20430
-
Freddy TNT #15069 Igazán köszönöm !!
valami ilyesmit szerettem volna kapni.
Most már én is tudok legalább ebben segíteni ha valaki kérdezi -
Freddy TNT #15068 Idézet tőled : az nem az otas? de ööööö ááh, mind1. >.<
Nekem ez szúrt szemet. Én segítek ha tudok. (lásd lejjebb,mg is köszönték és örülök hogy segíthettem) tehát ne szónokolj nekem hogy gondolam meg máskor meg ilyenek. Én sem úgy kezdtem hogy "ezt sem tudod, jaj de gyík vagy"
Ha akarod máskor kiírom kipontozás nélkül. CSupán azt a célt szolgálta, hogy szemléltese hogy elszakadt a cérna nálam.
Az egy dolog hogy neked nem segített senki az elején,de ha nincs kedved segíteni legalább ne fűzz hozzá gúnyos vagy legalábbis félreérthető megjegyzéseket (segítség helyett) -
mégvalami:
az OTAS nem önálló faj, hanem amolyan Mammut cég.
Tehát önálló reputációval a X3 szerint nem rendelkezik. Ezért a General menü alatt a standing-nél nem is látszik.
Mégis az XTM önálló frakciónak ismeri el, ezért egyik faj reputációja sem jó nekik.
Na ennyi erről. Igen, amikről ÉN beszélek az XTM alatt érhető el csak (99% esetben). -
Türelem, padawans, türelem.
Szal OTAS HCF-t az OTAS bázison tudsz venni, Akeela's Beacon-ban (nem a rendszer közepén van az OTAS bázis, hanem bal lent (asszem)).
a röviditések meg azért használjuk, mert a játék is használja :)
M0 helyett irhattam volna anyahajót is, de azt se értetted volna.
Elfoglalás:
'''''''''''
OTAS bázison illetve még 1-2 helyen (ezeket nem tudom hol vannak pontosan) lehet venni marines-t, és azzal lehet elfoglalni valahogy (igen, sosem próbáltam).
Majd a többi GURU elmondja részletese, de nem is olyan rég volt leírva (400-500 hozzászólással ezelött).
Az OTAS-kal elöbb fel kell venni a kapcsolatot a rendszerbe érve (a rendszer közepe táján kóvájog egy Otas Elite (asszem) és azzal kell beszélni (X-tended communication-nel (game option/control/utolsó elöti fül/legalul lehet beállítani vmi hasonló néven "X-tended communicaton")). Ő ad egy egyszerű küldetést és utánna mehetsz az állomásukhoz. -
tomonor #15065 ja és mégvalami: előtte gondolkozz, hogy mit írsz, ugyanis ez flame off topik. inkább kérdezd töbször ám ne *******************************! Értem? -
tomonor #15064 továbbá legtöbbünknek nem segített senki
illetve ha valaki félmondatból válaszol az azt jelenti hogy nemtudja egész pontosan, ami egy ekkore játéknál megesik
a rövidítéseket nem kommentálnám
továbbá egy jó tanács tőlem: nem ajánlatos az X3-at XTM-el kezdeni, sőt, nem tanácsos X3-al kezdeni. X2 sokkal egyszerűbb és megérthetőbb -
tomonor #15063 kezdjük ott, hogy én nem röhögtem -
tomonor #15062 neked mi bajod van ugy komolyan? -
Freddy TNT #15061 Mégis honnan a ********ból tudjam b**** ?? Nem kell kiröhögni az embert csak azért mert most kezdte. 3 hete játszom csak vele és segítséget kérek, erre itt a nagy guruk félmondatokból meg félváltól néha dobnak pár morzsát amiből fingom sincs hogy mi a fa** van !!
(tisztelet a kivételnek)
Próbáltam szépen is kérni többször is erre félmondatokból hámozzam ki hogy hova a retekbe kell menni meg kitől kell kapni ezt a küldetést.A rohadt rövidítések is nektek olyan természetesek már hogy itt röhögtök meg flegmáskodtok ha az emeber megkérdezi hogy mégis mit jelent ez meg az.
