PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahóóóóóóóóóóó
hmm?????
vki másolja be a16-os FAQ-t ezt: 16. Hogyan lehet a gólokat felvenni, berakni a fórumba? Gif gólok készítése.
mert nekem hozzáférés megtagadva
16. Hogyan lehet a gólokat felvenni, berakni a fórumba? Gif gólok készítése.
ez az nem??
ramegyek és ez van:hozzáférés megtagadva!
vki nem tudná a szöveget bemásolni ide???
lécci
jah😄
bocsika
értem!!
jbal
áááááááááá
FAQ szép betûkkel.rákattintasz az egér bal gombjával és bejön egy oldal ahol le van írva.de hát nem tudom.letölteni tudsz fájlt nem?ott pontos linkek vannak.sikerülni fog.
"Leírása:
Angol Fifa kommentátort átkonvertálták a PES-be, és ezt tölthetitek le! 92%-nál járnak, így hamarosan megjelenik a teljes verzió is! Telepítése egyszerû. Csak másold be a letöltött és kitömörített fájt a PES/dat mappádba!"

jaja a peshungary-n
de ti nem tudjátok???
hogy ezeket hogy kell??
Breki33
Angol Fifa kommentátort átkonvertálták a PES-be, és ezt tölthetitek le! 92%-nál járnak, így hamarosan megjelenik a teljes verzió is!

Angol nagybetûkkel kiemelve
Breki33
fent van az ilyen kérdésekre vannak benne válaszok, hogy ne kérdezzék meg õket 25öd* is :-)
nem magyar??
talán nézd meg a leírást
de hol van a faq
a pesbe vagy hol???
ott van ki van írva!!!
de mi az a FAQ mert én nemtom hol van
Breki33
és ki írta neked azt hogy az magyar?
www.peshungary.hu--------> Fifa 92 százalékos kommentátor a pes-be
de te erre a kérdésre tod a választ???------------------------------------> Amúgy lobig ilyen kapáslövést a játékból hogyan tudod kiszedni vagy valaki mondja meg hogy hogyan lehet amikor pl lövök gólt és van a replay,és abból kimásolni az egész gólt a word-be vagy valahova,de nem csak a pillanatkép mert azt tom hogy Print Screen hane ahogy elmondtam.
Breki33
hol láttál te pes magyar kommentátort?
jbal
pes magyar kommentátor?olyan nincs
mit csinálj a FAQ-val.talán olvasd el
"Mielott kérdeznél nézd meg a FAQ-ban hátha találsz rá választ."

jaja értem
és??
mivan azzal a FAQ-val???
mit csinljak vele???
de amúgy ez a replay-be van nem???

Milyen magyar kommentátor szerinted a pes magyar kommentátor
de nem jó
Breki33
milyen magyar kommentátort?
jbal
van a fejlécben egy írás amiben ez a 3 betû is szerepel.FAQ

Csáó!
Amúgy lobig ilyen kapáslövést a játékból hogyan tudod kiszedni vagy valaki mondja meg hogy hogyan lehet amikor pl lövök gólt és van a replay,és abból kimásolni az egész gólt a word-be vagy valahova,de nem csak a pillanatkép mert azt tom hogy Print Screen hane ahogy elmondtam.
köcce
A másik kérdésem az hogy az X6-ot letöltöttem a magyar kommentátort és nem tudom kicsomagolni,csak egy ilyen sima hozzáadásos gönc fájl,hogy ezzel mit tok csinálni,ezt mondjátok meg.
köszi mindent elõre is!
pápá
roberto0915
Hi all!

Használ itt vki Rhino 3D-t? ...stadion szerkesztéshez 1 program...

-azt tudom hogyan lehet sima négyzet alakú "lemezeket" csinálni benne (bal oldalon a Mesh/Single Mesh) "lemez" = lelátó, fal...stb
-de nem tom, hogyan lehet 5 v 6 szögû "lemezeket" kreálni... az Istenért nem jöttem rá...

