20430
-
tomonor #11069 LOL...Hááát.... Azt kell mondanom (sajna) várhacc is rá, ugyanis sztem egy jó ideig nem lesz kész. (ÉN CSAK TÉNYEKET KÖZLÖK, SEMMI UNOPTIMIZMUS!) -
jó döntés volt (Y) respect
addig nem akarok belekezdeni amég nem lesz magyar, szal már nagyon várom, kitartást hozzá
-
tomonor #11067 Dehogyis, ez közösségi munka. További infó a honlapomon vagy Amaro oldalán. -
egyedül csinálod? -
gaben9000 #11065 Háááát........nemtudom... de én ott nem találtam ilyet: "Wingman".....
Picit részletesebben le tudnád írni a lépéseket..... légyszi.....
-
A másik hajó commando consoljában (vagy hogy írják) A Wingman sornál állítsd yes-re. Utánna követni fog mert két billentyű-kombinációval irányítani tudod.: shift+6 megtámadja a célodat, shift+7 melleted marad és véd a harcban. Több hajót is wingman-ná tehetsz.
Ha előhívod a tulajdonlistádat (R gomb) akkor a wingmanjaid neve mellett egy W betüt látsz. -
tomonor #11063 Most raktam fel a Vista-t, remélem jól fog működni ezúttal... -
lalinov #11062 ja és vissaz térve veszek valami core 2 duot és annak mondjuk van 1,6 ghz már értite hogy és mondjuk nem jön össze a dolog akkor a game össz vissz 1,6 ot érzékel a mondjuk 3 giga helyett?? és 1,6al megy mi nem igazán gyors ennél a játéknál ugye. nem tudnátok mondani olyan procit amivel műkszik normálisan és kb 25be kerül vagy inkább kérdezzem úgy ezen elmenne e?
Enermax ECA 3120-BS Vostok 12cm 9 760 Ft 1 év (fekete-ezüst) *
2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 15500,- *
AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 14 472 Ft 3 év *
Sapphire HD 3850,512mb GDDR3/128b,DL-DVI,fan 45000 2 év *
Samsung 20X DVD-iró 2év 6000Ft *
Samsung 500GB SATAII 7200rpm, 16MB, NCQ HD501LJ 22 907 Ft 3 év *
Fortron 350W 12cm Silent 24/20Pin 6 365 Ft 1 év vagy Cooler Master Extreme Power 380W 7000Ft *
ABIT AN-52 (AM2) 13 420 Ft 2 ÉV
Esetleg 256os vidi karival? -
lalinov #11061 én csak ennyire tom -
lalinov #11060 folllow me követ protect me megvéd -
lalinov #11059 keress olyat a másik menüjében hogy follow me -
gaben9000 #11058 Hali... lenne egy kérdésem:
Ha van egy vadászgépem..... Meg veszek mégegyet.... akkor hogy tudom azt megcsinálni, hogy a másik hajó is repüljön

.....Pl.: kövessen, harcoljon mellette..... stb.???
Légysz... nagyon fontos lenne.... -
saba30 #11057 Heti fordítási statisztika:
összes fordítandó sor száma (megszámoltam): 13450 +-50
változtatott sorok száma: 1343 (~10 %)
-
Tételezzük fel, hogy XP van a kedves játékos gépén, ami, valljuk be, joggal feltételezhető. Ez esetben természetesen a directX, activX, directmedia, stb. MS varázsszavak hatnak rá. Az X3 ezeket a varázsszavakat mormolja, amikor megszólítja a gépben rejlő vasat - no, ha a kedves játékos napra készen tartja az operációs rendszerét, akkor az X3 és a hardver között dolgozó oprendszer felelős elemei elég jól át tudják fordítani az X3 sóhajait a C2D proci számára, sőt, ha ügyes X3 pilótánk még az Intel aktuális chipdriverét is telepítette, dolgozni fog bizony mind a két mag a complexek hatékony működésén.
A C2D procik új sorozata alig eszik valamit a régi procikhoz képest, ezáltal több jut a videokarinak, nem űzi halálba a tápot, kevesebb hőt termel, nem kell zúgni a ventiknek, tehát csendesebb lesz a gép, és mellesleg nagyon megveri az AMD legújabb négymagos procijait is. Kicsit zavaró is ez a fölény, remélhetőleg az Intel nem nyomja fel az árakat...
