20430
-
kiss1990 #20069 Az X Rebirth örömére elértem a 102k-s reput a terranoknál, már csak 80 millió pénzt kell összekaparnom, és meg is veszem az első két Ollerust:)
Csak 4-5 xenon-processzor szétlövés kellett hozzá. -
Nekem zászlóshajóm volt a Hyperion. Főleg, hogy rádokkolhat a Mamba Raider, ami a kedvenc M4-em és a Starburst vagy Arrow a sokkal gyorsabb közlekedésért - kapu keresésért.
Viszont, ha elveszted, akkor nincs másik. -
kiss1990 #20067 Az után sem lehet megvenni. Csak 1 db van belőle, hacsak később nem bontod el, és építed újra tervrajzból.
Amúgy tényleg pofás kis bárka, a GPSG szépen dolgozik rajta, dokkolhat a Valhallára, én feltuningoltam 170-re a sebességét is.
Jómagam a 3 délkeleti kalózszektort neveztem ki otthonnak, a Velvet Tears-Mines of Khaderak-Fading Echoest kitakarítottam rendesen, ahogy illik, és behoztam a HQ-t, meg a Mines-ban felhúztam két komplexet. -
xenon 792 #20066 nem, eddig mén nem találtam nyomát a balagi küldinek, viszont még regen csináltam a sztorit és megtetszett az a hajo.... :) Most egy Boron Whale val vadászom, na meg a HCFel bővitgetem a flottám :)
Viszont nem lehet sehol megvenni azt a hajót a küldi elvégzése előtt?? -
Nem feltétlen van kilőve a küldisorozat.
Jó viszony kell a Boronokkal és Paranidokkal, valamint megfelelő mennyiségű pénz és egy bizonyos játékidő.
Bár a Yacht-nak nem szabadna az űrben lennie, az csak a küldi ama részénél kerül bele, ahol vontatni kell.
Nekem csak egy rendszerem van, de oda semmit nem hoznak be. Egyedül a Dyson gömb van benn, meg nekem jópár állomásom. A Teladi rendszert kellene megvennem, de ahhoz kell legalább 20 Q, viszont mostanában nem játszom vele. -
kiss1990 #20064 Ugyanezt tudja a Sector Takeover is.
Adót szed, ha engedjük, hogy a saját szektorban legyen egyéb faj állomása, bár én nem használom ki, nem tűröm a saját szektorban az idegent, bár még a tiltások ellenére is bepofátlankodnak néha, hozzák az Albatrossal az állomást...
Ha a Pontifex Maximus yacht-ját kell vontatnod, akkor még nincs kész a Bala Gi küldetés, különben nem kéne vontatni:) -
xenon 792 #20063 Bala'gi jo esélyel kilőve, XTM szálon játszom, Otas Lost "történetet" inditottam el, talán majd egyszer beadja a játék :) Most egy otas scrab küldit csinálom asszem.... Küldözgetnek mint egy rossz postást :)
Találtam egy olyan irást, miszerint ha a bányáért az adőt nem tudják vonni a saját összegből akkor elkobozzák az állomást... :) -
Az a Bala'Gi küldetés Yacht-ja, amit, ha leszállítasz, akkor megkapod. Csak ez az egy darab M7-es osztályú hajó van a játékban (XTM-ben nem tudom, hogy van-e).
Ha van türelmed, akkor a HQ-don, amit szintén, ha jól tudom, ennek a küldetésnek a keretében kapsz meg, szét tudod szedni és utána tudod gyártani. 21 óra játékidő a szétbontás és utána a gyártás is.
ST script: akkor csak én nem használtam ki sosem. Amúgy ennek is van egy olyan része, hogy adót von, illetve neked adóznak. Szerintem ezt tudtad te bekapcsolni. Én az egyik sztori sorozat megcsinálása közben el is vesztettem a Paranid-i bányámat.
