20430
-
Cobra21 #13269 Uninstalláltam a gamát,most ujra raknám.De nemtalálom az XTM mod -ot sehol,csak a patch-et hozzá.Akárhova megyek csak a javítását tudom leszedni. -
A gyárakat lehet mozgatni az FFC-vel, sőt még adott koordinátákra is ki lehet pakolni és utána még egy kicsit csavarni rajta, ha nem jó a tengely pozíciója. -
Nekem még a másolos verzió van a Lv-s csittből, és csak ritkán használom pl ha rossz helyre teszek le gyárat, destroy,aztán creálok vele egy ugyanolyat a TL-be. Vagy a képek és föleg a hajók tulajdonságai miatt néha kreálok egy két hajót. A combat pilothoz is nagyon jó használni a piloták fejlödéséhez, lehet egy-két ellenfelet berakni.
-
kobra223 #13266 kösz -
Igen, arra gondoltam, hogy a plugin managerben kilövöd.
A Create Ship esetén 1-et írtam be az opcióhoz. -
Legend #13264 se híre se hamva -
kobra223 #13263 sziasztok mivan most a fordítással meg halt kérlek válaszoljatok 

-
Legend #13262 Kikapcsolni? Hogyan kell? Azt hittem, cseak úgy szabadulok meg tőle ha a plugin managerrel kiszedem a játékból, de nem akartam felborítani a játékot. Amúgy rengeteg cuccot összecsíteltem vele, termékeket, néhány gyárat, meg hajókat. Hajók esetében minimális engine tuning és rudder opt. bónuszt találtam, tényleg csak minimálisat, abban az esetben, ha klónoztam. Viszont a Create Ship menüpontban a SUPERTUNE opcióhoz biztos valami vad számot írtál, azért repesztettek annyira a hajóid.
Az a bizonyos Xenon P sokunknak okozott már fejfájást, úgy tűnik mindannyian itt tanultuk meg a fájó leckét, hogy csak fighter osztályú hajót lehet cappelni.
Ps: az LV1s cheats arra a legjobb, hogy kipróbáljunk olyan hajókat, amik csak egy körre kellenek... -
vecsi71 #13261 Ha m6-ost vagy ennél nagyobb hajót akarsz elfoglalni akkor azt csak otas hcf-el tudod megtenni.Persze kell hogy legyen a raktérbe gyalogság amit átküldhetsz. -
Nem egyszerűbb, ha kikapcsolod az LV Cheats-et?
Nekem is meggyűlt a bajom amúgy vele. Elvergődtem egy Discoverer Raiderrel (némi Energy Cellel és egy Jump drive-al) a Xenon Sector 2-be, hogy magamévá tegyem az elhagyatott Xenon P Raidert. De hiába mert bármit csináltam, a "Claim" nem jelenik meg. :S
Gondoltam bakker, ha már rááldoztam másfél órát, akkor is megkapom a jogos jussomat, hát LV Cheats, és Create Ship. Namost ez nem volt túl nyerő, mert a kapott hajó sebessége 700 feletti volt alsó hangon. Ez azért nem enyhén gáz. Kipróbáltam, a Create Ship esetén mindegyik hajó ilyen elcseszett statokkal bír, a Centaur például 600-nál is gyorsabb. Anyáztam egy sort, aztán inkább visszatöltöttem egy korábbi mentést... -
Őőő.... Lehet nem az alapból adott hajóval menni a versenyen? 
