20430
-
Freddy TNT #16149 Kössz. Nem baj,csak legyen. Utálom, ha csak néma csend van. Jó ez a kereskedés meg minden,de tök unalmas harci része így. Elvégre minek vannak Irdatlan nagy és pusztító hajóink, ha nyugi van ?
-
Freddy TNT #16148 Ezer köszönet ! Remélem ezekkel lesz már buli ! 

-
tomonor #16147 no nézzük csak, ha plusz inváziókat akarsz akkor ott vannaka
-Improved Xenon
-Improved Kha'ak
-Xenon migration
scriptek.
Ha azt szeretnéd hogy a fajok reagáljanak is egymás illetve a te fenyegetéseidre, akkor rakd fel a "Race Responce Fleets" scriptet (RFF). Nekem egészpontosan e scriptektől igazán ellenséges az univerzum, és mondhatom jól megférnek egymás mellett. APropó, most az RFF új verziója alpha változatban van megint, szal azt egyelőre ne töltsd le addig amíg nem lesz béta.
improved khaak
improved xenon
RFF 1.7 stabil verzió (ezt töltsd le)
RFF 1.8 alphaXenon migration
Továbbá van még egy script, ám nem tudom hogy működik-e XTM-el, én speciel már nem használom. A script lényege hogy aktiválja a Yakikat, és az Xtended Comm. billentyűvel beszélhetsz velük. Én a helyedben nem raknám fel XTM-hez, ám mindenesetre jó script, már használtam.
Yaki Armada
RJoco: thx :D -
A játék nem gyenge benne, de a géped hamar gyenge lenne hozzá.
Amúgy vannak scriptek, melyekkel lehet plusz csatákban résztvenni. Tomonor nagyon otthon van ebben, várd meg őt.
Ha esetleg President's End-ben újjáépited az állomásokat, oda kelleni fog a védelem, mert elég sűrűn fognak megjelenni Kha'ak Cluster-ek.
És ugyanez igaz Ore Belt-re is, ha esetleg oda akarsz rakni néhány állomást, esetleg komplexet. -
Freddy TNT #16145 Van egy goner Ozias-om. Csak gyártották valahol. vagy ez ilyen semmiből van hajó ? Érdekelne ha van több is mert nagyon tetszik 
Asszem ezért nem teszek fel scriptet. Az alapjátékban ezek szerint nem lehet elfoglalni szektort ? Egyáltalán ki lehet pucolni ?
Úgy hiányolok ebből a játékból valami igazán ütős csihi-puhit. Néha meglátogathatna néhány kha'ak vagy xenon flotta. Akkor lenne értelme a seregemnek.Esetleg begerjedhetnénak olykor a fajopk és lenne 5 szektor villanásnyi csata.
A leviathan-t is lassan megjavítom,ugyanis 51%-szerkezetpontal cap-oltam. Jó lenne ha lennének olyan csaták amibe érdemes is bevetni. Nem csak 1-2 Xenon J meg egy rakás M.
Erre nincs valami gyógyír ? Szerintem irtó gyenge a játék ebben. -
Freddy TNT #16144 Van egy goner Ozias-om. Csak gyártották valahol. vagy ez ilyen semmiből van hajó ? Érdekelne ha van több is mert nagyon tetszik
-
tomonor #16143 goner shipyard? nemnagyon tudok olyanról o.o -
tomonor #16142 öööö Sector takeover scritp kell hozzá, és asszem félóránként 5000 cr-et vesz le egy-egy állomásért. Szal ha 5 állomásod van a játékban, akkor 25000 creditet adózol félóránként. (nemtuti a félóra) -
Freddy TNT #16141 Apropó. A Goner shipyard hol az ördögben van ? -
Freddy TNT #16140 Adó ??? X3-ban ? Mikor? Hol ? mennyit ? Miért ? Én még nem láttam olyat, hogy levontak volna bármit is a számlámról.
Hogy megy ez ? Mennyit kell fizetni és mennyit fizetnek nekem ?
Ehhez csak egy trading stationt kell egy bizonyos (gondolom kiürített) szektorba rakni ? -
tomonor #16139 továbbá neked nem kell adóznod többé. Bárcsak Magyarországon is így lenne... :< -
Mondjuk lehet kipucolt xenon szektort elfoglalni.
Ennek az az értelme, ha más fajok gyárai betelepülnek a szektorodba, akkor adózni fognak neked.
Nameg azért mégiscsak van egy szektorod... vagy több... -
Freddy TNT #16137 Szóval neked erre kellett. És akkor mi van ha a tiéd lett ? van bármi befolyása a játékra ? Lehet mondjuk kipucolt xenon szektort így elfoglalni ? vagy hogy van ez ? -
Hát sajna a Trading Station-nal sem President's End-et, sem Memorial of Light-ot nem tudtam magamévá tenni. Viszont Unknown Sector-t sikerült. -
Ha nem fontos neked az "unmodified" tag, akkor be is csítelheted, ami ebben az esetben nem is cheat ;) -
Phoenix force #16134 Köszi a segítséget.
