PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár majd fõleg akkor lesz jó, ha arcok is készülnek... mert tényleg néha vicc, ahogy kinéznek 😄
gamekapocs cikk
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Majdcsak belejössz....
CSAK a Fradi
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
nekem amire kéne arra nem jó a béta ezért kérdem
egy olyan GS kéne ami két oldalas és egyik asf-bõl lehetne a másikba pakolni
seccperc alatt kész lenne egy stadionfelújítás
tehát hogy a felénél legyen mosz a jobb oldal nagyobb
illetve kéne egy olyan, hogy mintha balra huznánk a világos csíkot a
jobb oldali csík kétszer akkora mint a #31307-ban de ezáltal a baloldali
annyival kisebb
ezeket azért kell, hogy a csík azonos legyen a középkezdõkörben, ne csússzon el a san siróban
ez a fû mintázata és azért jó mert a nem tökéletes fû hibáit is eltakarhatja mint pl a #31247 lévõét
magyarán véletlenszerûbb és nem ismétlõdõ lesz a mintázat és ezért élethûbb

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
a két szélén meg a szürkés, tehát a sima csikos minta csak fûmintázattal
tehát ne legyen a kis csík jobb oldalt

de sztem ez le van írva talán a faq-ban is
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
van-e készleten ott mondták, hogy 27-én jön utánna megkérdezték, hogy utánna akarok-e venni egyet
mondom 27-én visszanézek aztán meglátjuk, rákérdezek ugye biztos lesz mert bizonyos okostojások szerint nincs
erre mondja a srác, hogy a magyarországi forgalmazóval beszéltek szval biztos
a kezemben lévõ árlista alapján 8573
aki nemhiszi hívja fel a magyarországi forgalmazót mielõtt okoskodik......
30 hozzászóláson keresztül olvasom hogy az általad vágyott controller nincs még az e-bay-en és miért lenne egy vidéki boltban.
Rém uncsi volt már csak azt nem értem hogy nem untad meg 30x leírni a controller és az ebay nevét.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
lehet a pes5-ös gólhangomra gondolsz ami szurkolói hangal kezdõdik majd megszólal a hangosbemondón az aida utánna pedig a stadionspiker mondja a szöveget és ez van egymásbacsúsztatva
wma-ra nem emléxem, de valószínû át kell alakitani adx-be
de elég bonyolult berakni, még nekem se sikerült tökéletesen
Tegnap leszedtem egy 5 megas golhangot asszem wma volt a kiterjesztése, azt hogy tudom berakni a jatekba?
deha egy normális ember megkért volna nézzek már utánna, hogy az árlistában lévõt tényleg meg lehet-e rendelni megtettem volna
de te lenyomtad a szokásos mindenki hülye rajtam kívül szöveget
innentõl nem érdekel a dolog
egyszerûen nevetséges ez az egész szöveg amit nyomsz
ez kb a mustáros csirke szint.........
ez olvasd már el rendesen, hogy mit írtam
nem azt hogy konkrétan ilyet hogy lehet rendelni, hanem általánosságban hogy mûködik vidéki kisbolt esetében.
SZóval máskor gondolkozz el mielõtt írsz ezzel csak magad égeted
ÉS KVRA UNALMAS MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRR
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nagyon unalmas vagy már az állandó agonizálásoddal, meg hogy valakibe állandóan belekötsz
"Breki csak annyit mondott, hogy látta egy árlistában a cuccot"
Errõl van szó, más egybõl megértette, neked másodjára se sikerült.
De inkább mondanám, hogy igen elõre aljas szándékkal kiterveltem, de te
ettõl sem állnál le hanem screenshotokat készítenél róla és teletapétáznád vele a várost P