20430
-
r4pt0r #12309 ha nagy a flottád akkor nicns pénz kérdés, mert van. :D Ezért az lényegtelen.
Az elsőre meg van script. Nem tudom a nevét de itt többen is használják, szóval majd valaki megmondja. :D -
Arra nincs valami megoldás hogy maximális felbontás mellett a betűk kicsit nagyobbak legyenek, mert nem birom elolvasni :D
Később ha már van egy nagyobb harci flottám, (ott még nem tartok) azoknak milyen parancsokat tudok kiadni? Annyi hogy kövessenek meg támadjonak és kész? Vagy van azért összetetted és kicsit automatikusabb parancs is? pl.: hogy mászkljonak ide-oda és írtsák ezt meg azt a fajt...
Jah és ezt meg lehet valahogy hogy ha ellent lelövök akkor kapok érte pénzt?
(bocs a sok hülye kérdésért, de még tényleg új vok és kézikönyv + tutorial nélkül nehezen tudok beletanulni) -
gaben9000 #12307 nem... asszem nincs... Hajóm nem sok van.... kb 15 Centaur... meg vagy 25 vadászgép.... De avok nem lőnek éppen semmire..... Az a gyanús hogy miután végigtoltam a sztorit a Paranidoknál van egy lézertozrony ami még piros színű a térképen... szal lő is rám meg minden..... De nem tudom míért.. -
köszi^^ az advenced jump drive elég drága de megéri majd^^ -
tomonor #12305 NAH, KÉSZ! ÚGY DÖNTÖTTEM! hogy is?! EZEK A HTML KÓDOK NEHEZEK egy noob számára mint, szóval, vissza az MLAP-ra. Innentől megin onnan keressetek. -
tomonor #12304 Maaaaaaaajd... :D -
Salvage Insurance Contract - azt hiszem, erről beszélt RJoco, ez automatikusan vesz mindig bitosítást (plusz mentést), amikor fogyóban van, nem kell állomáson vásárolni. Ezt viszont engedélyezni kell az AI menüben, a linken szépen illusztrálva van, hogyan. -
BBS Extras link - ez egy szkript csomag, benne van a Salvage Insurance Contract is, így állomásokon vehetsz a dealerektől.
Advanced Jumpdrive link
Plugin Manager aktuális link
Az összes Cycrow szkript linkje
Remélem, ezeket kerested. -
Hu, ez így hirtelen nem megy. Csak csütörtökre tudok utána nézni.
Tomonor honlapján fenn volt, csak törölte sajnos. De talán a listája még megvan.
Tomonor? -
#12300 Sziasztok!
Ti tudtok valamit erről?: Scrapyard Mission. XTM-en belül ez egy küldetés, melyet az egyik kalóz szektorban lévő Scrapyard Ship Dealer-ben lehet felvenni... Valaki megcsinálta már? -
tomonor #12299 bármit összeköthecc vele kivéve EQ dockot, vagy trading stationt. Tehát csakis gyárak! -
Még azt megmondanátok hogy a komplexek mire jók? Lehet vele összekötni 2 egyforma gyárat? mert az nekem jó jöne mert kevesebb kereskedőből is kijönnék... vagy csak különbözőt lehet összekötni? Ha pl. egy Wheat Farmot meg egy Power Plantot összekötök akkor a power-t nem tudom külön árulni? Vagy van már erre script?
Jah és ha van már 2 különböző gyáram akkor hogy tudom a kereskedőknek azt az utasírást adni hogy a (az előző példánál maradva) power plantból az EC-t átszállítsa automatikusan a Wheat Farmra? (megadott időközönként vagy mennyiség alapjan, vagy akárhogy, mint pl a sell best price)
Ezek fontos kérdések lennének :D A választ előre is köszönöm, és a tegnapi helpet is köszönöm
-
tom36 #12297 kössz
a meatsteak nak utána nézek h menyire lenne kereslet rá
az EC meg nem nagyon jön be aval inkáb csak elátom a gyáraim mer egy XL es van meg az elátása is megvan u hogy lényegében ingyenesen készül nekem de túúúl sokat kéne eladnom belöle h viszajöjjön a hajók ára ami a terjesztéséhez kéne de a késöbiekben ha jobb lesz a kristáj elátása a gyárnak akor lehet h megcsinálom -
tomonor #12296 Energiacellák, vagy kaja (meatsteak cahoona) Argon Primeban! Tuti üzlet! -
tom36 #12295 Üdv
Nem tudnátok v mi tippet adni h mit gyártsak amit max áron el is tok adni v van belöle v mi jo hasznom a soja husk on kivül mer azt ki van löve már (én látom el az egész paranid népet sojahuskal 510\db áron, és burjánzik az ipar rendesen)
XTM nélküli játékban
Elöre is kössz a választ! -
tomonor #12294 Tulajdonod, ami paranidokat lő? -
gaben9000 #12293 Am... hali.... Míért van az hogy akár mit csinálok a Paranidok-nál folyamatosan csökken a színvonalam...... A sztorit már befejeztm.....
