1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
Mentol #945 Istencsászár, arty: lehet, hogy ti óriási elmék vagytok, és nem kell semmihez segítség, mert mindenre tudjátok a választ, de az emberek többsége nem ilyen...
Ezt most azért írom, mert egyfolytában ide-oda küldözgetitek az embereket ebből a topicból. Én megnéztem az általatok ajánlott SF3.3 topicot, és a FAQ-ot is. Két dolog derült ki:
- valószínűleg (erre csak célozgatásokat találtam) lehet játszani a játékkal CDre írás nélkül is(pl.daemontools). Hogy hogyan, az nem derült ki...
- mindig lesznek ilyen emberek, akik ezeket megkérdezik
Már fórumozok egy ideje, és azt látom, hogy minden egyes játék megjelenésekor az adott játék topicja tele lesz ilyen kérdésekkel(ehhez hozzászokhattatok volna már). Elhiszem, hogy egy idő után idegesítő ezeket olvasni, de erre is van megoldás. Jónak tartom azt, hogy néhány lelkes ember(de minimum a topicgazda!) egyfajta FAQ-ot készít, és a linkjét kiteszi a topiccím alá.
Csak az anyázást kéne már elfelejteni. -
#944 launcher-option és ott vazz... -
vitya #943 Közben megoldódott a dolog
mostmár megy 6mp alatt betöltődik
Így már ájem verry heppy
de még mindíg nem tudom hol lehet bekapcsolni az élsimítást -
vitya #942 bocs
-
#941 Starforce topic!!!!! -
vitya #940 ACE: Leírnád lépésről-lépésre, hogy mit és milyen sorrendben indítottál?
1. Mount image
2. sfcure/start.bat
3. sfnightmare/disable node
4. kb 2 perc után kiírja, hogy nem megy -
ACE #939 Nekem is műkszik SFCure-al faszányosan elsőre. Splinter Cellt még nem próbáltam, de állítólag az is megy vele... -
#938 az a frissités nem patch ( 1 azon a kevés gémek közül amik nem nyüzsög a bugoktól és nemkell neki +100mbs patch hogy jáccható legyen ) csak egy kis pálya addon -
Keti #937 Oké, megoldódott a problémám. Lenne egy kérdésem, hogy ti hányas verziószámon játszotok? Rögtön feltelepítés után már frissíteni akar. Mondanom sem kell, internet csatlakozás nélkül akart már frissíteni feltelepítés után. Akkor miért ezt a verziót árulják a magyar boltokban, ha ugyis tudják hogy elavult? Amugy jó a játék és teljesen magyar nyelvű. -
#936 Jaja főleg ezzel az új variációval az összes suhan eddig kivéve a Splinter Cell 3 :( -
abonyitomz #935 el vagy tévedve , nekem működik a warez és sokan másoknak is... -
#934 .... arty leirta a lényeget ( 931-es hsz ) ha elolvastad volna akkor meg is kapod a választ hogy ROSSZ HELYRE IRSZ!!! -
#933 Sziasztok!
Lehet rossz helyre, írom a gondom de, majd úgy is eligazítotok. A trackmania sunrise nevű játéknál van az, hogy az írás maga az alkohol 120% 1.9.5(build 3105)-all történik. A végén azt írja ki, hogy minden oké viszont a lemezen nem látszik semmi. Az újra írásnál pedig nem kezd el törölni, hanem egyből égeti a lemezt. A faq-ban leírt módszert alkalmaznám de, sajnos az abban leírtakat nem egészen tudom végre hajtani, mert nem tudok RAW-DAO-t csak RAW-SAO-t tudok (a beállításoknál már próbáltam mindent) állítani. Továbbá mikor kijelölöm a Securom New-ót akkor rmps-nél a pipa, eltűnik csak a Securom NEW (4.x/5.x/) tudom kijelölni, hogy megmaradjon a pipa.
Segítsetek, mit kell tennem ahhoz, hogy a faq-ban leírtakat úgy tudjam megcsinálni, ahogy le van írva.
