20430
-
vecsi71 #12749 Ja a másik meg a HCF.Nincs is annál jobb mikor az ellenségtől elfoglalunk egy hajót. 
-
vecsi71 #12748 Úgy néztem van rá lehetőség,hogy plusz turretet tegyél rá de nem próbáltam még.A galactika tényleg brutális ugyhogy ha sikerül egy normálissan müködőt össze hoznom azthiszem sokmindent visszaveszek rajta.Így talán a harc közbeni izgalmak nem tünnek el.Nekem egyenlőre a hyperion a kedvencem.Szerintem az is marad. -
tomonor #12747 Egy haverom tudna nekünk csinálni ventrillo szobát. Kérdem én: van szükségünk Ventrillo szobára? -
Legend #12746 Én sokat csalok, de ilyet még én sem csináltam. Nekem még mindíg a Buster a kedvencem .(Meg a Starburst) A Galakticáitok túl brutálisak (gyárat gázolni?).
Megfogadtam, hogy a Terran conflictot tisztán fogom játszani, márcsak az Uplink miatt is.
A Ship Creatorral nincs tapasztalatom, de érdekelne, hogy szerintetek lehet-e plusz turret-et rakni a hajóra - legalábbis szeretném, hogy a másik szívem csücske úgy működjön, ahogy kinéz: a Centaur MKIII-nak van egy elülső "halott" turrete. -
Én csak 140-re raktam, nem akartam élvezhetetlenné tenni, de így is bánom már egy kicsit, mert a 120 is elég gyorsnak számít egy ekkora hajóval. Belerongyolok egy gyárba full pajzzsal és a gyárnak annyi.
Mondjuk 140-es sebességnél az L-eket még utol tudom érni, így nem kell cserélgetnem az első PPC sort. -
vecsi71 #12744 Ok,.Majd kipróbálom.Szerencsére a setával nincs gondom de a sebességet és a fordulékonyságot mindenképp vissza veszem mert 201-el megy és jobban fordul mint egy m5-ös.
-
A Galactica-val én is sokat szórakoztam, lehet, hogy a sebességállításod tett be neki. Én is tuningoltam az irányíthatósági paramétereit is, a következménye az lett, hogy ha kicsi is hiányzik a pajzsból, nem tudok SETA-zni. -
Nem kell menni semerre a kaputól, csak türelmesebbnek kell lenni.
A kapu innenső felén megnyomod az U-t, autopilótára vált és onnan moziban élvezheted. Mikor átért a hajód, a kaputól x km-re megáll és megvárja a Yacht-ot. Amint átér rákapcsol, majd elkezd gyorsítani. Onnan vissza lehet venni a vezetést. -
Walzer #12741 ohh átjött. csak nagyon messze kellett menni a kaputól.6-7 km között jön át. bocsi a forumon a zavargásért.:S:S:S -
Walzer #12740 valaki légyszi segítsen:
Bala Gi küldetés: hajóvonszolás tractor beammel.
amaro oldalán a leírásban az szerepel, hogy a tractor beammel vontatott hajó átjön a szektorkapun. nekem egyáltalán nme hozza át. ottmarad az előző szektorban.és még nem is ott ahol volt hanem 2 km-re a kaputól. pedig 700-750 m-re vontattam.
ez mitől van , és mi a megoldás????