Ötlet....... megoldás........
Előre is köszönöm...... -
Kérhetnék egy linket, mert már fél órája keresem, de nem találom őket :S -
tomonor #12291 Szerencsés voltál. -
Van egy script, asszem Salvage Insurance (vagy Insurence?) a neve. Ezzel bárhol bármikor tudsz menteni, sose fogy el.
Vadászt és kereskedőt csak megfelelően magas ranggal tudsz venni teljes felszereléssel és a szoftvereket, jumpdrive, transporter device akkor is meg kell venni. A teljes felszerelés a pajzsra és fegyverzetre van. S, M, L-ként jelölik. Ha végigviszed a sztorit, akkor mindháromból lesz az Argon hajógyárakban.
Az EC nélkül működő jumpdrive-hoz fel kell rakni az Advenced jumpdrive scriptet. EC akkor is kell a raktérbe, viszont nem fogja felhasználni, csak a pajzsot szívja le csontra. Én inkább EC-zek. Viszont van benne egy pontról pontra változat is, de az 17 milla. Nem kell használni a kapukat, főleg ha nagy a hajód, akkor jó. -
Nekem nem volt semmi gondom, elsőre sikerült. -
Arra van valami lehetőség, hogy egy vadászt, vagy egy kereskedőt már teljes felszereltséggel vegyek?
(kicsit ezek már csalásnak számítanak, de jó lenne egy EC nélkül működő Jumpdrive és végtelen mentés lehetőség is) :) -
tomonor #12287 Semmi. Neked nem volt gondod regisztrálásnál? Nekem csak huszadjára sikerült, és csak akkor is szerencsém volt... -
Egy bonuspackot nem nagy kunszt felrakni, a regisztráció meg ingyenes az ego-nál. Szóval nem értem, hol itt a probléma? -
tomonor #12285 Apropó, az egosoft fórumai ma halottak, ugy néz ki vmit csinálnak, vagy javitanak, vagy terran conflict-os fórumot adnak hozzá! :o -
tomonor #12284 Jó, de ha nincs station manager-e,mer nem tud scripet felrakni?
Ha ezt a módszert választod, akkor kell a bonuspack 3.7, de azt csak ugy tudod letölteni, ha be vagy regisztrálva az egosoft-nál... Szerintem jobb manuálisan, de mind1. -
U.i.: A szektor traderhez nem árt, ha van az utóbbi kettő szoftver.
A gyáradnál célszerű kirakni a környező szektorokba szatelliteket, így nem fog bolyongani a hajód, egyből tudja hova menjen. Hacsak nem kizárolagosan az adott szektorban akarsz kereskedni.
Egy gyárhoz több hajó is hozzárendelhető. Felszereltség mindegy, de azért jobb, ha minden van rajta, így kisebb az esélye, hogy ütközik. (Szerintem) -
Na hát
Először is kell egy script: Station Manager
Ha fenn van az XTM, vagy valamelyik bonus pack, akkor nem kell.
Adsz a gyáradnak 70.000 Cr-t. Bemész a menüjébe a parancsokhoz és kiadod neki a Station Manager-t. Egyből lekap 20.000 Cr-t. Ha nem adtál a gyáradnak Creditet, akkor kapsz egy üzit (elvileg).
Kiválasztasz egy másik parancshelyet és oda benyomod a hajót: Add/Remove Ship. A hajó ne legyen bedokkolva sehova, az űrben kell lebegnie. Autómatikusan beállítja a Home Base-t, ami a gyárad és el is kezd kereskedni. A paramétereknél tudod megadni, hogy mennyiért vegye Resource (forrás: EC) terméket és mennyiért adja a Product (vég)terméket.