JtP: Nem minden hajó képes rá, amelyik igen, ott kiadod ezt a parancsot, kijelölöd a célrendszert, majd a pontot a rendszerben, ahova ugrani akarsz. Ha túl közel jelölsz ki az állomás mellé pontot, akkor akár 50 km-rel is odébb rakhat a játék a célhelytől. -
xenon 792 #20061 az egyik küldiben egy valamilyen M7 tipusu ......YAHT nevű hajót kell vontatni, olyan hajót hol találhatok a küldin kivül....? -
xenon 792 #20060 Látam egy Jump To Point parancsot a Jumpdiver menünél, az hogyan tudom használi ? -
xenon 792 #20059 köszi kiss1990, tegnap sikerült találnom egyet ami hasonló, vagyis jobb mint ami Sector Takeover-t én ismertem eddig... Artifikal Life Settingsnél engedélyezem és onnantól üzemkész. Igaz 4000 creditet kell adóznom minden állomásért, de nem gáz mert kezdenek betelepülni az én szektoromba is, és tőlük én kapok adót :)
Hogy érted RJoco, hogy nem olyan egyszerű?
a. keredesek egy állomás mentes rendszert betolok egy Trading Stationt, át álliton FOE ra a rendszert birtokló fajt, és már enyém a rendszer, utána gyorsan visszaálitom FRIEND-re csak a béke kedvéért És nem árt pár Védőegység :) Argon - Prezident's End
b. Szétzuzom az összes állomást a szektorban edire FOE az állapotom, becsapom a Stationt és enyém a szektor, és védem mint csövesek a cuccaikat :)
Nekem nem tünt olyan nehéznek :) Ha valamit kihagytam volna értesits :) -
kiss1990 #20058 Ha adsz egy emil címet, elküldöm a scriptet. -
A leírását elolvastad azért?
Nem olyan egyszerű az a foglalás.
-
xenon 792 #20056 a Script-ek listában meg is van, de ahhoz nincs link csatolva...
a googli meg ojan oldalakat ad ahol már nincs fent. :( -
Elvileg a honlapomon rajta van.
Az Otas SY meg Akeela\'s Beacon-on van, ha jól emlékszem.
A rendszerben egy hajótól megkérdezve már megmondják. -
xenon 792 #20054 Helló, újra az X3 büvöletébe estem :) csak utóbb nem járta ki az eszem hogy CD-re véssem a scripteket. Szal szükségem lenne
A. egy Sector Takeover scriptre letöltési linket kérnék szépen vagy akinek megvan irjon rám és megadom a mail cimem, + egy használati utmutatóra mert már hiányos az emlékezetem :)
B. Hol találom meg az Otas Shipjardot, szectornév kellene.
Kösz előre is :)
Üdv -
Olcsón eredetiben Teljes X sorozat -
kiss1990 #20052 Levi csak ezért kell, hogy legyen, jól néz ki szerintem. Az oldalt lévő GPPC fegyverzet nem nyűgözött le, nem lehet vele frontálisan támadni, csak ha oldalra fordulok, de akkor meg jócskán megnő a célfelülete.
Az Olympos meg talán a HMG é GPSG miatt lehet ütős. Utóbbi a Hyperionon is alkot rendesen. Ha egyszer látok adományozást, veszek némi rangot a paranoiásoknál , ahogy a teladiknál tettem. -
Hmm, érdekes. Lehet, hogy még nem fedezted fel rendesen?
Én már nem is emlékszem rá, hogy tudtam-e. A Valhalla a legerősebb M0, lehet vele aprítani. A Leviathan, hááát... A küldi nem egyszerű, nekem az egyik kis rohadék mindig meglógott. Se az Odin, se a Titan nem érte utol, én meg nem mehettem túl messze. Nameg baráti rendszerben volt, ha jól emlékszem és a két hajóra nagyon oda kellett figyelnem, mit csinálnak. A végén, sokadjára talán nem is vittem őket, csak én voltam, meg a Valhalla.
