20430
-
antigua #15469 Rjoco: A BSG-ra mindenféleképen igaz, de igaz ez jó néhány hajóra is ( lehet, hogy nem a pajzs generátor, hull esetében, hanem más paramétereket illetőn )
Én egyébként minden extrahajót kb. az eredetiek tulajdonságaival vérteztem fel, mert én nem overkill hajókat akartam hanem nekem kinézetre jobban tetszenek az extrák ! (hol versenyezhet egy Titán kinézetre egy Roger Yang anyahajóval, vagy a Colosseus egy Satarógával. A Saratogát még az Isten is csatahajónak teremtette, ugyan úgy ahogy egy csillagrombolót. Igaz a tervezők anyahajót csináltak belőle de bűn annak hagyni rá kell nézni és adja magát, hogy az ember csathajóvá alakítsa )
Phonix lord : igyekszem megtalálni újra a linket sajnos nem raktam be a kedvencek közé, egyébként legalább 150 ext. hajó volt az oldalon. ha mégse találnék rá rövid időn belül akkor feltétlenül elküldöm neked az e-mail címedre csatolt fájlként !!!
-
tomonor #15468 a legújabb xtm azért már jó sok mindent tud o: mármint kevesebb a bug. sokkal. -
bentorrents #15467 szia,
én is pár hónapja frissítettem és minden ok volt, habár az XTM-nek még a 7.3-as verziója van fent. De nem hiszem, hogy gond lenne. A 2.5-ös patch után nem volt jelentős változás. -
tomonor #15466 na igen, véletlenül farnham's legendnek olvastam xD (túl sokat hegesztettem védőpajzs nélkül :S ) -
MartinIsti #15465 Heinlein tényleg egy nagyszerű író. Nem teljesen normális, sőt inkább azt kell mondanom, hogy zseniálisan őrült ;-)
Az Angyali üdvözlet tényleg nagyon jó (bár a Stranger in a strange land-et nem biztos, hogy így fordítottam volna, még a regény elolvasása után sem), de nekem is a Fenevad száma viszi a pálmát. Már kicsit régen olvastam, és nem mindenhol állt össze bennem a történet illetve ami mögötte van, pláne a végén, ahol más regényeivel is keveri, de szerintem még egyszer el fogom olvasni. Ráadásul most már meg tudom szerezni a többi történetét is (azóta megtanultam rendesen angolul :o)) eredetiben, talán így még nagyobb élmény lesz.
Szóval bentorrents, szerintem a Fenevad számát is vésd be a listába (ha konkrét beszerzésre is gondolsz, írj privit).
Helge Kautz könyveket lehet valahonnan angolul szerezni? (ha már magyarul úgyse hiszem hogy van) A Farnham's Legendet leszámítva. -
#15464 Sziasztok!
A 2.0.0.2-es reunion van fenn nálam, és az XTM 7.5.-ös. Mennyi az esélyem, ha a 2.5-ös peccset felrakom, akkor kompatibilis lesz a korábbi mentéseimmel a game, és folytatni tudom a sztorikat onnan, ahol hagytam a peccselés előtt? Szerintetek?
L -
a rouger-young-ot honnan szedted le?
mert az egy iszonyatosan jól kinézö hajó

-
hiába engedélyezem az
scipt installban a
a shipeknél a
betett hajókat még mindíg
sz...k rá
-
a hajókat innen szedtem le
http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP-Schiffe/ -
bentorrents #15460 nekem Heinleintől a "galaxis polgára" jött be a legjobban, ami egy zseniális kisregény volt szerintem. De akkor bevésem az "Angyali üdvözletet" a beszerzendő scifi listába 
-
Szerintem ezt benézted. Nem tudod, kicsoda Heinlein. Ő a király.
Az említett könyvet nem olvastam, de abból amit írnak róla, nem biztos, hogy mostanában kiadják itthon:
"The racist implications of Farnham's Freehold, with its society of cannibalistic black Muslims ruling white slaves, are apparently more than even Heinlein enthusiasts want to defend."
Csoda, hogy az Angyali Üdvözlet megjelent tőle magyarul, az is egy vérlázító műnek volt megbélyegezve. Féltve őrzöm egyik példányát.
Bár az abszolút ütős regénye a Fenevad Száma - ez tényleg nem kezdőknek való - abszolút kedvenc.
