20430
-
tomonor #11869 Na persze, LooMankstrat... jó tanácsot adtál neki, főleg mert ott van közvetlen mellette egy akna, a rendszer meg teli kalózokkal, amik sose fogynak el... XD
Ha arra a hajóra pályázol, akkor felülről próbáld megközelíteni, ugy nem robban fel a squash mine...legalábbis azt olvastam az ego forumon. -
tomonor #11868 Kis csalás, de azt is megteheted, hogy a shipinstallerel készítesz egy új xsp fájlt a kívánt hajóval, és vmi minimum árat adsz meg neki...de ez cheat, és játékélmlnyromboló. Főleg egy RPG-ben... -
tom36 #11867 azta hojohoz csak oda kell meni és át kell szálni egy transporter segitségével v mivel és máris az enyém ?
v hogy mer én még nem jácotam anyit evel a játékal mind egyesek meg azt nem emlitettem h nekem csak anyira jön a pénz h ha szerencsém van és találok egy ojat h valakit ki kell nyirni akor is max 19xxx et kapok érte meg pár ezrenként szedem a zs-t (az alap argon busterem van némi + cucal az enyi meg 100e cr.
)
-
Hát olcsót itt nem találsz, ami erős is.
Ha berakod a Battlestar Galacticat, az viszonylag olcsó és erős hajó, nagy raktérrel.
30 milla, 20x10GJ pajzs 40.000-re bővíthető raktér és 80 db hajó fér el a raktérben. Persze a feltuningolása nem olcsó, de melyiknek nem az?!
Ha egy jó hajót akarsz, van egy M4-es LooMankstrat Legacy-ban. Csak fel kell szedni. -
tom36 #11865 az energia celle tényleg olcso csak az a gond vele hogy nincs hajtomüve se semije amit használhatnék a kereskedelemben nem hogy lövöldözek vele jah torpdóként használnám max
kössz a tanácsot -
tomonor #11864 olcsó?!? AZ MEG MI? ilyen nincs ebben a játékban, legfeljeb egy energia cella XD... M3-as típusból az argon nova-t ajánlom, M6-ból a split dragon-t, de ha megszerzed az M7-es hyperiont, akkor az még jobb. Ha XTM-et használsz, nem tudok tanácsot adni... -
tom36 #11863 jol is jönének azok a táblázatok csak honan tudnám leszedni mer a magyaritás egy kis részben meg van már és meg is értettem pár dolgot már csk azt nem tom h mijen hajot vegyek vagy kéne egy jo tipp
igények:
-olcso legyen
-nagy raktér
-gyors (nem muszáj)
sajna a kereskedésen meg pár elenfél ki iktatásán kivül másal nem tok pénzt szerezni és ezér kéne -
tomonor #11862 Nem is rossz ötlet!!!! X3 telón!!! De NAGY LENNE!!!! 

-
Nokia N95-ön lehet X3-azni?
Sztem nem. Nameg minek teló. Van egy jó kis K700-asom. Az bőven elég.
Meg aztán inkább üzemanyagra költeném, mint telóra...
Az a +18 gomb, hidd el nagyon jól jönne!
Sokminden így sincs beállítva. -
Hi!
Most nyertem a lotton 1,5 milla Cr-t
-
tomonor #11859 Bár az új X3-ra kiváncsi leszek, a Terran Conflict-ra... -
tomonor #11858 hidd el, ugyanaz lenne mint a mostanid csak egy kis kijelzővel, meg pár gombbal több... Sajnos én már nem szoktam annyit X3azni, hogy igényt tartsak rá... Vegyél inkább mobilt... Mondjuk egy NOKIA N95-öt! Én is azt tettem :P -
Egy új klaviatúra nem is jönne rosszul. Mondjuk egy olyan G15-ös kis kijelzővel, +18 gombbal cirka 26 ropiért
-
Nekem vannak különböző térképeim, táblázataim. -
Végre!
Ismét megcsináltam a sztorit már nem tudom hányadszor!
Kb. 8 óra alatt teljesíthető is. Többször nincs kedvem! -
tom36 #11854 sajnos nem találtam meg de ahogy emlékszem egy angol nyelvü doc file volt a tartalma meg a következö:
-teljes térkép népekel h ki hol van meg az átjárás köztük
-hajók árai max teljesitményeik neveik mega többi adat
meg h még mik voltak bene azt nem tom mer részemröl használhatatlanok voltak a nyelvi nehézségeim miat -
tomonor #11853 Nahát, még élsz???!!! 

-
#11852 Látogasd meg tomonor vagy Amaro honlapját, ott mindent megtalálsz. Lejjebb megtalálod az elérhetőségüket. -
#11851 Üdv újra itt!
