1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
MrDOS #1579 Hogy lehet új autókat beletenni? -
#1578 van magyarítás, de ez nem teljes, ugyanis nem extremehez készült, viszont a maradék (ami nem magyar) az legalább angolul van;) -
MrDOS #1577 Tudna valaki egy magyaritást ehhez a játékhoz? Ha Angolul lenne nekem meg akkor ok, de sajnos németül van, ezért nem sokat értek belőle. -
Dodo55 #1576 orfk.hu vagy bsa.hu -
Tmihu #1575 Sziasztok!Nem tud vki egy olyan oldalt,ahonnan a sunrise extrémhez crack fájt találok,vagy esetleg van vkinek? -
#1574 önmagában? hogy érted? ha letöltöd a hivatalos oldalról, akkor az csak patch, nem fut önmagában -
#1573 A sunrise Extrem önmagában fut ?
ahhoz nincs faq ?
-
#1572 és akkor a warezolást itt fejezzük is be -
Dodo55 #1571 Nem megy, de az csak 2000-3000 forint, a tmn.uw.hu-n van demoja, próbáld ki, ha tetszik vedd meg. -
#1570 nem. -
Dodo55 #1569 A reloadedben van crack. -
#1568 a sima az emgy szar force nélkül? -
#1567 akkor vedd meg a játékot. -
#1566 vagyis elszakad vagyis sérülés van rajta akkor elveszíti a garanciát -
#1565 ja nmert akkor elveszítaí a garaniát!!! mert van egy ilyen fólia rajta ami leszakad akkor nincs garancia -
#1564 nem lehet??:l
akkor szedj le valahonnan cracket, -
#1563 nekem RELOLDED verzióm van -
#1562 mert nem lehet megbotnani az oldalát -
#1561 bakker de nekem kb egy hónapos gépem van azt hogy húzzam le róla az olvasót? -
#1560 faq, cd olvasó lehúzás, stb -
#1559 nah most már a sarforceval van a baj -
#1558 nem tudom miért, de lementve exe-re nevezi át a kiterjesztést, írd vissza dll-re, remélem jó -
#1557 köcce mindjartr ki próbálom -
#1556 m4d.dll -
#1555 kössz -
#1554 ok, pillanat -
#1553 nem teszi fel nekem valaki RApidra vagy valami hasonló? -
#1552 http://www.dll-files.com/ itt csak m3skin.dll van -
Dodo55 #1551 Amúgy itt van egy ilyen DLL letöltős oldal: http://www.dll-files.com/ -
Dodo55 #1550 windows\system32-be :) -
#1549 letöltötted azt a dll-t? tedd be a windows/systembe és/vagy a játék mappájába -
#1548 Sziasztok! a faqban incs semmi róla nem indul el mert azt mondja hogy nem találom m4d.dll-t -
SkyLinEXX #1547 stewee!tom hogy 6 napja írtad!de ide nem kell kijárnod!és egy 100% os mentés se kell!ha kijártad a Race kampányt akármienre akkor töltsd le a 21000 Coppers Hack-et!3 pálya van benne!1 egyenes megcsinálod és máris 21 ezred lesz!vagy ha már van alapból 3 ezred akkor meg 24 ezer!mer egy csomószor be va rakva az a 3 pálya!és akkor mindegyikre kapsz copperst!inkább nem magyarázom tovább! -
#1546 betenni cd-t :l -
#1545 megvenni boltban -
tosatt #1544 Nem indul. Mindig kéri a cd-t. Mit kell csinálnom? -
steweee #1543 sztem nem, mert nincs sima crackje.
vagy nem igazán értem mint mondasz, ha megvan a reloados verzió miért nem azt telepíted? ha rámész a gamecopyra vagy a gameburnworldre láthatod hogy nincs hozzá exés crack.
ezért azt gondolom, hogy úgy mint a bet on soldiernél vagy a dark messiahnál csak a komplett verzió telepítésével vagy kiiktatva a védelem
amúgy korábbi hozzászólásomat amiben zúzom a játékot végleg visszavonom, jó kis játék ez, igazán egyedi hangulatú, a régi idők autósjátékait idézi fel bennem, szebb kiadásban
viszont vki dobhatna egy profile savét, mert a kampányok felénél megakadtam és sehogyan sincs tovább, görcsölni nem szeretek egy pályával sem, van amit már 10x-re sem sikerült bronznál jobbra megcsinálni, holott kellene arany kupa is -
#1542 magyarosítás -
tosatt #1541 Nekem németül van meg és kérdem hogy van-e hozzá magyarosítás vagy angolosítás mert útálom a német ugatást? -
gigamaster #1540 Hi all!
1 gyors kérdés:
Ha leszedem a:Trackmania Sunrise SFClone READNFO-MiRROR -t
feltelpítem
utánna leszedem a Trackmania Sunrise Extreme INTERNAL-RELOADED -t
crackelem....
Utánna működni fog jól a játék?:S