20430
-
Borg18754 #19589 alapból úgy scannel 1 aszteroidát ha van mineral scannered hogy asszem 5 km-nél közelebb kell lenned hozzá aztán megnyomod az i-betűt akkor automatikusan elkezdi scannelni és kiírja az érctartalmát
de a bala gi küldetésnél lehet hogy úgy kell hogy nagyon közel mész az aszteroidához és magától elkezdi scannelni bala alsó sarokban pedig mutatja hogy hány százalék... -
rusher4587 #19588 Megoldottam, nem is kellett végigrepülni. Vége a sztorinak, elkezdtem a Bala Gi küldetéseket, és egyből falba ütköztem!:D Megtudnátok mondani, hogyan kell aszteroidát letapogatni? Van mineral scanner a hajómra telepítve (Starburst), de az asteroida helyi menüjében nem jelenik meg a scannelés. Ha meg a parancs konzolt használva utasítom a hajót, rádokkol a legközelebbi állomásra és nem történik tovább semmi. -
Ez egy elég nehéz rész, általában akkor működik a dolog, ha az eredeti Bustereddel csinálod meg. Mindenki szív ezzel a barlanggal. -
rusher4587 #19586 Na túl vagyok kb. a harmincadik próbálkozáson ma reggel...
Azt is megpróbáltam, hogy végigdöngetek a végére, visszarepülök a barlangba, de vagy odaérnek a Kha'akok, vagy sikerül megfordulnom és kijönnöm, de nem történik semmi.
Azt hiszem, már csak fél év múlva fogok jelentkezni:D -
antigua #19585 Barlangos pálya ! Nagy szívatás, emlékszem mennyit mérgelődtem én is miatta. Talán jobb lett volna ha (ebben a formájában) kihagyják a játékból, jó lett volna valami hátsó lézer a xenon vadászok ellen.
Na de túlvágyok rajta, kitartás meglesz az csak próbálkozni kell !
-
rusher4587 #19584 Köszi szépen! Megoldottam, most a barlangban repülős részénél szívok, mindig kirepülök a pályából, amikor véletlenül falnak ütközök, aztán nem tudok vissza menni, tegnap jó pár órát szenvedtem vele...
Nekem is seven M-es kiadás van, majd felhívom őket. Elvileg hogy ha az EGO elfogadta a kulcsodat regisztráláskor, akkor ott valami más lehet a probléma, nem? o.O -
Itt a link a hajóparaméterekhez, bár ez már tartalmazza az XTM-eseket is. még a 0.7.2-es korában készűlt, a bugok elvileg javítva vannak. -
Azért valami "Általános tájékoztató"-nak kellene benne lennie, mert az enyémben is van, de sehol nincs szériál.
Nálunk a Seven M Kft forgalmazza - azért nézd meg, hogy a tiédet is! A papíron van egy telszám, hívd fel és ők majd küldenek mailban egy széria számot. Nekem is így volt.
Bár valamiért az Ego-s statisztikában nem vagyok benne, hiába töltöm fel az adatokat. -
A bányánál várni kell egy kicsit, hogy beindúljon a termelés, erről majd kapni fogsz egy kis videót is.
A Bala'Gi küldisorozat egy másik történet, valsz pont most érted el a kritériumokat, hogy elkezdhesd (vagyon, játékidő). Ebben a sorozatban kapod majd a Hyperion-t, de a sztorihoz nincs köze.
Egy kis ízelítő, mi minden is van az oldalamon (megoldás a problémádra pl. :) ):
Repülj Emperor Mines-ba.
1.
A Trading Dock-ban hívd Nolmancketnun-t. Ha vége a dumcsinak és van 250.000 Cr a számládon (ha nincs, akkor szedd össze, de a CIG-bol elvileg kell legyen):
2.
Hívd ismét Nolman-t. Megint dumcsi és legombol rólad 250.000 Cr-t, cserébe kapsz egy Ore Mine-t.
3.
Várj, míg nem kapsz egy üzit.
4.
Ismét hívd Nolman-t, megint dumcsi.
5.
Megint kapsz egy üzit.
6.
Paranid Prime-ban érd utol a Herculest a keleti kapu környékén.
7.
