20430
-
Ha megtalálod a hajót és közel mész hozzá, asszem már indul is a küldi, nem kell BBS. -
tomonor #19468 oh helló, gondoltam ide is benézek eme évezredben
-
Önállóan is fel lehet venni. Valaki asszem BBS-re tesz ki egy elhagyott hajót. Maelstrom szektorban a Keleti kapu felé lesz egy Sohnen hajó, innen indul a küldetéssorozat. -
antigua #19466 Érdeklődnék hogy a Sohnen küldetést, önhálóan is fellehet venni egy BBS- keresztül, vagy előtte meg kel csinálni a BalaGi küldetést ?
-
antigua #19465 Ok, nálam is megoldódott a helyzet. Nonpluszultrának volt igaza.
(I have to learn English or I more use my head ! ) :) -
Én foglaltam egy rahedl Tyr-t, egy rahedli B-EMP-vel. Szóval nálam engedte felrakni!
-
antigua #19463 Köszi a segítséget ! ;) -
Hali.
Azért írja ki ismeretleen objektumként, mert nem szerepel a Commonwealth adatbázisban, így a hajód kompúterében sem. Az X-univerzumban ezek ismeretlenek. Viszont ha szorgalmasan figyeled a BBS-eket, valaki majd felajánl eladásra Terran technóligiáról információt. Ha fizetsz az ürgének, feltölti a hajód adatbázisába, így már azonosítani tudod játékon belül is a Terran termékeket és a hajód rakterében és az állomásokon a rendes nevét írja ki. -
antigua #19461 XTM-ben szereplő ismeretlen faj hajói nem semmik ! Az Aladna Hill feletti unknown szektorban futottunk össze. Gondolván hogy ez csak egy M6 nekiestem a centaur-al,nem kellett volna :(
Kíváncsiságból az LV cheat-et használva (ideiglenesen) össze hoztam egy Odint, ugyan mit bír el az idegen M6 . Hihetetlen kemény játékos volt a kis idegen, a pajzsát alig tudta az Odin B PPC-i,B Flak-i leszedni ! A 8*1GJ pajzs épp hogy kitartott, no persze lehet hogy én voltam a noob .
Jó kis móka volt :)
MÁS : Tapasztalta-e más is, hogy a Terranok EMP-it nem lehet a megvásárolt Terran M0,M1,M2-re felrakni ? Nálam az EMP ismeretlen objektumként szerepel minden EMPgyárban, Terran dockban. A gond csak az evvel, hogy így viszont meg nem engedi felszerelni a hajóra. -
Érdekes, nálam sem megy. Egy csomó variációt kipróbáltam, de semmi.
Pedig régen használtam XTM-mel együtt. -
De az hogy lehet? Nálam miért jó akkor? -
Azért hozzátenném, hogy nálam sem jelennek meg a gyárakban a Custom hajók. De még a Leviathan sem, pedig végigvittem az Argon Prime-béli elismerésig. -
Aha... gyárba akkor sem tudod berakni, maximum ha saját módot készítesz ahol átírod a scriptet.
Én is számtalan hajót szerkesztettem már át, és számtalan módot próbáltam már ki, az egosoft.com-on még teszter is voltam már.
De eddig soha, semmilyen körülmények közt nem találkoztam olyannal hogy az XTM ne működött volna egy egyedi hajóval.
Úgyhogy tedd azt amit én.
Fogd meg az X3-at, töröld ahogy van, mindennel. Rakd fel újra, aztán az XTM-et, jöhet a Plugin, végül telepíts egyedi hajót, és ott lesz. És az XTM-es hajók is.
Ha így se jó akkor egyszerű a válasz.
A játékod megmakacsolta magát és megmondta hogy azért se!
Egyébként, meg már vagy 3-an is feleltek neked, köztük én is, már 3x is feleltek ugyan arra, ettől függetlenül vissza kérdeztél, és oylat aminek semmi köze nem volt ahhoz amit mondtak.
Hajót shipyard-ba nem tudsz, és nem is fogsz tudni berakni, mivel azt a játék maga generálja.
Ettől függetlenül max a hajót tudod másik fajhoz állítani, és akkor fog csak a gyárban szerepelni. Viszont az XTM-es hajók attól még ott lesznek.
Mert a gyárat egyetlen nyomorult hajó script nem fogja átírni, hanem csak simán hozzárendeli egy adott fajhoz.
