20430
-
Phoenix force #16269 Ohh, értem. Ezt a szlenget szoktuk használni mint játékosok.
-
alex88 #16268 na.most felraktam a 182.08-as számút, de így is ugyanaz:(
most már angol nyelvü az nvidia vezérlőpúlt, de így se nagyon látom azt a kurzoros valamit... -
SaGa #16267 A C:\Nvidia könyvtárba szokta magát kicsomagolni a driver telepítő és ott is hagyja benne, a %verziószám% nevű könyvtárban... -
alex88 #16266 azt tudom, hogy az nvidia vezérlőpult sugójának a névjegyében ezt a verziószámot találtam: 1.4.13.09 -
alex88 #16265 nem volt semmivel sem gondom, annyi, hogy a nyilakkal navigáltam a menüben (kurzorral ugye nem tudtam az alább említett hiba miatt+mozgatni tudtam az egeret, de kattintani nem tudtam vele) new game, ott választom mondjuk a normalt, töltőképernyő és ott megáll és lefagy.
úgy emlékszem új driver van fent, meg tudod mondani hol tudom megnézni?mert most nem ugrik be:) -
SaGa #16264 Milyen driver van fönt? Azt írtad, mással is voltak gondjaid... -
alex88 #16263 nem találok olyat amit mondasz...:( -
SaGa #16262 A driverben (nvidia control panel) beállítható paraméterek között keress a hw cursorra és kapcsold ki. Lehetőleg a legfrissebb nVidia drivert használd... -
alex88 #16261 azaz anomália egy nagy négyzet, amiben sztem a játékból vannak valamilyen ikonok vag ynem tudom.ilyet nem láttam még.
nvidia geforce 8600 gts 256 mb a videókártya. -
SaGa #16260 Ez videokártya, vagy driver problémának tünik. A kurzor körüli anomália azoknál a drivereknél szokott előfordulni, amelyeknek van un "hardver kurzor" lehetőségük.
Milyen kártya, milyen driver? -
alex88 #16259 sziasztok!
van egy kis problémám, tudnátok-e segíteni?
felraktam a játékot, 2.5-ös patchet felraktam, elindítom, minden OK, bejön a főmenü, itt csak nyilakkal tudok mozogni, mert az egér körül megjelenik egy monitor képernyőnyi valami, ami mozog az egérrel ahogy mozgatom.aztán elindítok a nyilakkal mondjuk egy normal játékot, de másnál is csinálta, hogy a töltőképernyp bejön és itt megáll.nyomhatok akármit, nem reagál.ezután RESET.
ötlet? -
tomonor #16258 úgyértem, a textúra az csak a 3d objektumnak a fedése, amely egyszerű képfájlokból áll, amibe te beleakadtál az a mesh. -
SewerRat #16257 Sziasztok!
Volna két kérdésem:)
A játékban 5.1es hangbeállítást hol tudok elvégezni? Se ingame, se a menübe, sem pedig az indító ablaknál nem engedte, Valahogy tuti lehet. Csúnya volna, ha nem engedné.
Másik: Hogy tudok sunyorogni?:) Úgy értem, hogy csempészni és kalózokkal haverkodni? Esetleg Yakikkal? Van rá mód az alapjátéknál is, vagy script?
Meg még ide tartozik: Nincs rá mód, hogy valahogy megússzam a scannelést? Smugglers guild scriptem fönt van, de még nem használtam. (Őket egyébként merre találom?:P) -
Phoenix force #16256 Tudja a halál. De hiába próbáltam elstréfelni, folyton visszapattantam. És amikor meghaltam, külső nézetből láttam, hogy a hátsó szárny belelóg az állomásba. A szó szoros értelmében hozzáragadtam az állomáshoz. -
tomonor #16255 textúrába hogy lehet beszorulni? o.O -
Phoenix force #16254 Ez de gáz! 
Mondom a hajóimnak, hogy hajlítsák ketté az előttem álló Xenon bázist, mégse csak egyedül lőjem. Erre nekimennek...
Kiadom a Hyperionnak, hogy támadja meg a bázist, hogy ne száradjon le az ujja, a tűzgombon, erre ez is nekimegy. Próbálom kihozni, de beszorul a textúrába, és felrobban.
-
Phoenix force #16253 Néhány észrevétel:
Én valahányszor kattintok egy-egy linken, egyel több reklám sávom lesz...
A letöltés üres.
A hajók leírásában (ahogy az angol fórumon található excel táblában is) a Hyperion fegyver lehetőségei hibásak.
-
Phoenix force #16252 Szóval hiba a mátrixban. Oké, akkor nem lökdösöm őket. :D
Köszi -
tomonor #16251 np -
Hiba helyreállitva!
