PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyobb mennyiségben (20+) simán megéri behozni ilyen értékû dolgokat is, foglalkoztam ilyesmivel, nekem kár okoskodnod.
A téma pedig továbbra is unalmas és offtopic is, mivel nem a kontrollerrõl szól, hanem a te sértettségedrõl. Egyébként meg miután három potméterhibás Logitech Dual Action-t vittem vissza annó egy hónapon belül, majd volt szerencsém potméterhibás Momo-hoz és mikrokapcsolóhibás G5-höz is, engem már nem tud érdekelni semmilyen Logitech kontroller.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
de ha annyira behozzák ide mo-ra, akkor UK-ba (anglia, írország stb) mért nincs? ugyanis a www.eaby.co.uk-n nincs rá találat
a másik: a chillstream nem egy akkora dolog, hogy azért egy kis cég, ami épphogy elindult kiutazzon amcsiba, és ittho neladja: nem hozna annyit, hogy érdemes legyen, hogy megérje nekik, ezt te is beláthatod, 10,000 forint alatt van, amibõl egy normális repülõjegy sem jön ki...
a harmadik hogy mitõl unalmas??? igenis egy kurva jó kis controllerlõl van szó, nomeg arról, hogy vki elhiteti velem, hogy már meg is vehetem...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
2. Breki csak annyit mondott, hogy látta egy árlistában a cuccot. Miért hazudna ilyet? És honnan kéne tudnia, hogy tényleg van-e nekik?
3. Egyébként is kurva unalmas ez a téma, vegyél egy dualshock2-t + usb átalakítót, vagy ha nagyon izzad a kezed rendelj Chillstreamet az usából. Mégis mit gonolsz, kit érdekel ez itt?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
és ne irogass nekem sértegetõ üzeneteket nem érdekel
szal leírom, ami így már nagyon nem off, hogy a logitech Chillstream Mo-n márcuis környékén várható!
utoljára szóltam
itt te szoktál hazudozni mint az a múltkor bebizonyosodott
és még volt képed visszajöni
most mondjam azt, h húú, nekem már van is?? mit érek vele?? semmit...
a kötekedés nagyon más...a kötekedés lényege a lényegtelen dolgok kimaszkírozása/felnagyítása és kijavítása...de neked egy szavad nem igaz abból amit állítasz...
a többieket megkérdezném, hogy Breki hazudik-e vagy sem? bármelyik oldalon nézzetek utána...még a www.ebay.co.uk-n sincs fennt...
itt te vagy aki újfent bizonyítja kötekedési képességeit amit már nagyon ununk
ne röhögtesd már ki magad, október elején még a magyarországi ára se volt meg (pedig az egy hónappal a megjelenések elõtt bõven megvan...), te meg írod, hogy egy vidéki, most induló vállalkozás már árulja...
A Playstation3 platformhoz készült Logitech ChillStream játékvezérlõ javasolt fogyasztói ára Európában €39,99 lesz, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert. A készülék az Egyesült Államokban, Japánban és Ázsiában a Playstation3 novemberi megjelenésével egy idõben lesz kapható. Európai megjelenése a Playstation3 európai bevezetésének idején, márciusban várható.
figy, szted reális az az árlista?? vidéki, kis, új bolt?? kemény vidéken, Pécsett még pes6 sincs...asszem Ezo írta...nem lehet, hogy félrenézted?
ez egy számítógépkiegészítõket áruló új bolt ahova csak benéztem mert kint volt a génius és kértem egy árlistát
valószinûleg nincs weboldaluk hanem rendelés esetén a nagykerbõl hoznak
ennyi
szal kissé érdekes, hogy itthon, magyarországon vmit elõbb kaphatsz (ez már röhejes), és ráadásul egy vidéki, kis, névtelen boltban...
ma már nincs olyan IT-s bolt, aminek ne lenne
amúgy is gyanús nekem ez a "már van", mivel a neten mindenhol olyan hírek terjengenek, h márciusban jön a ps3-al...
meha mondanék pl olyat hogy CTCOMPUTERS KFT mire mennél vele?
