20430
-
T-foslány, igen, de sajna nincs más a közelben.
ugy se mükszik, hiába irom be az IP címet, csak az alábbi oldalra jutok:
If you can see this page, then the people who manage this server have installed cPanel and WebHost Manager (WHM) which use the Apache Web server software and the Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) successfully. They now have to add content to this directory and replace this placeholder page, or else point the server at their real content.
ATTENTION!
If you are seeing this page instead of the site you expected, please contact the administrator of the site involved. (Try sending an email to <webmaster@domain>.) Although this site is running cPanel, WebHost Manager, and Apache software it almost certainly has no other connection to cPanel Inc. or the Apache Group. Please do not send mail about this site or its contents to cPanel Inc. or the Apache Group.
About cPanel:
cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at www.cpanel.net. Please be advised that cPanel Inc. is not a web hosting company, and as such has no control over content found elsewhere on this site.
About Apache HTTP Server:
The Apache HTTP Server is an open source web server which powers many of the worlds web sites. The Apache HTTP server is part of the Apache Group's many influential projects. Their efforts have helped shape much the world wide web, and they continue to be a dominating force in the web hosting industry. -
SaGa #14628 Ugyanezeket beírhatod "com" helyett "org" végződéssel is, ugyanarra a szerverre mutatnak... -
SaGa #14627 Te is T-online-so vagy? A dns-ük nem oldja fel a thexuniverse nevét.
Próbáld direktben IP címmel: 78.110.164.128
Esetleg keresd meg a c:\windows\system32\drivers\etc\hosts fiájlt és írd bele:
www.thexuniverse.com 78.110.164.128
downloads.thexuniverse.com 78.110.164.128
Amíg nem találsz jobb dns szervert, vagy meg nem változtatják a szerver címét, jó lesz, csak el ne felejtsd törölni, ha már egy normális dns-hez kapcsolódsz...
-
Node Bazar gyakorlatilag egy 8-12 csatlakozású csomópont, haova a complex kit csövei tudnak csatlakozni, ezáltal csillagpontos kapcsolódást biztosít.
Dark HUD 2.1-hez tud vki letöltő linket adni? mert a X univerzum . com nem töltődik be nekem.
vagy a Military HUD-hoz vmi letöltő linket, mert azis az X universum . com-n lenne, csak hát nem engedi a csatlakozást hozzá. -
SaGa #14625 A Node bazaar a "csövek" gyűjtője. Itt a fotója. Egy olyan csillag elrendezést tesz lehetővé, aminek középpontja önmaga, az ágai meg az egyes állomások összekötőcsövei. -
Nagyon durva!
Kár, hogy amit szeretnél nemhiszem, hogy megvalósítható. A játék fogja magának megfelelő módon összekötni, sajna ebbe belefolyásunk nincs.
A Node Bazar mire jó lényegében?
Az Extended Hub-ot tudom, azt már régóta használom, de a Node Bazar-ban eddig csak EC-t tudtam tárolni, nemtom mire lehet jó még. Ha veszek kettőt és összekötöm Extended Hub-bal, akkor nagy hajóval is rá tudok dokkolni, nem pedig az űrben lebeg. -
SaGa #14623 Jó az a HUD. Egy halom információt kiemel a szinezés...
Egyébként a New Horizonsban a legegyszerűbb pénzkeresés: meg kell keresni azt a pár szektort, ami állandó Yaki nyomás alatt áll (Patriarch's Keep és környéke). Van bennük egy halom lézertorony, és folyamatosan jönnek a yaki flotillák. Igaz, kemény harcokat kell velük folytatni, mert a tornyok engem nem védenek, de a pár szektorral odébb talált LX még elég erős hozzájuk. Semmi más dolgom nincs, mint folyamatosan összeszedni az elhullajtott rakétákat és energiacellákat.
Olyan mennyiségben gyűlik, hogy érdemes volt megvenni a GUT licencet a teladiktól és a paranidoktól a rakétákra, mert az adó többe lett volna, mint a licence... Egy-egy fodulóval, (8-10 perc) 3-500000 Cr értékű rakéta gyüjthető, csak legyen raktér...
GUT Licence: Az egyes, "szemetelős áruféleségekre (EC, rakéta, egyéb harci eszközök) Green Universe Tax-et kell fizetni a beszerzéskor és az eladáskor. Ennek kiváltására a fajoktól meg lehet venni a megfelelő licenceket. Van vagy 6 féle minden fajnál. A saját szektoraimban (ha majd lesznek) én szedhetem a pénzt ugyanerre...
Az adó mértéke függ a válaszott beállítástól és az adott fajjal szembeni elismertségtől... 3-9% közötti értékeket láttam, 75%-os beállításnál... -
ja, csak a betöltéskor vmi gubanc van, mert 100-ból 89-szer kifagy :(
valszeg a 5 Ollerus által kreált kapu és a sok station lehet az oka.
Ugyhogy marad a sok kis elszort complex szerte a galaxisban.
load old save.
közben rájöttem mire jó a Node Bazar és az Extended Hub.
Ez a Memorial of Light egy jó hely, ha az ember nyit 1-1 kaput: Omycron Lyre-be, Akela's Beacon-ba, Eighteen Billion-ba, Light of Heart-ba, és The Wall-ba. kb. 2 percel a nyitás után zsúfoltabb volt a rendszer mint az M3 bevezetője hétfő reggel 8.00-kor.
Ha sikerülne rendesen betöltenie, akkor egy fasza kis alapanyag complexet tudnék oda telepíteni, csakhát az engine nem birja :( -
antigua #14621 Te jó ég hát ez mekkora birodalom !!!