Ahhoz képest hogy azt mondod mennyi mindent át írtál meg átmódoltál, ezt neked is tudnod kéne. -
antigua #19456 Nos én ezeket a custom hajókat kb.egy éven keresztül használtam a sima X3-ban minden probléma nélkül .Ráadásul én magam szerkesztettem át ( ship creator )őket mivel sokk esetben íreálisak voltak a tulajdonságaik. Így hát kérlek fogad el tőlem hogy tisztában vagyok azzal hogy ha egy hajót a creator-ban ( add to shipyard )az Argonokhoz állítottam be akkor ne keresem máshol! ( Hűlye azért nem vagyok !!!!! )
A kérdéseimet a hajók importálásával kapcsolatosan csupán azért mertem megkérdezni mert nem jelenek meg a 'megfelelő' bázisokon, úgy mint ahogy a sima vanilában ! Azt pedig hogy miért szarkaszik az xtm nálam nem tudom de az tuti hogy nem jelenek meg a hajók a gyárakban. Csupán LV Cheat-al tudom a szektorba berakni őket , viszont ezek meg nem használhatóak és továbbra se vásárolhatóak meg ! -
Antigua...

Most sírtam fel rajtad.
Nem a gyárba kell berakni csak simán a szektorba. Senki nem írta hogy a gyárba. Maga a hajót rakja be a játék a neki beállított faj gyárába. Szóval ha egy Split fajú hajót raksz be, pl Sulaco, azt ne is keresd argon, teladi, boron, paranid vagy xenon gyárban mert csak a split-nél fog ott lenni.
Ha Argon hajót raksz be, mármint ami az argonoké, pl U.S.S. Missouri, akkor azt potom 120.000.000 Cr-ért meg tudod venni az argon gyárakban.
Mit nem lehet ezen megérteni...
Könyörgöm, még én is felfogtam, pedig nálam nincs keményebb, kőagyúbb barom a földön...
És senki nem magyarázta el nekem hanem magam jöttem rá... tudod hányszor kellett újra raknom, vagy javítanom a saját eredeti gamem csak hogy játszhassak?
Könyörgöm, ha már a másik veszi a fáradtságot, és leírja neked rendesen, legalább figyelmesen olvasd el... Ember!! Kérlek!! -
Ha annyira kicsi a repud, akkor nem is engednek dokkolni. Anno én ezt úgy küszöböltem ki, hogy kerestem a Xenon inváziós flottákat. Ha egyet szétlőttem, akkor respawnolta a gép máshova. Így esett, hogy Heretics End-be esett. Leszedtem a hajókat és máris beengedtek a fő szektoraikba is és még kereskedhettem is velük.
Sajnos adományozást még egyet nem találtam Terránoknál, úgyhogy sok szerencsét hozzá! Írd meg, ha egyre ráakadtál! -
antigua #19453 Hát erre a leírásra nem lehet mást mondani : Full Correct !!! :)
( Hálám örökké üldözzön ! )
Más: A földi szektorba beraktam egy E-cell gyárat gondolván hogy itt majd jól megtollasodok a Terranok cointjain,illetve a kereskedés folytán szerzek náluk egy-két jó pontot. No persze hogy erre ők meg jól beintettek és senki se jön hozzám vásárolni, és az én hajóim se tudják eladni nekik a cuccot. Hogy a fenébe növeljem náluk a reput, ha nem engednek kereskedni ? ( Majd halára adományozom őket ! :D )
Úgy látom az XTM is lefog kötni még jó ideig,sok jó újítás van benne a vanilához képest ! :)
-
Bármelyik Argon gyárban.
Aztán folyt. köv.:
Leviathan Megmentése Küldetés
Küldetés :
Cím: Leviathan Megmentése Küldetés
Követelmény: ARGON Protector Of The Federation rang elérése után vállalható el.
Összegezés: A lerobbant Argon Leviathant kell a Xenon és Kha'ak flották támadásától megmenteni.
Nehézség: 9 - Jelentős támadást kell legyűrni úgy hogy a Leviathan megmaradjon.
Jutalom: Az Argon hajógyárakban megvásárolható lesz ez az M0 - óriási méretű, és erejű hordozóhajó.
Szükséges hajó: Valószínűleg egy hajóval nem megoldható a dolog, ezért erőssen javasolt egy kisebb flottát vinni, illetve lasertowereket telepíteni a megfelelő pozíciókba!
Ellentétes Eredmények: Amennyiben nem oldod meg a küldetést, a Leviathan nem lesz megvásárolható.
Hogyan lehet megtalálni: A küldetést a BBS en keresztül veheted fel. Megkérdezik hogy segítenél e védeni a meghibásodott Argon Leviathant
Leírás : A küldetés felvétele után elugrasz a megadott rendszerbe, és egyből bejelentkezik a Leviathan. Megkér hogy segíts elintézni az őket támadó xenon egységeket.