Ezen a fórumon már boncolgatva volt itthon talán legismertebb könyve, a Starship Troopers.
De ha X-univerzum, akkor szigorúan csak Helge Kautz... -
Nem muszáj eladni a régit, csak egyszerűen más nevet kell neki adni.
Pl.:
BSG 75 - Battlestar Galactica
BSG 80 - Battlestar Galactica Kyon Emitterrel, meg Sohnen Beam Cannonnal felszerelhető változatban. -
Szerintem ez igazán csak a Galactica-kra igaz, mert pl. egy Hulk van olyan drága, mint a Titan. És nagyjából harci értéke is akkora. -
tomonor #15456 Valakinek nincs meg az X3 Reunion gyűjtő kiadása? Van hozzá egy zene CD, ami engem érdekelne... -
tomonor #15455 itt a veteránok között már ismert a könyv de azért jól tetted hogy szóltál ^_^
Amúgy Kyle brennan megérkezése az x univerzumban-ról szól, és ez 4 szemszögből van elmesélve. Csak angol és német változatban kapható. (amugy még nem olvastam de biztos írtó jó lehet) -
antigua #15454 Nem az extra hajókhoz csak te tudsz hozzá férni ! -
Na igen ezzel én is szívtam kicsit! Miután újratettem a játékot akkor jutott eszembe hogy módosított hajó van benne a hajó meg már nincs meg külön így tölthettem vissza egy korábbi mentést. Sztem a megoldás ha módosítgatni akarod a hajókat akkor el kell adni a régieket mielőtt beraknád az újat.
Még azt nem tom hogy az MI vajon szokott hajókat venni..? Nehogy má a modos hajók ellen kelljen mennem mer akkor inkább marad az eredeti cucc mindenből! -
antigua #15452 Phonix lord melyik hajóról van szó, kipróbálnám én is hogy nálam meindenrendben van-e vele !!! -
antigua #15451 Ja és érdemes egy kicsit belenyúlni az extra hajók paramétereibe, mert sokszor brutálissan elvannak túlozva ! ( ár, pajzs-hull power...stb) -
antigua #15450 Nos at extrea hajókkal kapcsolatban csak annyit tenneé hozzá Tomonor tökéletes instrukcióihoz, hogy ha fel rakjátok az extra hajót és élkedtek vele nyomúlni útána már ne babrájatok rajta semmien paramétert a ship editorban, mert kifagy a játék. Én egy párszor megszívtam.
Egyábként én is a Roger Yangot és a Saratogát használom, és tökéletessen futnak. -
Nagyapi #15449 Nállam valahogy bejött a szerkesztés. Adtam értéket mindennek, és vagy 50-60 szektort ezzel jártam végig, nem volt ellenfél. Hogy hogy csináltam, nem tudom, mert két napja görcsölök vele, és nem tudok berakni még sima hajót sem. Valamit kihagyok, vagy vagy rosszúl csinálom. -
Én is kipróbáltam a hajószkripteket! Találtam egy faxa kis hajót a Rogeryoung-ot (Starship troopers) Nagyon szép hajó! Aztán megpróbáltam több fegyvert meg pár 10GJ-os pajzsot felrakni rá de sajna nem indult vele a játék így maradok az eredetinél.. -
Nagyapi #15447 Nállam ugyanaz, mint Phonix lordnál. Annyi a külömbség, hogy már be tudtam tenni egyszer egy feltunningolt Novat ( 4 db 10GJ shield, 8 db bármilyen fegyó előre, akkora generátorokkal, hogy nem fogyott az energia, stb.... ). Kivettem, mert a felfedezéshez a 114-es speedet feljebb akartam tenni, azóta semmi. Újra raktam a játékot, új próba, kudarc. A fene se érti. -
az elsö 3 lépés megvolt de hiába add to shipyard
argon boron friendly race sehol se tudtam megvenni de azézt kössz a segitséget mindenkinek

-
MartinIsti #15445 SCI-FI és könyvrajongóknak:
Heinlein-nek van egy Farnham's Freehold c. könyve. Lehet, hogy köze van a szektornévhez? ;-)
Még én sem olvastam, most akadtam rá neten, de egyáltalán nem olyasmiről szól, ami X3-ban lehetne (nukleáris támadás az USA ellen), de azért érdekességnek jó :) -
tomonor #15444 isten bizony nem értelek...
