20430
-
Azért van rá megoldás!
Elméletileg...
Keresd meg a szektor legnagyobb hajóját és kérj tőle bocsánatot. Elvileg kékre vált. Ha minden igaz, akkor a szektor összes hajója kékre vált, ha nem, akkor minden hajótól bocsánatot kell kérni. -
gaben9000 #15588 :P dehát tényleg nem lőttem rájuk.... Meg akkor míért van az hogy egy szektoron belül a fele Paranid hajó ellenem van a másikfele meg nem -
tomonor #15587 mondom én -
tomonor #15586 pedig valamiért pirosak.... áá vald be nyugodtan, nem szégyen az. ;) -
gaben9000 #15585 Csak kereskedő hajóm van.... :P Szal tuti nem bántottam őket... A katonaiak meg a Ore beltben vannak. Szal szerintem nem lőttem egy paranidot sem. -
Nem kell dokkolni, elég ha comm távolságra mész és hívod őket.
Az ellenségeskedés meg valsz azért van, mert bánthattál vagy más hajód, lézertornyod bánthatott egy-két paranidot. -
gaben9000 #15583 Bocs elírtam: A paranidok Velem ellenségesek. -
gaben9000 #15582 Hali.
Ismét egy kérdésem lenne.
Am... A sztorit csinálom... Thuruk’s Pride-ban kell beszélnem egy ormine vagy siliconmine managgerrel. De nem tudom míért (meg azt sem hogy pontosan mióta) a paranidok ellenségesek vele. De az a fuda hogy nem minden katonai gépük... csak egy jópár. Én nem emnélkszek hogy bántottam volna őket. Szal nem tudom hogy ez most míért. Régebben amikor játszottam akkor is hasonló dolog történt. Szal ez most a sztori része lenne hogy ennyire rühellenek? Bég nem mentem oda azóta. De szerintem az állomásaikra tudok dokkolni.
Előre is köszi a segtséget. -
a forumon olvastam hogy egy korvett elfoglalásához kb 200 ember kell...
no már most én átkültem egy p-raiderre 120-marint
a hajó az egyém lett és kb 50-60 marine a hajón is marad úgyhogy
a fele meghalt 60 a többi túlélte....
ez csak egy kis élménybeszámoló -
gaben9000 #15580 Köszönöm szépen :D
Igazad volt!
A codec pack-al volt valami gondja.. da megoldottam.
Köszi! :D -
tomonor #15579 nem neki akkor fagy ki amikor cloudbase sw-be vannak és abahagyják a beszélgetést. Aztán jön egy videó <itt fagy ki> aztán lehet menni a szektor közepébe és akkkor ugrik be don marani hogy kinyirjon. egész pontosan. -
tomonor #15578 az értelmük az volt hogy el ne felejtsem hogy azokat meg kell csinálni. Ám időhiányba félbemaradt az oldalszerkesztés, amúgy is én már Amaro oldalán vagyok admin szal lehet hogy tomonor'x X-site örökké megszűnik... amint lejár az 1 éves kifizetményi öööö accountom -
Nem a pappal kell beszélni, hanem Argon Prime-ba kell menni. (Persze a küldi animja után beszélsz a pappal, de az kis ablakban történik, ha itt fagy ki, akkor passz. Lehet, hogy hibás egy fájl már a dvd-n is. Vagy vinyón...) -
Hát nemtom. Ha akkor fan lennék X2-ben, mint ahogy azt mondod, akkor én már rég csináltam volna hozzá leírást. Nameg az oldalamon is az lenne tökéletesen elkészítve.
De mivel én X3 fan vagyok inkább, ezért ahhoz csináltam leírást és készítettem el az oldalam annak megfelelően.
Menüpontokat be lehet rakni, de ha üresen maradnak, akkor mi értelmük? -
tomonor #15575 Azután rögtön egy "news" videó jön. Valszeg azzal lesz a probléma. Valami kodek? Nézd meg a többi vidit betölti-e. -
gaben9000 #15574 Hali... Lenne egy kis problémám!