Repüljetek tovább Priest Rings-be.
8.
Menj a -11; 5; 16 pozíciójú aszteroidához és vedd célba.
9.
Várd meg, míg a Hercules odaér és kirakja a gyárad.
10.
Várj 30 percet, hogy beindúljon a gyár. SETA-val persze ez rövidítheto. Anim, ha megvan.
11.
Repülj vissza Emperor Mines-ba.
Ahogy átérsz a kapun, egybol dumcsizol Saya-val. Közli, hogy meg kell keresni Kyle-t (tesó).
-
rusher4587 #19580 Idő közben annyit megtudtam, hogy magától ki kéne termelje a keresett tárgyat, és átadnia, de nem történik semmi. -
rusher4587 #19579 Lenne egy kis problémám. Miután elfogtuk Iant, jön ugye a bányás dolog, amikor lefizetem a paranid szemhiányos mukit, hogy szerezzen engedélyt egy bányára. Minden történik, ahogy kell, de amikor dokkolok az új bányámra, el kéne indulnia állítólag egy beszélgetésnek, utána meg mehetek vissza emperors prime-ba, hogy elkezdődjön a következő misszió.
Na most nálam a dokkolás után lószar se történik, viszont kapok egy levelet Bala Gi-től, hogy lenne egy megbízás, de ehhez javítanom kell a repumat a paranidokkal meg a splitekkel. Ez lenne a sztoriban a következő lépés és ne zavarjon, hogy nincs párbeszéd a bányászállomáson?
Előre is köszi a segítséget! -
rusher4587 #19578 Hát azért a buzi Kha'akok szedtek már majdnem szét, mikor poénból berepültem közéjük 1140-el :D
Amúgy ez is tök új színt ad a játéknak. Próbáljatok meg az említett sebességgel leszedni egy kalóz falcont... nehezebb, mint fegyvertelenül!:D:D:D Jó persze tudom, lassítsak, de akkor nem izgi. :) -
Borg18754 #19577 ennek a felderítőnek (pl starburst) pont az a lényege hogy olyan gyors hogy nem lehet lelőni rakétákkal mert a nyomába sem érnek hagyományos fegyverrel meg nagyon jól kell célozni hogy elkapjanak....
pl a forma 1-es kocsin sincsen halácsillagromboló lézerágyú mert nem harcra tervezték hanem gyorsaságra.... -
Értjük mi, de a felderítő akkor is csak egy felderítő. Nekem meg szétlőtték a szállítóhajómat a temérdek sok Droiddal, Marines-sel.
Akkor most pusztán azért, mert idegesítettek, tegyek be 10Gj-os pajzsot, meg GPPC-t a Mercury-ra?! -
rusher4587 #19575 Bocsi, hülyén fogalmaztam a végén, úgy értem, hogy ilyen gondja volt, és ezért megpróbált igényelni EGOSOFT-tól serialt.
Köszönöm!:) -
rusher4587 #19574 Ja bocsi, az Il-2-őt kifelejtettem:) Na mind1, más:
Szerintetek van rá mód, hogy szerezzek egy serialt az X3-hoz, amivel regisztrálni tudok EGOSOFT-on?
Abban a bizonyos "hülye vagyok, mert itt vásárolok" piros-fekete áruházláncban vettem meg az X3-at, oké, hogy olcsó volt, de azért serialt adhattak volna hozzá... mert hogy nem adtak! Kézikönyv ugye nincs benne (aminek a hátulján kéne legyen) és mivel nem figyeltem oda a dologra (csak egy héttel később akartam regisztrálni a játékot, akkor vettem észre, hogy nincs kulcs), már hiába kerestem meg őket a problémával, jöttek a 3 napos határidővel és kb. kiröhögtek...
Volt már valakinek hasonló gondja, aki próbált igényelni EGO-tól? -
rusher4587 #19573 Tévedtek, nem akarom szanaszét cheatelni a játékot, egyszerűen csak borzalmas volt, hogy a felderítőmmel nem tudok tenni semmit az esetenként roppant idegesítő kalózok ellen! :)
Különben sem segít sokat a cheat, a tegnapi küldetésben (kalóz csaj kiszabadítása) kétszer is csúnyán beszoptam volna a lóf...izé...vattacukrot, ha nincs a neten végigjátszás és nem tudom, mi a nyavalyát kell csinálni a split kereskedőállomásnál és hogy merre kell menni a pleasure complex labirintusában! :D
De, antigua, igazából csak a sztori érdekel, nagyon kíváncsi vagyok a történet végére, aztán rakom is fel az XTM-et meg a Terran Conflicts-ot!