Köszi hogy szóltál! -
Érdekes, hogy gépről nekem minden jól fut.
Tetü atw... -
tomonor #16248 *Unknown object
És Saga viccét félretéve, egy vagy több script hiba eredményei, amelyek "ott maradtak" script, vagy .job fájl futtatása nélkül. Ne érj hozzájuk. Mindenesetre, ha zavarnak, betöltöd LV's csaló scriptjét, és Destroy object - majd kikapcsolod a csalást. -
tomonor #16247 "Ha a sztorit a leÃrásom alapján csináltad, akkor lesz annyi pénzed, hogy összeszedd a Kit-eket. Nem kell mást tenned, mint a Mercury-val körbe-körbe repkedni Argon Prime állomásait és nézegetni a BBS-eket, hogy nem árúlnak-e. Majd bedokkolni a hajógyárba, venni egy Mercury-t (200.000 Cr) felszerelés nélkül, átpakolni a cuccot és eladni."
Bugos a kódolás :S -
Új honlapom, mely nagyon hasonlit a régire, csak ide sokkal többmindent feltölthetek: xvilag.try.hu -
SaGa #16245 Az nem elhagyott, hanem a kis szürkék (Asgardok) vezetik... -
Phoenix force #16244 Találkoztam több elhagyottnak tűnő hajóval, amiket ha megnézek No Pilot helyett Unknow Device van írva. Ezekkel mit kell tenni? -
Phoenix force #16243 Én nem találtam semmi nyomát, hogy le lehetne kérdezni a Sohnen statust (reputációt). A Race Notoriety sajnos nem mutatja.
Viszont kitalálhatod az alapján, hogy melyik küldetést adja be neked:
10 - mission 2
11,12 - mission 2 or mission 1
13 - mission 3
14-16 - mission 2 or mission 3
17,18 - mission 3 or mission 4
19-21 - mission 5
22,23 - mission 5 or mission 7
24,25 - mission 7
26-28 - mission 9
over 28 - mission 10
reinit: ezt megtalálod, ha megnyitod a script editort... én megcsináltam, de nem tudom, hogy sikerült e
a Dupla ár: ez a hajó átlag árának a duplája... ebből avultat akkor is ha eladsz egy ilyet. -
SaGa #16242 Bocs: Options -> Gameplay -> AI... -
SaGa #16241 Options -> AI -> Race Notoriety(?). Ahányszor ráböksz, vált és mutatja a következő adatot.. -
Mellesleg, ha nem is lehet kapni Sohnen hajót, akkor annak nem is lehet dupla ára
-
Ez kira!
És a státusz az mi?
Vagyis hol lehet nézni?
Elolvasgattam a forumot, de arra nem tér ki, hogy lehet reinitelni a scriptet.
Ötlet? -
Phoenix force #16238 Kiegészítés:
Nem feltétlenül kapunk Sethet, ha már megvan a 28 státusz, csak az is bele kerül a "lehetőségek" közé. Tehát akár Lilith-et is felajánlhat magas státuszon. -
Phoenix force #16237 Beleástam egy kicsit az XMLbe, és a következőt derítettem ki:
Ha jól értem véletlen szerűen felajánlanak (BBSen keresztül) megvételre hajókat, dupla áron. Hogy milyen hajó az a státusztól függ.
Seth >= 28
Zephar >= 23
Oriax >= 16
Charon >= 12 <Nem létező hajó>
Lilith >= alap
-
Phoenix force #16236 Időközben kutakodtam egy kicsit, és azt találtam, hogy BBSen keresztül felajánlanak egy-egy hajót megvételre, csak ez bugos. És az oldalon volt javítás hozzá.
Nem enged URLt beszúrni, úgyhogy őskor bekapcs:
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?threadid=14567 -
Elvileg a küldik elvégzése után kapsz egyet. Én igy tudom.
Meg úgy, hogy nem kapsz semmit, mert nem fejezték be rendesen a küldisorozatot. Legalábbis a 7.3-nál még ez volt. Nemtom, hogy javitották-e az újabban. -
Phoenix force #16234 De ha nem lehet vásárolni, akkor mi értelme van velük kvesztelni? -
Phoenix force #16233 Őőőő, bocsi a dupla kérdésért. -
Phoenix force #16232 Remek, végre tudom hányadán állunk.
Van mód a Yaki repu növelésére? -
Tudtommal nem lehet se vásárolni, se foglalni Sohnen hajót.
Ha mégis, az engem is érdekel!
Yakikkal reput növelni?
Kereskedéssel biztos. Meg ha irtod a területeiken más fajok hajóit. Paranidokat nem szeretik. -
tomonor #16230 Terrant és yakit az artifical life beállításokba nézheted meg, a Check Notoriety résznél.