1192
Rock/metal Koncerteket dátummal, időponttal együtt ide!!
-
#69 lál, green day mióta rock? -
#68 huhuu.. rohanok jegyet venni
Na de komolyan nightwish koncertet beiktatok vh :)) Köszi h beírtátok a dátumot :D -
#67 Hegyalja Fesztivál
2005. július 13-17.
CLAWFINGER
Transglobal Underground
Asian Dub Foundation -
#66 "Mike Muir énekes súlyosnak bizonyult betegsége miatt a Suicidal Tendencies összes tavaszi és nyári koncertjét a zenekar és menedzsmentje sajnálattal lemondja, beleértve a mezõtúri Wan2 Fesztiválos fellépést is."
diaksziget.com -
#65 Nabazz. Ezt pedig vártam. Rángassák vissza Frederik Andersont, neki még jó a keze. Meg ha már itt tartunk, Legiont is! -
RadeoN #64 b@ssza meg!
annyi jó konecert van, felesleges pénz meg nem sok
nem baj, majd összehúzzuk az övet a gatyán
green day az mindenképp, slayer is
a dt meg a meshuggah meg ha nagyon nagy mázlim van...
hajh, az élet ilyenkor nehéz ám -
#63 huuuuuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaa
ott a helyünk -
Gandibá #62 remek lesz :) -
#61 megelőztél :) -
blackgamer #60 Jön a Green Day Budapestre
Budapestet is beiktatta American Idiot című lemezének turnéállomásai közé a Green Day. Az amerikai zenekar június 9-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, előzenekara a szintén amerikai My Chemical Romance lesz.
-
#59 2005. ápr. 23-i MARDUK koncert
a koncert - és az európai turné - a dobos kéztörése miatt
ELMARAD!!!
negativeart.hu -
#58 ST?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beszarás!
-
#57 Augusztus 23. kedd
Marilyn Manson
Papp László Budapest Sportaréna
Jegyár: 6.900-10.900 Ft -
#56 pénteken szhelyen omk-ban lesz insane, road meg depresszió
továbbá elindult a jegyrendelés az efottra
www.efott.hu -
#55 http://www.ticketpro.hu/ -
#54 Augusztus 15. hétfő
Sziget 2005 fesztivál
OPETH -
#53 2005. július 1.
WAN2 Fesztivál
ANTHRAX!!!!
SUICIDAL TENDENCIES -
#52 lesz hammerfall is
a tavalyi volt jó -
#51 Hát, ez nem tűnik nagyon hihetőnek a Mayhem aktivitását ismerve... De ha mégis jönnek, akkor ott a helyem! A De Misteriis... dalait hallani Csihar előadásában azért megér egy (fekete) misét. -
#50 meg gondolom my dying bride is... -
#49 szvsz elég korai még véleményt alkotni. Haver most mondta, hogy pl. állítólag lesz Mayhem is a Szigeten. -
#48 Hú, de marhára izgi lesz megint a Sziget -
#47 2005. június 22-25.
IV. Vekeri-Tó Fesztivál
Napalm Death
Most Precious Blood
Diecast, stb. -
#46 hja... Opeth a Szigeten... -
#45 sziget:
nosö, ebben évben asszem a szigetre is érdemes lesz beugrani, ugyanis:
"...A metál helyszínre is érkeznek a visszajelzések. Itt lesz például a rendkívül színes és masszív skandináv metálszíntér egyik legfontosabb reprezentánsa, a svéd Opeth. A tavalyi Szigeten az egyik tag balesete miatt elmaradt a Saxon-koncert. Idén a rajongók nagy örömére a metál helyszínen zúz az angol banda. Ugyanitt lép fel a német Accept is. A csapat nyolcvanas évek elejére kialakult "védjegyszerű" hangzása sok tekintetben a német heavy metal szinonimája lett."
http://www.sziget.hu -
#44 hát szerintem graspopra jobban megéri elmenni. igaz kicsit messzebb vanik, de a felhozatal is jobbak -
#43 2005. április 4. Kultiplex
To / Die / For (FIN)
De Facto (H)
Ámok (Matlári Miklós Nevergreen billentyűs új bandájának első koncertje)
Das Scheit (G)
Soul Relic (FIN)
Jegyár: 3.200 Ft
www.planetnoir.com -
nekem az jut eszembe mikor fesztiválkor megyünk az utcán, és minden 3. ember leszólít: rockerek vagytok ti is. adjaok már 200 ft ot belépőre gyűjtök / piára ..
ezután érzem hogy rokker vagyok :) -
#41 -
Kolbasz #40 Múlt hét péntek, boráros téri aluljáró, ismeretlen ember egy szakadt gitárral. Nem tudni honnan jött, nem tudni hova tart, és nem tudni miért állt ki, egyedül volt, de pengette azt a gitárt, Eddát és Deep Purple-t énekelt. Ott álltam, borsózott a hátam és majdnem könnyeztem. Azt hiszem már tudom mit jelent rokkernek lenni. Ő az volt! -
#39 és 10. én 50 euro manson :( menyi is az 15 rugo,?? de valaogy ki kell izzzadni! -
#38 nem is rossz, 99 Euro a 4 napos jegy.- -
egész pestet szét fogják vandálkodni :) -
#36 2005. április 26.
THE EXPLOITED
Budapest, Raktárház -
#35 2005. július 1.
WAN2 Fesztivál
SUICIDAL TENDENCIES
www.wantedfesztival.hu -
#34 A Novarock Fesztre gondolhattál. -
#33 Nem az Aerodrome-ra gondolsz? -
#32 nah , figy Bécs juni eleye! mien fesztival?? tökyo Manson, Soad! emg midenki aki számít... :))) -
#31 hy -
Vegas #30 hm..nempaj..