20430
-
tomonor #15749 az emp direkt arra van csinálva hogy minden scriptet kompatibilissé tegyen a játékkal, ez amolyan patch. Egyértelműen ezt nem tudják módosítani. -
antigua #15748 Köszi a tájékoztatást, már törlöm is az EMP-t
Eddig a többi scriptel nem volt baj, remélem már nem is lesz. -
SaGa #15747 Ezen kívül egy kupac egyéb modot is lehet hozzá csatolni. Anno külön rendezgettem az xfp-hez, New Horizons-hoz, XTM-hez, és a Roguey modhoz használható egyéb scripteket. Tegnap néztem, az XFP-hez úgy 25 még kapcsolható, bár ezek egy része benne van a bonus packban. Az is megy vele, csak az emp nem kell, sőt nem is szabad használni, mert benne van némileg módosítva az xfp-ben... -
antigua #15746 Szuper ez a XFP 5.0 és ráadásul még a cockpit modal is lehet egyesíteni, tehát kompatibilis vele !
Még egyszer köszi Saga hogy belinkelted ! -
antigua #15745 Na ezért nagyszerű ez a játék, rengeteg kiegészítő mod,script van hozzá.Tényleg mindenki megtalálhatja benne azt ami rabul tudja ejteni a játékban. ( Bár én az elején sokat kritizáltam ezt a játékot, de mindig is
láttam hogy ez egy csiszolatlan gyémánt, melyet mára sikerült fényes drágakővé csiszolgatnom. Úgy látom az XFP mod is csak fényesíteni fogja !)
Az X3-m minden sci-fi rajongónak kötelező darab !
-
antigua #15744 Köszönöm az infót,kelőképpen felcsigázott, már töltöm is !!! :) -
tomonor #15743 XFP volt a legelső nagy mod az X3:R-hez. Aztán jött az XTM... -
SaGa #15742 Az XTM-hez hasonló mélységben nyúl a rendszerbe. Új szektorok, terran rendszer, érdekes xenon területek, spéci (aszteroidára illetve hold felszínre telepített) ugrókapuk, stb... Próbáld ki. Más játékmenet, mint az alap, vagy az XTM. Emlékeim szerint még az XTM-nél is több az új szektor, de nem terheli annyira a gépet.
A 4.2 verzióval játszottam korábban egy darabig, tetszett. Voltak itt még néhányan, akik próbálták.
Egy időre eltűnt, letölthetetlenné vált, aztán most valaki újra előkaparta és folytatja a fejlesztést.
-
antigua #15741 Hát ez meg milyen mod ? Valami kevert izé ?
Mert látok benne BSG, meg Star trek hajót.
Komolyan kérdezem miféle mod ez ? -
SaGa #15740 Akit esetleg érdekel: Van új XFP mod. V5. Még nem próbáltam, a 4.2 tetszett... -
antigua #15739 Itt is találhatsz igen hasznos infókat a játékról, bár ez angol nyelvű, de teljesen egyértelműk az infók. ( szektorokról, mit hol találsz,...stb)
http://www.xdatabase.de/x3/en/index.php -
warriorGula #15738 kössz -
Tomonor nem fejleszti oldalát (sajnos)
Viszont itt van Amaro oldala, ami nagyon sokminden van fenn. (Én is innen kezdtem...)
Nameg itt van az én (RJoco) oldalam is,
ahol részletes végigjátszást, néhány scriptet, Cr szerzési ötleteket is találhatsz. Nameg sok kép és néhány videó. -
tomonor #15736 tök üres -
tomonor oldalát tudom ajánlani :) -
warriorGula #15734 helo ez egy baromi bonyolult jatek (legalabbis így elsőre úgy tűnik)....az lenne a kérésem hogy mondjon mar valaki egy oldalt ahol nem csak vélemények vannak hanem naggyabol leirjak hogy mi mire van -
tomonor #15733 nem, alapjátékba nem kell. -
SaGa #15732 Tudtommal az alapjátékban is kell adót fizetned. A sector takeover csak annyiban módosít, hogy te is kivethetsz adót a hozzád betelepülőkre... -
SaGa: Tom, ez nem volt újdonság. Csak ilyen még nem volt.
Atreus: Ez a sztori vonal vége volt, nem csak XTM.
Phoenix Lord: A sztori bányáját csak egy bizonyos helyre rakhatod, nem változtathatod meg a sztorit.
Tomonor: Ezt jó tudni. Pedig mindig fenn volt a Sector Takeover script. Bár én úgy tudtam, hogy script nélkül is adózni kell, ha más fajnál teszel le gyárat. Namindegy.
Nemtom, hogy nem-e óránkánt vonja le a Cr-t. Mert sztem pont beleestem az óra végébe, mikor ment a küldi és az okozhatta a dolgot. -
tomonor #15730 Sector Takeover miatt van. Amíg a fő missziók mennek addig ki szoktam kapcsolni ezt a scriptet. -
Ja ez vmi XTM küldi? Akkor nemszóltam... -
ezért is jó a saját szektor :) -
Micsoda? Melyik küldetés az? -
SaGa #15726 Adót kell fizetned a szektor gazdájának... -
Ilyen se volt még a sok sztori végigvitelénél.
Miközben Farnham's Legend-ben vártam az új hajót (utolsó küldisorozat),
kaptam egy üzit, hogy nem tudtam fizetni 3,125 Cr-t, ezért elveszik a bányámat. Így a 250 kCr-ért vásárolt bányám a Paranid-oké lett.