Ára kb 8000 körül volt
1. Stadionpack PES6 by SEI & NormanKSC
Unsere 2 Stadion-Leute, NormanKSC und SEI habe sich zusammengesetzt und für Euch dieses Stadionpack herausgebracht:
- Wildparkstadion Karlsruhe by NormanKSC - Newlands
- Parken Stadium, Kopenhagen by Fretz - Sapporo Dome
- Madjenski, Reading by Madangie10 - Kashima Soccer Stadium
- Nou Estadi, Tarragona by TXUKI2005 - Rasunda
- Stade de Gerland, Lyon by 30yamak - Yokohama International Stadium
- Allianz Arena, München by Fretz - Nagai Stadium
- Rhein Energie Stadion, Köln by <4D>4D>Nossy - Olympic Stadium
- Weserstadion, Bremen by NormanKSC - Kusunoki- Mihama Stadium
- Estadio do Dragao, Porto by Miguel - Big Eye Stadium
- Emirates, London Converted from Fifa by Nt89 - Blautraum Stadion VORSICHT: ONLINE STADION
- Ali Sami Yen, Istanbul by ? - Niigata Big Swan
zusätzlich gibt es für Jedes Stadion ein Vorschaubild, damit ihr auch gleich seht in welchem Stadion ihr nun Spielt. Diese Vorschaubilder wurden erstellt von Arip.
Danke dafür.
VORSICHTIG: Dank SEI`s toller Hilfe haben diese Aufgelisteten Stadien (AUßER Dragao,Porto) nun alle nicht mehr das Problem das bei den Einlaufszenen im Spiel fehlerhafte bzw. garkeine Sequenzen abgespielt werden.
Alles Sollte nun reibungslos funktionieren.
Ich danke auch DimensioNed der für das Wildparkstadion und das Stade Gerland sehr geniale Rasenflächen erstellt hat.
Installation
1. 1.Stadionpack PES6 by SEI & NormanKSC entpacken
2. DKZ Studio öffnen
3. 0_text.afs öffnen ---> rechte Mausstaste auf einem freien Feld -->IMPORT
4. Den Ordner Stadionpack PES6 .../0_text auswählen und OK
5. Nach dem das DKZ Studio alle Dateien importiert hat die "0_text.afs" in Z.B "0_text1.afs" abspeichern
6. alte "0_text.afs" aus dem Ordner PES6/dat entfernen und die "0_text1.afs" wieder in "0_text.afs" umbennen.
7. "g_text.afs" mit dem Dkz Studio öffnen
8. wieder rechte mausstaste---> import
9. Den Ordner Stadionpack PES6.../g_text auswählen und OK
10.Nach das DKZ Studio die Daten importiert hat, die "g_text.afs" in z.b g_text1.afs" abspeichern
11.alte "g_text.afs" aus dem PES6/dat ordner entfernen und die "g_text1.afs" wieder in g_text" umbennen
Fertig
die Stadionnamen müst ihr Selbständig ändern... z.b mit dem PES6 Faneditor den es HIER zu Downloaden gibt.
http://rapidshare.com/files/1493009/1.Stadionpack_PES6_by_SEI___NormanKSC.rar.html
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
látszik az ismétlõdés, hogy négyzetekbõl áll össze
fõleg a baloldali világos csíkon
pont errõl beszéltem a múltkor, szerintem elég zavaró
elsõ gyepeknél nekem is ilyen volt emléxem még mondtátok is, hogy nembaj azért szép P
kép
meg lehet elfogult vagyok de sokban nem tetszik a fû P
Ha lesz legalább tudom mitõl :)
De mondjuk így elég egy cipõcsomag, a teljes kitserver és egy optionsfile és szép a játék !
link
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sztem érdemes használni !
inkább olyan kéne hogy több slot vagy válogatási lehetõség legyen rotatioban mikor pörög illetve lehessen mozgó
azt hisszem a soccergamingen 0.5 volt
ezen dolgozunk
de a fifában nemis volt ilyen P