Nekem régen volt egy fogadalmam, hogy sosem veszek eredeti szoftvert, ha egy mód van rá!
Először a Reunionnal, most meg a Terran Conflicts-al szegtem meg, mert ezek a fickók megérdemlik a pénzem, mindig is ilyen játékról álmodtam! -
Borg18754 #19572 anno amikor kipróbáltam lV vagy nemtom kinek a cheat pack-ját kb 3 óra játék után annyira meguntam az egészet hogy még a játékot is letöröltem....
szval senkinek nem ajánlom hogy értelmetlenül agyontuningolja az egyik hajóját vagy cheatet használjon mert nagyon hamar megunja hogy semmi kihívás nem lesz ezután a játékban és semmiért nem kell küzdenie.... -
Nem baj, ez kell neki, mert akkor többet nem fog azon agyalni, mi lenne ha... mert kipróbálta és rájött, milyen elcseszett lett a játéka.
A tökéletes, unalmas. -
antigua #19570 Természetesen csak vicc volt az egész ! -
Egyetértek! Az agyi munka a lényeg nem az, hogy ki mennyit tud csalni. -
Borg18754 #19568 azért ne bíztasd szegényt 
ha ezt megcsinálja amit te leírtál biztos vagyok benne hogy néhány óra után megunja és kitörli a hajót mert ebbe már semmi kihívás nem
a starburstot hagyd eredetibe, az a hajó felderítésre való nem lövöldözésre -
antigua #19567 Nem értem mit kínlódsz annyit a Starbrus-al. Rakj be egy bonus hajót a ship creatorba (pl. viper MK II) nyomd fel a sebességet 2000-re, fegyvereket rá amennyit akarsz,(lehetőleg GPPC) azután xplugin managerel berakod a játékba és go. Tied az universum lehet keménykedni. ( gondolom eddig még a fősztorihoz hozzál sem kezdtél ) -
Borg18754 #19566 XTM-nél sajnos új játékot kell kezdened.... -
rusher4587 #19565 Starburst-ről lett volna szó, de kiderült, hogy van rajta négy fegyverslot, biztos gondoltak rá, hogy valaki használni fogja:D Mondjuk 1-2-3 még elférne rá, de nem leszek telhetetlen, már így is elég jó lett:)
Amúgy bonyolult ezzel a ship creatorral dolgozni? Gondolom, nem olyan durva, mint egy 3DM...
Más: Xtendeddel gondolom, nem fognak működni a mentéseim és hiába áldoztam két napot a teljes univerzum feltérképezésére?:D
Köszi -
Én ilyensmit nem csináltam, de ha raksz be Costum hajót, azt segíthetek feltuningolni Ship Creatorral. Csak válaszd ki a hajót. Akár egy Viper is lehet :D -
rusher4587 #19563 Ja bocsi, lemaradt, hogy RJoco, neked szólt! :D
-
rusher4587 #19562 Tudsz benne segíteni, hogy egy fegyvertelen versenyhajóra (Starburst) hogy tudok fegyverslotokat rakni az X3 Editorral? -
antigua #19561 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032
Itt kérdezz rá, a TC fanok itt találhatóak ! Persze lehet hogy erről az oldalról is tudnak segíteni neked. -
rusher4587 #19560 A TC-ben lévő "Balance of Power"-ről meg a Dead-is-Dead módról tudna valaki mesélni nekem? Nem igazán vágom, hogy mik ezek és milyen pluszt adnak...
Köszönöm:) -
antigua #19559 Egyébként sok szerepük nincs ezeknek a Kha'ak szektoroknak, csak vannak.