Fel van telepítne az X3 Reunion és fel van patch-elve 2.5-re.
Még rátelepítettem az x3_bonus_package_3.1.07-et. Így kezdtem a játékot. Minden tökéletesen ment egy darabig. A küldetést elkezdtem és ott járok ahol Ocracoke's Storm-ban végeztem a kémrobotos résszel.... egyszercsak Cloutbase South West-ben találom magam.... Beszélek a pappal vagy kivel és utánna elfeketedik a kép... Gondolom töltené a következő küldetést... De itt beakad.... És lefayg.. Már próbáltam ujratelepíteni de nem használ.. :S....
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék!
Előre is köszi! -
tomonor #15573 vagy a topikról beszélsz? ott a fórumkereső... -
tomonor #15572 de ha nincs ilyen leírás akkor honnan adjak linket? >.< -
Hát ja!
Ha egyből kaptam volna egy linket, akkor többet nem is kellene róla dumálni.
De hát se link, se az oldalad befejezve... -
tomonor #15570 csak egy esetben kell 3 jó kombinációt mondani amikor a Low Frequency Locatort veszed meg a paranidtól (ott a pénzest/benyalósat válaszd), amúgy tökmindegy végig mit mondasz. Amúgy rossz topic. -
Én az X3-mal kezdtem, sztem nekem azért jön jobban be.
Az X2-höz meg azért kellene leírás, mert szinte minden animnál lehet választani kérdést, választ. Angol tudásom hiányában mindig marad az első, de kitudja, hogy az-e a megfelelő a sztori folytatásához. -
Jogos. Szerintem. -
tomonor #15567 ez a mostani magyarországra emlékeztet... jó mondjuk nem megyek el a galaxis túlsó felére csak a spar helyett tesco xD -
Gunslinger #15566 Nem minden shipyardban lehet ugyanazt kapni sőt, fajonként jelentősen eltérnek az árak is. Pl. az XL méretű SPP a Boronoknál 17 millióba kerül a Spliteknél 21 és fél millióba. Van olyan gyár ami egy fajnál a legolcsóbb, de ugyanott egy teljesen másik gyár viszont a legdrágább. Jól körül kell nézni, nem ajánlatos mindent egy helyen venni, mert súlyos milliókat költünk el totál feleslegesen. -
Mondasz vmit.. Én eddíg csak Argon P.-ban vettem a cuccokat -
Gunslinger #15564 Pfff, baromi sok helyen. Light of Heart, Ocean of fantasy, Family Rhy, Ianamus zura, Cardinal's domain. Az összes fajnál lehet (kivéve Xenon meg Khaak értelemszerűen). -
Hol? -
Gunslinger #15562 Összekötéssel nem tudsz, de készen lehet venni XL méretű SPP-t. -
Hogyan tudok XL méretű gyárat csinálni? Próbáltam constr. kit-tel összekötni 3 Solar P.Plant-et ami működött ugyan de had ne mutassam hogy néz ki.. -
tomonor #15560 Terran conflict? -az más tészta. Nos még nem játszottam vele, ámbár már volt alkalmam vele megismerkedni, és sajnos azt veszem észre hogy az az idegesítő darkstar one környezet vár: minnél erősebb a hajód, annál több/erősebb ellent küldenek rád.