Ha már a Castrum-ról van szó: Van olyan küldetés, mint a Leviathan vagy a paranid csatacirkáló esetében, hogy annak teljesítésével a hajó megvehető legyen? -
kisviku #11850 Hát rég jártam itt.
De mindjárt válaszolok is a spoiler-es üzenetre.
Szép munka, gratula!
De mint minden hajó esetében, tök mindegy mit kérnek érte, az alapfelszerelés mindig egy 125-ös pajzs és az alap commmand-ok.
A Leviathan valóban nem éri meg, csak azért mert a legnagyobb az összes közül.
Inkább az Otas Castrum Lasertower Weapon-nel felszerelve.Nem akkora, de nagyon durva hajó...ha jól emlékszem. -
tom36 #11849 Üdv
nem tudnátok megmondani h honan lehet v egy öszefoglalást leszedni a hajókrol a térképröm meg miegyébröl mer régen volt nekem csak az az elözö vinyomal együt meghalt azt jol jöne most v mi -
#11848 Valóban elég nehéz... Én ugyan kisebb flottával mentem, és kevesebb volt a vaszteségem, de 8-10 visszatöltés után sikerült csak, és igen megizzadtam... jah, és be kellett ruháznom egy új klaviatúrára is...
-
Még nem, de ha ennyire nehéz, akkor lehet maradok a Galacticanál... -
OK, Köszi! Én is így tudtam. A fegyvervásárlókra meg odafigyelek ezentúl. -
#11845 Tipp: Csináldd meg a Boron Krait küldit... ha a végére értél, és a felrobbant állomás darabjait összeszeded és eladod, lesz pénzed megvenni a Levi-t...
-
#11844 Igen, én megcsináltam a küldit, meg is vettem a Leviathant... Azt nem mondom, hogy megérte az árát, viszont a mérete lélegzetelállító. -
#11843 NNa, erről beszéltem. Azért lett tele a HQ raktára rakétával meg fegyverrel, mert valahol a közelben lévő rakéta- és fegyvergyárban olcsón talált a kereskedőd, és megvette.
Én nem tudok gyártani fegyvert gyártani a HQ-ban, csak hajót. Baromi ladssan gyártja le a nagyobbakat (egy M3+ - os hajót másfél óra alatt). Akkor inkább a Leviathannal gyártom le őket, az gyorsabb... és nem is "üresen" kapom meg. -
vecsi71 #11842 Szia!Tegnap utánna néztem a hq-nak de csak hajót lehet benne gyártani.A fegyvereket a kereskedők hordják a hq-ba.Ezért fogyott el állandóan a pénz a hq-ból.Mindennek tetejébe még az egyik uni tréderem is bevásárolt fegyverből és itt akarta eladni.Úgy látszik ezt látta jó üzletnek.Ezen kicsit meglepődtem.Azt hiszem majd az árak kombinálásával fogok játszani,és így hátha csak azokat a dolgokat szálitják amire szükségem van.Vagy ki tudja.Mindenesetre ezt úgy néztem meg,hogy leparkoltam a hq előtt és setáztam.Így figyelhettem a kereskedőket és a készletet. -
Valaki csinált M0 hajóért küldit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Leviathanra gyurtam,üzi melyben közlik bajban van egy levi, próbáljam megvédeni a közelben cirkáló xenon hajóktól. Következő info a sector és pontos helyzete, egy colossussal tele M3 vadásszal és egy titannal jumpoltam a helyszínre. A levi egy helyben vesztegel,pajzsa szinte semmi és a hajótest is jócskán sérült, a capt. üzeni, a reaktor hibája okozta a sérülést, de javítják a hibát, a közelében egy titan cirkál. Hamarosan jött a fogadóbizottság, kb 20 xenon vadász, aktívan próbálkoztak szétlöni sok rakétával körítve, miután elfogytak a capt közli jön az erősítés a xenonok részéről. Csupán egy flottányi hajó jelent meg hirtelen a közelben, a létszámuk azonos volt az elösereggel csak a méretük lett nagyobb kb 2 K, 4 Q, pár P, és egy csapat kisérővadász. A két rombolót sikerült hamar kiiktatnom nehéz rakéták segítségével(typhoon),a Q-k sokkal nehezeeb ellenfelek voltak. A csata végére jócskán elkoptak a pajzsok, sok nova és mamba is hamu lett.
A capt ismét üzen, jön a desszert a bogarak személyében, a létszám közel azonos, csak erőteljessebb lézershow-val nehezítve. A kha'ak flotta valamennyi típusa megjelent mint valami kiállitáson. A pajzsoknak ideje nem volt feltöltödni 20km alatt, és már szemben is találtam magam a pusztítóval, intenzív 3D-s slalomozással próbálkoztam nem reflektorfénybe kerülni több kevesebb sikerrel,közben mentettem állásokat igy a harmadik nekifutásra sikerült, hálát adok a typhoon rakétáknak , nem szeretik a bogarak ezt a típust, igaz kilöttem vagy 1 millió creditet a bogarakra,meg ami nem ért célba, de megérte.
