PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
mert egy új 128as DDR2-n megy maxon a pes, vagy egy 256os DDR-en (természetesen ennél jobbon is)
1000-es AMD Duron helyett lett 2800+ Sempron
256Mb SD ram helyett 512 DDR
A vidkari meg Ati Radeon 9200 SE. Tudom hogy régi kártya, de a régi gépemen simán ment vele közepes grafikán...
Na persze ez se erõs konfig, de mégiscsak kicsit jobban kéne futnia nem?
Esetleg egy win reinstall segíthet, ha nem volt meg az új hardverek berakásakor, akkor nagyon ajánlott.
CSAK a Fradi
Nekem nem lehet látni!
ha igen mondhatna véleményt hogy érdemes e letötleni
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
(online)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a játékban meg is tudom nézni a gdb-s stadionokat, de amikor elindítom a pl a Manchestert, semmi se történik, marad a régi stadion
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"# Stadium Server map file
# --------------------------------------------------------------
# This config maps team number into its home stadium folder name
# Format: <team-num>,"<folder name>"
# Example: 45,"Maracana"
9,"(GER) Wildparkstadion, Karlsruhe"
21,"(RUS) Saturn Ramenskoye" "
namármost, nekem így vannak a fájlok, pl:
(FRA) Stade Gerland, Lyon
de az istenért se akarja betenni
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Bay Arena nem lesz a Superpatchben?:D
meg AOL Arena meg.....:DDDDDDD
FORZA MILAN!!!
ott van a kész gif-ed vagy avid lefuttatod és ha túl gyos kijelölöd az összes képkockát jobb klikk az egyiken és frame properties .....
úgyhogy akinek az tetszett azt is tartsa meg ez teljesen más lesz