20430
-
Ace McCloud #12229 Sziasztok!
Az a baj, hogy amint belépsz az Argon Prime-ba, pár másodperc elteltével meg kellene hogy keressen rádión a szenátor. Sehova nem kell leszállni, dokkolni, megközelíteni, stb, mert nincs is rá időd. Valószínűleg többször vehetted fel a küldetést, vagy nem öltél meg valakit (habár akkor nem szólt volna a Levi. kapitánya), esetleg egy csúnya nagy bogár mászott a játékodba. Szerintem vegyél egy nagyhalom lézerágyút, vagy 100 db ot, és gyakori mentésekkel szórd ki a Levi körül, a megfelelő helyekre. Ezek (persze ha benn vagy a szektorban) szépen leszednek mindenkit. "próbáld meg újra, próbáld meg még egyszer. A reményt soha ne add fel..." -
mindero #12228 Próbáld meg az X-tended communikációs gombjával. Be kell neki állítani egy billentyűt az options-ba.
Bár én a Leviathan-ig sajnos nem jutottam el, mert mire olyan flottám lett amivel esélyem lenne, a Lev teljesen mellőz, hiába próbálok bármit, csak áll ott magába.
De talán tud olyan segíteni aki eljutott eddig. -
Micsu #12227 márahol... -
Legend #12226 Az Argon One is lesz*rja a fejemet. Sehol egy köszönőbeszéd, olyan mintha nem is mentettem volna meg a Levit, mert ha visszamegyek hozzá megint jön az ellenség, a már egyszer félig szétlőtt hajóimra, pedig megkaptam a végszót korábban a Kapitánytól.
Nem akartam arcoskodni, de Két Aegirt vittem be egy Asgardon, és két Colossust egy másikon. Kétszer nyomtam le velük egymásután a xenon+khaak hullámot, mert egyszer már visszamentem A.P.ból, most A.P.ben koslatok némi elismerés után, ha visszaugrok a flottámhoz, tuti megint jön az áldás... -
r4pt0r #12225 Már nem emlékszem hogy hogyan volt a Levi küldi de ha nem ad semmit akkor közelítsd meg az Argon Onet és beszélj vele. Hátha.
Másik igen az Aegir jó kis hajó. Nade ha veszel egy Terran TL-t és beledokkolsz 2db Aegirt, nah az már egy igen szép tömegpusztítás. :D
-
Legend #12224 Pár dolog: először is egy kis segítség kéne - a Leviathan küldi folyamán, miután kinyírom mind egy szálig az összes Xenont+Khaakot, a Levi kapitánya üzen, hogy húzzak Argon Prime-ba további utasításokért, meg hogy egy szenátor haverkodni akar velem. A. P.-ben viszont rám se bagóznak akárhova dokkolok, akárkivel beszélek...aztán visszaugrok a Levihez, hátha nem jól értettem valamit, és úgy fogad, mintha most látna először, mintha nem lövettem volna magam ronggyá érte az előbb, és jön újra a Xenon+Khaak bagázs, én meg ott állok a szétlőtt flottám maradékával.
Tuti, hogy elkúrtam valahol, kíváncsi lennék szerintetek hol. Meddig kell keresgélni a szenátort, ill. hány enemy hullám van).
Más téma: egyszerűen zseniális ez a játék, már hetek óta rendületlenül gyártom a saját EMP-komplexumomban az Unknown Object-eket, az AEMP-t és a BEMP-t csak úgy tudtam megülömböztetni, hogy egyik S-es, másik L-es...most meg felajánlottak megvételre némi titkosszolgáőlati infót 670000-ért egyik állomáson és láss csodát, szépen kiírja a játék az összes Terran Unknown Object rendes nevét. Ami eddig fejlesztői hiányosságnak tűnt, kiderült, hogy egy remek flöffös húzás.
Megint más: a nap sztárja nálam az Aegir, amit csak azért vettem, mert "olyan szép", A fegyverek és a pajzsok száma cseppet sem nyűgözött le. Élesben viszont hasít. Xenon-t, Khaak-ot, mindegy csak nagy legyen. Eddig nem vettem komolyan ezt a hajót, de félelemmel vegyes tiszteletet ébresztett bennem (és az enemyben). -
2. -
. -
kgyuri77 #12221 sziasztok!