Én azt hittem, hogy lehet, és ezért vittem egy Split Jaguar Raidert, ami 600 felett teper. De hiába, mindenképpen a 429-es sebességű adott hajóval indul csak el a verseny. Még úgy sem, hogy amikor kijövök a versenyre visszadokkolok, átülök a Jaguarba, és azzal megyek az első waypointhoz. Hiába, mert nem történik semmi. Csak akkor indul a verseny, ha az eredetileg kapott hajóval mész a waypointhoz. Így mondjuk kicsit nehezebb, párszor vissza kellett töltenem az állást, hogy sikerüljön... -
Legend #13258 Már majdnem feladtam a játékot, annyira sikerült elcsesznem az LV's Cheats-szel. A helyzet az, hogy néha szükség van rá, mert bizonyos dolgokat másképp nem lehet beszerezni (csak, hogy egyet említsek: polaron lasers, de a lista végtelen). Viszont megferztőzi a játékot, és olyannyira szabad kezet ad (Átkereszteltem God Mod-ra), hogy az már annyira gusztustalan, hogy inkább játszanák nélküle. De néha tényleg kell, ezért kiagyaltam egy hibrid megoldást: Két mappában két különböző X3 van most a gépemen - egy "normál" és egy "csítelt". Mindkettő ugyanazokból a mentett állásokból dolgozik (dokumentumok-egosoft-x3-save), tehát tetszőlegesen indíthatom bármelyiket, mert a játék megy tovább. Szóval megy a "normál" játékmenet, mentek, kilépek majd elindítom a másik, "csítelt" játékot, és onnan folytatom ahonnan a "normál" játékban abbahagytam. Megejtek egy kis csínyt, mentek majd visszaváltok "normál" fokozatra. Hehe. Feltaláltam a spanyolviaszt. -
Legend #13257 Kösz. azért merült fel bennem, mert a bazi nagy turretek a Valhalla oldalán emlékeztetnek a HMG-ra, persze nem telepíthető. -
Legend #13256 Én nem kaptam. A talált Starburstot tuningoltam fel ott helyben a Trading dockban, majd azzal indultam a versenyen. A sztori meg ment tovább. A Starburst azóta is megvan, remek felderítőhajó, párszor már említettem., a kedvenc kombóm a Centaur mk III + a Starburst. Előbbivel odaugrok, utóbbival körbeszaglászok, aztán uzsgyi. -
Milyen verseny megnyeréséhez kell a Starburst???
Ha a story-s versenyre gondolsz akkor ott adnak egyett... -
Legend #13254 A Freedom's Reachben felejtett Starburst a legnagyobb kincs, egyrészt kell ahhoz, hogy megnyerd a versenyt, másrészt 1066-al repeszt, ezzel tényleg bárhová el lehet látogatni, Nemhogy minden elől el tud menekülni, de a legnagyobb Xenon hejókat simán körbe lehet repülni vele csak hogy ingereljük őket.
Azok a hajóim, amelyek egyedül képesek átjutni a Pirate Alley-n, megkapják a nevük mellé a PP jelzést (Pirate Proof), vicces, hogy a Tyr után a Starburstnek sikerült... -
Elállt a lélegzetem a sok segítőkész emberkét látva. Hálás köszönet Nektek, [NST]Cifu, Legend és tomonor!
Alig várom, hogy hazaérjek és tekereghessek a galaxisban! -
Csak Paranid M0, M2M és M8. -
Először is nem kell wingmaneket vinni. ^^
Én Busterrel simán megbírtam a legtöbb 3 gépből álló kalóz csapatot (kivétel ha volt benne Elite, Nova vagy Bloodclaw vagy mi a szösz, amelyeknek tornya is van, no, azok egyből szétkapnak, mint froki a lábtörlőt).
Másodszor, ha pénzszerzés a célod, akkor ott vannak elhagyott hajók és árúk is. Itt egy kitűnő térkép. A szektorok fölé vitt kurzor felfedi milyen érdekességek (Easter Egg, húsvéti tojás / ajándék :)) vannak az adott szektorban.
Rögtön az Ore Beltben van 75e Credit ajándékba, én ezzel kezdtem. ^^
A Menelaus' Frontier szektorban van egy Toucan, a Family Whi-ben egy Iguana. A Freedom's Reach-be a történet úgy is elvisz, ott van egy Starburst.
