20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • antigua
    Hi !

El kellene egy kis segítség a komplexum létesítésével
    kapcsolatosan. Az a gondom hogy miután össze kötöttem a
    gyárakat ( farm, space fuel )és el indítottam a gyártást az
    e cellával csak a farm üzemel és gyártja a Delexiumot ami a
    space fuel gyárnak kell de a s fuel gyár nem üzemel.
    Mi lehet a gond, rossz összekötés, vagy ?
    Tehát az e cellát csak a fam használja fel, a space fuel pedig nem
    akarja pedig neki is szüksége van rá a működéshez .

• Bonczi
    én Home of lightban szoktam kiképezni a hajóimat. de készülj fel,hogy sok nagyon sok pénzedbe fog kerülni ez a script :D eleinte hullani fognak mint a legyek :D
  • Legend
    Ez mind a TFP scriptben van?? Jól hangzik egyébként...
  • dimre
    Belekóstoltam Rogueys modjába, sok fegyver rakéta effektje, erőhatása megváltoztatva, a hajók terhelhetősége, felszerelése (pl centaur mk2 1GJ pajzs 1500 raktér!)is jelentösen megváltozott. Vannak szép számmal új hajók (elég ütösek), újfajta pajzsok (pl:75mjm, 800mj).A játékmenet vagy élmény nagyon jó, egyszerü papként kezdtem (easy fokozat). Ha valaki eddig könnyünek érezte az ellenfeleket, (kalózok, bogarak...) az kellemesen csalodni fog, rendkivül intenzíven jönnek és támadnak.
    A grafika egy két új szektorban ???.
  • dimre
    Szektorok hozzáadása a flotta járörözési területéhez, flotta létrehozása bővitése, ill megszüntetése, komplex flottajelentés, direkt támadás egy meghatározott szektor ellen stb...
    Pl: járörözés, felderités, kereskedelmi hajók kisérése védelme, ellenséges tevékenység jelentése.
    Rangok:
    cadett - M5
    rookie - M5-M4
    ensign - M5-M3+
    lieutenant - M5-M3+
    lt commander - M5-M3+
    commander - M5-M3+
    captain - M5-M3+,M6,TL (M6,TL, 25tp kell)
    Commondore - M6,TL,M7 (M7 35tp kell)
    rear admiral - M6-M0 (M2 50tp, M1,M0 75tp)
    vice admiral - M6-M0
    admiral - M6-M0

max csapatlétszám:
    captian-19
    commondore-28
    rear admiral-37
    vice admiral-55
    admiral-no limit
  • bentorrents
    a TFP script sajnos nem ment fel, hasonlóan a korábban az Ashley féle scripthez...egyébként a "task force" része mit csinál a sriptnek?? ez még nem jött át...
  • bentorrents
    és műxik is, csak a járőrözés végére mindhárom épp kinyiffant...lehet, hogy v.mi lightosabb szektorba kellene ezt kezdeni???
  • Bonczi
    bentorrents:
    Terracorps Fleet Package.....végülis összevan fűzve a Combat pilot,meg a task force. sokkal jobban átlátható. én már ezt használom.
  • dimre
    Az újabb verzióban már nem kell a terracorphoz menni toborozni, akár a saját hajód hangárjában is toborozhatsz. Más lett a ranglista, egyszerübb átláthatóbb lett a hajók megjelenitése és az információ róluk.
  • bentorrents
    kösz mindenkinek!
  • RJoco
    Igen, mert én fűztem össze a scripteket és raktam spk csomagba.
    Majdnem jól csináltad, de a 3 hajónak nem szabad bedokkolva lennie egy állomáson sem. Az űrbe kell lebegniük.
    Kiválasztod az 1.t, 2.at, 3.at, majd a szektort ahol járőrözniük kell. Azonnal indulnak is.
    Majd kapsz egy üzit, ha végeztek. 2 óra játékidőben, ha jól emlékszem.
  • bentorrents
    a script editor 1.0-ás verziót ír ki, authorként rjoco neve szerepel, a leírásban pedig 1,43-as verziószám szerepel felül "combat pilot projekt" néven. a leírás magyar nyelvű (feltételezem made by rjoco) ui. megjegyzés amaro-tól.
  • dimre
    Xai corp, Ego-s link a legújabb verzióhoz.
  • dimre
    Melyik verziód van meg a combat pilot scriptből?
  • antigua
    Hi !
    Küldöm az e-mailed-re a teljes leírását a scriptnek
    talán az segít !
  • antigua
    Hi !

Jogos volt a jelecske nem torrent hanem fizetős szerver.
    Az zavart meg, hogy a torrentz.com keresőbe írtam be és dobta ki
    a találatot. A szerver paedig a köv:baydownloads.com
  • bentorrents
    sziasztok,
    a combat pilot+task force scriptet kóstolgattam éppen. addig rendben is lenne, hogy 3 db m5-el bedokkolok a home of light terraquorp hq-ba. majd felbérelem a pilótákat (bornoktól vettem az m5ösöket). A plusz parancsok meg is jelennek a menukben szép lila szinnel. ezekből azonban csak a jelentés küldése műxik, sem a combat pilot task force, sem a combat menüből indítható - most nem jut az eszembe -"bevetés" parancssorra nem reagálja a leírtakat. Amit csinál: a combat tour vagy mifene parancsra választanod kell egy szektort és hajót??. majd, ha újból megnézem: az m5 nem reagál semmit, csücsül tovább az állomáson, az aktuális kiadott parancs:none
    gondoltam bedobom a sűrűbe magam. találtam is egy magányos kalóz m5-öst akit parancsra lenyomtak a fiuk. majd megnéztem a jelentést: semmi fejlődés, 0/0 küldetésben vett részt...stb.
    elméletileg a combat tour parancsra wingmen és szektor kiválaszt és magától elmennek akciózni és fejlődnek...

