20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Nagyon szívesen!
    Már töltöm fel. Néhány perc
    Please wait...
  • gaben9000
    Ohhhhhh.... hálásan köszönöm....... Leköteleztél
  • RJoco
    Hát ide be nem fogom írni, viszont felrakom neked a netre és megadom az elérhetőségüket.
    Ma még megcsinálom.
  • gaben9000
    Hali..... igen.... sejtettem, hogy ott fennt vannak azon az oldalon a rangok meg ilyesmik..... De a netem sz*r.......szóval hiábai is próbálom megnyitni azt a két oldalt nem hoz be rá semmit......... Légyszi.... ha nem túl nagy kérés valaki meírná ide...... Előre is köszi....
  • RJoco
    de ahhoz hogy ő halyót(hajót) vegyen, növelnie kell a reput
  • TIBI
    de nem látod hogy ő HALYÓT akar venni? :D
  • RJoco
    Ha végig csinálod a sztorit, akkor Argonoknál minden fajta hajót megvehetsz.
  • RJoco
    Igen, ez így van.
    De akkor is kell egy bizonyos rang, hogy a hajógyárban megjelenjen a hajó.
    Ahhoz, hogy melyik hajóhoz milyen rang kell, amennyiben pirossal van még jelezve, kiírja jobb alul. Bal alul meg a te rangod van kiírva.
    Amaro, meg asszem tomonor oldalán is megtalálod a rangokat.
  • gaben9000
    Hali.... Én úgy tudom, hogy ha halyót akarok venni akkor először is kell hozzá egy bironyos (katonai)szint...... Mert ha nincs meg az adott szint akkor a halyógyárban pirossal van a halyó neve......

Meg tudná valaki mondani, hogy milyen szintek vannak??? És hogy kb meik fajta halyóhoz mijen szint kell...........??
  • RJoco
    Már háromszor raktam újra a gamet.
    De még mindig két Argon One van.
    Viszont most még nem tudom, hogy a Marine-k 20E Cr, de Argon Prime-on van egy Military gyár. Vagy mi?!

Az nem lehet gond, hogy a 2.0.01-re telepítettem fel az 1.0->2.0.02-t?
    Úgykülönben minden stimmel. Elvileg. Remélem jó lesz.

Ja és még egy kérdés:
    Melyik az a script, amivel létrejön a "Menj a szektor közepére" parancs?
  • RJoco
    OK
    Köszi!
    Visszarepülök Argon Prime-ba és megnézem mégegyszer. Hátha már csak egy van.
    Tudtommal vannak kiképző állomások vagy hajók, ezek merre vannak? Persze csak a környező (Argon Prime) néhány szektorban.

Az biztos, hogy a kalózok sokkal többen vannak és jóval agresszívabbak.
    Főleg azt a BlastClaw-ot utálom vagy mifene, mert a Buster gyenge hozzá. A Mamba-t meg most nem sikerült elhoznom. Egyszerűen túl lassú és gyenge.
    Nos, a 2db Argon One elég buggyanús. Mertugye - a nevéból adódóan is - abból csak egy lehet. A marine viszont nálam is 20e cr körül van, azzal nincs gond. Szerintem.

L
  • RJoco
    Remélem egyszer megtanulom a gondolataimat helyesen leírni
  • RJoco
    És még mindig nem nem tudom, nem-e bugos az XTM...
  • RJoco
    Proci: Athlon 64 Sempron 3000+ (S939)
    Alaplap: MSI K8N Neo4
    Memória: 2x512MB DDR400
    VGA: GeForce 6600GT 256MB
    Winyó: Maxtor 300GB Sata
    Ház: Codegen 350W

