20430
-
antigua #19509 Rakd fel a System Overide system MKII sriptet ! -
antigua #19508 Na azért átküldöm őket,van egy csomó leírás is a játékról,scriptekről.
Rengeteg időt megspórolhatsz általuk. -
Mondjuk előszőr utána nézhettél volna, hogy a guglival tudsz keresni, vagy sem. -
rusher4587 #19506 Közben meg találtam egy csomó táblázatot PDF-ben xdatabase-en, szóval antigua, ha ezekre gondoltál, akkor már nem kell átküldened, megvannak:) -
SOS az elhagyott hajókat (M6-ig) tudo vele az irányításod alá vonni anélkül, hogy kimennél az űrbe. A nagytestvére már nem illegális a scanerrek szerint, viszont több mint 6 milla.
Life support csak azért kell, mint a neve is mutatja, hogy arakteredben meg ne pusztuljanak az asztronauták.
Software Signature System a neve, ami elrejt dolgokat. Ez szoftveres nem foglal rakteret, de van egy cargo bay .... nemtommi ami foglal ugyan rakteret de ugyanezt teszi. Előbbi Yaki találmány, utóbbit valamelyik kalóz gyárból tudod megvenni. -
rusher4587 #19504 antigua: [email protected]
Most kaptak el először illegális cuccal (System override software).
Kalózbázison vettem, de nem tudom, mire jó és most megszabadittottak tőle. Tudom, hogy van valami, amivel ezt elrejthetem a scannerek elől, de már nem emlékszem, hol olvastam róla...
Elárulnátok, hogy mire jó ez az SOS és hogy hívják azt, ami elfedi (gondolom, azt is kalózoknál tudok venni...vagy nem?)
Raktam life support systemet a rakterembe és azt hittem, hogy ezzel be tudom gyűjteni pl. a hajójukból kiugrott kalózokat, de nem. Hogyan tudom begyűjteni a szkafanderes kalózt, vagy akárkit, ha kiugrott a gépéből? Az a módszer, amivel a konténereket szoktam, nem működik, vagy valamit rosszul csinálok? -
SaGa #19503 Ez tévedés.
A Police Licence arra jogosít fel, hogy bármely hajó rakterét megvizsgáld a scannerrel. Ha nincs ilyened, és scannelsz valakit, megy az üzenet a helyi erőknek az engedély nélküli scan-ről.
Az, hogy a Licence birtokában fizetnek is a kilőtt ellenséges (mármint az adott fajjal ellenséges) hajókért, egy mellékhatás, ugyanis ha találsz valami illegálist a scannerrel , felszólíthatod az illetőt, hogy dobja el. He nem teszi és betámad, joggal lelőheted. Ha engedély nélkül scanneled, akkor a helyi rendőrök elkezdenek nem annyira szeretni... -
antigua #19502 Add meg az e-mail címed és át küldök minden hasznos infót csatolt file-ben ! -
Megvan a flash és utána feketeség, azután a célállomás látképe. Ez van nektek.
A nagyobbik lányom rajzolt teheneket, meg lovat; én meg azt nézem.
-
rusher4587 #19500 Amikor a kapukat vagy a hajótok "ugróját" használjátok, nálatok mi jelenik meg a két szektor közötti töltés közben? Nálam a 2.5-ös patch van fent és úgy tudom, hogy ezzel már nem csak feketeséget kéne látnom ugrás közben, hanem egy animációt vagy valami ilyesmit... -
rusher4587 #19499 Megvan neked ez a táblázat?
Tudtok egy olyan programot mondani, amivel nem csak egy weblapot, hanem egy egész oldalt le lehet menteni? Hallottam, hogy vannak ilyenek és ráuszítanám az xdatabase-re...