-
vecsi71 #12739 Nálam a hcf-en elől alfa foton pulse blast canon van.Ezenkivűl van ahol csak iond ezeket beálitom attak enemire.A többit attak my target.Így a kis hajókat hamar le tudom szedni.Ahol nem iom van ott aheptet rakok mert könyebben eltalálja a kis hajókat.Miután csak a nagy hajó marad kiadom a tureteknek a none parancsot.Így nem sérűl a kiszemelt hajó.Hogy a pajzsom birja sokat oldalazok a hajómmal ez főleg akkor tanácsos ha nálad erőssebb hajóval kezdesz ki.Ja még valami van fönt cig is ez mehet az iond mellé mert megpörgeti a kis hajókat és addig se tudnak lőni.Ilyenkor elég könyű célpontá válnak.Mindenesetre próbálj meg a p közelébe maradni.Ha meg a pajzsán töltött vissza akor ate kezelésedben levő ágyukkal agy neki megint.Mindenesetre bele kell jönni az biztos.Nagyobb hajókat meg úgy foglalok,hogy előtte egy masikkal kilövöm a kiséretet és a kiszemeltnek a pazsát ezután oda hugrasztom a szektorba a hcf et és átpattanok oda.Ekkor már nem kell olyan sokat lőni és a pajzs is kibir pár találatot miután átküldtem a marineseket akkor éppen csak lőtávon kivülre távolodom a hajótól.Sok sikert.
-
klb #12738 Taktikai tanácsokat kérnék HCF guruktól.
Nem nagyon megy nekem ez a hajó foglalás. Először egy Khaak M6-al akadtam össze, igaz csak BHEPT volt a hajón, de nekiestem, és el is foglaltam. Azóta viszont nem sikerül. Nekiestem a vándorló Xenon egységeknek (P+2L+LX+3M) de vagy én lövöm szarrá őket, vagy ők engem.
Elöl BHEPT, és IOND van, az első toronyban van még IOND, egyébként mindenhol AHEPT. Az első torony úgy van beállítva, hogy az én célpontomra tüzeljen, az összes többi hajóvédelemre.
Nekiesek a bagázsnak, le is lövöm a P pajzsát, ekkor nekiállok előkaparni a térkép,hajó,commands,piracy... mire eljutok a végére, a P már régen kint van a látóteremből, és vagy elkezdte visszatölteni a pajzsait, vagy a többi torony már lelőtte a hull-t 50%-ra.
Első esetben újra kezdem a pajzs bontást, majd megen a térkép,hajó..., második esetben pipa leszek, és szarrá lövök mindenkit.
Első esetben ismételgetem a folyamatot, amíg az L-ek, az LX, és a döglődő P PPC-i le nem lövik a pajzsomat. Második esetben kár nélkül megúszom, de zsákmánynak csak az a pár eldobott rakéta marad. -
vecsi71 #12737 Nekem a galactica 3.1-es a pegasus meg 3.0-ás.Legelősszőr mikor felraktam ott volt a hajógyárban és nem tudtam megvenni,pedig engedélyezve volt.Ezután a ship creátorban átalakitottam a pajzsot és a sebességet.Újra felraktam és ekkor meg tudtam venni de nem volt teste.Megint leszedtem és van egy hely a creátorban ahol 0 volt beirva.Oda beirtam találomra számokat és azután minden rendbe volt kivéve az oldalsó ágyúkat.Lehet,hogy itt van a gond.Valószinűleg megfogadom a tanácsod csak előtte elfoglalok 1-2 hajót.A Pegasusra meg azért vagyok kiváncsi mert nem tudom hogy néz ki és hajt a kiváncsiság. -
tomonor #12736 na, hol hallotad?? :O -
Melyik verzió van fennt? Csak mert van 1.0-ás és 3.0-ás is. Nekem a 3.0-ás van fennt. Bár korábban voltak vele gondjaim, volt, hogy nem volt teste, csak a zöld ikon, hogy ott hajó van. Próbáld meg, hogy eladod, uninstallálod, majd megint felrakod, hátha jobb lesz.
A Pegasus-t nemigazán használtam még. Az nagyon nagy, meg a filmben is megsemmisült. Nameg ekkora mérettel be kéne állítani M0-ásnak. -
vecsi71 #12734 Sajna nem mennek akkor se ha én irányitom őket.Nem tudom mi lehet a gond.Fegyvereket idáig szinte mindent tettem rá.Kivétel a földi fegyverek.Ezeket még nem probáltam.Kyon emmiterek meg nem mennek fel.Mérgemben mert tul sok volt a hajó körülöttem elkezdtem elgázolni őket.3Xenon j is elgázoltam aztán lenyugodtam.Ha nem fognak később se müködni az ágyúk akkor beállitom szektor védelemre a kicsikét arra jó lessz,bár sajnálom,és kipróbálom a pegasust. -
Semmi sem vész el, csak átalakul.
