20430
-
Hát a linkekről nem jön le semmi, de az elsőről le tudom szedni őket.
A kódok megegyeznek. -
Köszi, gyorsan le is húzom mindkettőt, meg lementem a kódokat. -
Az oldalamon van egy scriptcsomag, amit használok. Ezek mennek X3 alatt és XTM alatt is. Sőt még XFP alatt is. Az Ashley's Fabbal vannak egyedül gondok, még nem javítottam. Igazán én sem jöttem még rá, mi a gond, de ha lesz időm, megnézem.
A HullRepair is egy script, meg a StationManager is.
A scriptek könnyíthetnek is a játékon, de lehet nehezíteni is velük. -
tomonor #15786 előszöris mindenképpen szerezd be a Bonus Pack-ot a játékodhoz az egosoft.com-ról. -
NmJ #15785 Pontosabban: ezekszerint fel kell tennem valami kiegészítőt vagy scriptet hogy tudjam javítani a szerzett hajóimat...
Milyen scriptek mennek fel a sima x3 alá??
köszi
-
NmJ #15784 Akkor 1-1 arra hogy van e hajójavító csomag az alap x3 ban. Minden esetre semmi ilyesmit nem találok a boronoknál.... eddig
Igen néztem az oldalad NAgyon jó a leírás rajta az alap küldetésről, nagy segítség volt... Azzal már kész vagyok...
Kérdésem az lenne hogy a sima x3 ban is vanank e egyéb küldetések?? és hol találok ezekről leírást?
Számomra kissé össze folyik az oldalakon összehordott rengeteg tudás. pl Station Manager.. az alap játékban híre hanva sincs..
-
SaGa #15783 Az alapjátékban nincs repair kit, az egy mod eredménye. -
SaGa #15782 Úgy látom, Ti nem olvastok /.-ot 
32 bites verzió
64 bites verzió
64 bites kulcsok:
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
32 bites kulcsok:
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
Összesen ennyi van, amelyik jólesik, azt használjátok. Augusztusig működik a beta... -
SaGa #15781 Az nem, ellenben "külső" codec csomag lehet. Bármilyen multimédia lejátszó van fönt, ami nem a WM player, szedd le és próbáld úgy. Esetleg a WM playert is és hagyd, hogy a program feltegye a saját lejátszóját.
SP3-as XP-n, csak a divx és a kmplayer van fent, úgy működik jól. -
SaGa #15780 Ahogy nézem, innen még mindig letölthető. De torrentről is le lehet szedni, mert igazából csak 5-5 kulcsot adott ki a microsoft, a 32 és 64 bites rendszerkhez, mindenki ezekből kap egyet, amikor regisztrál. Kell egy msn account hozzá, ha direktben a MS-tól karod letölteni. -
Nálam is SP3 van. Másik rendszeren Meg SP2. De mindegyiken jól fut.
Hangerőbeállításokat nézted már a játékban?
Vagy marad az újratelepítés, lehet, hogy a zenéket nem rakta fel valamiért. -
Oldalamat nézted már?
Amúgy Boron EQ-ban megveszed a HullRepairTechnology-t és a hajód Special parancsai közt ott lesz a Repair Hull.
Kiteket pedig bármely állomás BBS-ében találsz. Ezek véletlenszerűen jönnek és a mennyiségük is.
A sztorit is megtalálod elég részletesen. -
NmJ #15777 üdv
Nemrég kezdtem foglalkozni az x3 reunionnal azon belül pedig az alap x3-al valami 200 mega körüli pecset tettem fel rá 1.0-2.5ig aztán kész....
A kérdésem a következő: létezik magyarra fordított kézikönyv az alap x3 hoz? És hol tudom megnézni? Mert X-TENDED MOD-hoz rengeteget találtam de azokban jóformán csak az van írva ami nincs az alap x3-ban
Továbbá össze olvastam már mindent mindenhol de mégse világos, hogy alap x3 ban van e repair kit hol lehet szerezni és hogy az végülis hogyan működik???
egyenlőre enyni kösz mindent
-
Kösz az infót, mo9stanában kacsintgatok a téma felé, esetleg egy linknek én is tudnék örülni...
