1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• Devids Pro
    valszeg több arany medálra van szükséged
  • abonyitomz
    a RACE módban a negyedik részhez érek de kiírja hogy egy bronz medál van hátra. De én az első 3 részt ezüstre csináltam meg és minden al pályáját is ezüstre/arany. Igy nem enged tovább!!! plz help!!!!
  • abonyitomz
    Hogyan kell a játékban a reklámtáblákra saját reklámképet kitenni ???
  • abonyitomz
    huh de szép , egyből a játékban a helye:

• Istencsászár
    pofon 1szerű beirod a cdkeyt ami a tokban van és lám...
  • Vinsanity
    nme tudjátok hogy lehet vele neten játszani ?
  • Istencsászár
    starforce topic lécci kösz by tovvábiakat törlöm amugymeg ott az faq ha akarsz probálkozz csak neitt beszéljétek meg a hogyanirom ki a starforcés gémeket témát..
  • Mikiller
    Azt akkor látod amikor már írnád ki, és az utolsó ablak bejön, de magyar nyelv beállításnál TJZK-nak írja a TOC-t
    Az Alcoholt angolra állítva már TOC-ot mutat.
  • grebber
    Na akinek ment mondja meg pontosan mit kell állítani:

Addig ok hogy 4x és RAW Dao és Securom NEW modban kell irni de van még 5 rublika azokat ki kell pipálni?

És ez mit jelent mert nfo irja: Keep TOC as on source cd,write until end of image file" ?

• Vinsanity
    Jee nekem is megy Sony Cd-vel!!!!Lite-on olvasóba raktam és 8x-osan írtam meg a cd-t. Csak 1 probléma van ,hogy nem lehet neten játszani
  • abonyitomz
    Volt alkalmam sikeresen kiirni a Trackmaniat egy sony cdre , igy indításnál már nem 5 percet kell várni hanem 2 másodpercet(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    igy neki is ugrottam a játéknak kicsit bővebben ( 3 órát játszottam folyamatosan...most)
    nagyon jók a RACE pályái , bár elég kicsit nehezek :P de nem lehetetlenek..
    Nagyon tetszik hogy különálló gamerek által elkészített kampányokban vehetünk részt ( ezeket lekell tölteni ) ami több pályát tartogat magában.

Összességében egy nagyon KIRÁLY GAME!!!!
  • Istencsászár
    tudom hogy az 1... mivel kell hozzá a feltelepített 1is... de akkris valami uj lesz
  • ngcsnet
    de lényeg az hogy ez a réginek a feltuningolt verziója..ugyanazok a kocsik meg minden..de szebb árnyékok,fények új pályaelemek. amúgy nekem azt mondták hogy a régihez októberben jön egy "level up" új pályelemekkel, de szinte biztos hogy ez is egy free kiegészítő lesz. mint a sunrihoz az xtreme pályaelem kiegészítő ami hamarosan jön...
  • ngcsnet
    kiri szkrínek vannak itt
  • Devids Pro
    Nem az? Akkor lehet tévedtem. (amúgy tényleg csomó helyen annak hívják az első részt.)
  • Devids Pro
    Az Original az a Trackmania "1" volt. A képek is erről tanúskodnak :)
  • ngcsnet
    most nézem. ez nem az....de ez csak vajmi peccs lesz.! mindenesetre egy csomó helyen tm orginalnak hívják a sima tm-et!
  • ngcsnet
    totti...a tmo = régi trackmania...hehehe a régiről van szó:D
  • abonyitomz
    thx , már szedem is
  • Crazyn
    A poén az, hogy nem online nyomom vele, hanem sima single player menetben csinálja ezt :D
  • Istencsászár
    Trackmania: Original most találtam a mai hirek közt ezeket a képeket Trackmania: Original? ez valami uj lesz?még nemhallottam róla mindenesetre megtaláltam a bétáját innen lelehet szedni
  • ngcsnet
    szal, nekem is ezt csinálta, meg néha szaggatott is, bezártam az msn-t meg a böngészőt és talán jobb lett...de aztán rájöttem hogy ez szerverfüggő! pl. van egy "D-D-L" nevű állandóan futó szerver ott sohasem csinálja ezt. amúgy egyszer vajmi angolok azt mondták hogy a sunriseban van a hiba, valami ip problem..háát, nem tudom, de most vettem még ramot, mert engem is nagyon idegesített..megyek kipróbálom.. amúgy bertino, a szerveren természetesen külön vannak, demó és full között!
  • Crazyn
    Athlon 64 2800+, 2*512Mb Kingston Hyper-X, 160Gb seagate winyó, Ati Radeon 9700 Pro, Abit KV8 Pro alaplap
  • bertino
    afranc :( 7e nem tudok kiadni rá
  • Istencsászár
    nemakarok hülyeséget irni igy passzolok deha más gémeket nézünk akkor aszondom hogy term. külön..
  • bertino
    a NETgame külön serveren megy a demo-t és full gémet tekintve ?
  • Istencsászár
    esetleg géped paramétereit leirhatnád
  • Istencsászár
    passz.. csinálj komplett drivercseréket..
  • Crazyn
    Hali!
    Azt nem tudjátok véletlenül, hogy miért fagy ki a játék vagy indul újra, kb minden második, harmadik menet után?
    (eredeti a játék)
  • grebber
    Ki akartam irni TDK RW-re (használt mint az atom) nem jött össze elején hibát irt ki.Kell vennem pár fajtát majd azt probálokozok tovább.
  • Istencsászár
    loller:)))))
    jah max ami csak lehet:P
  • ngcsnet
    ez brutkóbb...:D
  • ngcsnet
    neked maxin van minden?
  • Istencsászár
    Brutkó ez a kocsi

• ngcsnet
    totti jelenleg hányadik vagy a rangsorban?
  • ngcsnet
    amúgy aki szeret pályákat csinálgatni az ellátogathat a tm-exchange.com oldralra ahol feltötheti őket
  • ngcsnet
    ez a kedvenc gémem....
  • [HUN]FaTaL
    köszi, jáááj categoriaként kell akkor majd letöltenem:)
  • Istencsászár
    pofon egyszerű:

van ugyebár 3 fajta kocsi : BayCar, Coastcar, Sportcar
    a leszedett kocsikat a megfeleő mappába a Gamedata/Skins/Vehicles/... berakni
    zippet csak simán odakell másolni
  • [HUN]FaTaL
    nincs valahol egy leírás arról hogy hogyan kell egy autót betenni a játékba?