A Jumps oszlopban látod, hogy az adott áron hány szektort fog közlekedni a hajód. Ugrani nem ugrik. Ezt alul be is állíthatod, hogy pl: csak 3 szektor messze menjen. Meghatározhatod, hogy leszállhatnak-e más hajók.
Az Universe trader-hez a hajó pajzsait max-ra kell fejleszteni. Tehát nem elég a Mercury-ra 2x25MJ, mert 3 megy rá. Csak akkor kezdi el ezt a kereskedést. A szektor trader-hez nem kell semmi.
Az első 4 menüponthoz kell a Best Buy, Best Sell Locator. Ezek nélkül nem megy. Asszem a Teladi-nál beszerezhető. -
Oh, hálás köszönet!
Ha ezt elöbb tudom...
Mindjárt veszek is belőle.
A Terran hajók neveit nálam is kiírja, a fegyverekkel viszont gond van-volt. -
tomonor #12280 Becélzod a hajódat, c-billentyü és ott van hogy homebase. Kiválasztod sectort, gyáreat, és kész. -
Legend #12279 Lásd 12224, én ott csodálkoztam rá. A játék nálam rendesen kiírta a terran hajókat, vettem is belőlük, viszont terran fegyverekkel nehéz volt felszerelnem, mert mindre azt írta, hogy "unknown object".
Amíg meg nem vettem a datát,addig a BEMP-t és az AEMP-t csak úgy külömböztettem meg, hogy a raktérben/gyárban egyik S-es, másik L-es...
-
A homebaset hogy tudom beállítani? -
tomonor #12277 Na persze a 8-as jelenti a szintet! A sector traderrel lehet kezdeni, mire 8-as szinten van, akkor mehet a universe trader, de csak ha megvan a cucc, amit az előző előtti üzimbe irtam! Max 25 szint van! -
tomonor #12276 Rátarget-elsz a hajódra, I betü, és ott a pilótakeksz nevénél ki lesz irva hogy pl (8) instructor johnny depp <---például...^^ -
tomonor #12275 Vegyük elölről. Az MKI, és MKII-es trader a gyárakhoz kell. Az MKIII-trader független a gyáraktól, és csak akkor tud kereskedni, ha van 2 X25MJ pajzs, fight command software MK1, és MK2, és persze trade cmd MK3.
Az állomás termelés a következő léptekkel történik: először beállítod TS-eidnek a homebase-t...tehát a wheat farmot. Aztán bedokoltatod őket (fly home). Majd adsz a gyáradnat vagy 100ezer kredited (transfer cr). Aztán már elérhetőek lesznek azok a cmnd-ek, hogy buy ware for brest price---az kell neked. Minden ware-t hordania kell a hajóidnak a gyárba, anélkül nincs működés! A station tradereknek nincsen szintjük, tehát nincs fejlődés rendszerük, mint az MK3-asnak! -
tomonor #12274 Ha már végigtoltad a sztorit (valószínü, hogy akkor irja ki:D ), akkor ha ezt megveszed, akkor azonosíthatónak látod a terran-okat. Tehát Unknown object-ek helyett a hajó rendes nevét és specifikóját látod. (mint pl terran odin, stb) X2-ben a khaak-okhoz volt ilyen üzi. -
Jah és hol tudom megnézni hogy hanyas szintű a pilóta és hogy mikor tudja elkezdeni az universe trade-t? -
Üdv
Vettem egy wheat farmot, de nem tudom hogy tunám beállítani a kereskedőimet, hogy az én gyáramnak dolgozzanak, vagyis hogy ezzel üzletlejenek, ha Sector Trade-re állítom akkor teljesen kihaggya az én gyáramat
A felső két opció miért nem érhető el? Pedig Trading Software 1-3MK-ig fennt van.... Meg van a gyárnál egy olyan funkció hogy owned ships, vagy vmi hasonló, de nem tudom a gyárnak hogy tudok saját hajót venni, ebben is elkelne egy kis segítség tőletek :S
Előre is köszönöm a segítséget -
Ez mit jelent?
Egyszer régebben már megvettem, de csak kiadott Credit volt, mert nem találtam semmit sehol, ami hasznosnak bizonyult volna. -
Volt már, hogy átmentem rajta, de a biztonság kedvéért kerülendő az ilyensmi cselekedet.