Nyilvánvaló a dolog, le kell vadászni az ellenséget, és csak a gyengécske Leviathan kísérő flottára hagyatkozhatsz, ami 2 Titánból, és néhány kisebb madárból áll.
Amint elfogyott az ellenség, egy újabb xenon támadóhullám érkezik, és amikor evvel is elbántál, ismét üzenetet kapsz, amely egy elég húzós Khaak flottáról értesít.
Ez az a pont ahol igazán nehézzé válik a küldetés, tekintettel arra hogy nagyon közel a Leviathanhoz lépnek be a rendszerbe, és a Kyon emitterek bizony értik a dolgukat.
Amire számítanod kell az a következő felállás :
-2x destroyer
-3x fregatt
-3x Corvett
-2x nagy cluster
Amennyiben nem foglalod le őket valamivel, villámgyorsan nekiesnek a Leviathannak, és a Gamma kyon emitterek bizony nem nagyon tévesztenek el nagyobb méretű hajókat, hamar ízzé – porrá lövik a kis tehetetlent.
Amint túlvagy ezen ellenség legyűrésén is, megköszöni a Leviathan a segítséget, és elrajtolhatsz az Argon Prime rendszerbe. Megérkezésed után a Szenátor megköszöni amit tettél, és felhívja a figyelmed, hogy a Leviathan elérhetővé vállt a hajógyár vásárlási listáján.
A Hajó leírása :
Az Argon Leviathan egy hatalmas M0 - osztályú anyahajó. Titkos fejlesztésű, és meglehetőssen erős. 48 A, B, és Gamma Photon Pulse Cannon helyezhető el rajta. Ez a hajó Argon és Terran közös eggyütműködéssel jött létre.
Képes építeni, megjavítani hajókat, és alkalmas a Terran pont-pont ugrásra.
A Leviathanon Belső kialakítású dokkrendszer van, amiben M6/TS/TP hajók dokkolhatnak 32 M6 hajót is képessek vagyunk beletuszkolni, nem is beszélve az M6 okban elhelyezett kisebb támadóegységekről.
A ponntól pontig ugrást a legújabb Terran kísérleti hajtóművel lehetséges megoldani, de a hátránya hogy 200% energiát használ el a térváltásnál.
A küldetés az Xtended 0.7.2 javítócsomagjával futtatható.
Vége a küldetésnek -
antigua #19451 Jó ötlet, szerintem én is ezt az utat választom !!! :D (Debris Repair)
A Leviathan-os küldetésre bármelyik gyár BBS-n rálelhetek vagy van egy speciális hely ahol dokkolnom kell, és csak itt lehet felvenni ?
-
Jah, igen, a terrán repum nekem is nagyon alacsony, de a külső szektorokban rengeteg a roncs, így nem is kell annyira - megépítem belőlük olcsóbban. Bár kapuhajót sajna nem tudok venni, ami nagyon zavaró, mert roncs sincs. -
Nemtom, sztem megvédhető.
Én egy darab Valhallával védtem, mert a Titan és Odin rendszeresen kipurcant, ezért inkább elküldtem őket a fenébe. Persze ez még a régi gépen volt gyenge procival, így a robotpilóta is sokkal gyengébb volt... -
Én elfoglaltam utána mégsem adta be a gyárba. Ezért mérgemben elfoglaltam a hozzá igyekvő Mamuszt is. -
a terranoknál is lehet mint minden más fajnál de piszkosul nehéz mert náluk nem igen járnak khaak-ok meg xenók meg kalózok így csak a kereskedéssel tudsz reput növelni náluk ami hosszadalmas manőver
igen az argon M0-t küldiben kell megvédened és utánna válik argon Prime-shipyardában megvehetőnek de ha magas a repud olcsóbban kijőssz vele ha elfoglalod

-
antigua #19446 Két apró kérdésem lenne !
- A terranoknál leheltsége-e reputációt növelni ? A Statisztikánál ugyan is nem szerepelnek a Terranok .
- Argon M0-t valamely küldetésben lehet majd megszerezni ? A gyárakban nem szerepel.
Válaszaitokat előre is köszi ! ;) -
Ship Installert senki nem próbálta?
Nah, ha holnap lesz egy kis időm, akkor megnézem, hogy is van ez. -
antigua #19444 Nos a dokkolási probléma megoldódott ! Legalább is 3-ból 2. :)
Bekavart a CMOD2 XTM . Miután újra fel raktam az egészet a CMOD2XTM mod nélkül simán vette a parancsot az alap rangnál (Tursted Ally) is !
( Mindenesetre érdekes. )
Most már csak azokat a nyavalyás custom hajókat kellene berakni a gyárakba ! -
antigua #19443 Köszi a válaszokat !!!
