PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
berakom a próbát rainy day egybõl jó
mondom ez gyors lesz
erre ugyanaz rainy day-ben teljesen foltos fehér stb
ezt eljátsza az összesnél így szinte mindegyikhez teljesen különbözõt kellett csinálni.
Az estieknél meg istennek se látszott a csíkozás csak felülrõl mikor bevonulnak
Egy fél délután rámet most nagyjából kész kivéve a havast mert ott irtó hülyén néz ki hogy a széle üdezöld
de ugye azt összerakták a kékkel

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
DE mekkora Cech BAKIIII!:D
FORZA MILAN!!!
a profilt próbálgasd úgy hogy ablakban fut és látod hogy változik
Unnamed 3291new3a
Unnamed3291new3
unnamed3302new

Vkinek lenne ötlete, hogy mitõl ilyen a kapufa?
Pedig így van belõve:

CSAK a Fradi
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Közben most reggel én is játszogattam kicsit :D
Adriano két szabadja, nagyon tetszik neki ez a sarok :):
Aztán Stankovic emelt jó 35rõl:
És a végére egy Cambiasso lövés, ami amúgy elég szépen ment kifelé, bár itt nem látszik annyira :(

CSAK a Fradi
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
balu: Vehettél volna agp-s 7300gt-t, ami sokkal jobb mint az x1300as, és kb 22k :D no mind1...
CSAK a Fradi
na egy kicsit offolnék ha nem gond.
sztetek hány fps-re tegyem ha a tv tuneremrõl akarok frapssel felvenni?
nem ide tartozik de sztem ti értetek a Frapshez
köszi
szerintem pont a profil a lényeg persze rendesen beállítva
egészen mások lesznek a színek
Amúgy elméletileg profil nélkül is mûködnie kell az élsimításnak. De meglestem, a proiflban benyomva tényleg vmivel jobb lett.
CSAK a Fradi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ami jó, hogy a 40m-es leguritásos bug-ot teljesen javították !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Érdekes az elõzõ driverral mint ha nem is lett volna AA + AF a pes6-on !
Farcry-on szépen látszottak a szûrõk akkor is :)
Mind 1 most már jó !
van külön három fine day azok sokkal jobbak, bár nálam ezse vibrált csak azok szebbek
szerintem untig elég amiket írtam, viszont ha nem rendelsz hozzá profilt sztem nincs élsimítás a játékban
A Gefroce 7es széria két újdonsága a gammakorrektál és az áttetszõ élsimítás :)
No majd megnézem, most már hozzá fogom rendelni a peshez a profilt :D
CSAK a Fradi
a ma kilinkelt?
a patchban lévõ?
a filefronton levõ?
vagy a javított df-es verzió amit mutattam?
utobbi nálam abszolút nem vibrál
és milyen másik két élsimitás?????????
csak aa kell meg aiso
de nem mindig veszi be énis csak onnal látom, hogy a profile színek teljesen mások nálam, sokkal élénkebbek
Akiknek megvan eredetibe mondom, jó lenne már kezdeni magunkkal valamit, csinálnék egy ligát ha lenne legalább 8-10 ember. Karácsonyra páran biztos megveszik / megkapják, úgyhogy a két ünnep között el lehetne végre indítani egy pes6 ligát nemde? <#szomoru1>#szomoru1>
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
a többit még nem néztem
Érdekes engem a másik csapat keresett meg