Én mindig azzal kezdem, hogy legalább a keletre lévő Teladi és Split szektorokat (Seizewell, Family Pride) felderítem, mert vannak jó dolgaik. A Teladi-knál a Trading Software Mk.3, a Spliteket az ultra gyors hajók segítenek (egy Jaguar alapból 400km/s felett tép, úgy mehetsz át bármelyik kalóz vagy xenon szektoron, hogy rádfordulni sincs idejük). -
Legend #13250 Hali. Érdekelne, hogy a Heawy Missile Gun milyen hajókra telepíthető, és mik az előfeltételei? -
Legend #13249 Hali. Én rengeteg hajót foglaltam, remek pénzkereseti lehetőség. Valóban könnyű túllőni az elfoglalandó hajót, ezért csak egyedül csináltam, méghozzá egy Busterrel. Kell hozzá türelem, de pont az a lényeg, hogy ne lehess4en pár lövéssel kiírtani a célpontot, hanem fokozatosan kell levinni a Hull-t, hogy legyen ideje a pilótának bepánikolni.
Legjobb szabadságra küldeni a wingmanjeidet, vagy állítsd rá őket a célpont hajó kísérőire, azokat lőjék szét. Nem kell téged megvédeni ott a hátsó turret-ed az új Nova Raider-eden. -
A tegnapi napom jól telt: elkaptam 2 Falcont, 1 Nova Raidert, 1 Bustert. (1 Falcon* + 2 Buster segedelmével)
A tervem ugyan az volt, hogy eladom őket, és beindítom belőlük a biznyiszt ... nahde nem bírtam magammal, eladtam a Novan kívül mindent, és az ebből befolyó összegből felújítottam a Raiderem. kb. 500-700 ezer kreditem bánta :S.
Arra nem is akarok gondolni, hogy hány elfoglalt hajóm lehetne, ha a köcsög wingman -ek nem lövik ripityára, mielőtt kiszáll (föladja -> 3mpig kifele kászálódik (még piros) -> kiszáll ... csak mire kiszáll addigra - a, no hajó b, -80% hull). Najó őszinte leszek ... előfordult, hogy a még éppen eladható hajóknak átszállás előtt nekimentem (nem lassult a gépem elég gyorsan), és felrobbantak :). -
tomonor #13247 A scripteditor a szkriptkészítőknek van. Cheatre is jó, de ahhoz hogy megértsd elég kockának kell lenned. xD -
Thx, tehát ha jól értem a script editor valami cheatféleség.
Aszittem lehet vele olyan shortcutot csinálni, hogy SHIFT+5 mondjuk STOP ALL WINGMAN - így nem lőnék szét a menekülésre készülő hajót :S -
tomonor #13245 A scrip editort hogy elérd át kell neveznded a pilótád "Thereshallbewings"-re idézőjel nélkül. Vigyáz a nagy T-re! Amint aktiválódik ott lesz az enter->command console-ba a script editor opció, ám különböző specifikációkat is megad a hajókról, például az egyes fajokkal való kapcsolatait. Ám vigyáz, csak profiknak van a scripteditor!
Amugy a térképszerkesztőért "Makeanapplepiefromscratch"-re kell átnevezni a pilótád. Ekkor a főmenü->start game-be lesz a custom start-nál a map-editor. -
Kellene egy kis segítség ...
Hogy oldjátok ti meg a következőt:
Kalózhajókat szeretnétek elfoglalni. Egyedül ugye nem megy, szóval ott szaladgál 2 társatok melletetek. SHIFT-7, hogy védjenek. Nade, ha a kalóz - , akinek a hajóját meg akarom szerezni - meglövi a gépem, akkor megtámadják a wingmanjeim. Nem 1szer fordult már elő, hogy megadta magát a pali, de még 20-30%ot levittek a haverjaim a hulljából :(.
Mit kell csinálni?
Ja és még valami! Láttam van script editor a játékban ... be is van állítva, hogy S betűre nyíljon meg. Node ez ennyire nem tűnik egyszerűnek ... hogy is van ez? :)
Előre is köszi! -
Ahogy elnéztem (és szerénynek is alig mondható angol-tudásommal olvastam) a terran conflict előrendelhető
itt de messze van még szeptember vége!
