20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Phoenix lord
    én se :D
  • tomonor
    :D
  • RJoco
    Tom, megnéztem.
    Nemtom miért emlékeztem M4-re...
  • SaGa
    M4-es toronyal és 3x25 pajzzsal? Kizárt...
  • RJoco
    Igen ez előfordulhat, de te attól még bunkó vagy!
  • tomonor
    spliteknél mamba M3-as, scorpion M4-es. Benézted.
  • Atreus
    Hát nálam bizony a Mamba Raider-t M3-nak írja a játék de még a hajólista is amit letöltöttem. Mondjuk én jobban örülnék egy Vanguard verziónak mint Sentinel-nek mert az utóbbinak amivel több pajzsa van annyival lassabb is. Márpedig a lassabb hajót könnyebb eltalálni. Nade egyenlőre még hiába akarok jobb hajót ha senki nem áll velem szóba a Shipyard-on.

Ja és Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
  • RJoco
    M4-es, nem M3-as.
    A legjobb a 3x25MJ pajzs és a hátsó turret.
    Nameg persze a HEPT-ek MassDriver-rel kombinálva.
  • tomonor
    valójában, XTM-be el lehet érni. Kao's Mistake után van, teljesen lent, jobb oldalt.
  • Atreus
    A Kha'ak rendszereket nem érheted el kapukon keresztül! Elzárt szektorok csak jumpdrive használatával juthatsz be és ki! BBS-en nézelődj mert sok helyen kínálják eladásra a koordinátákat!
  • Atreus
    Hát igen! Így a játék elején egy jó gyors M3 ráadásul Alpha HEPT fegyvere van.. Nyam nyam!
  • Phoenix lord
    meik rendszerböl érhetö el a kha'ak rendszer?
    (ez az egyetlen rendszer ahova kapuval is el lehet menni)
  • captainGAB
    Nekem nem indul el! Indítom exe-filet de a program hibát észlel!Próbálkoztam már patch-el de nem sikerülz!(A rencerkövetelmények megvannak.)
  • RJoco
    De megéri!
  • Atreus
    Sikerült! Köszi mindenkinek! Sajna a Mamba sebessége 100m/s volt és nem tudtam meglépni a Harrier-ek elől(4-en voltak)így kénytelen vtam elcsalni őket a Starburst-el. Kicsit szöszölnöm kellett és kézzel hoztam el onnan mert akárhogyan próbáltam követésre bírni mindíg áldozat lett. Pár 100 méterrel arrébb viszont már nem volt gond és kiküldtem a szektorból. Ennyit kínlódni egy elhagyott hajó miatt..!
  • RJoco
    Az a baj, hogy az M4 szerintem lassú hozzá.
    Bár egy M5-ös megérheti. Azok is mennek 360-al és lehet rárakni jumpdrivet is.
    Csak baromi gyorsan kell csinálni a foglalást, ki-be szállást, meg a transzportálást.
    Ezt lehet, hogy megpróbálom.
  • NONPLUSZULTRA
    Mert XTM-ben nem lehet megcsinálni, annyi a kalóz a környéken. Plusz két kapu nyílik a szektorba jelentős kalózforgalommal, a Mamba meg közel van az egyik új kapuhoz.
    Én úgy hoztam ki, hogy egy jelentéktelen M4-esből áttranszportáltam egy jumpdrive-ot, némi EC-t meg magamat, aztán kiugrottam vele, az M4-es meg boldoguljon ahogy tud - megéri.
  • RJoco
    Nem volt elég messze a két hajó.
    Menj előre a sajátoddal és jó 3km távolságból add ki a kövess parancsot.
    Olyankor megfordul a hajó helyben és nem akar leírni egy ívet.
    XTM elött mindig így csináltam.
  • tomonor
    azért is illegális
  • BuriP
    Menj a Mamba alá és alulról közelítsd meg, (legjobb ha rögtön a kapun nál belépés után lefelé veszed az irányt aztán a Mamaba irányába ezen a magasságon, és aláérve fel! Ezt az utolsót, én már kiszállva, űrruhában szoktam megcsinálni mert úgy nem lesz gond visszaküldeni az első hajód.)
    Figyelj a kalózokra, mert ők is berobbanthaják az akna mezőt ha megtámadva rádrepülnek!(az aknáknak nincs barát/ellenség-felismerő rendszerük)
  • antigua
    #14987,15387
  • antigua
    A setup group : itt tudod beállítani, létrehozni egy csoportot.
    Olvas vissza egy pár oldalt már többször is írtam róla.
  • vecsi71
    Ott akna mező van.Annó én is sokat szenvedtem vele.A mamba közelébe van két szikla ha jól emlékszem.Onnan probálj közelíteni és arra felé is hagyd el a terepet.Nekem így sikerült.Egyébként a kalózok is bele szoktak repülni az akna mezőbe ha közel vannak Akkor neked is annyi.
  • Atreus
    Segítsééég! Loomanckstrat's legacy szektorban van egy elhagyott Mamba Raider ami rohattul kellene mivel újra kellett kezdenem mindent. A Busterem hamar lenyomják. A szitu az hogy
    -bemegyek Starburst-el (1140km/h)
    -elcsalogatom a kalóz hordákat 80km-re
    -visszamegyek a Mambáért
    -claim
    -elindulok kifelé a sziklák közül és kiadom a Mambának a "kövess" parancsot
    -egyszercsak felrobban
    -ha a Mambában ülök és a Starburst-nek adom ki a "kövess parancsot akkor az robban szét

