.
Közben meg fejlesztjük a kereskedelmet. -
SaGa #9106 Vannak olyan scriptek, amelyek a raktérben lévő EC-t különböző célokra képesek átalakítani. Akár olyan is lehet, ami a fegyver generátornak segít be. pajzs illetve hull javító biztosan van, mert láttam ilyet, bár ki nem próbáltam őket. Nézz szét a thexuniverse.com-on, milliónyi scriptet találsz.
A kódokkal meg nem az a baj, hogy léteznek, hanem az, hogy használod őket. Ne használd és nem fogja legyengíteni a játékot... -
deph #9105 Alfa 1,8 km, Beta 3,4 km. :-) Akkor jó lesz kísérőnek.
-
deph #9104 Aprapó, a BSG-s hajóknak van valamiféle táblázatuk, hogy mit tudnak? Mert a többiről van, de ezeket nem ismerem...
Valaki küldjön esetleg egy linket. THNX! -
SaGa #9103 Nagyon jók a Kyon emitterek. Alig fogyasztanak valamit és erősek. Az alfáknak kicsi a hatótávjuk (másfél km), emiatt veszélyes velük, de komoly méretű hajókat is hamar lebont 4 db. A beták hatótávja valahol 2 km körül van... -
SaGa #9102 A bombával az a helyzet. hogy fizetsz a mukinak a bbs-en és nem lesz bomba a raktérben. Tipikus védelmipénz akció... Együtt kell vele élni... -
deph #9101 Nekem nagyon bejött a Mamba Raider, mondjuk a 25-ös pajzs kicsi, de 200-al megy!!
Nekem egyébként az Unknown Object, 90 %-ban Firestorm Torpedo. Kalózok dobálgatják ki. Lassan milliomos leszek belőle, mert van vagy 30 db. :-)
Tegnap vettem egy Marauder-t, felpakoltam rán 4 db B és 4 db A Kyon Emittert, amit kidobált egy corvette. Ma kipróbálom kísérőnek.
Érdemes használni a Kyon emittereket? -
SaGa Jr #9100 Ja a Mamba pedig a Splitek M3-as hajója. Csak náluk tudod megvenni, az ő hajógyáraikban.
Az Argonoknál a Nova az M3-as, a Boronoknál a Barracuda, Paranidoknál a Perseus, Teladiknál pedig a Falcon.
Mindegyik hajó másban jó igazán.
-
SaGa Jr #9099 Ha versenyzel minden pontot érintened kell és elsőként kell beérned a célba. Akkor nyersz. Ha kihagysz egy pontot akkor már buktad a versenyt. Ha nem elsőként érsz be, akkor is buktad a versenyt. Ja és nem full gázzal kell itt közlekedni, hanem gyorsításokkal és full fékezéssel. Így nem sodródsz ki és nem fogsz egyetlen pontot sem kiahgyni. Sőt még csak nagy sebességű hajó sem kell.
A sztoriban valami 400 körüli sebességű hajót kapsz hogy versenyez a 800 és 1000-es sebességűekkel szemben. Nos ők nagyon elhúznak az elején, aztán jól ki is sodródnak a sebességük miatt és a visszakanyarodások miatt egy csomó időt veszítenek, lazán lehagyhatóak ezáltal. -
SaGa Jr #9098 Unknown object legtöbbször egy rakétát jelent. Majd minden hajóba be lehet tölteni őket. Van hogy ez egy Hammerhead torpedó (messze a legdúrvább és iszonyat méretű területen kifejti a hatását, szóval jobb nem a közelében lenni mikor robban), de lehet Sting vagy cyclone is.
A Terran fegyverek is ide tartoznak. -
SaGa Jr #9097 Nincs bomba mint olyan a játékban. Van squash mine, de az nem bomba, hanem akna.
Simán ki lehet lőni megfelelő távolságról, ha megtalálod és ráállsz. Csak keresni kell. Ha nem szúrod ki és megközelíted, neked annyi. -
Hát hiába vettem egy Terran Asgardot? Bedokkolok vele Argon Prime-ban a hajógyárba, kifelé meg felrobbanok. Szívás!
-
Első nagy hajóm: SG1 Prometheus -
Lelőttem egy Shivan Dragon-t.
Elhullatott 290 Shivan Dragon Scales cuccot. Bedokkoltom Argon Prime-ban a Shipyard-ra, hogy eladom öreg Buster-em, meg frissen talált Discoverer-em. És akkor a meglepi. A Demeter 509 millát ér! Mivaaaan? Kérdem én. Megpakoltam a Buster-t 108 db-bal, a Discoverer-t 40-el. Most a Buster ér 693 millát, a Discover 1 milliárd 847 millát. Nemkizárt hogy bug, mert az OTAS-on a Marine-kat 50 milláért árúlják. De akkor is eladom őket. Sirály, erre vártam!!