A Paranid-ot akkor nem árulom el, ha meglesz, akkor rájössz, miért is egy nagyon jó és izgalmas hajó :) -
kiss1990 #20050 Nem nem, ez processzor kilövős küldetés volt, valamelyik Gridbe kellett mennem. Amúgy érdekes, hogy a Grid 1-2-be nem lehet point to point jumppal bejutni (küldetésen kívül sem), csak a kapuhoz tudok ugrani. Mondhatom, érdekes tud lenni, mikor a Valhalla beesik oda, és a kapunál már tobzódnak a xenon nagyvadak.
Paranid M0 messze van, még a Leviathan is vissza van, pedig megvan rá a haderő, csak a kedv hiányzik. -
TokraFan #20049 Na igen, XTM nélkül a Reunion nekem már játszhatatlan volt. Nagyon csodálatos MOD. Nem véletlen, jelentős részét később integrálták a TC-be. -
Az tök jó. Bár nem tudom, hogy esetleg te nem a Xenon előörs bázis elpusztítását csináltad? Bár ahhoz meg túl nagyok voltak a hajók.
Mert van a Xenon CPU, ami csak Xenon rendszerbe szokott szólni.
Amúgy Paranid M0-al menj be Xenon redszerbe, tök jó lehet írtani vele a K-kat meg J-ket :D -
kiss1990 #20047 Még a végén sikerül Ollerust is vennem, a játék elkezdte beadogatni a Xenon Processor kilövős küldetéseket, az egyiket a Földön vettem fel, 12M-et fizetett érte és az Argon repu emelkedés mellett a Terran repu is kapott +6000 pontot. Persze a saját hülyeségem miatt kétszer kellett megcsinálnom, elsőnél a küldetés után biztonságos szektorba ugrottam, Hyperyonba beszállás, Valhallából kirepülés, hull -66% persze, majd rossz manőver, ütközés, The End. Menteni luxus volt.
Múltkor meg olvastam, hogy nyugodtan max-ra lehet venni a grafikát, mert alacsonyabbon sem sok fps-t takarít meg az ember, és valóban. Nem is tudtam, hogy az XTM ennyire durván jól néz ki, elképesztően részletes és brutál jók a fények. Eddig mediumon játszottam extrák nélkül. Most maxon sem lett rosszabb, a zsúfolt szektorok amúgy is lassabban mennek, a Xenon-os küldöt pedig simán meg tudtam csinálni, nem akadt ki a gép, pedig volt ott bőven mozgás (3K 3J 4-6Q 10+ P és P Raider meg az aprólék). Szóval eredményes napot zártam (összejött közben a Crusader harci rang is). -
kiss1990 #20046 A kicsiket muszáj venni, az Aegirnél és Asgardnál nem akartam szarakodni a nyersivel, és olyan jó volt látni, ahogy az Aegir kiúszik a dokkból, meg is kapta akkor a két elhagyott EMPC-t (meg az aprólékot), és mentem is bejáratni a Pirate Alley-n:)
A Valhalla más tészta volt, az hamvaiból támadt fel a Plútó mellett. -
Hm, akkor csak én rontottam le egy küldivel de nagyon. Viszont a hajókat nem vettem, egyet sem, a roncstemető tökéletes hely volt a beszerzésükre.
Asgard-dal szoktam Q-t foglalni. Na nem szó szerint, de a java részét ő viszi a dolognak. -
kiss1990 #20044 Kösz, de a program érdeme, a main plot után ennyit dobott.
Kereskedni csak annyit kereskedtem velük, hogy telehordtam a Holdon lévő Military 10GJ pajzsgyárat EC-vel, Ore-ral, Meatstek-kel és QTube-bal (terran szektorokból megvéve), majd az elkészült pajzsokat megvettem.
Hajóból vettem náluk 1 Aegirt, 1 Asgardot, 1 Vidart és 4-5 Thort.