-
Nálam az X3 egy korábbi XP SP2-es telepítőmappából fut a jelenlegi XP SP3-on, sőt ugyanabból a mappából Vistán is. Nem hiszem, hogy ilyen jellegű kompatibilitás lenne.
Azt írtad, nincs zene tehát minden más hang van? Akkor szerintem reinstall.
Megj: a TV kártyám pl nem működik rendesen SP3 alatt. hehe -
Nem lehet, hogy az a baj, hogy servis pack 3 van a windowson? -
Windows XP
A driver az amit a kártyához kaptam. verzió:5.12.0001.0512 -
tomonor #15772 sound driver? Vista? -
Nálam nincsen zene a játékban, még a menü alatt se hallani semmit.
Mi lehet a baj?
Hangkártyám: Soundblaster live 7.1 -
Off
Közvetlen linket tudsz küldeni, érdekelne.
Tomonor: szerintem tök mindegy hogy néz ki, ha hoz néhány fps-t. Akinek kicsi gépe van, az nem nézi a rendszer kinézetét.
Én annak örülnék a legjobban, ha rendszer sem kellene hozzá. Akkor hozná ki a legtöbbet.
On -
tomonor #15769 hmmm, nekem vistám van, és nem láttam még Windows 7-et élőben, csak képekből ám ahogy láttam elég tré... A start menüt rendesen elcs3sz3getik... No mondjuk a Vista se tetszett először a nagy gépigénye miatt. No majd elválik :p -
SaGa #15768 Kicsit off, meg hosszú, de talán megéri...
Tegnap felmászott a gépemre a 64 bites Windows 7 beta. Meglepően jól teljesített. A telepítés kicsit lassúcska, hosszú percekig nem látszik semmi mozgás, aztán megmoccan a DVD, megint vár, megint két fordulat, aztán elindul...
Amin igazán meglepődtem, az a driver ellátottsága. Eddig mindig az volt a baj az új windowsokkal, hogy hónapokig küzdeni kell a driverekkel. Ezzel ellenben az a helyzet, hogy felment, a hálókártyát nem tudta feléleszteni, mert nem tartalmazza az Attansic gigabites cucchoz a drivert, de amint azt feltettem az ASUS CD-jéről, azonnal kirongyolt a netre (erre figyelni is kell, mert gyakorlatilag a hálózat beindulása után úgy 15 másodperccel szólt, hogy lerántott valami frissítést a netről) és elkezdte magára húzni a drivereit. Egyetlen olyan cucc volt, amihez nem talált, az SM BUS. Ezen az Intel chipset driver készlet segített. Még a tv kártyámat is behangolta és a Windows Media nemtommi indításával gyönyörűen lehet nézni a tv-t, felvenni úgy, hogy közben ha akarom nézhetem, ha nem akarom nem kell. A műsor megállítható, visszapörgethető egy határig. Ügyes, a felvétel minősége elfogadható. Nem nagyon lehet finomítani rajta, de amit magától csinl az nem rossz. Ha lenne valahol a körzethez rendelt elektronikus műsorújság azt is begyüjtené.
Még jobb, hogy az NVidia 8800-asomhoz való drivert is húzott magára frissítéskor (ez már az opcionális frissítések között van, nem jön automatice). A 2008 októberi, 17x,nn verziót. A guru3d.com-ról letölthető, legfrissebb bétával felül lehet csapni, ha valaki akarja. A 64 bites Vista driver csomagban benne van a 64 bites Windows 7 driver is. Nem kell, mert a Win által magára rántott is tökéletesen megfelel, a Reunion reccenés nélkül, jó hanggal (a 64 bites XP-vel ugye hang problémáim voltak), full video beállításokkal, 1280x1024-en (ennyit bír a 19"-os TFT) megy. 10x-es SETA-val, Ore Belt-ben sem volt semmi döcögés. A W7 minden grafikus hülyesége be volt kapcsolva.
A gép: Asus p5k lap, c2d E8200-as proci, 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, NV 8800 GTX(?) video 768MB RAM-mal. A proci 2.66 helyet 3.2 GHz-n ketyeg, bár a W7 ragaszkodik ahhoz, hogy szerinte 2.66-on. Ezt még meg kell néznem, miért van így. Túl sokat nem játszottam, mert inkább a Windows képességeit próbálgattam.
Van benne oldalsáv, mint a Vistában, csak eldugták. Nem jelenik meg, csak ha Desktop Gadgeteket akarsz kitenni az asztalra, elindul a háttérben. Ez nekem valamitől összedőlt, nem indult el egy idő után. Egy korábbi rendszer visszaállítási pontra visszalépve helyrejött. Van egy olyan gyanúm, hogy a video drivertől gárgyult be, mert nem bíztam a rendszerben, így kézzel rátoltam a friss béta NV drivert, majd később észrevettem, hogy van sajátja és hagytam neki, hogy azt is lehozza. Ebből lett némi kavarc, de azzal, hogy visszaléptem az első driver feltelepítése előtti pontra, megjavult.
Egy gond volt még vele: az XP partícióját eldugta, nem adott neki betűjelet, így az EasyBCD kicsit meggárgyult. Nem kellett volna használni, mert jól belőtte a boot managerét, csak nem tetszett az "Early Windows System" mint indítható oprendszer, átírtam. Ez után nem tudott elindulni az XP, mert a W7 alatti C:-re irányította a bootot, ahol nincs megfelelő ntldr. Vissza kellett menni W7 alá, adni betűjelet az XP partíciónak (mindegy mit), az EasyBCD-vel arra irányítani az XP bootot, és máris ment minden jól...
Ha el nem rontják, jobb lesz, mint a Vista volt alapból (most jobbnak tünik), sőt akár az XP-t is leverheti majd. Az UAC-n valamelyest javítottak, de még mindig nem tökéletes, fél óra után kikapcsoltam. Ravasz (vagy kicsit hülyék), mert nincs olyan parancs, hogy kikapcsolás, csak egy csúszka, hogy nem akarok üzeneteket kapni. Na ez az off...
/on -
Az alapvető gondom az, hogy lenyűgöz a játék szépsége, ami max beállítások mellett jön ki. Ezért vacakolok annyit a hardverekkel, persze szélmalomharcot vívok, a vége az, hogy vagy a felbontást kell visszavennem, vagy az effekteket. A receptet ki fogom próbálni de mostanában erőszakkal kell távoltartanom magam az X3-tól, mert rengeteg "hasznos" időt elvesz.
A TC nálam simábban fut, mint az XTM, pedig a Reunion benchmarkon több pontot szereztem, mint a TC-n. Az XTM valóban borzasztóan lefogja a gépet. -
SaGa #15766 Nem volt semmi látványos, "csak" valamivel simább volt a futása SETA idején. Persze emögött akár nagy "extra" teljesítmény is lapulhat a program szempontjából. Az biztos, hogy mind a TC, Mind a Ru pakolt föl "X64" fájlokat a 64 bites verzió alá, azaz készültek rá a fejlesztők.
A vista teljesítményen sokat segít, ha nem használod az "oldalsávot", meg kikapcsolod az extra grafikus effekteket. Ami nagyon megfogja, az az, amit angolul "show translucent selection rectangle"-nek hívnak.
Magyar XP-ben ezt "A kijelölési négyszög áttetsző megjelenítése" néven lehet megtalálni a Saját gép tulajdonságok -> Speciális, Teljesítmény -> vizuális hatások alatt. Nem tudom, hogy ez a kijelölési izé miért okoz nagy megterhelést olyankor, amikor nem is használjuk, de valahol jó rég olvastam még XP-nél, kipróbáltam, tényleg javított az akkori, kissé alulméretes gépnek, azóta mindig kikapcsolom. -
tomonor #15765 nekem is vista-m van o.o mondjuk 32-bites... -
Majd írd meg, hogy megy a Windows 7-el.
Kérdés: volt külömbség a TC-nél a 32-és a 64 bites rendszer esetén? Látványosan használja az "extra" ramot, vagy felesleges görcsölni vele? Épp egy 64 bites rendszerre várok, de "csak" vistát fogok kapni. -
SaGa #15763 A habgkártya 64 bites drivere lesz a gond. Játékokhoz visszaálltam 32 bitre és megnézem a Windows 7 bétát 64 bitesen, hátha... -
Esetleg próbáld meg lejjebb venni a játék hangerőt.