De ha ezek az adatok valahol megvannak táblázatban, az is megfelelne, mert játék közben sajnos nem tudok mindig felugrani netre, hogy utána nézzek xdatabase-en:( -
antigua #19498 Egy kis segítség az eligazodáshoz:
http://www.xdatabase.de/x3-reunion/en/ships.html
( valahol van egy táblázat is a hajókról pdf.-ben de már sajna nem emlékszem hogy honnan töltöttem le. )
Az Argonoknál csempész árú : Space Fuel ( whiskey ) -
Az nem jogosít fel arra, hogy rendőrösdit játsz csupán jelen esetben ha Argon szektoron belül lelősz egy kalózt plussz lóvét kapsz utána.
Raider - gyorsabb
Sentinel - több pajzs megy rá
Vanguard - talán a kettő között. -
rusher4587 #19496 Ja, amit elfelejtettem, hogy a hajók neve utáni Raider/Sentinel/Vanguard jelző mit határoz meg, miben különböznek ezek az adott altípusok? -
rusher4587 #19495 Köszi:)
A hatósági engedélyről szeretnék még kérdezni. Most vettem meg az Argonék "rendőr igazolványát". Ez mire jogosít fel azon kívül, hogy elfogadhatok vele új küldetéseket az állomásokon? Észrevettem, hogy pár kalóz lelövése után köszönés mellé utaltak pár creditet, gondolom, ez az egyik haszna. De mi van, ha (és ez a másik fontos dolog, amit nem értek) elkezdek rendőrösdit játszani és hajószkennelgetés közben tiltott árut találok? (egyébként mik a tiltott áruk? Gondolom, fajonként különböznek...) -
Hát én azt tudom tanácsolni neked, hogy szerezz be egy Mamba Raider-t, LooMankstrat Legacy-ban van elhagyva egy (nem biztos, hogy jól írtam a szekort). 200-zal repeszt, megfelelő raktér, jó fegyverzet (8 AHEPT előre, hátra akár Mass Drive rakéták ellen). Ha BBS-en feltuningolod a sebességet, akkor akár meg is duplázhatod. Az meg már elég szép egy M3-tól.
Bár jobban ajánlom felfedezésre a 3-as fogatot. Ehhez meg kell csinálni a Bala'Gi küldit egész a Hyperion megkapásáig. Frankó fegyó és rá tudsz dokkolni a Mamba Raider-rel és a Starburst-tel, amit felderítésre ajánlok, bár fegyverzet nincs, de 1150-el repeszt. Sőt, a Hyperion küldinél össze tudod szedni az Arrow-ot, ami még gyorsabb. Ha meg kalózt látsz, akkor ugrasztod a Hyperiont és írtasz. -
Ha bedokkolsz valahová néha felajánlja, hogy adakozhass. Értelemszerűen ahová dokkolsz az adomány is oda megy.
TCS Mk3 - Sector Trader parancs, ekkor adott szektoron belül kereskedik és a neve mellett egy szám jelenik meg, ha eléri a 8-as szintet, akkor már Universal Trader is lehet belőle. De csak scriptekkel tudod befolyásolni, hogy merre ne menjen, mert akkor bizony elszabadul a pokol és csak azt veszed észre, hogy hullanak a hajóid.
Felderítésre javaslom az Octopus Raider-t. Ez elég gyors némi fegyverzettel ellátva! -
rusher4587 #19492 Köszönöm! MK3-as kereskedő szoftver és a többi említett kütyü is megvan és csak argon főszektorokon belül járatnám, szóval erre lennék kíváncsi, hogy így hogy lehet automatizálni?
xdatabase-t ismerem, jó kis oldal. Konkrét hajót nem tudok mondani, a leglényegesebb a sebesség és az irányíthatóság, mert szeretném bejárni vele az univerzumot. A fegyverzet elég, ha akkora, mint egy Busteré, hogy az út során felbukkanó kisebb kalózokkal még tudjak kekeckedni.