Szóval nem vittem túlzásba a velük folytatott kereskedést, ha lenne náluk valamilyen foglaláshoz való katonai kiképzőtelep, többször látogatnám őket:D
Amúgy a BEMPC hord a legmesszebb a fegyverek közül, 7km a lőtávja, a GPPC-HMG-SBC 6km körülig lő, így csak akkor van félnivaló, ha SBC van a túloldalon, az akkor is jobb fegyver sokkal:) -
Az szép, gratulálok hozzá.
Ha jól emlékszem akkor én GPPC-kel tűzdeltem tele. Nekem ahhoz volt gyáram. Meg talán messzebb is visz.
-
kiss1990 #20042 A Terran repum kicsit több, mint 80.000, így minden gyárat megvehetek náluk, és a Tyr-Odin-Valhalla (igaz, úgysem venném meg őket, olcsóbb a roncsjavítás) trión kívül az összes hajó is elérhető.
Régóta megvan már a két EMPC gyár, csak Station Manager+teherhajók biztosítják a nyersanyagot nekik. De most már ezt is eladásra termelem, mert megvan a Valhallára való 72 fegyver. -
Kapcsold be az Ashley's mod-ot, abban van EMPC gyár elvileg.
Én nem emlékszem, hogy ilyen gyárat csak úgy lehetett volna venni. Illetve hatalmas repu kellett a Terran-okhoz.
A vontatással nekem is voltak gondjaim, nem szabadott gyorsan haladni, arra emlékszem, meg lehetőleg a legpontosabban kellett középre lőni, különben elfordult. És lassan kellett gyorsítani. De szerintem izgis volt. Főleg, hogy egyszer túl közel mentem vele egy másik kavicshoz és volt pukk. Kezdhettem elölről.
Igen, a Reunionban én is a Hull Repair Kit-ekkel szedtem meg magam.
Aztán gyártogattam kis drónokat is a dróngyártó hajóval és küldtem be a SY-ba őket. Később meg a Q foglalással szereztem pénzt. A legkönnyebben elfoglalható hajó és 30M-et ér. -
kiss1990 #20040 Én a calculatort értettem alatta, tényleg nem kéne rövidítve használni.
Amúgy a Reu-ban is hamar lehet óriási pénzt szerezni a Hull Repair Kit-ekkel:D -
TokraFan #20039 FCC alatt mit értetek? Factory Complex Calculator, vagy Factory Complex Constructor? Ez utóbbi egyébként nagyon jó kis mod, mert pozícionálható vele minden gyár, akár utólag is, így végre normálisan össze lehet kötni a gyárakat, nem kell az össze-vissza random cikázó csöveket kerülgetni.
Sajnálatos módon Albionnal nem működik (én jelenleg ezzel játszom), de Reunionnal tökéletesen megy, érdemes használni ha valaki szép, nagy, redezett komplexeket szeretne építeni. Egyébként legkevésbé nekem is a TC tetszett, az AP annyiban megfogott, hogy van benne tőzsde, amivel viszonylag hamar pénzhez lehet jutni. Már ha ügyes az ember... -
kiss1990 #20038 1 évig nekem is kimaradt a Reu (a Minecraft kicsit magába szippantott), de most visszajött hozzá a kedvem, még jó, hogy nem töröltem le.
Elvileg a legújabb FCC-m van meg, de ez nem tartalmazza az XTM-es üzemeket, de mindegy, max tervezek egy 3-4 GPPC ellátó komplexet, aztán a PPC helyett berakom a két EMPC gyárat, talán elég hozzájuk, csak nem lehet annyira nyersiigényesebb. Egy próbát megér.
A Factory Complex Constructor fent van, de igazából nem használom. A köveket én eddig Centaurral vonszoltam, de szerencsétlen hajó sokszor csak rángatta, forgatta, ugráltatta, és jópárszor leakadt a vonósugár:D -
Én már az MMO világában élek, de a Rebirth-et nagyon várom már.
