PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Igaza van, de hála a grafikai és audios patcheknek az effajta negatívumok orvosolhatók.

Bár majd fõleg akkor lesz jó, ha arcok is készülnek... mert tényleg néha vicc, ahogy kinéznek 😄

ezt úgy jellemezném: "mi kell a népnek?"
gamekapocs cikk

köszi szépen és a címereket nem lehet szebbé varázsolni??vagy a zászlókat amikor az animáció megy mert akkor kicsit mosódott

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

valaki tudna adni egy Barcelona mezcsomagot?

kuci06
erre öcsém gyakori beszólásával válaszolnék: góllövõ-gomb nem kell?!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

horpeti
lol. D😄DD

Terminátor14
Nem a lövéseken, sokkalinkább a képességeiden kell javítani.

Majdcsak belejössz....

CSAK a Fradi

totti10
pes6-hoz nincs lövésjavító patch?

hajrá,lilák!

Nem Hd-s az erdetileg 200KB-s van vagy annál tudsz jobbat ajánlanni pl.: te csináltál?😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hm... olyan mintha nem tettem volna át pedig átraktam
igy ?

nekem amire kéne arra nem jó a béta ezért kérdem
Breki33
jó a béta nálam tökéletesen mûködik

egy olyan GS kéne ami két oldalas és egyik asf-bõl lehetne a másikba pakolni

seccperc alatt kész lenne egy stadionfelújítás
Breki33
úgy kéne, hogy amit jobb oldalt kiveszel baloldalt hozzáadnád

tehát hogy a felénél legyen mosz a jobb oldal nagyobb

illetve kéne egy olyan, hogy mintha balra huznánk a világos csíkot a
jobb oldali csík kétszer akkora mint a #31307-ban de ezáltal a baloldali
annyival kisebb

ezeket azért kell, hogy a csík azonos legyen a középkezdõkörben, ne csússzon el a san siróban
ez a fû mintázata és azért jó mert a nem tökéletes fû hibáit is eltakarhatja mint pl a #31247 lévõét

magyarán véletlenszerûbb és nem ismétlõdõ lesz a mintázat és ezért élethûbb
Breki nem tudsz véletlenül még DKZ studio 92 nem béta valahol ?
igy jó ?

😄DDDD
Nem Hd-s.

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Breki33
illetve egy olyat hogy középpen a világos csík

a két szélén meg a szürkés, tehát a sima csikos minta csak fûmintázattal
Breki33
de melyik?

HD-s?
Breki33
meg tudná ezt valaki nekem gyorsan csinálni úgy hogy felesben legyen

tehát ne legyen a kis csík jobb oldalt

Egy reklámtábla pakk egy ilyen bin 67KB-s fájlal: unnamed_6922

horpeti
mindjárt megnézem, h. ez a statot is befolyásolja-e.

horpeti
Hm, azt vettem észre, hogy a nem GROUPos 2v2es meccsem is bennevan a match resultsban.

Breki33
egy külön könyvtárba aztán könyvtárast egyben dkz studioval a 0_text-be

de sztem ez le van írva talán a faq-ban is
Breki33
nem tudom

egy perc elõtte menteni
leszedtem a gyepcsomagot és unkow_ fájlok vannak benne azokat hova másoljam valaki mondja el légyszíves

Breki33
hát legújabb kitservert mezgyomaggal, fûpackokat ma linkeltem ki 11 stadiont labdacsomagot ilyesmiket
bakker feltelepítettem nem indul.....
gabi89
Ez mennyire stabil??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

valaki tudna mondeni egy letöltéshez TELJES MEZCSOMAGOT nagyon kéne

Breki! Szaggatott vmitõl a játék,most rakom újra,még szûz! Megmondanád neked mi van rajt,mit érdemes rátenni?! Sorold fel légyszi,majd vhogy megkeresgetem,nem akarlak azzal is terhelni! Nagyon köszi:Laci
Breki33
ez jó lett

Breki33
hogy lezárjuk bemantem a bolba és rákérdeztem õk felhívták a nagykert
van-e készleten ott mondták, hogy 27-én jön utánna megkérdezték, hogy utánna akarok-e venni egyet

mondom 27-én visszanézek aztán meglátjuk, rákérdezek ugye biztos lesz mert bizonyos okostojások szerint nincs
erre mondja a srác, hogy a magyarországi forgalmazóval beszéltek szval biztos

a kezemben lévõ árlista alapján 8573
aki nemhiszi hívja fel a magyarországi forgalmazót mielõtt okoskodik......
PESFAN
Húú KIIR nem vagy semmi.
30 hozzászóláson keresztül olvasom hogy az általad vágyott controller nincs még az e-bay-en és miért lenne egy vidéki boltban.