-
tomonor #11055 És ha nincs egy minimum 2GHz-es Core2Duo procid, akkor a játék valszeg még 1Ghz-en se fog menni... -
Persze hogy működik. Minden működik vele, de nem minden használja ki a prociban lévő plusz teljesítményt. -
lalinov #11053 a sima x3 nem xtm működik dupla magos procival? -
tomonor #11052 ööö, nem te mondtad?:
"Easyn a mercury 300000 körül fizet, fegyverekkel meg pajzzsal 400k" -
Kondor #11051 hoho, félreírtam :D nem mercuryról van szó 300k hanem buster
-
Kondor #11050 Gondolod, hogy nehezebb szinten többet adnak a busterért? :D elég logikátlan -
tomonor #11049 Van hatása a difficultnak az árfolyamokra? Nem is tudtam! De tényleg! -
tomonor #11048 Mer gonosz vagyok!
MUAHAHAHA!!!!
Hmmm, lehet hogy a személyiségemből miatt, vagy csak azért mer egyszerüen nem szeretem, bocsánat bármely további lebeszélésekér...
A Busteres dolgot meg tapasztalatból mondtam, mundjuk én nem is építek egyből gyárat a játék elején... -
Kondor #11047 Easyn a mercury 300000 körül fizet, fegyverekkel meg pajzzsal 400k -
Miért akarsz mindenkit lebeszélni arról, hogy XTM-ezzen?
Had próbálja ki akár az újjonc is!
Elég sz*r dolog, hogy végigkűzdöd a sztorit, aztán kijön egy szupi mod és kűzdheted ismét végig a sztorit vagy a BalaGi-t. Esetleg mindkettőt. És építsd fel ismét a komplexumodat.
Megunka az ember elöbb-útobb.
És még egy apróság:
Elég szegényes a fantáziád.
800kCr-ből veszel Ore vagy Silicon Mine-t és Ore Belt-ben rárakod egy jó kis kavicsra. A Mercury-val meg hordod neki az EC-t és viszed a terméket.
Elég jó pénzt össze lehet így szedni.
Persze ha megkeresed a környező szektorokban a CIG-eket, akkor egy kicsit gyorsabban fejlődhetsz. -
A játék reinstall lehet hogy megoldja a gondot.
Bár nem hiszem, hogy egy scripttől elmenne.
Inkább összességében kell nézni.
Nem mindegy hogy tetted fel az XTM-et.
Nekem bejött a kimegyek a szektorból.
Nálad valami más kell.
Próbáld meg, hogy kiadod neki a kövess parancsot, majd bedokkolsz a gyárba.
Hátha -
tomonor #11044 ÓH! Mér nem ezzel kezdted? Hmmm...Installáld ujra a játékot, másra nem tudok gondolni... Lehet hogy valami scriptel elállítottad a játékot. -
Kondor #11043 A sztorit direkt nem kezdtem el. A játékot végigjátszottam már egyszer, ugyanúgy, ahogy az eddig megjelent összes X játékot. Kezdőnek nem mondanám magam, ahogy a gyárak működésével is teljesen tisztában vagyok.
A kérdésem csak és csupán arra irányult, hogy vajon miért nem dokkol az az átok mamut, és azért érdekel a másik helye, mert majd akkor azt felbérelem.
Argon Prime közvetlen szomszédjába nem fog lerakni mamutot, az nem rendfenntartó mint a colossus vagy a másik. Valahol a border szektorokban kell keresni...
RJoco:
Hiába mentem ki a szektorból. Kiadtam a dokk parancsot, majd elmentem kereskedni és felfedezni a központi argon szektorokat, mikor visszaértem ugyanúgy repkedett körbe-körbe. Ha azt mondtam neki engine off akkor sem tette, csak mondta, hogy oké. Vagy parancs, fly to home of light és erre is rábólint a keptön, de marad a hajó primeban.
És a repjütésönömmel sincs semmi gond, nyugodtan vehetnék bármit.
köszi a segítséget -
tomonor #11042 Upsz! Light Home helyett Home of Light-ot kellett volna írnom, csak annyira belémrögzült az X-BtF ből, hogy azóta is így mondom...Csakúgy, mint a pajzsokat: MW/MJ! -
tomonor #11041 Huhh...Sok sikert a játékhoz
Tehát: a probléma sokféle lehet, elsősorban a reputáció miatt-ezt a pasas mondja hogy nejed nem szállítok semmit. Ha mégsem ez a gond, akkor SETAzzál, és hátha ugy beddokkol. Már dockoltam XTM-es hajógyárakba, és semmi gond nem volt vele(bár látom kezdő vagy, lehet hogy jobb lenne ha előbb mod nélkül viszed végig a játékot). Továbbá az is lehet hogy nincs elég pénze...Ja várjál. Szóval eladtad a Buster-t. Hmmm. akkor nemtom. Amugy egy busterből nem jön ki halom pénz, sőt tuti hogy vmi 800 000-et kaptál érte, az meg csak pár Meatsteak Cahoona-ra elég...