Ezen elmegy a game.
    Szal minden ennél nagyobb gépen elmegy a gép.
    Remélem most már eltudod dönteni, milyent is veszel
  • lalinov
    Proci : Athlon 64 X2 AM2 5200+ 2,6 GHz(30000-35000)
    Alaplap: ASUS M2N4-SLI(13000-17000)
    Memória: 2x1GB valami (22000-27000) , vagy ez 2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 16000,-
    VGA: GeForce 8600GT kártyát 256MB GDDR3(30000körül)
    Winyó:samsung 160GB (10000)
    Ház: Asus TA-210 350W( házba építve a táp gondolom 350 ws)

ezen elmegy a game?
  • RJoco
    Ha egy Marines az Otas-on 20E Cr, akkor elvileg jó?
  • RJoco
    Hogy lehet a leggyorsabban felismerni, hogy az XTM-et nem bugosan raktam fel?
    Argon Prime-ban jelentkeznie kell valami hiánynak esetleg?
    Az gond, hogy a szektorban két Argon One van?
  • RJoco
    Felraktam egy XP-t csak az X3-nak. Eddig úgy néz ki, gyorsabb, úgyhogy elkezdtem ismét játszani az XTM-mel. Majd nagy csatáknál kiderül, mennyit is hozott valójában.
  • tomonor
    Megtévesztő, mi?
    Na de hogy szaporítsam a tudást:

M0-anyahajó, battleship, óriás carrier
    M1-carrier
    M2-destroyer, pusztító, romboló
    M3-heavy fighter, bomber
    M4-medium fighter, light bomber, interceptor
    M5-light fighter, scout
    M6-corvette, heavy transporter
    M7-frigatte
    TS-Transporter ship
    TP-transzport passenger(személy szállító)
    TL-transport large
    TD-transport dropship

Csak XTM-be megtalálható:
    T0-nyersanyag, gyártó szállító (miont pl az Anastasius)
    M8-Utility Frigatte (speciális képességű frigatte
    MM6-katonasági M6
    MTS-katonasági transzport

Nem hajókra utaló jelek:
    AS-aszteroida
    CR-láda(crate)
    MI-rakéta

whupsz, egyébre most nincs időm, mer infó-óra vége van! További jó játékot!
  • BuriP
    Bocsánat
  • tomonor
    Amugy, csak mellékesen, az M1-es az carrier típus (colossus, Orca), M2 (amiről te beszélsz)(Phoenix, Titan) pedig destroyer típus. Nem tesz semmit...
  • kisviku
    A Phoenix tovább lett fejlesztve az XTM-ben, így kapott FAA-t is vadászok ellen.
    A Phoenix-nek van a legnagyobb pajzsa és pajzsgenerátora az összes M2 közül, de a leglassabb is egyben a 40-es max sebességével.
    A Titan egy mindenre hadrafogható, erős, komoly hajó, sok-sok fegyverzettel és típussal, nekem az volt az elsőm.
    Javaslom metnsél, próbáld ki, töltsd vissza,stb.
  • RJoco
    De ha nincs semmelyikből, akkor elég nehezen vesz bármelyikből.
  • tomonor
    L-est vegyen, aszt csá!
  • RJoco
    Az, hogy mely hajókat és milyen szinten (S,M,L) tudod megvenni, mindig az adott fajnál elért repudációdtól függ. Ha nagy, akkor van mindegyikből, ha kicsi, akkor lehet, hogy nincs egyikből sem.
    Az S,M,L jelölés a hajó felszereltségét mutatja. Az S tuti, hogy csak 1 pajzzsal van. Az L-en már megvan az összes valószínű.
  • lalinov
    amúgy amaro oldalán van fent 1 értékelés a hajókról sztem ott meg tod nézni nagyrészt milyenek de ez még nem xtm mert csak m1-m6 ig vannak hajók
  • lalinov
    ja és vissaz térve veszek valami core 2 duot és annak mondjuk van 1,6 ghz már értite hogy és mondjuk nem jön össze a dolog akkor a game össz vissz 1,6 ot érzékel a mondjuk 3 giga helyett?? és 1,6al megy mi nem igazán gyors ennél a játéknál ugye. nem tudnátok mondani olyan procit amivel műkszik normálisan és kb 25be kerül vagy inkább kérdezzem úgy ezen elmenne e?
    Enermax ECA 3120-BS Vostok 12cm 9 760 Ft 1 év (fekete-ezüst) *
    2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 15500,- *
    AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 14 472 Ft 3 év *
    Sapphire HD 3850,512mb GDDR3/128b,DL-DVI,fan 45000 2 év *
    Samsung 20X DVD-iró 2év 6000Ft *
    Samsung 500GB SATAII 7200rpm, 16MB, NCQ HD501LJ 22 907 Ft 3 év *
    Fortron 350W 12cm Silent 24/20Pin 6 365 Ft 1 év vagy Cooler Master Extreme Power 380W 7000Ft *
    ABIT AN-52 (AM2) 13 420 Ft 2 ÉV
    Esetleg 256os vidi karival?
    szoval ezen menne a game és ha igen mennyire????
  • tomonor
    Na de most én kérdezek:
    Tehát felraktam a Vista-t. Felrakom az X3-at, és olyan problémám jelentkezett, hogy a zene MÉLY (rendszerzenék, menüzene). Ez mitől lehet? A hangkártyám amugy roszz azt tudom, de nem ilyet szokott csinálni. Másik hogy csak az X3nál jelentkezik ez a hiba. Amit megfigyeltem, az XP telepítéssel ellentétben, hogy itt nem kérte a telepítés végén, hogy felrakja a windows runtime 10-et.