Szerencsémre csak egy destroyer volt, és 4 frigate, 6 corvette, meg az apró kiséret. A titanomat a végére csak a festék tartotta össze, 10% alatt volt a hull-ja, vadászom szinte nem maradt a 60 darabból,a colossust meg én tartottam össze.Szinte örömujjongásba törtem ki mikor a capt üzenete megjelent, köszöni a védelmet menjek vissza argon prime-ba a többi dicséretért. Pár perc ujjpihentetés pajzstöltés után visszaugrottam, az eq közelébe jött is az áldás, és közölték, vehetek a shipyardon leviathant persze limitálva. Ugrottam is a kikötő menüjébe ahol tényleg megjelent az alsó részén a robosztus neve mellette csínos kis árcédula 282,496,670.-, az alapfelszerelése fight comm sotfware 1, 2, triplex scanner, 125mj pajzs. Nem erőltették meg magukat a cuccokkal, pláne a pajzsal, 3x5gj pajzs helyére egy 125mj !
-
gaben9000 #11840 Ok... semmi... sikerült megoldanom :) -
gaben9000 #11839 Hali.... Lenne egy kis gondom:
Megpróbáltam feltelepíteni az "X3 ModManager"-t.... Letöltöttem a telepítőt malyd feltelepítettem....
Amikor el akarnám indítani ezt írja ki: "Error starting program: (): File not found: x3mmext.dll"
Ez csupán azért furcsa mert megnéztem a fájlt..... és ott van a mappában :S... szal nem értem mit nem talál rajta..... Ja: és így természetesen nem indul el a program sem.....
Ötlet....... Megoldás.........
Előre is köszönöm.... -
-44; -14; -9 -
Van kapu, csak sokat kell repülni, mert messze van a középponttól. -
A hajók nem gond, bár eddig csak szétszedtem, össze már nem volt időm rakni őket. De fegyvert nem kapok értük. Sajna csak alap hajót gyárt, amit aztán még tuningolnom kell.
Csak olvastam, hogy tud fegyvert, de ez sem biztos, mert aki írta, ő is olvasta angol oldalon. -
lalinov #11835 hát én nem tudom hogy mert nem xtm em van de hallottam már ezt azt pl be kell vinni 1 hajót szétszedi és így meglesznek a tervei és ha megvannak a tervek tud olyan hajókat gyártani pl buster csak ugye 1 hajó nem 2 perc a rakéta meg ilyesmiket nem ismerem még ennyire se -
lalinov #11834 helósztok lenne 1 kérdésem : orcake storm vagy hova valami yaki terület hogy tudok eljtni?? mertt empires edgeből lenne 1 kapu savage spur ba és utána oda de nem találom a kaput savageba??? eseztleg el kéne menni előtte valahova?? valakivel beszélni mert épp most csináltam meg a terranos khaak lövős küldetést és oda küldtek de nincs kapu please help -
vecsi71 #11833 Köszi a válaszokat.Volt egyébként a hq-hoz rendelve 4 kereskedő hajom de nem csináltak semmit.Viszont teli van rakétával.Hogy honnan azt nem tudom.Csak hajó bontást adtam ki neki de már azzal is végzett.A pénz meg csak fogyott.Mindenesetre kiprobálom amit irtál LÖLÖ.A fegyver gyártásrol nem is tudtam de este utánna nezek hátha sikerül rá jönnöm.Mindenesetre "aire" is termedt a hq-ban vagy 140 darab.Lehet hogy gyártotta mert tök üres volt mikor kitelepitettem. -
Én ilyent még nem tapasztaltam, bár amíg nem akarok hajót építeni, minek legyen a HQ-ban a pénzem.
Azt olvastam, hogy a HQ tud fegyvert gyártani.
Tényleg így van? És ha igen, akkor hogy? -
#11831 Van a HQ-hoz rendelt kereskedőhajód? Mert ha igen, akkor az a HQ raktárkészletét kezdi el feltölteni. Vedd le minden termék árát, ami a HQ-ban van minimálisra, állíts nullára a kereskedelmi hatósugarat, és azt is állítsd be, hogy ne dokkolhassanak idegen kereskedőhajók. Mindezt a HQ beállításainál van asszem. Nekem ez segített. -
vecsi71 #11830 Lenne egy kérdésem.A HQ-ba mindig pakolom be a pénzt és mindig elkölti.Pedig nem adtam neki parancsot semmire.Ez miért van?Le lehet ezt állitani valahogy?