20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Aki nagyon low mint én, és nem megy a harc mer akadozik a játék, annak bátran ajánlom, hogy nuygodtan húzzon le minden grafikát minimumra. Még egész élvezhető a grafika úgyis, ám nem lesz látványosság, ám asebességa fontos... ;)
  • RJoco
    Nekem tetszeni fog. Már alig várom.
    Asszem nem adom el a gépet, míg ki nem próbáltam a TC-t.
  • Vitez77
    Na, azt én is várom. Csak már vagy 15x elhalasztották
    Remélem, most már tényleg kiadják. megyek majd gyapni a sok élient
  • tomonor
    Persze nem annyira mint az X3-TC-t,m ég ha nem is lehetlesz bolygóra szállni. :D
  • tomonor
    Akkor inkább Precursors. Már eztet várom nagyon o_O
  • dimre
    Üdv mindenkinek !
    off?
    Kicsit elkalandoztam az űrben.
    Igaz más stílus, ennek ellenére sok hasonlóság van (pl: van történelme, fajok sokaságát ismerhetjük meg).
    Elgondolkodtam, milyen jó lenne a két játékot egybeolvasztani.
    Teljesülne sokak álma, a bolygóraszállás, a hajóban mászkálás, stb.
  • tomonor
    Az előbb még istenbizony láttam hogy működött! O_O MUKOGY! MUUKOGY!!!
  • Vitez77
    Nem jó a kép
  • tomonor
    Igazság szerint letöltöttem, majd feltöltöttem a képeket, ám a hatás ugyanaz. :p A kapukkal kapcsolatba pedig: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=199067-ez először egy modifikáció akart lenni, de úgy látom megtetszett az ötlet az egósoknak, és felvásárolták. xD Realspace itt eredetileg nem terveztett gyorsító kapukat, hanem egyszerű "transfer point"-ot, ami tulajdonképpen egy mesh nélküli kapu (tehát nem látod a kaput) így úgy érezteti, mintha a fénysebességel továbbmennél a bolygóhoz... Így is lett volna, csak hirtelen minden infó felszívódott a mod készítéséről, és tulajdonképpen áll mint az X-Online. Szerintem valóban ez történhetett.
    Kiemelném ezt a képet:
  • Vitez77
    Sikerült? Nekem csak egy üres négyzetet adott mindig :P
    A kapuk használatával kapcsolatban remélem igazad lesz
  • Legend
    Űrállomást lehet vontatni Tractor Beammel szektoron belül. Bányát is, aszteroidástól. Nagy hajókat körülményes biztonságosan kidokkoltatni. Én "move to position"nal szoktam megjelölve egy pontot a SY-tól balra. Ha "follow Me"-t adok neki, rámfordul és már robban is.
    Ha akarva-akaratlanul elgyúrsz másokat, romlik a repud. Nagy hajókat jobb autópilótára bízni (kidokkolást leszámítva).
  • Legend
    Én türelmes vagyok, nem bocsátkozom lázas feltételezésekbe. A látottak alapján nem fog símán menni az átállás, pillázni fogunk rendesen, ha meglesz a game. Addig lehet majd ezerfelé agyalni, de én inkább kivárom.
    Ezért is folytatom a struccpolitikát, most telepítettem a freespace 2-t.