Sok jót hallottam a játékról és nem tudom eldönteni melyik verziót vegyem meg:
1: X3 Reunion: Game of the Year(Deep Silver)
2: X3 Reunion 2007 Game of the Year Edition - ez csak áprilisban fog kijönni, igaz pont 2X anni lesz mint az 1-es de így se kerül többe 4000 Ft(átszámítva)
És persze semmit nem találok a honlapon.
köszi a választ -
tomonor #12220 DE AZT NEM LEHEt ELFOGNI UGY HOGY ATIED LEGYEN!!!! MER AZ CSAK EGY NPC!!!!! MINT A SPACEFLY!!!!! LOOOL!!!! -
tom36 #12219 ugy néz ki mind egy csészeaj (UFO)(Unknown) -
tomonor #12218 Te tul.képpen milyen ufórol beszélsz? Ha az unkown objektumról, akkor hülyeséget beszélsz, már nem azért :/ -
tomonor #12217 Jah de nekem 1.6 Ghz-es aMD procim van, meg 7600gs vid.cardom, meg 756 mega ram. Ez ratyi. -
XTM nálam teljesen folyamatos, az alábbi konfigon: P4-D 3,6ghz, 2GB, Ati X1950 -
tom36 #12215 nah az ufót megprobáltam ujra de most amikor bedokoltam a hajogyárba akor sajna az elment nem ugy mind a kapuknál mer azok automarán egy kis várás után átdobják az vontatott cucokat -
tom36 #12214 kössz de akor le tudnád irni h mijen géped van azt akor talán tudok az enyémhez viszonyitani h menne az XTM az enyémen
nekem ez van ha érdekelne: AMD 3.0 GHz proc ATI Radeon 9600Pro (128MB)
2GB RAM
Jah meg végre öszejött az h egy ufót elfogtam azt be is tudtam volna vontatni igaz h lasan de beértem volna de sajna a rendörséget rámküldték azt h az ufó befogása v mi miatt azt nem tom de inkáb eleresztette azt bocsánatot kértem a zsernyákoktol -
tomonor #12213 Én megmondom: ha erős, izomgéped van, az XTM-ed válaszd, mer az tuti többet "tud", ám ha gyengébb géped van (mint nekem), és már vanillába is akadozik, akkor Roguey (ugyanis roguey modja nemcsak többet nyújt a sima játéknál [+50 sector, terranok, új ware-k, stb...mint az XTM], de még fel is gyorsítja azt! (kiveszi a fegyverekből a SPAM-ot! [legyen annyi elég hogy gyorsabb lesz a játék harcok esetén:D]). (napersze az XTM úgy belassítja a játékot, ha gyenge a géped, hogy alapba is diavetítést fogsz nézni!)
ÉRTÉKELÉS (általam): tudás/minőség/szavatosság
XTM: 60%/70%/90%
Roguey: 40%/80%/80%
Remélem segítettem... -
tom36 #12212 hát most ahogy végolvastam az XTM leirás lehet h átérek rá v a Roguey 3.00 ra csak azt nem tom h miben külömbözik az XTM hez képest u hogy ez még bizonytalan -
tomonor #12211 Csak modifikációkkal lehet. Vanillába ez az egyetlen M7-es...És az is csak a sokadig patch-re jelent meg. De ha M7eseket akarsz, akkor ott van az XTM vagy Roguey 3.00 modja ;) -
tomonor #12210 ?????????????????? ...ja! hogy XTM!!!!! Értem :D -
tom36 #12209 jah h M7 mer én csak a jelét néztem és aszerint m6 -os és ha már m7 akor ijeneket hol lehet szerezni v csak XTM-ben lehet mer sehol nem látam még ijet meg a listáimon sincsenek ijnek u hogy ez nekem úúúúúj -
vecsi71 #12208 A hyperion m7-es osztályú hajó és elég jól használható.A többi m7-hez képest viszont kicsi a fegyver generátora.
A sebessége viszont a legjobb. -
tom36 #12207 A kalorokal nem volt gondom a Hyperion megszerzése során csak aval h el kellet vontatnom az ot található Nemesis segitségével amin csak anyit tudtam segiteni h a hajtomüvét feltuningoltam h legaláb 40 el tudjak meni azt sokadik probálokzásra sikerült azt a pár tágas sectort átszelnem mind ez kb 5-6 órányi játék volt és sok ujrakezdés meg miegyéb
meg aszidtem h a Hyper... egy M1 v. M2 es hajo lessz de h egy M6 osztáju meg h m6 létére ijen erös pfffu nem egyszerü -
Iceman8211 #12206 oké köszi szépen.