Az alap küldi is megvan, 2 komplex, és az összes barátságos szektorban kihelyezett adv. satelite. Ráadásul rengeteg reputáció mindenkivel...
Szóval van mit veszteni.
-
Hali!
1. Persze, van. A kisebb hajókból ugyanúgy ki szoktak ugrani, csak ritka eset. Van valamilyen script is, amivel a nagy hajókból tudod kiugrsztani őket. Persze ehhez sok türelem és rengeteg visszatöltés kell.
2. Az SPP-vel én sem szoktam foglalkozni. Asszem XTM-ben már helyesen irja. Mondjuk sztem lényeg, hogy azért ne 0-ásba rakd.
3. A másodlagos alapanyagnak nagyon nagy szerepük van, ha pénzt akarsz keresni. Ugyanis az ilyen gyárak drágábban veszik, mint azok amelyeknél elsődleges. A saját gyáraidnál nincs másodlagos alapanyag.
4. Van. X3-X3 konverternek hivják. Viszont ha ilyet csinálsz, akkor számits arra, hogy az összes hajódat újra kell tuningolni. Asszem ilyen dolgokat művel. Ha ki akarod próbálni, akkor egy X3-as Vanilla hajóval repülj lehetőleg egy üres szektor peremére, ahol nem látsz semmit. Majd mentsd el és azt konvertáld át. Érdemes új telepitést csinálni és a mentett állásokat is biztonságos helyre rakni, ha késöbb vissza akarsz térni.
Amúgy ezekszerint csak a BalaGi küldit csináltad meg, igy az sem nagy veszteség, ha elölről kezdet. Szerintem. -
Phoenix force #16132 Hali,
1 nem cimbizésre gondoltam, hanem addig lőni, amíg a pilóta kiugrik. Xenon M,L,XL már van. Én a Yaki és a Ka'ak hajókra kérdeztem, hogy ott van e erre esély. -
Freddy TNT #16131 4/b nem kell lemondanod....csak újra kell csinálnod
Kárpótlásként kapsz egy csomó küldetést, ajándék hajókat és megvehető/elfoglalható hajókat. Szerintem mindenképpem tedd fel.
Ha vacilálsz, akkor tegyél fel máshova egy X3-at és arra telepítsd az XTM-et. De vigyázat !! A mentések asszem 1 helyre kerülnek akkor is. Ergo : nehogy fellül írd őket. De a guruk majd megmondják a frankót. nekem még nem kellett a mentéseket mentenem
-
Freddy TNT #16130 Hi !
Nem vagyok profi,de azért:
1 Szerintem kizárt eset, hogy a xenonokkal cimbizzél. Otas HCF-el el lehet viszont foglalni akár a Xenon K -t is.Asszem viszon ez nincs az alapban....
2 Az egyes galaxisok leírásánál valóban van a nappal kapcsolatban megjegyzés, azonban én az eladható termék alapján döntöm el, hogy hol legyen a komplexum.
3 a játékos segítése a cél. Ha neked van olyan gyárad akkor nem kell a másodlagos cuccokkal folgalkozz,de beszállíthatsz a gép által irányított gyárakba.
4 Tudomásom szerint van X3=>XTM konverter,de ahogy olvastam elég pocsékul működik. Bár ez régi infó. Talán van már rá megoldás(google)
-
Phoenix force #16129 Sziasztok, kérek egy kis infót!
1. Alap játékban (2,5+bonus) meg lehet győzni a Yaki és a Ka'ak hajók pilótáit, hogy bocsájtsák az én rendelkezésemre a hajójukat? Xenon-t már sikerrel foglaltam, de a fentiekkel eddig még nem volt szerencsém...
2. A világhálón az okosok azt írják, hogy a Solar Power Plant-nak is van yield-je (100%, 150%, 250%, 450%), de az én galaxis térképemen mindenhol csak 100%-ot látok. Valami ötlet?
3. Mi szerepe van a másodlagos alapanyagnak, a gyárakban? Kötelező használni? Ha nem, akkor származik belőle bármi előny?
4. Van valami mód arra, hogy feltegyem a jelenlegi mentett állásaimra az XTM-et? Hiányozik a küldetések, és elérendő célok garmadája, viszont a M7esről és a HQról nem szivesen mondanék le...
Előre is köszi.
-
OK
Köszi! -
Freddy TNT #16127 Federation's end
Xenon sector 865
Fortune faded
ezekben a szektorokban találhatók a gyárhajók. (Amaranth, panos) -
Freddy TNT #16126 Boron orca zephrain szektorban.
Ozias Fortune faded szektorban.
Egy split elephant érdekelne mert tetszik nagyon. De olyan roncsot még nem találtam. Sajnos csak kb a beszerzési áron lehet megjavítani őket. (kicsivel olcsóbban)
Trading dock gondolom a saját Hq miatt kell neked
Én is azért keresem,de úgy tűnik abból nincs roncs. Úgy gondolom, hogy argon szektorokban kéne lennie de még nem találtam.
