20430
-
tomonor #13429 lol -
Hát ebbe a térképbe sok minden benne van, nekem az XTM-el most már kezd az lenni a bajom, hogy akkora, amit már egyáltalán nem lehet átlátni... :( -
tomonor #13427 most találtam-XTM videó -
ui: valahova eltökítettem az X és az X2 cd-m :((( most szedhetem le torrentről -
X - anno régen végigtoltam az X-t, de hogy mikor mit kellett csinálni ne kérdezzétek :DDD a Xenon M0 kilövésére emlékszem :D
X-tension - kimaradt, de nem hiányzott
X2 - alap mű, valamilyen szinten jobb mint az X3. AZ állomások, halyók sokkal egyedibbek, talán még szebbek is -
tomonor #13424 Miből gondolod? xD. X-BtF első negyedének végigtolása -
Látom az X univerzum lakói között is tombol a retroláz. 
-
tomonor #13422 Az X2 Rulez, én azzal szerettem bele az X univerzumba, annó még a Gamestar-ba járt teljes játékként. :P -
Aham.
Azt hittem itt is megy a bedokkolok egy állomásra és mentek ingyen. Ezekszerint nem.
Na nem baj.
Le is jött mindhárom ezekszerint.
Hamarosan ki is próbálom őket, csak még építenem kell... -
Hááááát, egyfajta sztorivonala van: A Paranid Perseus terveit ellopják, és vissza kell szerezned. Kicsit Bala-Gi-s, de mégis más. -
tomonor #13419 a gold az tudtommal az X-Tension-t és az X-btf-et tartalmazza, semmi extra.
X-Tension: ne számíts sokra, ez csak egy kieg. Picit jobb grafika, hajókba átülhetés, ám sztorivonal nincs. Tulajdonképpen ugyanolyan, mintha az X3 végén a Bala Gi plotot nyomnád, ám abban a játékban egy névtelen pilótát alakítasz: önmagad. Sőt, mitöbb, még Bala Gi-vel is találkozhatsz üzeneteken keresztül. :Ð -
tomonor #13418 előbb ezt végigtolom.
Na, amint elértem Argon Primeba, felhívtam az Argon Titánt, ám hülyének nézett, ám hálistennek ép utamba akadt egy goner, aki elvitt a goner templomhoz (nagyon szerényen van gidolgozve, nem is lehet bedokkolni lol) És egy gyönyörű animációt láttam ami bemutatta hogy crashelt be Nathan R.Gunne argon primeba, közbe magyarázta ki is ő (ám kyle is ismerte brennan a történelem könyvből)
Mostani feladat, hogy megvizsgáljak néhány aszteroidát chin's clouds-ba (X3-ba Rhonkar's clouds) és megtaláljak valamit, amit eldugott R.Gunne, ám előbb szükség lesz egy mineral scanner-re, ami átkozott drága (20ezer credit-nagyon nehezen lehet összekuporgatni a pénzt rá :S)
Ja, és itt egy kép megint amit én készítettem, ezúttal argon prime-ot kaptam le, középpontban a free argon trading station :D Gyönyörű! ^^
(ja, és majd el felejtem, ugy mented a játékot, hogy vehetsz 10 creditért minden állomáson egy salvage insurance-t, és azzal mentened kell rögtön. :P ) -
Szedem-szedem, meg a Gold-ot és az X2-t is.
Reggelre lent lesznek. -
Oh, thx!
Ezer hála.
Argon Prime-ot még megtaláltam volna, de akkor kezdem a kereskedéssel.
Seizwell-ben vagyok, meg van Great Profit is. Meg a többi... -
Egy vmit kihagytál, Tomonor :D
A dokkolás. Na az idegesítő. Nem te irányítod, hanem egy videjó megy le.