-
#932 honlapon? én egyszerűen az online fiókban regisztráltam és már neteztem is -
#931 nincs itt admin, hogy a gyökereket kimoderálja???? minden sf3 game topikja használhatatlan, mert elárasztja a sok hülyegyerek ...
szóval, HÜLYEGYEREKEK, ha nem megy a game:
KATTINTS IDE B+, ha már annyi eszed sem volt, hogy megtaláld -
perfect70 #930 Szintén ebbe a cipőbe járok, megvettem az eredeti játékot de nem kaptam hozzá internet kulcsot az első részhez ( Trackmania+Power up ) külön mellékelték! Csak akkor tudsz felmenni a szerverre ha ez a kulcsod megvan, ( a kulcsot a Login sorba kell majd beírnod )már írtam a forgalmazónak, remélem hamar válaszol. Addig pedig marad a single player!!! -
Keti #929 Megvettem a fiamnak ezt a játékot, szeretném ha valaki segítene a játék regisztrálásában. A játék honlapján már a nevet és a jelszót kéri, viszont a regisztrációs honlapot nem találom. Ha valaki segítene és belinkelné hogy hol van, nagyon megköszönném. Másik kérdésem, hogy a játéknak benne kell hogy legyen a gépben a regisztráció során, vagy sem. Köszönettel! -
#926 Faqban leirtam mindent annál többet nemlehet tenni.. odairtam "Csekély az esély hogy elindul" melyik részét nemértitek?:D ja és neitt törjétek fel a gémet hanem a Starforce topicban thx -
Kovsebi #921 Ez a játék csak eredetiben megy... El kell fogadni -
vitya #912 Gondoltam csinálok még egy képet:
De mint látjátok elég kockás hol lehet az élsimítást bekapcsolni?
-
vitya #911 a kocsik nem rosszak de a hangok lehetnének jobbak is
-
#910 egy ilyen játékban nem azt kell élvezni
szerintem. -
vitya #909 Miért van az hogy szinte minden autónak ugyan az a hangja? -
#906 asszem a kupát 1 sorozat után kapod, (asszem) -
vitya #902 köszi majd este megnézem
Egyépkén hohy lehet "bonze cup"-ot szerezni?
Már csak ez hiányzik az egyik pályához
Medálom már van dögivel de kupát nem tudok szerezni. -
#901 #848 -
vitya #900 Tudnátok abban segíteni:
Hogy tudom berakni az újj kocsikat (melyik könyvtárba kell pakolni és a játékban hol találom meg)
Úgy nyomúlnék a ladával :) -
Kyan #899 Háhh, arcon ütném amelyik kitalálta ezt a védelmet , szerencsétlen kispénzü magyarokat csak sz*patják vele . Úgy indultam a dolognak hogy ezelőtt soha nemis írtam cd-t, merhogy mindig haver írta mostanában meg izóvan, csak ugye kijött ez a szemétláda védelem..., szal sz*pok kegyetlen 5x próbáltam nem ment szal feladom, inkább nem eszek 1 hétig és megvan az ára -
abonyitomz #898 mert a neve akkor Truckmania lenne :) -
vitya #897 De kivagytok pihenve -
#896 mér`, nem kamionokkal kell menni? -
#895 csak 1 a kár, hogy nem ez a neve.:P -
vitya #894 Tegnap nekem is elindult
De nem son y cdvel próbálkoztam hanem egy Verbatim CD-RW-vel
Igaz ez nem 2-3 másodperc alatt olvassa be a lemezt de még így is jó (3 perc)
Tök jó a game.
Truckmania sunrise FOREVER! -
abonyitomz #893 autókat hogy lehet csinálni ?
saját logókat (amit az autóra lehet festeni) hogy lehet játékba tenni ? -
#892 Kiadtak 1 serial fixet az mire jó?? -
abonyitomz #891 ilyen vékonytokó "furcsa" szürke cd , hogyha 10 dbot veszel akkor nem dobozban adják hanem csak bevan "fóliázva" remélem érted :P -
#890 nekem is ez volt -
vitya #889 abonyitomz: Milyen típusu sony cd-re írtad ki?
Milyen színű? -
Vinsanity #888 a loc fájlokkal mit csináljak ? -
dreamer29 #887 arra gondol, hogy a serial cup-ot csináld meg valamelyik racenél, szerintem.