Főként a pénzünk
-
Elvileg mennek, bár őszintén szólva mostanában nem figyeltem. Várjunkcsak, de mennek, mert van amikor előrefelé elkezd lőni. Mármint ha pont úgy van a cél. Ha te irányítod, akkor lőnek? Meg milyen fegyvereket raktál rá? Mert általában 2 km-nél közelebb nem jönnek a kis hajók. Próbáld meg, hogy PPC-t raksz oda és az ellenség felé fordulsz azzal az oldallal. Ha nem, akkor próbáld kiadni neki ismét az Enemy Attack parancsot.
Nekem az a gondom vele, hogy be van állítva rá minden fegyver, de csak Argon féléket enged rá. Ez lehet annak az oka, hogy csak Argonoknál kapható? -
A freeweb volt a ludas, az ott lévő lapok álltak, de már ismét működik. Valóban tervezem egy új megalkotását, de idő hiányában leghamarabb nyáron, és akkor sem fog eltűnni, csak átalakulni (hol is hallottam ezt?
)
-
vecsi71 #12730 Rjoco:Nálad müködnek a Galaktikán a jobb és baloldali ágyuk?Mert nálam nem.Az összes többi végzi a dolgát. 
-
tomonor #12729 Mondott valami olyasmit, hogy újat csinál, de nem tudtam, hogy ilyan váratlanul... -
Bonczi #12728 mi történt? :O nemáááá :( -
tomonor #12727 amaro oldala többé nem érhető el :'( -
Legend #12726 Nálam is van ilyen, azt hittem, sz@r a gépem, azért van. (És ezért nem is kerestem rá)
-
gaben9000 #12725 Köszönöm :D
Még én sem használok szkripteket :P........ Még....... :P -
Ignus #12724 Alap játékban hozzá lehet adni az "auto transfer money" parancsot. Ezzel automatikusan átutalja a gyár a pénzt neked, ha eléri azt az összeget amit előzőleg beírsz. Több funkciója akkor van, ha más szkriptet is teszel fel, asszem a "station manager" is ad újabb funkciókat, bár én nem használok szkripteket (egyenlőre) ezért nem tudom biztosan. -
gaben9000 #12723 Hali... Lenne egy kérdésem:.... am.... A Complex-emen pelül ha rákattintok van egy olyan menü, hogy Command Console.... Itt hozzá lehet adni dolgokat... De ez gyakorlatilag mit csinál és mire is jó??
Előre is köszönöm...... -
Ignus #12722 Sziasztok! Miért van az, hogy pl a Eclipse (meg az összes hajónak ami a 2.001-es patchel került be) mikor távolítok a kamerával, a hajó textúrája "csonkul" torzul csúnyul? A Xenon LX-nek szó szerint eltűnnek darabjai mikor távolítok a kamerával. A legnagyobb gáz a Hyperion, egy nagy lyuk tátong a közepén távolabbi kamera állásból. Mivel sehol nem írta senki, se itt se a hivatalos oldalon nem találtam ehhez kapcsolódó hozzászólást, feltételezem, hogy nálam lehet a probléma (vagy én vagyok ennyire finnyás). Ja az XTM-et pont ezért nem használom, mert a hajók nagy részénél meg állomásoknál is ugyanezt a torzulást tapasztaltam. Az XSP hajóknál ilyet nem észleltem. Valakinek valami ötlet? A játék full grafikával élsimítás stb. megy, szóval nem az alacsony graf beállítás a gond. -
Legend #12721 Lehet, hogy onnan "mentettem"???