Azért izgat, hogy mi a rák lehet a NMMC HQ?
  • BuriP
    Azért bíztató, hogy a videó, és a pár kép után végre mozgásba lendülnek, és kezdenek csorogni az infók. Már kezdtem aggódni a hosszú csend miatt.
    Másrészt viszont most még jobban várom már a játékot, még hosszabbnak tűnik a két hónap.
  • BuriP
    Azt írja lesznek katonáink (Boarding Crew) a hajón, akik átmenve elfoglalják az ellenséges hajót. Tudom ez eddig nem új, de ezek a katonák tapasztalatokat is szereznek, -már ha túlélik a csatát- és tapasztalati-szinteket lépnek.
    Új fegyverrendszerek is lesznek de erről részleteket nem ír.
  • tomonor
    Te vitéz, tudod mi van? MEGSZŰNNEK A BOX-RENDSZEREK!!! (szerintem) Vagyis, egy rendszer szektorokra lesz osztva, és iylen kapuk visznek majd minket a végállomáshoz (a rendzser egy végéből a másikba) Talán még külön meg lehetlesz látogatni a Sonra-4 két holdját is :D
  • tomonor
    A kapuval igazad van :o És nekem sikerült belinkelni a képeket XP Használhatod nyugodtan a linkeimet, ha akarod. :P
  • Vitez77
    Sztem az csak a Terrán kapu (alul írja: Your Sabre, és sztem a sok új hajótípust azért még Novának meg ilyesminek fogják hívni, pl. Nova Scout vagy mi). a kapu neve meg "West Trans-Orbital Accelerator". Talán nem is kapu.
    A HUD: van, ami maradjon, de van, ami ne.
    A baloldali sáv sztem eltüntethető lesz (mint X3: R-ben az alsó).
    Engem meggyőztek (bocs, Tomonor XD). Bár tényleg dolgozzanak még rajta egy ideig.
  • tomonor
    Na nézzük, ellemezzük a képeket:
    -Kapunk új kinézetű kapukat, eddig elég jól néznek ki, ám hiányozni fognak a régiek. :'(
    -új HUD: eddiginél jóval részletesebb állapot kijelzés, kapunk egy idegesítő bal oldali sidebar-t, amit remélem el lehetlesz tüntetni, továbblesz cockpit, eltűnik az ellenség videó megjelenítője a bal felső sarokból, és x2-szerüen, egy kis ablak fogja jelezni célunk állapotát.
    -továbbá teljesen új hud design... mondtam én hogy kapunk egy újat ;) ám eddig nem győztek meg :/
    Továbbra is jó munkát kívánunk, ego! :P
  • Vitez77
    Azt a kehidakustányi gyorsjáraton ülő szalonnát evő megrökönyödött púposhátú torzonborz mindenit (bocs, este van! Új képek és infók a Terran Conflictről! Katt! (megjegyzés:a képek a német lapon vannak, nem lehetett linkelni őket :/ )
  • Vitez77
    Huhhh..asszem tractor beammel lehet (de szektort váltani nem).
    Érdekes a TL problémád, legtöbbször a Boron TL akad el a hülye formája miatt.
  • Stotoo
    Arra van mód, hogy egy működő bázist odébb vontassak ?:)
  • Stotoo
    Tönkreteszem az argonokat!
    Eddig vagy 4-5 mammoth robbant fel miután kidokkolt a bázisommal. :D Ilyenkor persze, töltöm vissza a játékállást egyből és kidokkoltatom a mammothot úgy, hogy nem rakom bele a bázisom, de úgyis felrobban kidokkolásnál. Az idióta AI kanyarodni akar mielőtt kiérne a mammoth fara a bázisból. Egy kis idő elteltével be szoktak szerezni egy pár újat, de úgy tűnik kifogytak a pénzből...

Volt egy kis félretett pénzem, gondoltam veszek rajta pár új bázist és egy komolyabb hajót magamnak, de a fentiek hatására vásároltam inkább magamnak egy mammothot ami után már csak 2 új bázisra volt pénzem.