Mi a pitsáér robbannak szét? Aknamező nem lehet elvileg vagy mégis?
    Vagy megint egy jó kis bug amit újraindítással se javul ki?
  • Atreus
    Sztem nézd meg a controls - interface - views menüben. A jobb oldali monitor a "View on monitor 2".
  • gaben9000
    Ja... am... és még valami:
    Hogyan lehet visszakapcsolni azt a kis ablakot ami a jobb felső sarokban szokott lenni.... Ami mutatja a kilőtt rakéta útját meg ilyesmit.... Valahogyan kikapcsoltam.... de nemtudon hogy hogy :P
    Előre is köszönöm.
  • gaben9000
    Hali...
    Valaki el tudná magayrázni hogy ez mire való és hogyan is kell használni?? Szal hogy hová mit kell írni... És hogy ennek mik az előnyei?

Command Consol / General / Setup Group

Előre is nagyon köszönöm.
  • RJoco
    Van olyan küldi, ami 200k Cr körül fizet és meg kell találnom egy kalóz bázist általában a szomszédos szektorban.
    Tulajdonképpen ennek a küldinek mi a lényege?
    Mert lóvét nem kapok, csak késöbb egy üzit, hogy mi van? (Gondolom)
    Persze a bázist könnyen megtalálom, de mit kell vele csinálni?
  • RJoco
    CIG-et szerintem nem érdemes felrakni hajóra. Csak kis hajókat tud megpörgetni és a lőtávja is rövid, asszem, mint a MassDriver. Nameg amilyen hajóra felmegy, azzal már azért simán ki lehet lőni egy kisebbet.
    Viszont érdemes eladni. Majd fél misit kap érte az ember. (/db)
    Én az első küldi után mindjárt felszedek 3-at és abból tudom fejleszteni a Busterem. Így könnyebb az élet...
  • tomonor
    csak egyfajta van, amit láttál az egy supertunált volt, amit az XTm egyik scriptje csinál.
  • Phoenix lord
    secret container=rejtett konténer
    sokminden található bennük ha megtalálor rakéta pajzs fegyver...stb
    a CIG-csak m3 és nagyobb gépre tehetö de a hajó menüébe írja hogy milyen fegyver megy rá ha ott megtalálod a nem bisztos hogy jól írom le
    (Consuission impulse generator) ez közepes sebzésü fegyver és ha eltalálja az ellenséget csak m6-nál kisseb hajó azt keményen megdobja a hajót a pilótának meg igencsak szívás hogy nem tud normálisan rádlöni:)
  • Atreus
    Mijen hajóra tudom a CIG-t felrakni? "secret containerek"? Ja hogy többféle is van?
  • Phoenix lord
    észrevételem van.....
    nekem úgy tünik hogy a kha'ak destroyerböl 2 típus van (nem a t2-re gondolok) úgy tünik hogy ezeknél a hajóknál is 2 típus van (gondolom vanguard meg sentinel)csak nem írja ki
    tegnap elfoglaltam egy kha'ak destroyert kemény volt de megérte
    az egyik destrolyer ami ott lófrált a family kao rendszerben (ezt foglaltam el) észrevettem 2 fontos dolgot
    1. 80-akárhány kilóméteres sebesség helyett csak 65-a sebessége ennek a destroyernek ÉS 9-1 gj pajzs helyett 10-1 gj megy rá innen következtettem ezt ki...
  • tomonor
    fegyver, PPC-hez hasonlít. Ez IS a secret containerek közé tartozik...
  • Atreus
    Találtam 1 konténer Concussion Impulse Generator nevű cuccot. Gondolom ez az amit a pilóta statisztikában Secret container-nek nevez és amiről már olvastam vhol csak még nem láttam idáig. Mire is való ez a CIG? Vmi fegyver?
  • tomonor
    o.o hmmm...
  • gaben9000
    Nem nem.... csak a sima X3. Fel"peccselve" 2.5-ig.
  • tomonor
    ne törődj vele, nem érint. Amúgy XTM, ugye?
  • RJoco
    Köztudott, hogy a Paranidok utálják az Argonokat, fordítva viszont.
    Az Argonok legjobb barátja a Boron.
    A Paranidoké, ha jól tudom, a Split.

A legalsó parancs neked van, ha esetleg rálőttél egy hajóra, amire nem kellett volna, akkor azzal tudsz bocsánatot kérni, hogy ne lőjön téged.

Megnéztem az Otas Lost kezdést, elég jó. Kapásból kaptam egy olyan küldit az egyik Teladi állomáson, amiért 200 ECr-t ígért. Elvállalása után derült ki, hogy szét kell lőnöm egy Argon állomást. Hát megtettem, azóta nem szállhatok le egy Argon állomáson sem. De a Cr-t megkaptam :)
  • gaben9000
    Mondjuk lényegtelen... mert hiába kértem elnézést... Tovább lőtte a szerencsétlent :P