Télen jön a TOCA Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
.. lesz :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

totl
Ez k.ba.tt jó játék!

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

Nekem inkább az a Pontiac kéne...

Tetsuo
"DTM Race Driver 3" "V8 Supercars 2005" "TOCA Race Driver 2006" "TOCA Race Driver 3"
Megveszem mind1iket!!

<#zavart2><#idiota><#nemtudom><#vigyor2><#fogmosas>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sadist
De más játékoknál miért csinálják? Pl. Need for Speed: High Stakes = Need for Speed: Road Challenge. Vagy a Porsche Unleashed = Porsche 2000
Ebben nem tudom mi a marketingfogás :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Skynet
Egyszerü,hol mi a divat meg a versenyforma...Például a német hülyegyerekek biztosan többen meg fogják venni ha DTM a címe mivel egybõl felkapják a fejüket rá --> "Húúúú német túraautóbajnok leheteeeek"......
Hát ezért....Kellemesen szánalmas húzás a kis pénzéhes mocskoktól:)
Pedig több nevet kell így levédetniük. :)

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

M@TriX
:)))) jaja

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

NEOreg3
-Csõ megvan már neked a V8 Supercars 2005?
- Még nem hallottam róla, de a DTM Race Driver 3-nál biztos nem jobb.
- DTM Race Driver 3? Állítólag tök olyan mibnt a TOCA Race Driver 2006.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

M@TriX
"had keverje össze az egyszeri játékos" ;)

[HUN]PAStheLoD
Ennek a másolásvédelmét meddig tart majd levakarni ? ^.^

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Sadist
Nem bírom megérteni, miért jó, hogy minden országban más néven jelentetnek meg valamit. :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem