20430
-
NmJ #16069 nállam volt 1 olyan eset hogy valami katonai tl küldtem a a paranidokhoz és szarrálőtték mikor oda ért
a paranid tl meg nem hajlandó agon primeba jönni
bizos fél valamitől
-
legbelsö -
egy észrevétel a gömb legkülsö héjának távolsága a magtól úgy 26-28 km
ezek szerint te a legbelö gyűrűre gondoltál ami ment forog? -
nem a repud nem esik töle mivel a játék öket is csak áruként veszi figyelembe.. -
Freddy TNT #16065 HI !
Ha utasokat viszek Slave centerbe eladni akkor esik a repu a boronoknál ? Ha igen akkor hogy leht megoldani az utánpótlást, hogy legyenek cyborg-ok ? -
SaGa #16064 Amikor foglalkoztam a sohnen feladattal, mindig az volt a menet, hogy bedokkoltam a gömbbe, majd ki. Amikor elég távolra jutottam ahhoz, hogy az autopilota már üzemelhessen, de még elég közel ahhoz, hogy az extended com még menjen, akkor tudtam velük beszélni. Ilyenkor adták a feladatot, mindig kifele menet...
Valahol 2-8km közötti távon, ami azt jelenti, hogy a gömb külső palástját épp csak elhagytam... -
a sohnen observer 2.küldisorát hogy kell felvenni?
az tudom hogy xtended comm-ot kell használni de hogy?
mert xtended commal csak bedokkolok a dysonba lesem a bbs-t de semmi....
még valami nincs valakinek valami trükkje,ismerete hogy foglaljam el
a sohnen mantist?(az alap dolgokkal tisztában vagyok hcf,marine...stb) -
SaGa #16062 Nekem eddig bármelyik TL oda ment, ahova küldtem. Mét a pirate szektorokon is átballagott...
Argon Prime-ban általában az északi kapu körül kóricál a helyi TL...
-
Ha fenn van a Scorp map, akkor meg lehet keresni.
Csak be kell állítani egy billentyűt, ha jól emlékszem a Search Object-hez (vagy valami hasonló).
Elindítod és kapsz egy üzit. Ebben kell navigálnod. Kiválasztod az ST-t majd a Mammoth-ot. És megkapod, merre vannak a Mammoth-ok szerte az univerzumban. Még pillanatnyi koordinátákat is ad, mert ugye a hajók mozgásban vannak. -
NmJ #16060 üdv
nincs valami trükk az álomás fuvarozó hajó megtalálására?
mert argon prime környékén sehol sem találok a paranid meg nem akar oda menni ahova én küldeném
köszi -
Hogy van Police [L]icenced, ami rendőrködésre jogosít fel.
Pl.: Az adott faj szektoraiban bűntetlenül használhatod a Freight scannert.
Meg ha lelősz egy ellent a fajnál, akkor pénzjutalomban részesülsz. -
Freddy TNT #16058 A statisztikánál az egyes fajok repu megnevetése után [L] jel van. Ez mit jelent ? -
Freddy TNT #16057 Kössz a segítséget,de nincs mit lefordítani. Ha beszélek bárhol egy hajóval akkor mindig ott a kérdés, hogy merre van Queen's space. Mikor oda megyek már nem lehet senkitől semmi infót kérdezni. Végigjártam az állomásokat, minden egyes emebrkével beszéltem,de sehol semmi extra. Csak a szokásos dumák. Kalóz bázis sincs, megnéztem scorp map-ban.
Az üzenetek között lapozgattam vagy fél órát de nem találok ide vonatkozó küldetést. Bár lehet csak átszaladtam rajta
-
tomonor #16056 azok csak irományok, hogy elfoglald magad valamivel, nem kell őket komolyan venni. -
tomonor #16055 írd ide hogy mit írt az üzenetbe és lefordítom. Lehet hogy csak egy fejvadász küldit vállaltál el BBS-en. -
tomonor #16054 játék motorját nem tudták arra felkészíteni hogy M0-ás hajókat jelenítsen meg, így ami az XTM-be M0 vagy M7, az M1-es lesz. M8 meg asszem M2 ám nem biztos.
Mindenesetre van az X3-ban gyárilag egy M0-ás, az az X2-ből ismert khaak M0, ám hiába akarod spawnoltatni, nem fog menni, ugyanis lásd az első mondatot. Ennek ellenére a hajó benne van. -
A Treasure Hunt-ot az Al settingsben tudod bekapcsolni, de te nem tetted.
Csak a szektor neve hasonlít, ami van a küldiben.
Esetleg próbálj meg érdeklődni a hajóktól.
Ha meg nincs semmi, akkor ne foglalkozz vele. -
Freddy TNT #16052 Természetesen végig bóklásztam a szektort de tanácstalan vagyok.
Úgy tudom, hogy a Treasure hunt-ot valami script beírással kell elindítani.
De ha még is az megy akkor mit kell csinálni ebben a szektorban ? -
Treasure Hunt-ot nem inditottad el? -
Odamész -
Freddy TNT #16049 Hello !
Valamiért Queen's space-be kell mennem. De nem tudom miért. A hajóktol mikor comm csatornát nyitok akkor ott a kérdés.
Csak azt nem tudom mi dolgom nekem ott ?? Olvasgattam az üzenetek között,de nem találok rá választ.
Hogy tudnám kideríteni ? -
Freddy TNT #16048 Hát tényleg van pár poén elnyomva BBS-en. Bár az én angolom is hiányos egy kissé de a Boroni aki nem tud dokkolni hajóval, majd felveszik kacsának hajótörő tesztre az elég mókás.
Nekem olyan M1-et ír pint a pinty. A hajót azért keresem,mert azt írták BBS-en hogy egy ismeretlen és piszok erős hajó szedte szét. Na már most én nem a roncsot hanem azt keresném ami szétszedte. De hiába vonultam fel a teljes arzenállal,még egy kalózt sem találtam.
Az üres hajót meg tuti jó helyen keresem. 2 kivételével az összes megvan már ami üres.
-
Pedig az M0-ás.
A BBS-es üzik egy része lehet töltelék is, hogy ne legyen olyan uncsi, csak ezzel az a baj, hogy angolul van. Nekem meg az elég hiányos.
Amúgy én is sokszor olvastam már, hogy az Argon One-nak Engine hibája van.
Szóval sztem fölösleges keresni a hajót. Nameg, ha szét is lőtték, akkor sem marad ott semmi.
A 2 üres hajót biztos, hogy jó helyen kerested? Én is kerestem már rossz helyen hajót nemegyszer és csak jó néhány nap múlva jöttem rá, hogy elnéztem egy tengelyt.
Vagy az is lehet, hogy lelőtték. -
Freddy TNT #16046 Ja még egy dolog. A Leviathan ha jól olvastam itt a fórumon akkor M0-ás ? Mert nálam M1-et ír.... -
Freddy TNT #16045 Hali !
Lehet olvasni BBS-en, hogy pl: Titán osztályú hajót lőttek ki Omycron szektorban East felé. Na már most ezek szerint ha odamegyek akkor meg kéne találjam az ismeretlen hajót ?
Mert hiába keresem, nem látok semmit.
A scorp map nem alkalmas arra, hogy a szektorban lévő hajókat is kilistázza ?
Továbbá a scorp map jelez üres hajót 2 szektorban is,de a megadott koordinátákon nincs semmi. MI lehet akkor ? -
tomonor #16044 öööö, van ott abba a menübe egy beállítás a meatsteak-nek is, ahol azt állíthatod be hogy mennyiért vegyék a cuccokat, ha jól emlékszem... -
Ha jól gondolom, akkor a Meastek-ed közbünső termék. Ez esetben, ha jól tudom, akkor beállitható, hogy adja-e, vegye-e vagy ne csináljon semmit.