Ti is kezdtétek valahogy basszus !! -
tomonor #15060 az nem az otas? de ööööö ááh, mind1. >.< -
Freddy TNT #15059 A jó Istn áldjon már meg titeket. Egyszer mondja el valaki de akkor szájbarágósan és az elejétől a végéig. Akkor nem kérdeznék soronként minden hülyeséget.
Tehát a terranoknál lehet ilyen hajót szerezni amivel lehet más hajókat elfoglalgatni ? -
jól van feltelepítve az XTM?
mert néha nem megy elsőre a telpítés rendesen. Ha igen, akkor Heretics End-ből tudsz a "jó" Terranok-hoz menni (gyors erős hajó ajánlott :D )
XTM-ben van csak M0, szal anélkül nem lesz :D
BBS-n kell nézelődni időnként, egyszer csak feltünik :D -
antigua #15057 A sytam override software Mk2 viszont nem illegális, rakdt fel ezt a
scriptet, majd vedd meg a szoftwaret, és állítsd be az interfaceban
a hotkeyét. -
Freddy TNT #15056 Opsz, #15049 -
Freddy TNT #15055 Nekem is segítsen valaki légyszives ! 
#14009 -
Freddy TNT #15054 Nincs mit . Azonban elfelejtettem, hogy a system override szoftver illegális. Szóval egy szkennelés és vége a dalnak. Vagy kidobod mikor mondják vagy igyekezz elkerülni az ilyesmit mert hamar sok ellenségre tehetsz szert -
raider27 #15053 pitsába! Tegnap este kb 3 órát azzel szórakoztam! Csak írnom kellett vna ide... Köszi Freddy! -
Freddy TNT #15052 Szkafanderben odamész a hajóhoz 14 méterre. (system override szofverrel asszem elég az 50 is és ki se kell szálnod)
Rákattintasz az üres hajóra és nyomsz egy " i" gombot. Allul megjelennek kis ikonok meg minden. Válaszd a CLAIM-et. Ekkor a hajó bezöldül és irányíthatod vagy akár be is szállhatsz -
raider27 #15051 Tudna segíteni vki? Sima X3-mal tolom.(2.5) Hogyan tudok beszállni az elhagyott hajókba? Menelaus Frontier-ben találtam egy Toucan Hauler-t de nem tudok beszállni. Ott vagyok szkafanderben 2m-re de csak a "follow" és a "comms" ikonok jelennek meg. Vettem egy System Override szoftvert is de nem tom hogyan kell használni.. A saját hajóm konzoljában nem jelenik meg semmi plusz menü! -
Freddy TNT #15050 Omicron Lyrae szektorban is van warehouse kit. -
Freddy TNT #15049 Hi !
Kössz,de még mindig nem teljesen világos
Argon Boron, Paranid, Split, Teladi, Pirate, Xenon, Yaki
Én csak ezeket látom a térképemen. XTM fenn van. Azzal tolom. Szóval ezeket a küldetéseket BBS-en kapom vagy mifene ? -
Legend #15048 Nézz körül a Teladiknál, én Ianamus Zura-ban vettem a Shipyardon. -
aham megvan köszi, épp miután irtam már néztem is a bbs-t azt meg is jelent háát nem kis összegért adták oda az adatokat :D:D
még egy kérdés:):) bocsi érte előre is
complex warehouse kit-et hol tok venni? mert néztem majdnem minden shipyardon de nem mutatott semmit -
tomonor #15046 ??
Nos aki ismeri a scriptek működését az ír egyet magának.
Aki meg nem, annak itt van LV csítrendszere -
Miután a sztorit végigvitted, némelyik állomáson a BBS-ben találsz felajánlást hogy némi pénzmagért adatokat töltenek át a gépedbe terrán hajókról, fegyverekről,(az adott fajnál jó repud kell hogy legyen).
A "hammerhead" rakétát is csak ezután nevezi nevén "unkown object" helyett.