Arra viszont jók hogy ha az ember már unja a Xenonok alázását, birkózhat a Kha'ak-kal is. Nagyon erősen védet szektorok itt találhatóak a Kha'ak bázisok is. Én két Tyr-el(XTM) szoktam benézni hozzájuk egy kicsit rendet rakni náluk ! Sima Reuioinban meg mindent vittem a mi nagy volt. :D
-
rusher4587 #19558 Antigua, köszi! Bocsi, ha néha bunkó voltam és ez lemaradt...
Ezer köszönet neked is és mindenkinek, aki válaszolt az utóbbi napokban! -
Szerintem ne tedd, mert élvezhetetlen lesz a játékod nagyon hamar.
Vannak dolgok, amik megsemmisíthetetlenek, ilyen az Argon One, Pleasure (mittomén) Complex-ek - amiket scannelni kell Nividium után kutatva.
Én anno egy BSG 75-öt raktam be, felszereltem 200 GJ pajzzsal (ennyi ment rá alapból, igaz nem is volt egyszerű dolog), akár 80 hajóval a hasában - a Hyperion is rádokkolt, ami azért egy M7-es, lemeríthetetlen fegyver generátor - természetesen GPPC-k elöl és bal oldalt, többi helyen vadász leszedők. És olyan 120-130 körül volt a sebessége.
Szóval amikor kidokkoltam az EQ-ból vagy SY-ból és esetleg ütközést érzékelt a játék, akkor felrobbant az állomás. Nem is nagyon dokkoltam vele ilyen helyekre. Aztán végülis meguntam, mert nem volt benne kihívás és most külső hajók nélkül játszom, így sokkal többet kipróbálok és élvezetesebb lesz a játék és több lesz benne a kihívás.
Ezért nem érdemes csítelni. Oldalamon vannak letölthető videók, ott találsz olyat, ami BSG-s, bár az lehet, hogy már a 80-as, amit én módosítottam, hogy rámenjenek a Kyon-ok, meg a Sohnen fegyverek. Ezáltal még erősebb lett. -
antigua #19556 Azok a Kha'ak szektorok, és azért ismeretlen számodra mert nics adat róluk a hajód adatbázisában. Figyeld a BBs híreket és ott majd felajánlják neked megvételre.
(szívesen! ) -
rusher4587 #19555 A pirate anarchy portra dokkolni sehogy sem enged, vagy csak akkor nem, ha már nagyon morcosak rám a kalózok? (egyáltalán mi ez? Cifrázott nevű kalóz bázis, semmi egyéb?) Kalózoknál kereskedésen kívül hogy lehet reput szerezni?:D
Előfordulhat, hogy eltűnnek az "ajándék" hajók a rendszerekből, ahol még sosem jártam?
xdatabase csillagtérképén láttam "unknown enemy" szektorokat. Ezeknek lesz valami szerepük a játékban? -
Nothing117 #19554 megkerestem neked a leírást hogy hogyan kell pontosan módosítani a hajók adatait
ship modding
remélem tudsz angolul
ha nem akkor szólj aztán leírom neked magyarul hogy hogyan kell -
Nothing117 #19553 nem..
ha ezzel a modmanagerrel változtatod meg a hajók tulajdonságait akkor nem kell hozzás semmilyen LV cheat meg semmi más
ezzel magát a játékot manipulálod tehát nem kell hozzás utánna semmilyen egyéb progi
csak egy kicsit olvasni kell mert asszem nem gyerekjáték kezdőknek moddolni vele a hajókat mert asszem ki kell menteni a játékból a Tships mappában a módosítani kívánt hajó hoz tartozó fáljt asztán módosítod a modmanagerrel de lehet hogy a pluginmanagerrel kell módosítani aztán pedig visszaírni a módosított fáljt a a legynagyobb számmal rendelkező .DAT vagy.CAT fáljba.... de annyira nem bonyolult szerintem magadtól is rájössz hoyg hogyan kell -
rusher4587 #19552 És doubleshadow-val is úgy fognak viselkedni a mentések, mint LV cheat-tel? -
Nothing117 #19551 doubleshadow modmanagerrel bármelyiket át lehet alakítani..
már kipróbáltam -
antigua #19550 Azzal csak a bonus hajókat tudod alakítani ! Az .xsp kiterjesztésűeket én legalább is így tudom.