az egész azért bosszantó,mert félig működik is, csak a lényeg nem. szóval v.mit rosszul csináltam, vagy csak 1 újabb nem működő script???
  • tomonor
    mit keres egy mod egy torrent oldalon? o_O www.thexuniverse.com
  • antigua
    Kösz a tippet!

Szerintem igen megjelent, egy fizetős torrent oldalon
    rá is akadtam, de sehogyan se tudom letölteni róla.
    Úgy tudom b5 mod is készül(t) az x3-hoz ?!
  • tomonor
    egy ideje nem hallottam róla. Elkészült egyáltalán?... Nézz körül az egón, txu-n, Star Wars Total Conv<valami ami nem jut eszembe> a neve.
  • antigua
    Szasz!

Tudja valaki honnan lehet letölteni az
    x3 star wars mod-ot?
  • tomonor
    Ez dejó :o

http://www.youtube.com/watch?v=AtoXKfJgajU&eurl=http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/x3mod/video.php
  • RJoco
    De jó!
    Akkor lehet csillagpontos kapcsolásokat csinálni.
    Bár igazság szerint nem értem mi az előnye, ha megfelelően rakom le a gyáraimat. Növeli a rakterek méretét is? Vagy gyorsítja a gyártást?
  • dimre
    Igazad lesz van, én vagyok a vak.

Scriptek
  • SaGa
    Biztos, hogy "[email protected]" a címe? Nem csak [email protected]?

A hibajelzés egyértelmű: ez a cím nem létezik és ezt a gmail szervere mondja, így el kell neki hinni. A t-online szerverén már átment és a gmailról jött vissza...
  • dimre
    <[email protected]>: host gmail-smtp-in.l.google.com[72.14.221.114] said:
    550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please
    550-5.1.1 try double-checking the recipient's email address for typos
    550-5.1.1 or unnecessary spaces. Learn more at 550
    5.1.1 http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596
    4si12592486fge.8 (in reply to RCPT TO command)
  • SaGa
    Passz.
    Valami SMTP hibakód nincs a levélben (4xx, 5xx)?
  • dimre
    Háromszor próbáltam.
  • SaGa
    Ilyet akkor küldenek a mail szerverek, ha nincs olyan postafiók (elírtad a címet), vagy betelt a postaládája...
  • dimre
    Szintén Tetű onlieos vagyok (miért?)

This is the mail system at host mail00a.mail.t-online.hu.
    I'm sorry to have to inform you that your message could not
    be delivered to one or more recipients. It's attached below.
    For further assistance, please send mail to postmaster.
    If you do so, please include this problem report. You can
    delete your own text from the attached returned message.

The mail system

• SaGa
    Újratelepítésről: ha csináltál saját profilt a billentyűzet beállításoknál és az újratelepítést egy uninstallal kezded, töröld a HKLM\Current_User\Software alól az egosoft bejegyzést is (azt nem törli az uninstall), mert benne marad a letörölt saját profilra való hivatkozás és nem fogja a billentyűzetet kezelni.

Amúgy a telepítési sorrend, logikusan: X3, patch(ek), Bonus Pack, az XTM mod része (a tömörített fájl, amiben a .dat és .cat van), 1 db (többet nem tud beolvasni egyidőben) Mod (pl az Ashley), scrip csomagoktek, XTM script pack...

Így minden működik jól. Ha nem ez a sorrend, akkor valami nem fog menni...
  • dimre
    Szerintem nem Ashley sciptje a hibás, vlsz a 2.5patch kutyulja a dolgot.
    Ha újra telepited a patchet rakd fel legutolsonak.
  • dimre
    Mail ment.
  • Valen
    Gyors újratelepítést végzek, mert egyetlen mentést sem hajlandó betölteni már.

Valszeg az Ashley XXL mod bekavar, mivel azt tölti be utoljára és annak hatása jelen van mindenhol.
  • SaGa
    XP, Vista ebből a szempontból egy sz.r...
    Örülök, hogy bevált...
  • Valen
    na sikerült, ez a DNS megadás segített.
  • Valen
    nem XP, Vista :D
  • SaGa
    Akkor passz. Esetleg nézz szét "nyilvános" dns után (pl a 67.138.54.100) és azt állítsd be az XP-ben 3-nak. A hálókártya beállításánál, a tcp/ip beállítások advanced részén a DNS fülön hozzá tudsz adni további dns szervereket a szolgáltató által adott 2 mellé. Hármat talán kezel az XP. Ha a t-online nem szűri a dns kéréseket, működhet.
    Kipróbáltam, átjut rajta...
  • Valen
    *javítások: elküldené és emailben az
  • Valen
    vagy vki elküldeni emilben a alábbi DarkHUD-t vagy MilitaryHUD-t "[email protected]" -ra? pls, köszönöm.