De az is lehet, hogy a hangkártya illesztője vagy programja a gond.
Nézz ott is körül.
Jobb ötletem most nincs. -
SaGa #15761 Gondom van és nem találok gyógyírt...
Kicsit maga alá esett az XP-m. Mivel van elég RAm a gépemben, godoltam felrakok egy 64 bites XP-t. Fel is ment, szép meg jó minden, kivétel a Reunion. A beszédhangok eszementen torzítanak. A Terran Conflict-é nem, meg más programoké sem, csak a Reunioné. Nincsenek felesleges codec-ek a gépen (pl ffdshow, ami a fő ellenség a netes fórumok szerint). valami egyéb ötlet? Ha nem lesz semmi, megy vissza a 32 bites XP... -
Sok leírás van a neten, ami magyar. Az alapnak pompás.
A többi meg majd jön. -
Koszontem . Nagyon tetszik de annyira osszetett hogy jo lenne valami magyar alap. -
tomonor #15758 Habár valaki itt magának elkezdte lefordítani ha jól emlékszem... -
tomonor #15757 Gyakorlatilag nincs.
Elméletileg van feltöltve egy script csomag ahol bárki belekezdhet lefordítani (perpillanat elfelejtettem hol van a linkem hozzá) és letöltheti ám nagyon félkész. Egyszóval nincs, és 95% az esély rá hogy nem is lesz. :( -
Sziasztok van magyarositas ???
koszi -
Hát ez nagyon tuti! -
antigua #15754 Eddig csak hallottam a BSG - Rise of the Cylons modról, most végre sikerült is találnom róla videó anyagot, hát mit ne mondjak majd leesett az állam.
http://forum.egosoft.com/posting.php?mode=topicprint&t=194376&sid=722d2df880ee414d739f37e079b5589e
Most már csak azt lenne jó megtalálni honnét lehetne letölteni, vagy megvenni. -
tomonor #15753 picit az XTM-re hajaz, ám ennek ellenére nem kisebb mod... inkább alapvető problémákat javít, illetve roguey stílusra festi az univerzumot. (ami elég egyedi... o.o) -
SaGa #15752 Inkább harcos. Kissé kiegyensúlyozatlannak találtam, amikor kipróbáltam, így hamar elraktam. Túl könnyen lehet pénzhez jutni, sok a széthagyott hajó, a gazdasággal is voltak gondjaim...
Annyira nem jött be.
Próbáld ki a New Horizons-t is, ha lesz időd. Pár script abba is ba van applikálva, meg az oldalon ott van pár, amit javasolnak hozzá. Nekem bejött.
Hackerkedni lehet, a szektorbiztonságiaknál lehet kifizetni a disznóságaidért a büntetéseket, környezetvédelmi adót kell fizetni a széthagyott rakétákért meg az eladott/összeszedett EC-kért, de az adózást kiválthatod fajonként egy-egy licencszel, stb... -
antigua #15751 Bár én most az XFP-t gyűröm,de érdekelne még a Roguey's mod is.
Tudd valaki mondani infót a Roguey's modról ?
Milyen mód ? ( harci, kereskedős, felfedezős ...stb) -
SaGa #15750 Olvasd el a mod leírását. Ahogy az XTM is tartalmazza az emp a modhoz illesztett verzióját, az xfp is. Emiatt ugyan pár olyan scripttel nem lesz kompatibilis, amit nem raktak az xfp-be és igényelné az emp-t, de ez nem lényeges.
Az emp "csak" egy olyan "lib" csomag, ami megkönnyítette a modder közösség munkáját és "szabványosított" néhány dolgot. Ezt fel lehet használni, meg el is lehet tőle térni. Ami miatt az XFP készítői direkt szóltak az az, hogy a mod tartalmaz egy némileg módosított emp-t így az elterjed változatot nem érdemes, sőt a változások miatt nem is szabad az xfp-vel együtt használni. Ahogy az XTM-mel sem...