-
Nemtom, én mindjárt az elején összeszedtem.
A színe kék, amikor elfoglalod zöld lesz.
Én nem versenyeztem a sztori elött csak a sztoriban.
Ugye nem ül benne pilóta? Mert ha igen, akkor nem az a hajó.
Esetleg még az lehet, hogy bug. -
és az normális hogy ha nekimegyek átmegy rajta egyszerűen a hajóm...meg verseny végén nem mondott semmit a fickó! nem kéne? -
3kört versenyeztünk elvileg....legalábbis én pár karikát kihagytam...telán ez a baj? -
9méterre vagyok tőle "i" és nincs olyan opció! amúgy kék a szine...nem sárgának kell lennie ilyenkor? -
Lysandus #9089 A bombával kapcsolatban: betöltöd a mentett állást, amikor még a pirate base-en vagy. Megnyitod a BBS-t. Találni fogsz olyan üzenetet, amely védelmet kínál. Na arra kell befizetni, és akkor nem robbansz fel a kidokkolásnál. Mondanom sem kell: a "védelem" itt szimpla zsarolás. :-))) De hát ezek a kalózok! :-) -
húh éjfél múlt és é a kis karikákkal vacakoltam idáig!!!! 10000kössz az infoért(amúgy kiszálltam és közelmentem hozzás neki is mentem de nem volt semmi) .... na majd most -
A kis karikák a sztorihoz tartoznak.
A Starburst egy hajó. -1,13; 36,18; 43,29 (x;y;z) koordinátákon találod. Csak el kell foglalni. Közel mész hozzá, majd kiszálsz (Ctrl+E), még közelebb mész kb 20-40 méter. "i" betű és Claim. És már zöld is.
És a Mamba Raider-ért ajánlatos Starburst-tel menni, mert nem csak aknásítva van a környék, de tele van kalózzal is. -
lehet hogy hülye vagyok hozzá de elmentem a helyre(freedom's reach) megtaláltam a bezárt kaput,mellette 600-al száguldó gépeket ,kis kék karikákat melyek egy ideig elvezetnek aztán vagy elfogynak vagy nem találom őket..... meg van az űrállomás is ahol nem lehet venni ilyen gépet....kilőni se tudom a gépeket ......hát akkor mit kell tenni?! -
"Ajánlatos a Starburst-tel menni, mert tuninggal 1140-et megy. Freedom's Reach-ban találod." -ez most mi is akarna lenni? valami ketyere a hajóra? vagy egy hajó?vagy mi?
-
Software Signature Scrambler - ez az illegális dolgokat mind elrejti...(néha szoktam kábszertcsempészni a határon...meg petárdát,füvet....tudod hogy megy ez! XD ) -
Az Unknown object mi és mire jó?
-
A System Override Softwer arra is jó, hogy hajó elfoglalásához nem kell kiszálnod, hanem csak 20-40m távolságra megközelíted és elfoglalod. Illegális szoftver, viszont elrejthető a Software Signature Scrambler nevü cuccal, melyet Family Njy-ben tudsz összeszedni.
Mamba a LooManckStrat's Legacy kalózszektorban van. És asszem a Boronoknál is kapható. Ha fenn van az XTM, akkor az N kapunál repülj be. Ha nincs, akkor mindenképp az y sík mentén repülj alá. Ugyanis körbe van aknázva. Ajánlatos a Starburst-tel menni, mert tuninggal 1140-et megy. Freedom's Reach-ban találod.
A bombával kapcsolatban: betölteném az előző mentett állást. Bár én ilyennel még nem találkoztam. Illetve ajánlom a Hull Repair Technology scriptet. De a cucc is 110eCr és a Hull Repair Kit se túl olcsó, csak állomásokon a hírekben jutsz hozzá és azt sem mindig. De szerintem nagyon megéri. Hajóról hajóra lehet rakni.
Az elhagyott dolgokról készítettem egy listát, melyet lejjebb megtalálsz. Valaki ezt át is alakított excelbe, én pdf-ben csináltam. Megjegyezném egy-két hajó nincs az univerzumban, ami a listában. De lehet hogy ez nálam csak bug.
-
és hol tudok mambát venni? argonoknál nincs! talán Boronoknál?