Amugy a capital hajókat(nagy hajókat) mindig random helyre teszi a gép, ezt megfigyelheted, de a hejedbe én Argon Prime-ban, Light Home-ban, Red Light-ban, Kingdom End-ben, Paranid Prime-ban néznék szét. Ezek a legközelebbi TL spawnoló helyszínek...
Mondtad még hogy eladtad a bustert, de ettől függetlenül nemnagyon fog kijönni egy gyár a müködéséhez. Hogy miért? Ezért: attól még hogy van egy gyárad, az nem fog magától termelni, előbb szerezni kell hozzá néhány TS szállítót, hogy rendesen működjön, minimum kettőt(nos ez állomásfüggő) amelyet még ha felszerelés nélkül is veszel (S-méret) akkor se fog kijönni pénz a hajók fejlesztésére, meg futtatására...
Tanácsom: előbb vidd végig a storit, mer akkor kapsz egy érc-bányát, meg jó reputációt az argonokkal, +észre sem veszed, hogy játék közbe mennyi kalózt lősz le... Sok sikert! -
A dokkolás a játékban egy bug.
Menj ki a szektorból, várj egy kicsit és menj vissza.
Nekem volt már szatellitem a szektorban, nyomon tudtam követni, hogy mikor dokkolt be. -
Kondor #11039 Hali!
Megvettem a játékot eredetibe, feltettem rá a friss peccset, meg az xtd vagy mifene modot. Elindultam easy fokozatban, eladtam a bustert és lett egy tonna pénzem. Szerettem volna gyárat venni, de a mamut nem hajlandó bedokkolni a hajógyárba. Lehet az új shipyard skin miatt van? Ha jól emlékszem a kezdő argon szektorokban van valahol mégegy mamut, az melik szektorban van? Valakinek volt hasonló problémája? -
Hi!
Erre nem is gondoltam.
Tradinget meg már vittem a BalaGi-hez.
Eladtam az összes foglalt hajót, meg azt az M3+-osat is.
Persze jól megrakva őket HullRepairKit-tel
-
tomonor #11037 Nemigaz hogy nincs annyi...Akkor lásd el a gyárakat, és még kaszálsz is egy kis pénzt...
De a legnagyobb falat az lesz amikor egy teljes argon trading stationt kell vinni, arra aztán spórolatsz... -
Kipucoltam a Xenon Sector 597-et és 596-ot. Sajnos az elsőben nagy hajóval nem is találkoztam, az állomást hamar elintéztem. A másikban is csak 1-2 volt.
Viszont a Hyperionhoz a Microchipet nem tudom összeszedni!
Nincs annyi az Univerzumban, hogy 381 meglegyen. Kénytelen leszek spórolni egy gyárra. -
tomonor #11035 Nos én ezt relatívan értettem, tehát, ha van egy nagy tápod, akkor elvileg van egy nagy géped is. Nekem egy 300W-os van, de egyszer már elpukkant, mert Mercury-s a házam...(na nem argon mercury) -
tomonor #11034 Hát, a fehér csukját azért hanyagoljuk, mer jönnek Pákóék, aszt csá! 

Jó-jó, csak egy 5let volt ez a klános zizé, de felőlem...Már ugyis vagyok egy klánba
-
kisviku #11033 Szívesen, azért készült,hogy segítse a játékosokat. -
kisviku #11032 Nem a táp fogyaszt 600 W-ot, hanem annyival lehet terhelni.
Ez annyit jelent, hogy ha legközelebb lecserélem a gépemet egy dupla processzoros dupla videókártyásra, aminek már kell az enerdzsi, nem kell újabb tápot vennem. -
Hmmm:
Nálam van AMD is és Intel is.
Nemtom, ki mennyire veszi meg a játékokat illetve mennyire szereti a játékokon található védelmet, de az AMD-nél sosem volt gondom, hogy egy netről leszedt játékot kipróbáljak. Ellenben az Intelnél jelentkeztek gproblémák. (Persze, ha tetszett a játék, megvettem, ha nem, akkor töröltem.)
A tápot meg mindig jobb felül méretezni. Hátha bővítesz vagy valaki hoz egy vinyót, amiről cuccot akartok átrakni.
A nagyobb nem jelenti azt, hogy többet is fogyaszt. Terheléstől függ.
Klántag köszönöm nem leszek. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a fórum taggal. Minek húzzak még fehér csukját is
-
tomonor #11030 Hmmm:
Én az AMD-t alapba nem tartom jó ötletnek, msot olyanom van, de alig várom, hogy megszabadulhassak tőle.
A táp (bár nem értek hozzá) de szerintem minnél kisebb, anál jobb, mert annál kevesebb áramot fogyaszt
.
-A klános dologról meg annyit, hogy nem muszály multisnak lennie, ismerek embereket, akik single-ben nyomatják a külföldiek ellen...