Az Argonoknál a rangom Federation Marshal ennek elégnek kell lennie ahhoz hogy bedokkoljak egy hajógyárba az Argonoknál !
Korábban írtátok hogy az LV cheat-al raktátok be a hajókat a gyárba.Ott melyik menüvel ? ( A create ship-el csak a szektorba lehet berakni a hajót, egy adott faj színeiben, amit aztán nem lehet használni.)
- Plugin Manager-ben a custom hajók instalálva, current mod kiválasztva.
- Indításnál a select mod : Plugin Manager.
Eddig rendben meg van, ráadásul az XTM hajók is szerepelnek már a gyárakban, már csak a custom hajókat kellene berakni a gyárakba.
-
A rang a gondja, de olyan nincs hogy az XTM-es hajók ne lennének bent a Shipyard-ban.
Ha nem állítgattál el semmit a Mod csomagon és simán Current mod van beállítva az Installerben, a játék indító panelen meg PluginManager van beállítva akkor mindennek klaffolnia kell. A Costum hajók nem írják felül egyik XTM hajót sem mert külön hajónak vannak beállítva és csak mellé rakja őket, lévén hogy egy egyszerű script dolgozik ez érdekében ami mindne hajót a neki megfelelő Shipyard-ba helyez be mint megvehető kasznit...
Ez nem lehet sem bug sem hiba, vagy te rontottál el valamit a managerben, mert én is kapcsoltam már ki az XTM-et valahogy a managerben de vissza is kapcsoltam. Véletlenül... -
Hát vagy bug vagy nem elég nagy a rangod, hogy bedokkolhass. -
antigua #19440 Köszi !
Még valami nem emlékszem már rá hogy mis volt a helyzet amikor kezdtem a sima Reuinoont, de most az XTM alatt nem tudok a shipyardokba bedokkolni, egyszerűen még a lehetőségét se ajánlja fel ha dumálok a hajógyárral.
Most kezdtem el még csak az 1.misszió van meg .Ez valami bug ? Ilyesmire nem emlékszem a vanilánál. -
Én ezzel rakosgattam a hajókat XTM-be és nem volt gebasz. Annyi, hogy standardon kell hagyni a játékot és kész.
A Select Mod-nál meg ki kell választani a ShipInstaller-t. -
antigua #19438 Na és avval mi a fenét kezdjek, hogy ha berakom a custom hajókat, akkor az XTM(saját)hajói nem jelenek meg a shipyardokban ???
Egyszerűen nincsenek meg ! (pl.Centaur MkI,Hydra MkI,Leviathan,...stb. )
No erre fűzzön valaki gombot ! :)
-
Üdvözletem.
Rég jártam erre fiúk, s látom hogy Maniac-nak gondja támadt? Hmm, nem tucc hajókat berakni? nem nehéz, nekem régi managerem van és nekem sikerült.
Pl letöltesz egy hajót Cycrow oldaláról, ott van az spk, a managerben a ships menüben az install ship, aztán megkeresed, mikor ez megvan, és megvan melyiket akarod megnyitás, aztán telepítette is, eztán már csak kijelölöd, aztán Enable, végül a Cycrow cheats menüben berakod magadnak.
Persze, előbb el kell olvasni melyik fajnak rakja be a hajót, csak mert akkor azokban a gyárakban is meg lehet venni.
Némelyik méreg drága, némelyik pedig röhögve olcsó.
Bár én nem Cycrow oldaláról szerzem a hajóim hanem a német oldalról, a külön Database oldalról. -
Igen
-
antigua #19435 Köszi a help-et !
Full-os verzió? Erre gondolsz ?
http://cycrow.thexuniverse.us/ -
Újat kezdtem és LV cheats-el bele tudtam tenni. Mert hajógyárban nem láttam őket. Meg a fullos verziót töltöttem le Plugin Managerből, mert eddit a lite verziójával próbáltam sikertelenül. -
antigua #19433 Maniac78 végül hogy sikerült megoldanod ? Én a mai napig a Reuniont használom mert bármit is próbáltam , az XTM alatt vagy nem voltak custom hajók, vagy a custom hajók felülírták az XTM-es(plusz) hajókat !!
( Plugin Makager-el raktam be az XTM 0.75 alá a custom hajókat. ) -
Nagyon durva ez a BEMP! Valhallára felraktam az első tornyokba, még el sem kezdenek tüzelni a K-k, meg J-k, már robbannak is
-
Meglett. Sikerült végre. -
Ezzel tettem be lehet, hogy az a baj, hogy az én verzióm 2.12?!