(x2-t imádtam míg véletlen nem akadtam kódokra és onnantól nudli volt az egész és dobtam -bár x2-nek sok hibája volt- ...ez a legnagyobb bajom ha kódot találok...gothic3 fan voltam nagyon imádtam míg nem volt egy bug benne amiáltal minden végtelenszer használhattam és ezért dobtam)
-
kitertó vok mert még mindig nem mondta el senki nekem,hogy hogy lehet a bombát deaktiválni!!!és addig nem tudok továbbjutni,mert nem akarok 100.E-et veszíteni a károk helyrehozatalára...de ha muszáj akkor loadolok 1 régebbi állást....de nagyon örülnék ha elmondanátok! elolvastam az argonomizét* szóval az argon történelmet ,érdekes sztori máris jobban érzem magam bár jó pár rész így is homályos: kik azok a kha'ak -ok???? -
deph #9079 Nagyon kitartó vagy sWbFII!!
Jó látni, hogy ugyanúgy indulsz, mint mindenki.
Pár nap,hét és hónap, aztán már nagyúr leszel. :-))
Az egyik legjobb hajó a Mamba, az elején tuti. Gyors és fordulékony.
Pár Unknown object és a Xenon küldikben akár K-t is lehet vele lőni :-))
Ja, J-t kiktattam. Kaptam érte 12 milkát meg kidobott 7 GPPC-t. Már csak 20 milka kell a Titánhoz. :-)) -
le lehet egyátalán szedni,mert már elég sok módon próbáltam -
és a bombával mi a helyzet? -
SaGa Jr #9076 System Override Software - Illegális program, ha ilyet találnak ellenőrzésnél a hajódon szétlőnek miatta. Drága és szinte sosem működik (elméletielg ki lehetne vele ugrasztani a célpont hajó tulaját a gépéből, de csak elméletileg). Felesleges kütyü.
Mamba - Egy vadászgép, amit meg lehet venni, de akad belőle megtalálható is ami elhagyatottan kering és várja új tulaját (de nézz el Amaro oldalára vagy akár a hivatalos oldalra és megrudod milyen hajók vannak)
AHEPT - Alpha High Energy Plasma Thrower. Egy elég erős fegyver. M5-ös hajókra abszolút nem rakható, akad 1-2 M4-es amire már felmegy, de elsősorban a nagyobb hajók fegyvere.
Hogy egy hajóra milyen fegyver megy fel azt a hajó infó menüjében meg tudod nézni. Fel van sorolva milyen fegyverek lehetnek a hajón és színkód is jelzi ezeket a fegyverfelsorolás előtti kis csíkon. -
mi az a mamba?AHEP? amúgy az a kalózos bomba a cargo-ban nem is vicc volt! télleg nem tudok eljönni a kalózbázistól mert ahogy kijövök felrobbantanak! mit tegyek hogy szedjem le a bombát ?cargoban kerestem de annyi dolog van ott hogy nem találtam -
system override software - kalózbázison adják,de nem értettem meg hogy mire jó...nem vagyok 1 túl jó angolból
mi ez? -
Nem muszáj venni! Én összeszedtem a Mambát és pénz híján elég régóta azzal nyomom. Fölraktam rá 4 AHEPT-et meg 5 Mass Drivert. 1 Fighternek, meg néhány Soutnak neki lehet menni vele. Wasp missilevel párosítva, jó taktikával akár 1 nagyobbnak is. De csak egynek! -
lehet valami problémám ha kalózokkal üzletelek? vagy csak ilyesztgetés amit kiírtak hogy "ha kalózokkal üzletelsz ne lepődj meg ha bombát találsz a raktereden" -
és ha mondjuk energiát szállítok akkor abból se lehet a fegyver lövésidejét kitatóbbá tenni?! gondolom nem :( a kis busterembe 6 fegyver fér,4 van benne....ezek szerint új hajót kell vennem ha harcolni is akarok
(bár gondoltam hogy busterrel nem lehet harcolni ,de a többi járgány rohadt drága az én pénztárcámnak) -
SaGa #9070 Nem. Minden hajónak van egy pajzs és egy fegyver energia generátora. ezek adott teljesítményűek. A terranok gyártanak egy spéci hajót, ami képes a körülötte lévő hajók pajzsgenerátorának besegíteni, a fegyver energia generátorhoz nincs ilyesmi. Jól kell összerakni a fegyverzetet és nem fog olyan hamar kimerülni.
Az alfa verziók mindenből sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a betak, cserébe valamivel kissebb a hatótávjuk és a sebzésük. A kyon emitterek azért nagyon jók, mert extrém alacsony a fogyasztásuk...
Mass drivehoz gyakran lehet a harcok helyszínein is lőszert találni, érdemes szétnézni a szektorokban, ahol nemrég hirig volt...