Ez vanilla-ban van így, Módokat(XTM, stb) nem tudom nem használom őket. -
tomonor #15044 bbs-en van egy hirdetés a titkos szolgálattól. 2 féle van: terran adatbázis és khaak sectorok -
KngAlex #15043 és script-el hogyan kell elfoglalni hajókat? kijelölöm mint célpont és elindítom a scriptet, és máris az enyém? -
jaaa meg még azt nem vágom, h a terránoknál még mindig van olyan fegyver pl h EMP, meg a rakétájuk amit unknow object-nek látja mindenhol? erre mi a megoldás? valaki please script editor megy meg a nevet is átírtam a pilótánál -
hááát én néztem ezerrel de egyikben sincs még utalás se ezekre a hajókra:S pedig magas a repum az argonoknál szal a legmagasabb, meg a bala gi's küldi is kész :S
valami tipp?:) -
Paranid, Boron, Argon M0-t lehet szerezni és általában az adott faj fő rendszereiben kell BBS küldi után keresni. -
r4pt0r #15039 Paranid vagy Boront is meg lehet(nem emlékszem) ha jól emlékszem csak régen toltam már. -
tomonor #15038 csak az argon leviathan-t lehet megszerezni ha jól tudom, egy bbs üzenetbe jelentkezik. -
az viszont egy tök jó kérdés h lehet szerezni ilyen m0'-ás csatahajókat? valakinek van már esetleg?:D ahogy elnéztem a képeket biztos h van valakinek :):) csak mondjátok meg hol kell keresni a hozzá tartozó küldetést vagy esetleg scriptet :P:P köszi előre is -
tomonor #15036 valójában xml fájlokból álló rózsacsokor, amely képes kiszámítani a dolgokat. -
tomonor #15035 A script fogalma: a script az eleve nem csalás. Vannak csalási scriptek, ám maga a vanilla játék nem tartalmaz túl sok mindent, a scriptek ezt a hibát javítják. Természetesen van 2-3 csalási sccript is... -
Legend #15034 Csak XTM modban van Otas HCF (Heavy Capture Frigate), mégpedig az Otas Shipyardban. Azt csak úgy találod meg, ha felrakod a modot, és kapsz mindenféle új küldit, az egyik során elvetődsz majd oda is... -
Freddy TNT #15033 Kössz az ismertetőt !
Ilyen HCF-et hol lehet vásárolni ? Nézegetem a shipyardokat de nem látom. Vagy csak rossz helyen keresem ?
Hogy megy ez az elfoglalósdi ? -
Tiszta víz:
Kapu nélküli szektorba csak M0-s hajókkal lehet menni (Point to Point Jump Drive miatt), de csakis akkor, ha megszerezted a csillagtérkép koordinátáit (a csillagtérképen megjelenik). BBS és egyébb helyeken érdeklődj.
Igen feltettem az 0.7.4-t, de ahogy néztem nem működik rendesen a régi mentésemmel, szal vagy 0.7.3 és építem tovább birodalmam VAGY 0.7.4 és kezdem előről :(
XTM alatt:
Otas HCF - Heavy Capture Frigate (Nehéz Elfoglaló Hajó), arra tervezték, hogy más nagy hajókat elfoglaljon.
OWP - Orbital Weapon Platform (többször telepíthető és felszedhető fegyver állomás védelmi célból)
EC - Enegy Crysstal (Energia Kristály) minden energiaforrás alapja (üzemanyaga) :D
----------------------------------------------------
Megnéztem az egyik új kezdési lehetőséget, a Peacefull Gonar (Békés Gonar), namost szép és jó, kapsz egy alap Gonar M3 körüli hajót 0 fegyverrel (nem megy fel rá), üresen, 0 Credit kezdő összeggel.
Másik meg a Otas Exile (vagy mi), mikor az Otas cégtől kirugnak, van egy Otas Reaper-ed (M6-s alap fegyverzettel + cuccal) és egy Otas Elite
(M3-s alap fegyverzettel + cuccal), üresen, 0 Credit kezdő összeggel, a Pirate-k is barátok :)
Keress pénzt :D
Khaak Survivor : Khaak Interceptorban ülsz, Khaakok haverok, mindenki más téged lő. Boldogulj ahogy tudsz :D
-
Freddy TNT #15031 Kössz az infót,de nem értem
Mi az az Otas HCF és az OWP ??
Kapu nélküli szektor meg a koordináta az OK. De azt be kell majd valahova írni, vagy megjelenik a térképen mint szektor ?
-
Én jobb szeretem a CTRL-t, tekintve, hogy egérrel irányítok, meg lövök.
X2-höz hol van leírás?
Az oldaladon nem sok mindent találtam, de aztán lehet, hogy nem voltam elég türelmes, mert lassú volt a net.