-
Iceman8211 #12205 Hali.
A játék ujra telepitését próbáltam, de valami nem stimmelt mert ahogy betöltöttem a custom game-t és elindult volna a játék egyből kilépet és igy muszály volt formázni.
-
Ace McCloud #12204 Hi!
Ashley modjával tudsz venni olyan gyárat, amivel tudsz kyonfegyvereket gyártani... -
Ace McCloud #12203 Sziasztok!
Vazze! Ennek az 1. felét csak én nem értem tisztán?? -
tomonor #12202 Nekem túl hamar adta be a Bala Gi-t és minnél hamarabb akartam szerezni egy Hyppi-t (hyperiont XD ) ugyhogy anelkul csenaltam. (...végig vagy 10X)
Azt nemtod hogy kompatibilis-e a BALA GI 2.0 Roguey 3.00 modjával, mer én msot aztat nyűzöm. (csak még az elején járok) -
én vittem magammal 2 M2-st + M1-st supportnak, én egy Centaur III-l hasítottam ... -
tomonor #12200 Meg ne egyedül, mer frusztrálók a beugró kalózhajók... -
de ne menj üres raktérrel :D -
tom36 #12198 köszi köszi 1000 THX -
tomonor #12197 Jól fordítottad. Az utolsó unknown sectorbe, ha beérsz az Északi kapun, menj nagyon sokáig egyenesen(dél fele). (közbe találsz egy novát is) Vedd a sector térképet legtávolabbi nézetre, és ha abból is kérsz, menj még egy picit az egyenes vonalba, és fordulj balra. Néhány halom közepes aszteroidát fogsz látni. Menj azokhoz kötel, és ott lesz egy hajótemető, a Hyperionnal. (a többit nem lövöm le) -
tom36 #12196 Nem tudnátok leirni enek a lényegét mer el vok itt akadva az nem akar semi normális küldit adni azota h ezt a küldi sorozatot elválaltam és jo lene befejezni
I can now restart my production and start making credits again. You have earned the information you required. I remember the pilot of the jacht, he brought me great profit. The only thing I know is that he wanted fly through the wastgate of Maelstrom into the UNKNOWN SECTOR and from there FURTHER SOUTH searching for another unknown sector.
Enyit értek belöle h mit kell csinálni: menjek el Maelstromba ott menják át a nyugati kapun majd aban az iseretlen szektorbol menjek továb a déli kapun keresztül a következö ismeretlen szektorba azt inen meg nem tom h mit kéne csinálni
Légyszi segitsetek eben a kis forditásban
v ha lehetséges az akor viszamondom a küldit ha meg lehet azt csinálni -
tomonor #12195 Formáztad a C meghajtód a játékért?!? LOL! elég lett volna egy játéreinstall sztem... -
Iceman8211 #12194 Hali, na sikerült múltkor rrendberakni a játékot egy format C: helyrehozta a dolgot
gondolhattam volna rá hamarabb is.
Ja kérdésem kyon emitert akkor lehet venni mert a kalóz hajógyárban csak a hajót lehet megvenni semmi felszerelést nem lehet választani, hogy megvegyem rá.
Előre is köszi.
-
Legend #12193 Ja igen OK, hogy a HCF-el lehet nagy hajókat Cappelni, de kb. mennyi marine/cyborg/slave/mercenary/military personnel kell milyen hajótípushoz? -
Legend #12192 Hello Skacok. Érdekelne egy lista a küldetésspecifikus hajókról, mint a Leviathan, Scarab, Olympos - kb. hány ilyen van?
PL Xenon Grid2-ben lebeg egy gazdátlan P Raider, de az istennek sem tudom Cappelni, Lehet, hogy valami küldi része? -
tomonor #12191 figyeld meg, hogy majd az aszteroidán kívülre fogja rakni. -
tom36 #12190 Persze h bug
mer ha az aszteroida falán át tok meni akor sztem az de amikor a rakétát ki lövöm benne akor csak kerig a közepénél mivel h a semmibe nem tud belecsapodni de majd holnap kiprobálom h mi van ha v mi rakományt ki teszek a belsejében mer amugy totál szabadon mehetek bennecsak ara kel figyelnem h a falának nem menjek mer belülröl nem látom azt