-
Pofás kis komplex, gratulálok! -
tomonor #14619 így már érthető :)))) -
és VISTA Ultimate -
E6550 Intel Core Duo@ 2x2,33Ghz + 2 GB RAM + Radeon x1950 -
tomonor #14616 erőgép? -
folyamatos :D kb 40-50 -
tomonor #14614 o_O FPS? O_O -
na igy néz ki a komplex, most:
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép
7. kép
8. kép
9. kép
10. kép
11. kép
Az elgondolás szerint "vízsszintesen" (x,z tengely) minden szomszédos állomás össze lenne kötve, míg "függőlegesen" (x,y tengely) csak a középső állomás lenne összefűzve.
Namost erre van valami esélyem, hogy megcsináljam?
btw 1 hónap alatt vásároltam össze őket és raktároztam TL hajókban :D
kb. 117 station, és csak Argon cuccok kellenek hozzá (elméletileg) -
na kapu ügy megoldva, köv probléma :)
megépítettem a "kis" komplexem stationjait az FCC - vel, viszont az összekötéssel bajba vagyok, mert minden összekötésnél akar egy hub-t is letenni, de nekem már van 6 Node Bazar letéve meg 2 Extended Hub, amire szeretném az egész komplexet csatlakoztatni.
Javaslatok a megoldásra pls help :) -
tomonor #14611 A legütősebb HUD mod a New Horiznosba is benne van (nemtudom nevét igy hirtelen) ám sajna van néhány hátránya is. Többek között átváltoztatja a PPC-t lillára :S -
Dark hud 2.1, Tomonor ajánlotta egy hozzászolásában régebben, vlsz bevan linkelve valahol az oldalán. -
vecsi71 #14609 Nem kell üzenetet küldenie.Amikor kiadod a deploy gate parancsot azután kellene megjelenni az univerzum térképnek,és akkor kell rábökni a szektorra ahol a másik ollerius van,és azután a másik olleriusra.Ezután elvileg meg kellene jelenjen a kapu.Ha jól emlékszem így lehet összekapcsolni a két olleriust,hogy létrejöjjön a kapu. -
van 2 Ollerus.
Egyik "Light of Heart"-ban, a másik mellette "Memorial of Light"-ban.
Mindkettőt beállítottam a kapu tervezett helyére.
Megadtam az egyiknek, hogy Deploy gate és csinált semmit :(
Se párbeszéd ablak, se Massage, semmi. -
vecsi71 #14607 Ahoz,hogy müködjön az ollerius rögtön kettőt kell venni.Egyiknek kiadod a parancsot a kapu létesítésére mire megjelenik az univerzum térkép majd ráböksz arra a szektorra ahol a másik ollerius parkol.Ezután egy kis várakozás után megjelenik a kapu.Egy szektorban makszimum 6 kapu lehet.Többet nem enged.Sajna azért nem tudom részletesebben leírni mert most kezdtem ujra a játékot és még nem tartok ott. -
A Terran Ollerus -sal hogy lehet kaput létesíteni???
a Ship Computer / Custom menü alatt lehetne letenni a kaput, de csinál semmit, vki help pls. -
Köszi a gyors vázolást, btw, milyen GUI módosítást használsz? -
Szamár vagyok, és utánoztalak. 
-
Legend #14603 Én Reunionban az A.R.E.S comlex buildert már nem fogom kipróbálni, küszöbön a TC.
Mit hallani, a régi scriptek mennyire használhatók majd a TCben? Ha ugyanaz a motor... Ott majd biztosan jól jönne egy ilyen. -
És vannak akik már meg is rendelték tőlük!
-
Ebben a pillantban kaptam egoéktól üzit, TC októberben jön. 
-
Ja még valami, van egy pirosbetűs szöveg, a SETA-t ne használjuk épités alatt, ha jól értelmeztem. -
Kezdödik az épités.
-
A menürendszer egy kicsit körülményes, időigényes(legalábbis nekem), mire beállitottam mindent kb 10 perc. Az visszont pozitív, hogy Ashley scriptjével simán dolgozik, igy monumentális komplexeket lehet csinálni (karosszékből nézni). Az épités 300e credit mindegy mekkorát álmodtunk, ezt elöre kell csengetni. A fuvarozáshoz saját hajóit használja, ami külön zsé, de itt van választási lehetőség a hajók számát illetöen. Három variáció, budget (1dbTL), standard (3dbTL), exclusive (5dbTL).
Én pl egy 70db-os komplexre neveztem be exclusive szállitással, maga a komplex cirka 450 milka, a transportal ez 580 milla
.
A gyárakat külön listából kell kicsemegézni, fajok szerint lehet választani, ez a lista több oldalas (nálam Ashley scriptje miatt).
Ha kész van csak a build gomb, és már jönnek is a szerelők.
A bányákat viszont nem szereli, ezt sk kell hozzáraknunk.
-
Hát már elkezdtem, még csak az ismerkedési stádiumban vagyunk, köszönhető silány nyelvtudásomnak.
-
Senkisem próbálta még???? -
bentorrents #14595 oksa, így már másként hangzik
-
Factory Complex Constructor, melyet honlapomról letölthetsz. -
bentorrents #14593 saga,
mi is a rendes neve annak az "fcc" scriptnek?kosz -
tomonor #14592 hát izé, lehet próbálni, valamikor egy éve valaki mondta hogy sikeresen átvontatott egy ore mine-t. Szal mencs előte :D -
Öööö...tudtommal meg csak az adott szektoron belül lehet vontatni
-
tomonor #14590 tudtommal igen ám körülményes/bugos