Maniac, hogy érted ezt a BBS-es adakozást? -
Romeo One #19491 Mindegyik 6-8 lézerrel szerelhető fel. Melyik hajóra fáj a fogad? A leggyorsabbra, a legerősebbre, a legjobb fegyverzetűre, a lagnyagyobb rakterűre...?
http://www.xdatabase.de/x3-reunion/en/welcome.html
Itt elég sokat megtudhatsz. Nincs "legjobb" hajó, mert az egyik gyors, de kicsi, kevesebb fegyver, vagy kevesebb pajzs megy rá. A másik erős, még hátsó tornya is van, de emiatt lassabb.
A kereskedés pont azt csinálja, amit mondasz. Menjen oda, és adja el. Ebből nem következik automatikusan, hogy visszamegy valahová, és megint vesz, mert nem biztos, hogy van még az áruból, nem biztos, hogy megfelelő áron, és nem biztos, hogy pont azt akarsz venni/eladni.
Automatikus kereskedelem csak a saját gyáraid hajóinak van, vagy a maniac által említett TCS Mk3. De szerintem sem egy csodaszer. -
Arra rá sem megy a 125-ös. Egyébiránt bedokkoltatod Eq-ba ott eladod a régit, megveszed az újat és voálá. Vagy csak egyszerűen bepakolod a raktérbe.
A leggyorsabb ..... hm M5,M4 vagy M3-ra gondoltál? Vagy a legjobbra, mert az bizony még fényévekre van tőled Sohnen Oriax, de addig megteszi bármelyik faj nehézvadásza, ami neked szimpatikus.
A kereskedelem is növeli a reput, vagy BBS-en lehet adakozni.
Hogy automatizált legyen a kereskedelem Trade Command Software Mk3 kell hozzá, potom fél milla. De szerintem nem éri meg, ellenséges szektoron is átvezeti vidáman, aminek temetés lesz a vége ugyebár.
Milyen software-ket pakolj rá.
Radar - Triplex Scanner
Trade Command Software összes
Jumpdrive
Transporter Device hogy az űrben is pakolászhass benne
Talán ezek a legfontosabbak, fegyvert viszont ne, mert bizony belelő bármibe ami ellenséges, ezzel provokálva az ellent. -
rusher4587 #19489 Ohh, az még lemaradt, hogy mondjátok meg kérlek, hogyan tudok pajzsot cserélni a hajón? Vettem egy mercuryt, ahhoz van ugye alapból 3 darab 25 Megajoule-os pajzs, és vettem még két darab 125 Megajoule-ost, de nem tudom kicserélni, a nagyobbak simán csak ott poshadnak a raktérben...
Megtaláltam azt a felületet, ahol egyszerre mutatja a három pajzsot, meg hogy milyen fegyverzet van a hajón, de a három sor, ahol írja őket, nem működik slot-szerűen, tehát nem tudok lapozni a pajzsok között, vagy itt a csere nem úgy működik, mint a vadászok fegyverzeténél, hogy oldalnyilakkal kiválasztom, hogy az adott slotra mit akarok rakni és enter?
Vagy én vagyok a hülye és ezek a pajzsok nem kompatibilisek a Mercuryval? -
rusher4587 #19488 Sziasztok!
Régóta szerettem volna kipróbálni az X3-at, most végre megvettem, de nem igazán tudok vele játszani... Pontosabban már nagyjából mindenre rájöttem, de a kereskedőhajók irányítása nem nagyon akar menni. Ha megadok manuálisan egy útvonalat, akkor azt csak egyszer teljesíti és a célállomáson, ahol eladja a cuccot, bedokkolva marad. Biztos szakállas kérdés már, de megtudnátok mondani, hogy hogyan tudom automatizálni a kereskedelmet? Az is elég, ha linkelitek egy oldalszámot, ahol már egyszer leírtátok, nekem nem sikerült mind a 244 oldalt végigolvasnom...
Story line legelején tartok, kb. az 5-6.-ik küldetés jön, amikor meg kéne mentenem a kalóz Don Tony lányát arról a bizonyos Split állomásról, de mivel ugye nem túl jó a viszonyom velük, nem engednek dokkolni. Kalózvadászaton kívül az egyes fajok szektorában mivel lehet javítani a reputációt?