Ám még ha fejjel lefele nézem a dolgokat, akkor is X3 maradt és nem kárpótolja azt amit az X2: The Return nyújthatott volna. -
tomonor #15559 az oldalamat már szinte el is felejtettem. nem volt időm/türelmem/kedvem csinálni mert ööö túl nagy terhet vettem a nyakamba. Asszem amint lejár az egy éves kifizetési hatály, akkor árverést indítok el érte. :)
Más: az X2 alapozta meg az X3-at, hülyeség érte leírást keresni, szinte minden ugyanúgy van. Graf: a grafikát ne próbáld összehasonlítani az X3-éval, ugyanis a két játék között 3 év különbség van. ÁMHA: az X3-at a régi X2-s design-al alkották volna meg (nemcsak hajódesign, hanem állomások, hátterek) vagy csak ne változtatták volna meg Akeela's Beacon-t és azt a szép kis paranid szektort (vagy teladi) a galaxis végén, ahol a felhők köré gyűlnek az állomások, akkor víví, az X3 lett volna számomra a nyertes. Ám így csak egy gyenge próbálkozás lett Newtonnal és pár új fegyverslottal fűszerezve. Na meg a cockpit. MILYEN HÜLYESÉG AZ HOGY NINCSEN COCKPIT?!? szal... -
X3 #15558 sziasztok
szerintem meg a TC-még nem kellet volna a piacra dobni addig ,mig ezen a szinten van.Remélem egy 500mb -os patch majd megadja a játék szivét,lelkét...
-
SaGa #15557 Tedd már hozzá, hogy "szerintem"!... Sokunk szerint meg nem...
Az alap X3 gyengébb volt (a grafikát kivéve), mint az X2. Aztán a modok feltunningolták. A TC grafikailag és script szinten is jobb, mint az alap Reunion volt. A agyon modolttal meg ne hasonlítsd össze, mjad csak úgy egy év múlva, mikor erre is kint lesznek ugynazon modok... -
Sajna ez most nem lehetséges. Namindegy.
TC-vel még nem játszottam, de ha odakerülök, akkor azért kipróbálom.
Tomonor: Kinek mi. Nekem az X2 még kezdetleges, az igazi grafika az X3-ban bontakozik ki. Meg nekem jobban bejön az irányíthatósága, kezelhetősége is, mint az X2-nek.
De mivelhogy jelenleg a laptopon az fut el, így azért játszom vele.
Jól jönne hozzá valami leírás magyarul. X3-hoz van dögivel, de a 2-höz nemnagyon találkoztam vele. Az oldalad is elég gyenge e téren. Pedig azt hittem, hogy egy X2 fannak tele az oldala X2-es cuccokkal... -
tomonor #15555 téves.<számomra> Az igazi X3 ugyanis az X2. 
Annak nagyon ott volt a feeling-je.
-
Valóban az X3 az igazi abból is a Reunion. A TC egy kaki. Csak az újdonságok miatt játszom, de még le fogom porolni a Reunion-t úgy érzem. Már ha csak egy kis időre is elindítom néha, sokkal jobb érzés, mint a TC. A Tc tele van egy csomó olyan ficsőrrel, amitől teljesen idegen lett számomra a játék. Az nem X3 hanem valami más. Inkább hasonlít egy Modra. X4-nek meg gyenge. -
Nekem is az volt (L30). Amikor távol voltam a PC-től akkor a Laptopon bonyolítottam a termelést, a teherhejók irányítását. Később átmásoltam a széveket, és a PC-n folytattam. Az a trükk, hogy az egész játékot átmásoltam alaptopra a szévekkel együtt, majd a széveket vissza. Fájtolni nem lehetett, már az újabb Toshiba A200asomon sem. De a termelést, gyárak lehelyezését meg hasonló békés elfoglaltságokat bírja. -
Hát akkor lehet, hogy nem kéne megpróbálnom egy Toshiba Satellite L30-cal.
Majd ha lesz rajta hely, akkor azért megnézem. Az X2 elfut rajta, de hát az X3 az igazi... -
ASUS F5VLseries. Nem a legerősebb, de hát nem Crysisezni akarok rajta :D
TC-t nem raktam föl rá (majd a NO DVD patch után talán), de a benchmark szerint hogyha kerülöm min. graffon a Földet meg Seizwellt, akkor nem lesz nagy gondom :) -
Milyen laptopod is van?
TC-t nem próbáltad rajta?