1. lépés: letöltöd a script installert.
2. lépés: létöltöd a hajó fájltát
3. lépés: betöltöd a hajó fájl-át, esetleg ha megszerkezted aki mentés másként és ujra betöltöd
4. lépés: elindítod a játékot, megveszed a hajót a shipyard-ban és usgyi. -
a ship creatorral készített hajókat hova kell beilleszteni
a játék könyvtárába hogy müködjön?
ment már nagyon repkednék egy F-302-vel...
-
SaGa #15442 A New Horizons modban van ilyen lehetőség...
Van minden szektorban szektrovédelmi erő, amelynek van egy pénzalapja "a rendőrárvák javára". Ide adományozhatsz pénzt és ha disznóságon kapnak abban a szektorban, ebből levonják a büntetést... -
Szóval amit megkeresel bérgyilkossággal, azt visszaadományozod a helyi árvaháznak (az új lakók miatt jól jön), és mindenki hepi? -
tomonor #15440 persze csak XTM... -
klb #15439 Ok, akkor itt a gond!
Az OTAS HCF az egyetlen hajótípus, amivel foglalni lehet. Az OTAS hajógyárában lehet megvenni, ez Akelaa's Beacon szektorban leledzik, kuvamessze mindentől (~240km). Ára 50 milla, és még pár milla a felszerelésre (3x1GJ pajzs, APPC, ion distruptorok, stb). Ha megvan a hajó, a korábban írtak alapján már sikerülni fog.:) -
nem akarok butának tünni de mi az a hcf és hol lehet megvenni? -
antigua #15437 Saga:
Köszönöm az intelmet, valóban romlik sajnos, nem úgy mint a Mercenarysnál.
Off: Tip : szinkronba kell hozni bérgyilkoságokokat más jó cselekedetekkel ( adómányózás, kalózok irtása, hajók megmentése az ellenséges fajtól. Megkell találni a kényes eggyensúlyt a jó és rossz cselekedetek között és nem észnélkül minden küldit elvállalni és legyilkolni mindenkit. Ehhez is jó érzék kell. )
Én is óva intenék bárkit hogy csak ésszel az ilyen scriptekkel, és nem árt ha van olyan is fent amelyek pedig pozitív küldetéseket tartalmaznak. !!!
-
klb #15436 Csak az M3-nál nagyobb hajókat lehet elfoglalni. -
klb #15435 Ami a legfontosabb az az OTAS HCF, bocs, ha ezt tudtad. Marine kell, transporter szerintem kell, photon rifle nem kell, special command-ban nem vagyok biztos.
Kell a HCF-re pár fegyver a main-be, APPC, BHEPT, minden más toronyba ion distruptor, az első tornyot állítsd attack my target-re, az összes többit attack enemy-re.
Lődd le az elfoglalni kívánt hajó pajzsát, ha nem sikerül teljesen, akkor közel lavírova majd az ion distruptorok megoldják.
Ezután hajód parancsai, piracy menü, board target (asszem ez van a menüben), ezután megjelenik a szektor képe, ezen kiválasztod az elfoglalni kívánt hajót, majd megjeleníti a rakteredet, itt kiválasztod az egységet, amit átküldesz (ez lenne ugye a marine), majd meg kell adnod mennyit küldesz át belőle. Na, mire ezzel végeztél vagy transzporter távolságon kívül van az ellen, vagy visszatöltődött a pajzsa, vagy szétkenődött a pajzsodon egy gyenge pillanatban.
Szóval gyakorlás.:)) -
SaGa #15434 A Mercenary küldetésekhez kell a Mercenarys Guild script, ahogy az Assasin-okhoz kellett az Assassins Guild.
Amúgy a bérgyilkos küldetésekkel vigyázni kell, mert az adott szektorban (ahol elvégzed a munkát) honos fajnál romolhat a reputációd... -
a Desszanttámadások hogy müködnek és mi kell hozzá ?
csak m3-nál nagyobb hajókat lehet desszantolni vagy m3-mast is lehet
már vannak marinjaim de de hiába szedem le az ellenségröl a pajzsot nem tudom hogy letet kiadni a parancsot
van már:
marine
transzporter device
pulse photon rife
special command softvare
-
antigua #15432 Ponotsan.
-
Az a gond vele, hogy hosszú .
-
tomonor #15430 pontosan.