Rém uncsi volt már csak azt nem értem hogy nem untad meg 30x leírni a controller és az ebay nevét.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
keresd meg melyik link az

lehet a pes5-ös gólhangomra gondolsz ami szurkolói hangal kezdõdik majd megszólal a hangosbemondón az aida utánna pedig a stadionspiker mondja a szöveget és ez van egymásbacsúsztatva
nem tudom a pontos nevét de arra emlékszem hogy 5 megas volt.Akkor mindegy majd ha megy megirhatnad hogy csinaltad.Koszke
Breki33
melyiket pontosan?

wma-ra nem emléxem, de valószínû át kell alakitani adx-be

de elég bonyolult berakni, még nekem se sikerült tökéletesen
guardian hero
<#lama>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Breki!

Tegnap leszedtem egy 5 megas golhangot asszem wma volt a kiterjesztése, azt hogy tudom berakni a jatekba?
KillR
a "szöveget" nem én nyomom, hanem aki elmossa és áthárítja a feketén-fehéren leírt dumát és a vele járó "felelõsséget" (ha állítasz vmit, felelõsséget is vállalsz fel vele...)

Breki33
nem állítottam ilyet

deha egy normális ember megkért volna nézzek már utánna, hogy az árlistában lévõt tényleg meg lehet-e rendelni megtettem volna

de te lenyomtad a szokásos mindenki hülye rajtam kívül szöveget
innentõl nem érdekel a dolog
Breki33
ne magadból indulj ki miért vágnék fel ilyennel

egyszerûen nevetséges ez az egész szöveg amit nyomsz
ez kb a mustáros csirke szint.........

ez olvasd már el rendesen, hogy mit írtam
nem azt hogy konkrétan ilyet hogy lehet rendelni, hanem általánosságban hogy mûködik vidéki kisbolt esetében.

SZóval máskor gondolkozz el mielõtt írsz ezzel csak magad égeted

ÉS KVRA UNALMAS MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRR
guardian hero
De, pontosan annyit írt, hogy õ csak látta egy papíron. Az általad idézett hozzászólás pontosan errõl szól. Ha valaki itt átvert Téged, az Te magad voltál. Szövegértés egyes, leülhetsz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Nincs, szerencsére a harmadik után visszaadták a pénzem, és vehettem egy dualshock2-t átalakítóval 😊 Az szuperül mûködik azóta is.

KillR
és itt nem az én sértõtöttségemrõl van szó, ugyanis ez sem igaz, miért lennék megsértve?? max átverve vagyok...a fogalmakat tudni kéne...szal nem rólam van szó, hanem arról, hogy Breki váltig állítja, hogy ha õ most lemenne a boltba és rendelne, meg is kapná x napon belül

KillR
azt a kedves barátod nem vette már észre, hogy te igenis ki is állsz amellett, hogy VAN, és hogy lehet rendelni tõlük(#31258)...te nem csak annyit írtál, hogy láttad vhol egy papíron...le is írtad, hogy lehet tõlük rendelni...szal te ezt el is hiszed...vagyis vagy nagyon buta vagy, hiszékeny és naív, vagy pedig fel akarsz végni, hogy nálad a sarki boltban már van

Breki33
ez érdekelne, nincs véletlen egy hibás kontrollered?

NEkem csak a gumi kéne belõle
Breki33
te tényleg nem érted meg amit írunk neked

nagyon unalmas vagy már az állandó agonizálásoddal, meg hogy valakibe állandóan belekötsz

"Breki csak annyit mondott, hogy látta egy árlistában a cuccot"

Errõl van szó, más egybõl megértette, neked másodjára se sikerült.

De inkább mondanám, hogy igen elõre aljas szándékkal kiterveltem, de te
ettõl sem állnál le hanem screenshotokat készítenél róla és teletapétáznád vele a várost P
KillR
az én sértettségemrõõõõõl??? ezt honnan veszed...végig a tényeket írom...
de mondom, www.eaby.co.uk--itt SEMMI, egyetlen egy talál sincs, de Mo-ra behoznak...rém valószínû...