TC nem tetszett.
Tudtommal a FactoryComplexCalculat-or tud számolni mindennel.
Én Ahsley's Fab mod-ját használtam.
És egy hatalmas komplexet építettem Ore Belt-be. Mivel van olyan script, amivel gyárakat lerakás után is lehet használni, így a kavicsra rakott gyárat is mozgathatod. Vagy ami izgalmasabb, én a végefele már úgy csináltam, TractorBeam és húzzuk a kavicsot. Asszem a gyár kellett akkor is rá. Izgis volt nagyon. Nemesis-sel kavicsot húzni :D -
kiss1990 #20036 Én maradok a Reu-nál, nincs kedvem újra hozzászokni egy kezelőfelülethez, elég volt ezt is megtanulni és konfigurálni.
TC-ben igazából csak az új hajók tetszenek (Xenon I és Q marha jól néz ki, na de a Valhalla-csere nagyon nem bejövős, ronda dolog volt
), meg pár fegyver, de itt meg az alfa-béta-gamma hiánya nem tetszik.
Jó ez a Reunion.
Rebirth-et meg csak távolról nézem majd, mert ahhoz combos gép fog kelleni. -
TokraFan #20035 Azért hal ki a topik, mert már mindenki TC-zik, Albionozik, lassan jön a Rebirth is. Ezzel együtt, a Reunion verhetetlen a GUI-ban. Érdekes módon, én a TC kezelőfelületétől idegrángást kapok, szerintem sokkal átláthatóbb és könnyebben kezelhető volt a Reunion. Na mindegy.
Ezzel együtt, sajnos én nem tudok olyan kalkulátort, amiben XTM tartalom is van. -
kiss1990 #20034 Tényleg kihalt a topik.
Na de mostanság újra elővettem a játékot, és jó útra tértem, felrántottam két komplexet Mines Of Kaderakban, Cloth Rimes-t és Computer Components-et gyártok és adok el pofátlanul alacsony áron:)
Amúgy a korábbi problémám megoldódni látszik, az lehetett a gond, hogy a HUB "nem látta" a komplexhez tartozó összes gyárat, ezért nem tudtam egybe kapcsolni. Úgy tűnik, van egy távolság, amin túl már nem lehet a HUB-hoz kötni gyárat, úgyhogy most a kacifántos és kígyózó módi helyett a nagyjából izometrikus kialakításra megyek, már amennyire ez kivitelezhető a kavicsok miatt, a HUB-ot meg igyekszek a középtájékra tenni, így összerakható az önellátó komplex.
Amúgy van olyan Calculator, ami tartalmazza az XTM-es gyárakat? Vagy van valakinek infója arról, hogy a BEMPC gyár óránként mennyi EC-t, ore-t, cahoona-t fogyaszt? A két BEMPC gyáramat is összeraknám egy önellátó komplexbe (menne ez is a fentebb írt szektorba, ha már egyszer kirugdaltam onnét a kalózokat:D), így nem kéne megvetetni hozzájuk mindig a nyersit.
-
int #20033 na régen szólatak hozzá
-
Legend #20032 Az XTC-nek egy befejezetlen verziója van kint kb 2 éve és önmagában elég jó de az igazi robbanás az XTC 2.0-val jön. Nagyon lassan akarnak elkészülni vele, de legalább jó lesz ;) -
A TC már kint van egy ideje.
Sőt azóta csináltak valami újat is vagy lehet az fog most kijönni. -
Legend #20030 Hali.
Örtülök, hogy még pörög ez a fórum és jó látni régi motorosokat:)
Kezdőknek ajánlom ezt letölteni.
Kezdésnek szintén a Reuniont ajánlom, esetleg egy kis X-tended moddal megnehezítve/megszépítve.
Remélem még idén kijön az XTC akkor többet foglalkozhatok ezzel a remek sorozattal :)