-
kobra223 #13242 sziasztok már régen voltam emitt. örülök hogy nem halt be a forum néhány más tomotor minden elismerésem mennyit fejlődöt a honlapod. rjoco tiéd is jol nézki. egy kérdésem lenne hogy a fordítás megy vagy végleg be halt? vagy elkészült pls -
Jah, S majd Enter majd Esc, hogy bezáródjon. 3 bill. Én erre használok egyet. A másik, meg a TC-ben egyet Le majd Enter. 5 bill. 2-vel megoldva.
Kényelem mindenekfelett! -
tomonor #13240 öööööö, köszi :)
Amugy, elég ha csak megnyomjuk az adott képnél az S betüt, majd rögtön mentjük másként JPG-ként. :} -
Jó képek! -
Makróknál nálam be van állítva a mentés, így egy gombnyomásra el tudom menteni a képet. Egy másikra megnyitom, aztán elmentem. Minden kép csupán csak 2 gombnyomást jelent. Persze az elsőt be kell állítani... -
A mod állapotáról nem tudok semmit, DE a hajókat innen le tudod tölteni link
XSP Ships címszó alatt -
Maximus2008 #13236 Üdv Mindenkinek4
Az a nagy kérdésem lenne, hogy valaki tud -e valamit a Stargate modról
Ezt találtam az Egosoft fórumán:
Stargate mod project:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=207515
Vagy az itt található hajókat le lehet e tölteni valahonnan? -
tomonor #13235 Azt a gombos félrenyomós izét én is észleltem, leginkább akkor, amikor a hajókat nevezem át, és 2nek veszi a space-t. -
No, a hétvégén tudtam rendesen játszani, jó volt. ^^
De nem tudok elmenni a mellett, hogy még mindig pusztulnak meg hajóim azért, mert beleütköznek az űrállomásba, mikor a védendő hajó dokkol. Azért ez már nem kicsit gáz. Ahogy az sem, hogy kapun való áthaladás után matrica legyek egy Boron M1 orrán. Pedig autopilot vitt át, nem is én mentem át agyatlanul, de ahogy átmentem a kapun, placcs, még kitérni sem volt időm, csak az "A"-t tudtam megnyomni, és jött is a "Shield critical" két másodpercre rá meg a The End felirat...
A másik dolog nem tudom, hogy mennyire egyedi, a menüben olyan, mintha minden billentyűleütést kétszer-háromszor érzékelne, vagy a fene tudja hogyan. Lenyomnom a balra gombot, erre a menü elfut teljesen balra. Ha az enter lenyomon, akkor már a harmadik almenübe lép be egyből. Nem tudok rájönni, hogy ez nálam valami gebasz, vagy a ismert probléma. Anno az V1-es X3-nál nem volt ilyen.
Jól néznek ki az új hajók, bár még csak távolról láttam őket, és tetszenek az új szektorok. Viszont mi a fene ez a Xenon invázió? Megjelenik egy Core systemben egy Xenon Q, egy flottányi L és LX, meg pár N/M mellett, és tisztára seprik az egész szektort szinte. A szektort őrző M2 meg addig teljesen félreeső helyen lébecol...
-
tomonor #13233 Hop, ezt elírtam, nem hud modot, hanem Cockpit modot >.< A hud mod amit használok, az egyszerüen jól néz ki, ám negatívum, hogy befesti a PCC lövedéket lillára. >.< -
tomonor #13232 Én azért használom a hud modot, mert visszaadják azt a feelinget a játéknak, mintha az X2-vel játszanék. Ám ezt csak az értheti, aki már játszott az X2-vel, és elnézve az X2-t, meg az X3-at, az X2 jobban megérte a pénzét, mint az X3. :/ -
Legend #13231 Szép képek. Szerencsére a legtöbbet HUD nélkül csináltad. A Kockpit mod szerintem csak arra jó, hogy kitakarja a látómeződ felét. Egy M1-nél alíg lehet kilátni.
Nemsokára behozom a lemaradásomat, már irígylem a képgyűjteményeiteket, szakítok időt az enyémre is. -
tomonor #13230 Képek frissítve - javarészt a legtöbb még akkor készült, amikor a Roguey's moddal nyomtam, ám akad benne néhány New Horizonos és pár XTM-es is. :P