-
Valószínű, hogy eltünnek a hibák.
Én mindig az elején szoktam belerakni a hajókat. Meg mindent (script).
Mert esetlegesen a késöbbi módosítások után előfordúlhat, hogy be sem jön a mentett állás. -
tomonor #15723 mondtam, az univerzum jobb alsó sarkában. -
egy gyors kérdés kao mistaken merre van nem akarom órákig keresni... -
gaben9000 #15721 Hát én végigtoltam a sztorit és csak utánna raktam be a halyókat. De kipróbáltam egy scsomót (asszem 11 különböző verziót) és szinte mindíg más volt a gond. Volt olyan is, hogy a a halyó majdnem tökéletes volt. Csak néhány ágyú sz*rakodot. Szal a halyó hasán volt asszem 4-4 ágyú. és ebből csak 2-4 működött. Meg volt olyan is hogy az ágyú nem fordult a célra és nem is lőt... hanem egy bizonyos mértékű elfordítás után átugrott egy másik pozícióba. Szal nem forgott hanem "ugrált".
Szal elvileg ha belerakom a halyókat. És úlyat kezdek. Akkor a hibák eltűnhetnek? Vagy ez baromság mert a hiba az hiba? -
Nemhiszem, hogy gond lenne velük. Nekem egy rakás script fenn van, meg XTM, ja és Ashley's Fab-ja is.
Mikor ismét beraktad a hajókat a játékba, akkor újat kezdtél vagy egy mentett állást töltöttél be?
Csak mert a mentett állás tartalmaz bugokat, ezért célszerű újat kezdeni.
A Galactica-val én is megszívtam néhányszor, meg Ashley's modjával is, mert a costum hajókat nehéz volt összehozni a moddal, meg az XTM-mel.
Szóval így a hármat egyszerre.
Ráadásúl csak a sztori után derült ki, mikor meg tudtam venni a Galacticat, hogy nincs neki teste. Csak egy zöld kocka volt a képen. Közel repültem hozzá és áttranszportáltam. Megvolt minden, működött is minden, csak nem volt min. Tulajdonképpen sebezhetetlen volt. -
tomonor #15719 modok általában copyright termékek, egyedül Roguey az aki modjából elérhetővé tett néhány hajót. Ja meg DeadlyDa. -
gaben9000 #15718 am... Ha jól tudom az X3-hoz van Battlestar Galactica-s mod. Abban jól mennek a halyók??.... És azokat onnan át lehet valahogy rakni?? -
tomonor #15717 Összefoglalva a legnagyobb mod X3:R-hez és az X3-TC megalapozója. -
tomonor #15716 aha, ööö; mindegy. -
gaben9000 #15715 De nincs XTM-em felrakva.......... konkrétan azt se vágom hogy mi lenne az. -
tomonor #15714 a bug az bug, ha egyszer bugos, akkor az is lesz. Más kérdés hogy XTM fent van-e neked, ugyanis ha fen van akkor b@szhatod o.o Csakis kizárólag bizonyos custom hajók mennek XTM-el. -
gaben9000 #15713 am.. Nincs feltéve más csak ezek:
- sima x3...
- patck-ek 2.5-ig
- x3_bonus_package_3.1.07
Vagy emiat az utóbbi miatt lennének sz*rok a halyók?? :S
Ezek vanna benne:
-Afterburner
-Attack Rocks *new*
-Cartel Capture Passengers *new*
-Cartel Shield Hacker
-Collect Astronauts *new*
-Commercial Agent
-Commodity Logistics Software MK1
-Commodity Logistics Software MK2
-Defend Position *new*
-Dock Ware Manager
-Explorer Software
-Fleet Support Ship Software
-Group Management System
-Group Hotkeys
-Manual Trade Commands
-Missile Defense Mosquito
-Mobile Mining / Mineral Collection Software *new*
-Remote Transporter Device
-Scrap Ship at Player HQ
-Station Manager
Szerintetek az is lehet ezk között van valami ami elront valamit?? -
http://x3.ircwhore.co.uk/
Én innen szedtem szinte az összes hajót és hiba nélkül működött idáig mindegyik. Gyanítom hogy ha sok modot raknék a játékba nálam sem működne pár dolog. Meglehet nálad ez a gond. -
Ha jövő év első hó 5éig nem kapsz hajót, akkor vesd fel megint és küldök.
(Bár szerintem azok sem lesznek jók, mert ennyi helyről tuti, hogy legalább egyet leszedtem én is. Inkább az asszimilációval vannak gondok.) -
gaben9000 #15710 Hali.. am... Tudna valaki eletleg egy olyan Galactica és / Pegassus halyómodellt küldeni ami nem bugos?
Mert én serintem kipróbáltam mindet amit lehetett találni a neten (18 különböző verziójú halyó)..... De MIND bugos valamennyire :S
Ha valaki esetleg tud na bugmenteset azt el tudná küldeni ide:
[email protected]
Vagy ha esetleg valaki javítani tud bugokat(pl.: az ágyú nem lő...) az légysz szójjon... mert tudok halyómodelleket küldeni... meg meg tudom mondani hogy mi a rosz benne.... Ha esetleg valaki meg tudná gyógyítani valameiket.....
Előre is nagyon köszönöm.
Kellemes ünnepeket!