De legalább van egy szép nagy hajóm és az sem fog gondot okozni, ha esetleg a splitektől vásárolok bázist.

ui: Egyenlőre jump drive híján a kapun átpasszíroztam a gépet és a túloldalon beindítottam a hajtóművet, aminek kell egy kis idő míg megmozdítja a vasat. Közben azt vettem észre, hogy a pajzsom kicsi adagokban csökken, robbanásokat hallottam. Gyorsan meg is néztem mi történik mögöttem, hát láttam hogy a hátsó pajzson kötött ki egy kisebb konvoj. Látványra olyan lehetett mint amikor a kocsi szélvédőjén kenődnek szét a legyek tűzijáték kíséretében.
  • tomonor
    xD lehet hogy alakítok még a logómon +kis sárga vagy vmi xD
  • Vitez77
    Megesik XD. Eleinte én is csodálkoztam, hogy ki ez az új fiú (romlik a szemem asszem :P), mert nem láttam jól a feliratod. Közben meg megijedtem, hogy te meg eltűntél. Megkönnyebbülés volt, amikor rájöttem, hogy újfiú=te új képpel :D
  • Vitez77
    Áhh semmit. Én hoztam fel, de tévesen XD
  • tomonor
    O_O XDDDD! bocsi XD
  • Vitez77
    Én vagyok Vitéz, Tomonor. Csak feltettem egy képecskét XD
  • tomonor
    Izé, az a kölyök az én egyik angol barátom /klántársam/, mit akartok a youtube channel-ével? ?_? Amugy érdekes hogy rátaláltatok xD
  • tomonor
    aztat el akarom olvasni :D
  • tomonor
    Látom új vagy :D Mindenki ismeri itt vitéz oldalátintem. :P
  • Vitez77
    X3: Terran Conflict interjú erre. Ha valakit érdekel :)
  • Stotoo
    Nem sikerült az árucsere. Mivel írták XTM fórumba, meg több helyen is ship reviewnál, hogy van rajta trade port, ahol ts/tp tud csatlakozni. Ez miatt gondoltam, hogy az űrben meg lehetne oldani az árucserét.
  • RJoco
    Pont ezért írtam PS3-mat. Kéne a fenének mégegy $. Nameg lehet, hogy kifeküdne az X3-tól. GTA4-től is megfeküdtek...
    Amúgy nemtom mi a gond a billel, mikor még egeret is rá lehet kötni. Csak USB-s legyen.
  • Vitez77
    Mármint nem sikerült dokkoltatnod vagy nem sikerült az árucsere?
  • RJoco
    A Griffon-nal hajókat lehet gyártani. Pontosabban MKII Fighter Drone-okat.
    Elvileg 25 fér el, de több is rámegy. Más hajóval nem lehet rádokkolni tudtommal.
    Vagy Transporter Device-szal vagy bedokkolás két hajóval tudsz átpakolni árut.
  • Stotoo
    Hi!

Fenn van az Xtended mod és vásároltam egy griffont. Elég nagy ahhoz, hogy ne tudjon minden hol dokkolni (frigate). Viszont van elvileg rajt vmi ts/tp port. Gondoltam ezen kereszül majd egy mercuryt tudok dokkolni, vagy legalább árut cserélni, mert fel szeretném tölteni a jump driveot. Nem igazán sikerült ezt sehogy sem kiviteleznem, hogyan kellene?
  • Legend
    Kösz. Az FPS esést még figyeltem, a többit már nem, lehet, hogy nálam is visszaáll. Eredetileg qrvanagy megacsatákat akartam mesterségesen előidézni (LV's Cheats) majd szépen lefilmezni, DE: a gépem meghal 60 db M2-es láttán, és hatalmas helyet foglalnak a videók. Nekifutok majd mégegyszer, valamivel ésszerűbb flottákkal.
    "Gépet nem bővitek még 2 évig." Hehe. Én is így vagyok vele, januártól megy a visszaszámlálás, kíváncsi vagyok, meddig jutok...
  • Vitez77
    Off: néhány zavarbajtő részlet a Black Prophecy-ről
  • Vitez77
    X3 konzolon? Majd ha kiadnak hozzájuk egy billentyűzetet, vagy vmit amin minimum annyi gomb van. X3: Reunion is (ha jól tudom) ezért nem lett XBox 360-ra.
  • RJoco
    Ja, igen, nálam az FPS csak a videó elinditásánál esik, utána visszamegy a rendes értékre. Ezekszerint nekem jó procim van?^^