És az árat ennek megfelelően fogja alkalmazni. -
Freddy TNT #16042 Félreértettél
Az ár beállítása a probléma.
pl: van egy komplex aminek túltermelése van meetsteak-ből. Na már most mivel ez a komplexnek is kell ezért internal resources.... (nem tudom most fejből) helyre kerül. A végtermékek alá.
Ha esetleg keveset gyártana a gyár akkor beállítható hogy mennyiért vásároljon ilyen terméket. De nekem pont túltermelsem van és ilyen beállítást nem látok, hogy mennyiért adják el. Csak azt hogy mennyiért vegyék.
Na ez a gondom. -
tomonor #16041 "sell ware for best price" - a szállítóhajóidnak add ki azt a parancsot (amelyek hozzá vannak rendelve a gyárhoz) -
Freddy TNT #16040 Szevasztok !
Ha van olyan árúm amit a gyár a saját fenntartása érdekében gyárt,de mégis sok felesleg van belőle akkor hogy tudom beállítani annak az eladási árát ? -
tomonor #16039 nekem akkor irta azt az üzit amikor a CMOD2-t akartam felrakni. Fel is lehet ám az egyik scriptet ki kell hagyni telepítésekor, azt amelyik gyorsabbá teszi a hajókat. -
SaGa #16038 Visszatértem kicsit a Ru-hoz, XTM-ezni...
A telepítésről:
A "gyári" telepítési leírás szerint telepítve (X3->patch->Bonus Pack->XTM->egyéb scriptek és modok) nem annyira sikeres a dolog. Működik, de minden betöltéskor jön egy üzenet, miszerint XTM-et akarok használni, de nincsenek fönt a szükséges mod fájlok, valószínű sérült...
Ha előbb rakom fel azokat a spk-kat, amelyek "fakepatch" modokat is tartalmaznak és csak ez után másolom be a két .dat és .cat fájlt az XTM-ből a következő szabad sorszámra, akkor jó, csak elrontotta a Military HUD II-t. Ha ez utóbbit teszem a végére, akkor működik minden jól.
Tehát a helyes sorrend: X3->2.5 patch->bonus pack->scriptek és modok->xtm->MilHud MKII. Így minden működik jól (az egy Sat Based Trading MK3-at kellett vissza leszedni, mert utálom a menüben a "ReadText2010-431" jellegű kiírásokat), a többi (kb 30) mod jól megfér egymással...
Egyébként azt találtam ki, hogy az X3, patch, bonispack telepítés után a telepített könyvtárat jól becsomagoltam egy 7z állományba és elraktam félre. Ha másik modra váltanék, simán kicsomagolom és ott az alap...
Ja: ha valaki esetleg nem tudta volna: a Reunion telepítése a DVD-ről gyakorlatilag a fájlok bemásolása egy jól kiválasztott könyvtárba. Azaz, ha valakinél magmakkan a program, elegendő a telepített könyvtár tartalmát letörölni, majd bemásolni a DVD-ről az alapot, patchelni, és mehet minden tovább. -
SaGa #16037 Ha olyan a feladat, ami szerint le kell lőni egy hajót és azt elfogod, akkor azt a küldetést buktad, akkor is, ha a kiugrott pilótát lelövöd. Ez azért van, mert a hajót tartja nyílván a program, nem a pilótát. Ha szétlövöd a hajót miután kiugrott a pilóta, akkor is, emrt a hajó már nem volt ellenséges. Program hiba, ez van.
Ha szektorvédelmi vagy egyéb tömeges harcban fogsz el pár hajót, akkor az a lényeg, hogy mindaddig ne dokkolj be vagy lépj ki az adott szektorból, míg az összes olyan hajót el nem foglaltad és ki nem küldted a szektorból, ami a támadó flotta része volt és kiugrottak belőle. A lényeg, hogy a támadók közül egy sem lehet a megtámadott szektorban. Ezt figyelik a scriptek, azt nem, hogy idő közben a hajó ellenségesből semlegesre vagy saját tulajdonúra váltott.