Milyen szoftvereket célszerű megvenni a kereskedőkhöz?
Még az lenne a kérdésem, hogy melyik a leggyorsabb nem-verseny hajó, tehát amit fel lehet szerelni fegyverekkel (és nem csak 2-4 "lézerrel"), mert unom a Bustert:D
Előre is köszi a segítséget! -
Romeo One #19487 Ha egy argon rendszerben elkezdem irtani a paranidokat, és perceken belül az argonok is elkezdenek engem nyírni, akkor véletlen rálőttem valakire, vagy csak hisztisek a hirig miatt? -
Hát igen, az utolsó frissítésben igencsak sok katona van az OWP-ken. -
Kissé el fog húzódni a dolog..........
-
Nekem van egy BEMP gyáram, az első ütegek fel is vannak szerelve, nagyon állat, Xenon Core szektorban simán írtom egymás utánban a J-ket, meg K-kat. -
Hétvégére asszem nekiállok és foglalok Terran OWP-t, csak a fegyverek miatt, kell a Walhallákra. -
Romeo One #19482 Lehet... Csak neki is mindig respawnolt az ellenség... -
Ezek szerint Hitler is a Reunion-t gyűrte volna?!
-
Romeo One #19480 Taktikát váltottam. Nem a kalózokkal spanolok, hanem az argonokkal. Mindenki más pusztuljon. A respawnt nem lehet kikapcsolni? Vagy csak figyelmetlen voltam? Milyen tök jó lenne, célként kitűzni, hogy kiirtod vmelyik neked nem tetsző fajt az X univerzből... -
Romeo One #19479 osztán meg dokkingdinájd...
:) -
Egy gyors hajóval, amin van docking computer... -
Küldj nekik E-mail-t, hogy hanyagoljanak téged! 
Mindenki mást írtanod kell, asszem ők mindenkit utálnak. -
Romeo One #19476 És ha minden kalóz lő rám, beleértve a lézertornyokat is, hogyan jutok el a bázisig?
:))) -
Nehezen, főleg ha kalózszektorban a kalózbázisokon adsz-veszel. -
Romeo One #19474 Kalózoknál hogy lehet reput növelni...? -
Romeo One #19473 A storylineon kívüli karakterek elég érdekesek... A bankrupt assassin mit tud kezdeni? Kereskedni nincs pénze, a kalózok is nyírják...
Azéris kalóz leszek. Kereskedés nuku, gyár nuku, claim meg kill. -
antigua #19472 Megoldódott, már a plutónium is meg van, jó volt berepülni a gömbbe,kicsit olyan Star Track-es hangulata van.(Borg) :) -
Azt hiszem, az egyetlen járható út számodra, hogy szépen kiszótárazod az üzeneteket. A legegyszerűbb számodra erre a Google Fordító.
Ez egy nagyon hosszú küldetéssorozat párszor tépni fogod a hajadat, pl amikor plutonioumot kell keresned, vagy amikor rá kell jönnöd mi az az Xtended comms amikor a Dyson-gömbbel kell kommunikálnod. Hosszú lesz, nem lehet a feneked alá tolni, mert egyre újabb és újabb (és több) cuccot kell szerválnod a szerencsétlen bajbajutott Sohnen-nek.
Én egyszer dühömben szét is lőttem, mert nagyon pofátlan de aztán újratöltöttem... -
antigua #19470 Igen meg van már, de szokás szerint megint elakadtam ! 
Hiába nem megy nekem ez az Englis nyelv. Miután kapott a kis drága tőlem E-cell, meg silikont a melleihez most valamit arról karattyol hogy követel 5 egységnyi Kha'akot ? Jól értem ? Meg valami bányászásról is de már kapott Ninvidium-ot is , hát ez nem hatotta meg !
Na szóvak gondolom itt már mindenki megcsinálta rajtam kívül a sohnen sztorit, legyetek szívesek megint a fenekem alá tolni a megoldást !