X-Tensiont szedd le vhonnan, ott már válthatsz hajót ;) -
tomonor #13414 Apropó: az X-BTF-től X2-ig a pajzs mértékegysége MegaWatt. csak az X3-ban változtatták MegaJoule-á. A legtöbb X rajongónak ez épp elég fejtörést okozot :Ð -
tomonor #13413 Mivel már nagyjából a játék első negyedében járok, tudok segíteni:
Az eslő küldi, miután megjelentél Seizwell-ben (mer az az akar lenni :Ð ) kezdhetsz el ösztöneidre hagyakozva kereskedni, és össze kell szedned 3500 creditet, és kifizetni a Teladi M2-st Seizwellbe (mer kölcsönadot neked 1MegaWatt pajzsot)
Miután megvan a pénz, hívd fel, beszélj vele, aztán meg mehetsz keresni Argon Prime-ot, ahol majd a The Wall sectorba irányítanak az Argon One-hoz. (Már Argon Prime-ig majdnem eljutottam) Ajánlom a kereskedésed közben, hogy energiacellával, Ore-al és Sun Oil-al kereskedj, és mielőbb tegyél szert SETA-ra. Ja, és került el a Xenon rendszereket!
Íme: térképes segítség -
Oh, thx!
Pár dologra rájöttem, azért elég sokat segítettél. A hajómegbolondulás tényleg idegesítő, azt hittem, hogy a turbo miatt van.
A zene nekem is feltűnt. Azért tetszik!
De kéne valami leírás, mit is kéne csinálnom, van e küldi vagy csak vagyok magamban és kezdjek el pénzt keresni?
Elég gáz, hogy nem lehet hajót váltani. Akkor nem lehet valami változatos.
Azért még próbálgatjuk.
Bár ezt tényleg kiadhatná az ego ingyen. -
tomonor #13411 Majd én írok. Különbségek X btf és X3 között:
-egy hajóban ülhetsz csak: az Xperimental shuttle-ban
-itt még Julian apját játszod, Kyle Brennant, amikor elvesztette a kapcsolatot a Földel egy kísérlet során
-az X univerzum totál idegen neked, és alapba csak 1MW pajzs van a hajódban (thx to Teladi), semmi egyéb :D
-a játék elején csak kereskedni tudsz, mivel nincs fegyvered
-a gyorsítás y-x helyett a-y (illetve Z akar lenni, ám magyar bill-en Y)
-tabulátor turbóként is szolgál
-nincs galaxis térkép, a szektor térkép az N betü megnyomásával varázsolható elő (ha már megvetted a Tactical Navigation system-et)
-F8 -as billentyű tulajdonképpen esc-ként szolgál
-a külső kamera nézet nem szokványos: kis kamera-drónt irányítunk ilyenkor, ami kicsit idegesítő tud lenni
-robot pilótát külön kell megvennünk
-a SETA nincs alapból a hajódba
-ugyancsak, a strafe drive sincs (W-A-S-D az X3-banm az volt az első játék amikor már a strafe drive alapba jár a hajókhoz)
-a játék alapba bugos: a hajó néha megbolondul, össze-vissza ugrál, vagy ép elkezd tolatni nagy sebességgel
-az X-BtF-be nincs meghatározható sebesség. Vagyis a sebességet csak egy csuszka mutatja, de azt nem jelzi ki, hogy hány m/s-al haladsz. Érdekes módon egy cél és a közted közötti távolságot mutatja km-ben. :/
-A kapuk itt máshogy működnek: amikor megközelíted őket, akkor kapcsolódnak be (elvileg, ám mivel bugos a játék így nem látszik hogy bekapcsolódnának, csak egy nagy villanás van-szerintem)
-a Xenonokat itt még nem ismeri fel a computer (vagyis úgy mondja őket be hogy Unknown Xenon ship-nehéz megkülönböztetni a fajtájukat)
-a grafika már elavult, ám még mindig precíz
-ezúttal kiderült hogy az egosoftosok zenék terén lusták: az X3-ben található zenék fele az X-BtF-ből van átdolgozatlanul
-a hajódból nem tudsz kiszálni-ne is álmodj hajó cseréről
-TL-eket természetesen tudsz rendelni, ami azt jelenti hogy a shipyardokba tudsz gyárakat venni
-egyelőre ennyi, majd később folytatom
+itt egy kép, amit én készítettem egy teladi rendszerbe, amikor megközelítek egy kaput -
Kérte a lemezt és arra nemet nyomtam, lehet, hogy az volt a baj.
Viszont asztalin gond nélkül fut, csak valami leírás nem ártana hozzá.
Az jó benne, hogy a szektorok eddig ugyanott helyezkedtek el, mint az X3-ban. De tényleg nagyon lassú így nagy szektorokkal SETA nélkül. A turbo meg hát elég izés...