Nem, az egosoft oldalán szúrt szemet nekem is. Az oldalad szép. Jó lenne, ha minden hivatkozáshoz tartozna infó. Nem mondom, hogy gyöngyszem, de érdekes színfolt! Párszor már megnéztem, node minek regisztrálni? -
Upsz!
Elfelejtettem írni, hogy az Otas állomásra gondoltam.
Sikerült elfoglalnom egy OWP-t!
De ha ilyen nehéz egy álló objektumot elfoglalni, akkor baromi nehéz lehet egy mozgó hajót! Ráadásul le kell lőni az összes vadászát, mert elintéznek. -
Hát úgy néz ki megoldódott a Marines gondom. Ahányszor belépek az állomás Trade vagy Details részéhez, annyiszor nő egyel a katonák száma. 12-nél megveszem őket, majd megint belépegetek.
Mindjárt meg is nézem, tudok-e OWP-t foglalni. -
Lejjebb írtam, hogy nálam nem termelt semmit, pedig fel lett töltve.
Az a ritka alapanyag pedig egy érdekes dolog, ugyanis az Argon Military állomáson Meastek Cahoonas-ból termeli meg a kézi fegyvereket, majd utána kezd el gyártani katonákat. Így nekem csak a Cahoonas-t kell biztosítanom.
Szintén írtam lejjebb, hogy a kalóz szektorokban van egy gyár, amiben 120 egység fér el. Ezek nem Marinesek, de valami hasonló a nevük. -
tomonor #12717 TE NEM JÁRTÁL MÉG AZ OLDALAMON?!? OTT IS OTT VAN A HÍREKBEN!!!! USGYI IDE, OSSZ REGIZZÉ! :P -
Találtam még egy érdekességet, az alapjátékban volt egy blizzard nevezetű rakéta, ha valakinak fent van Ashleys scriptje tud ilyen gyárat venni.De nem blizzardot gyárt, hanem spectre rakétát, igaz ezt csak Terran és Sohnen hajók tudják használni. -
Találtam egy cyborg gyárat, nekem új, ha ismeritek akkor bocs.
Paranid szektorokban kell keresni, gondolom nem mindenkinek ugyanarra a helyre rakja. Paranid Augmentation Centre a neve, 12 db a max létszám.
A gyártáshoz viszont ritka "alapanyag" kell polaron lasers, ezenkivül slaves, silicon, microchips. Ha fullon van a gyár 44000 körül adja a cyborgokat. -
Legend #12714 Ez szép. Csak úgy találtam a neten, gondoltam megosztom veletek. -
Hát azért egy Galactica-t nem olyan egyszerű feltuningolni. ÉS csak 30 milla volt, nem pedig 60 mint a Titan. Azért most, hogy jónéhány Xenon CPU küldit megjártam már, így könnyebb, de így sem vagyok még annyira eleresztve. -
SaGa #12712 Direkt ilyen széles az oldal? Vagy csak Firefox-szal nem tördelődik?
Az 1600x1280-as képernyőn maximálisan szét kell húzni a FF-ot... -
vecsi71 #12711 Hát igen a valhalla nagyon szép hajó.A shonen hajókat meg tudtommal se lehet,azthiszem a 7.2 óta.Mindenesetre azért meg fogom próbálni majd egyszer hátha mégis.Mindenesetre az biztos,hogy rengeteg gyalogos kell hozzá.Legalábbis a táblázat szerint. -
Legend #12710 Igen, arra. M4-esekt, 5-ösöket, és néha 3-asokat lehet így foglalni, persze, leviszed a hullját, de néha marad bennük árú, ha eladod a hajót és külön a felszerelését, könnyű pénzkereseti lehetőségnek számít.
Ennek akkor van jelentősége, amikor még csak a kezdő Busteredben csücsülsz. Én akkoriban nagyon élveztem. A lista egy tutorial, de ha van egy Galactca méretű hajód, azt jelenti, hogy ilyen apróságokkal nem kell foglalkoznod....