A bbs küldetések megjelenése független attól, hogy egy korábbit sikeresen, vagy sikertelenül zártál, sőt attól, is, hogy van-e ilyen aktív küldetésed. Egyszerre többet is felvállalhatsz, csak ki ne fuss az időből...
-
Ez egy rohadt nagy szektor New Income mellett az Unknown sector. Miután megvetted választhatsz neki nevet, nameg a tiéd lesz.
Eredetileg ez az egyetlen egy szektor lenne a sajátod az X3-ban.
De hát ugye van a Sector Takeover script, ami változtat ezen egy kicsit.
Meg az XTM.
Ha nem veszed meg, akkor másé lesz... -
tomonor #16035 nyugi, fog még nőni az ára...
alapba az X3-ba nem volt szektorfoglalás, így ez volt a 2.0 patchben a nagy újdonság, azért ilyen drága. Ha lejár és nem te szerzed meg, akkor vagy CBJ, vagy Cycrow, vagy LV, vagy nemtudom, valamelyik másik egosoftos főtag/modder. -
Freddy TNT #16034 Mi az ördög ez a szektor aukció ? Valami bődületes összeget kérnek (600 milla) Ha lenne ennyi pénzem még akkor sem venném meg. Ja és folyamatosan növekszik az ára.
Van valami piszok érdekes ott vagy mi van ? -
Freddy TNT #16033 Kössz a tanácsokat ! Asszem marad a Faunus féle megoldás. nem szeretem agyon mod-olni.Csalni meg végképp.
A HQ nekem nem tetszik igazság szerint. Így megvan minden hajónak a maga varázsa. Vigyázok mindegyikre,mert egyediek. Mint egy gyűjtő.
Ha sorozatban lehet őket már gyártani akkor elvesztik az értéküket....nálam.
A következő áldozat egy Xenon K lesz :) Elég nehéz befogni sértetlenül a bestiát
-
Vagy ha fenn van Ashley's modja, akkor veszel egy Gamma Kyon Emiter Forge-ot.
És csinálsz hozzá egy komplexet. Persze ez rohadt drága dolog.
(Tényleg, akkor a HQ-val tudsz már csinálni sorozatban Destroyer-eket!) -
Van egy hajó, ha jól emlékszem, akkor a Faunus, amelyikkel fegyvert lehet gyártani. Rádobsz a fegyverből egy darabot, majd kiadod neki, ha jól emlékszem az Additional Commands-nál a gyártásra a parancsot. Ilyenkor megkérdi, hogy mit szeretnél (GKE) és hogy milyen alapanyaggal. Itt Csak néhányat választhatsz a különböző fajok alapanyagaiból. Mindegyikből más mennyiség kell.
Táblázatot az oldalamon találsz. -
Freddy TNT #16030 Hogy lehet fegyvereket analizáltatni ? Gamma kyon emittert szeretnék sorozatban gyártani....
Kis segítség ha esetleg valaki nem csinálta még meg:
Leviathan küldetés menü:
-Végy egy HCF-et és szórd meg egy csipet Ion Distruptorral
-Fogj magadnak egy Galleont (nekem olyat sikerült elcsípni ami tele van ppc-vel)
-Fogj magadnak legalább egy Kha'ak Destroyert (mindig cirkál valahol egy szektorban magányosan vagy párban)
-Vedd fel a Krait küldetést és csináld meg. (ha ügyes vagy akkor el tudod fogni a split Tigert magadnak)
-Vedd fel a szétszóródó cuccokat. (ezeket hajóba rakva, majd a hajót eladva kapsz úgy 120 millát)
-Vidd végig a Bala Gi küldetést a Yacht-ért. (a fenti hajókkal gyerekjáték)
Na most már megvan a kellő hadosztály. A HCF általad irányított ágyúsort érdemes kicserélni valami hatékonyra.
Ezzel az összeálítással elsőre megcsináltam a Leviathan küldetést.
A Leviathan elfoglalása kicsit lejjebb