De nem rossz. Ha valaki tud hozzá valami leírást, annak örülnék. Addig is megnézem az X2-t is, amint meglesz. -
tomonor #13409 xD fail -
bocsánat, nem alaplap, hanem laptop XD -
Nézd meg az Egosoftnál, hogy kompatibilis-e az alaplapod videókártyájával. -
tomonor #13406 ?_? hogyhogy? nekem gond nélkül fut. :/ -
Hát nem igazán akart. Csak a menüig jutottam. -
Akkor jó, egy 293MB-os cumót szedtem le.
Kíváncsi vagyok elfut é a laplopon :) -
tomonor #13403 300 mega az egész játék ;) -
Amaro oldalán van. -
Kisebb, mint az X3 demója XD -
Mekkora a mérete? -
tomonor #13399 há ja :S Internetes vásárlást azt meg nem vállalom e semmikép se (már egyszer megszívtam az ABKING Pro-val xDDDD ) -
Megértem :) Ehhez a játékhoz gyakorlatilag lehetetlenség hozzájutni. Nagyon örülnék, ha az Egosoft feltenné a honlapjára, és ingyenessé tenné (biztos nem ez hozza a bevételek 99%-át). -
tomonor #13397 titok B) (warez) -
Legend #13396 Oktatófilm, németül van, de mivel a játék német fejlesztésű el lehet nézni...
X-Beyond the Frontier
Tomonor már biztosan látta, én olvastam, a többieknek háttérinfó. -
Legend #13395 Hol szrezted? Van még?? -
tomonor #13394 Nem borzalmas a grafikája maxon, és simán elfut XP-n. :) A játékmenet meg naaaaaaaaaagyoooooooooon laaaaaaaaaaaaaaasúúúúúúúúúúúúúú mer nincs az elején seta-d, csak turbód, és a sectorok meg óriásiak. A kapuk viszont érdekesek: amikor megközelíted őket, bekapcsolódik kéken a sorlámpájuk, aztán egy nagy villanást látsz, és máris az új rendszerbe vagy, illteve nem kell teljesen beléjük menni, már a kapu megközelítésének felénél elkezdesz ugrani. lol -
Legend #13393 Van hozzá valami leírás? Mostanában nincs időm kockulni a gép előtt, kellene egy link mert nem találtam hirtelen.
Tomonor: Drakulálok hozzá. Elfut XP-n? Gondoltam már rá, hogy a sztori miatt végig kellene tolni a "nagy elődöket", még a borzalmas grafikát is elviselném... -
tomonor #13392 MEgszereztem az X-Beyond the Frontiert, azaz az első X-et. :DDD Nagyon kira. :) -
Nana! EVE-online és az X az két külön kategória (én is csak a grafika miatt hoztam fel). A története nekem bejött, de ízlések és pofonok. Ami nem tetszik az az, hogy kevés az előfizető, s ők már mind kigyúrt karakterekkel rendelkeznek, s ellehetetlenítik az életed (gyakran). Ilyenkor derül ki, mennyire rossz az a skillrendszer (még ha nem is kell online lenned a szintlépéshez).
X-online kell!!!!!!!!! -
Legend #13390 Ha látok a horizonton egy újabb űrgamét, első dolgom,hogy megnézegetem a screenshotokat, és nem a hajókat nézem rajtuk hanem az aszteroidákat. Egy asteroida minősége mindent elmond a játék grafikai minőségéről.
Én általában az esztétikai oldalról közelítek az az első próba. Ha a játékmenet is jó, az már hab a tortán. Ha meg a sztori is, akkor főleg. (már gyarapítja sci-fi könyvtáramat az első X könyv)
Az EVE nekem is átláthatatlan, az ortopéd formavilága nekem nem jön be.
Kivétel a Homeworld. Most kaptam kölcsön és mindenképpen ki akarok próbálni egy űr-rtst. A gáz az, hogy régi, és az XP sp3 alatt nemigen műxik, az egérfunkcióknak nem akar engedelmeskedni, de valahogy megszelídítem... Az X3ban van lehetőség qrvanagy flottákkal dolgozni, de nem erre van kitalálva, és belassul olyankor a gép.
Talán Dimre combat pilot scriptjével még adok egy löketet növekvő, ám elhanyagolt flottáimnak...