-
Nemtom hol lehet Faunus, de az majd engem is érdekelne.
TL-eket találtál már?
Mert engem az is érdekelne.
Meg Trading Dock. -
Freddy TNT #16124 Ja, kereskedni azt nem érdemes a roncsokkal,mert az eladási ár a helyreállítási árral egy súlyban van.
Faunus roncsot szeretnék már végre találni. Valaki esetleg nem akadt egyre ? Panos már 3 is akadt,de nem igazán érdekelnek.
A mobil ore hajó az csak ore-t tud kitermelni vagy mondjuk nividiumot, esetleg silicont is tud ? -
Freddy TNT #16123 Az XTM térkép jobb alsó sarkában lévő új szektorokban vannak termelő hajók (panos és társai) amiket 23 milláért meg némi nyersanyagért helyre lehet állítani. Ez ugye harmadár. Pár bázis is fellelhető de felejtősek szerintem.
Egy Ozias-t is helyreállítottam amihez máshogy nem tudok hozzájutni. (honnan lehet vásárolni?)
A yaki szektorokban már egész barátságos árú roncsok vannak. 5 milla meg a Xenon M0-ból kinyert nyersanyag (na meg pár hozzávaló még) és lesz pl: argon eq dokkod. De számos boron hajó is található szintén harmad áron. (shark igen sok)
Xenon szektorokban is akadnak roncsok igen szép számmal. Persze ehhez már némi tűzerő szükséges
A hold szektorban pedig rengeteg terran hajót találsz horribilis árakon és eszméletlen nyersanyag szükséglettel. -
Megvolt, mi volt a gond. Csak az 1.86-os script installer volt meg. Felraktam a 2.12-est, azzal sikerült.
Azért elég durva, hogy minden Titán 57 milla+nyersi.
President's End-ben nem találtam Trading Station-t. Ott nincs?
A Xenon M0 nem javitható, semmilyen infót nem ir ki róla. -
Freddy TNT #16121 ÉS csak a hajókat nem lehetne átpakolni ? Nekem tetszik az XTM. De ha jól sejtem akkor az XTM-es hajók és dolgok mennek a levesbe ha ezt használom ? -
tomonor #16120 Letöltés -
tomonor #16119 persze hogy nem működik
és igen, már megjelent.
Ahhoz hogy tudj ezzel a moddal játszani, rakd fel megint az X3-at (ne töröld le az előzőt amelyet XTM-el használsz) csak a mentésekre figyelj. -
Freddy TNT #16118 Baró jó. Ez már meg is jelent ? XTM-el működik ? -
tomonor #16117 Roguey's mod V3.2
-
Freddy TNT #16116 Feltettem még anno a tiltott terület scriptet és az a nagy helyzet, hogy hiába tiltok meg egy szektort (kapok róla üzit is ugye) szarnak rá a hajóim és utaznak át a tiltott szektoron keresztül.
Ezt lehetne orvosolni ? -
Freddy TNT #16115 Na igen,de én olyan térképet szeretnék amin a roncsok szerepelnek.. -
Freddy TNT #16114 Kössz a tippet ! Már cibálom. -
Freddy TNT #16113 Koordináta nincs, ugyanis azt mondtátok, hogy nincs létező hajó belőle ezért nem lehet megjavítani. Én meg betermeltem. Tehát nem tudok koordinátát mondani róla.
De nem nehéz észre venni. Ahogy belépsz a rendszerbe kb fél képernyőnyit fordulsz balra és kb egy negyed képernyőnyit lefelé. MÁr a kaputól látható a roncs. De csak egészen közel lehet rákattintani.
Xenon M0 Wreck -nek van írva ha jól emlékszem. -
tomonor #16112 aki esetleg még nem látta volna, íme egy ötletes megoldás a hajók javítására, és XTM kompatibilis. Először is, itt ez a fórum oldal:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=189152&start=0
Itt ugyebár star trek hajók vannak, ám van egy állomás is: drydock. Ez egész pontosan egy TL, amelybe bele ülhetsz. Képes javítani hajókat, ráadásul manuálisan! Hogyan is?
-nos, először is manuálisan a dockba repülsz (nem dockolsz, csak alá repülsz, feltehetőleg nagy hajóval) Aztán egy kisebb hajóval át dockolsz a TL-ként jelölt szárazdockba. Ezután átülsz az alsó turretbe, és bemountolod a Repair laser-t amelyet valamilyen moddal biztos meg tudsz szerezni. Majd pedig, lövöd vele a hajót, ezzel javítja. Egyszerű és ötletes! :D -
Nekem pedig azt irja ki.
Nem hajlandó felrakni. -
SaGa #16110 Tedd fel a Station/Complex Relocator scriptet. A TL-ednek lesz olyan parancsa, amivel felkapja, és oda viszi, ahova mondod...