Van valakinek ötlete, hogy mi is ez?
  • tomonor
    Nos ez az árukészlettől függ, kizárólag időkorlátos. Mint látod, a kereskedő menübe vannak hajókateóriák(vanguard, sentinel, stb...) és felszereltségi kiadások (S,M,L) - nos az S méretű mindig van, de az nem tartalmaz semmilyen felszerelést. Az M általában van, de azt nem érdemes venni (bízz bennem), és az L->na az nincs, csak időnként, de ha van pénzed, és van L-es kiadás, akkor ne várakozz a hajó megvételével!!!
  • TIBI
    Ha tényleg tudnék olyan szinten angolul akkor szivesen segítenék, de így nem tudok
  • gaben9000
    Oh......... Hálásan köszi mindenkinek aki segített....... ......Örök hála.....

Még egy kérdés ha nem gond..... Ha bedokkolok arra az állomásra ahol halyókat tudok venni, akkor míért van az, hogy bár megtudnám venni a halyót (=nem piros a neve), de azt írja hogy nincs belőle egy sem (pl.: ( 0/20 ).... Ezt hogy lehet megoldani?? Esetlev valami megrendelés..... vagy halonló...??
  • tomonor
    Nos ez mint mondtam közösségi munka, igy változó a dátum, de ha mindannyian elszánjuk magunkat hogy egy teljes napot töltünk vele mindannyian, akkor természetesen rövidebb idő lenne. (te is segíthetsz, de gondolom, ha a magyarítást várod, akkor nemigen tudsz angolul)
  • TIBI
    nagyjából mikor lesztek kész vele? tavaszra lehet már reménykedni?
  • tomonor
    Bevállalnám én ha lenne időm...meg netem...
  • tomonor
    Phoenix-et választanám a helyedbe, mer ha megfigyeled, az ST container-eket kezel, így sokkal több helyed lesz a dolgokra.(bár ez biztos lomhább mint a titan, ajánlom az afterburner, vagy az overtune BBS scripteket)
  • saba30
    Rengeteg redundáns sor van az eredeti szövegben, most megcsináltam párat (kb. 500 sort) így a modosított (fordított) sorok száma 1800 fölött van.

Kár, hogy a komolyabb (hosszabb) szövegeket senki se vállalja be.

x3 magyarítás
  • BuriP
    Megvan a pénz az M1-esre de nem tudok dönteni.: Titan vagy Foenix!? Melyiket érdemesebb megvenni szerintetek?
  • BuriP
    A tulajdonmenüből (R gomb) kiválasztod (enter) a hajót (nem amiben ülsz azt amelyiket kísérőnek akarod). A "Command conzole" menübe belépsz (enter). Ott a "configuration" menü első sora ( görgesd lefele a menüt, középtájt találod, a "Command", "Turret control", "Additional ship commands" menük után). Alapban a wingman sor végén no áll, a sorra lépve a jobb-bal nyilakkal válthatsz (neked a yes kell).

Bocsi hogy nem tegnap válaszoltam de 8-tól éjfélig tartott a xenonirtós missio (Dicsekvés jön) több mint 30 milliót kaptam 208 xenonért, egy K és egy J is köztük volt.
  • TIBI
    nyárnál hamarabb nem várom...