THX! volna még pár kérdésem, de kezdetnek ennyi...<#buck>

P.s.: dolgozom a fradi pályán...

báttyó02
hát ja
aztán csodálkoznak hogy sok a warez...na mind1

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

KillR
a poén mondjuk h nálunk drágább, mint máshol, de a fizetéseink is alacsonyabbak...jó piac vagyunk :S

KillR
az olcsóságról nem a konami tehet...bakker, õk csak csinálják a játékot, és megadnak egy alapárat, vagy nemtudom pontosan, ezt a részét, de azt tudom, h Mo-on eleve drágábban adnak minden ilyesféle terméket, és azt is tudom, h egy ilyen sikeresnek mondható játékból befolyó összeget nem fogják csakúgy eldobni maguktól...sajna ez van, nyereségre hajtanak...de amúgy ezzel mindenki így van...

jbal
Breki azt mondta hogy igen ahogy mondod ea-effektus és épp ezért kéne olcsóbban adni

Breki33
Backham?
KillR
amúgy mér bizakodol ennyire? nem te voltál az elsõk között, akik jól megszólták a konamit, hogy ea-effektus, ugyanaz a játék több pénzért bla-bla-bla??? meghasonlottál, úgylátszik...

KillR
a "félárról" már ne is beszéljünk...

KillR
"lejebb szokták szerintem" - ez csak szted van így, jól gondolod, csak szerinted, mert nem szoktak egyetlen egy játékot sem 3 hónap után olcsóbbá tenni...a legszarabbul fogyók is csak 4-5 hónap után lesznek lejjebb értékelve...és a PES6 még csak nem is fogy olyan szarul...mikor lett az 5 olcsóbb? mostanában, egy max. 6 hónapja, amikor már 7-8 hónapja kinn volt a piacon...és az csak az 5 volt, a 6 biztos jobban fogy...ez van, a sikerjátékok, amik jól fogynak, akár évekig kerülnek több ezerbe...de sztem megéri, mivel legalább még 1 évig okés lesz, addig sztem tuti nem állítják le a szervereiket

Breki33
lejebb szokták szerintem egy két hónap és lesz féláron
tobias88
pedig most akarom megvenni, igazán lejjebb vihetnék mondjuk 7re
KillR
ugyanmár, hol élsz te? sehol sem csinálnak árcsökkentést 3-4 hónappal a megjelenés után...

shevy
Beckham még ott van nyárig, attól hogy nem játszik, szerzõdése van, szerintem az evo patch jobb, k-t nem próbáltam

Shevchenko
Valakinek véletlenül nincs olyan option file ahol már a Backham nincsen?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Szerintetek melyik jobb a Superpatch vagy a K_Patch???

FORZA MILAN!!!

Breki33
Lehetne már olcsóbb
eZo
mûködöképes verzióért látogass el ide

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

gabi89
Nincs warez

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nightsucker
hi léccci segitsetek az mért lehet hogy a reloaded féle verziot probálom felrakni és minden jól meyg be iroma széria zsámot és next és mikor jönne az install kiirja hogy a termék beálitás adatai vagy mi hibása 1610 es hiba lécci segitsetek????elöre is kösz

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

lobig
két "kapáslövés"

1.

2.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

DaemoonHunter
Ebben igazad van, úgytûnik meg kell elégednem a medium grafikával, addig míg nem lesz jobb vga-m.

eZo
az az igazság, a pes nagyon vga igényes, és az ATI Radeon 9550 nem biztos, hogy elég a High beállításokhoz, fõleg ha patchekkel megspékelt játékod van !
Pl. a hi-crowd ( magas felbontású nézõk ) patchnél írták is, hogy GF6XXX kell a legjobb minõséghez !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

DaemoonHunter
ATI omega driver van felrakva és minden a teljesítményen. Így is belassul.
Itt sztem vmi más gond van, de egyszerûbb ha mediumon játszok majd.

De AZ AAkikapcsolod a driverbe meg az AF-t ugy értem defaultoszol a driverbe biztos hogy nem fog akadni...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

DaemoonHunter
Nem tudom mi lehet a baj😞 Valamit megpróbálok, feltolni az órajelet vagy kikapcsolni az AA-ot, de nem hiszem, hogy sokat segít majd.

tobias88
nemtom, nekem az X550esemmel semmi ilyen gond sincs, még egy csomó pack után se, pedig nem sokkal jobb
DaemoonHunter
ATI radeon 9550 256Ram, a procim :Amd Atholon 64 3200+

Breki33
milyen kártyád van?
DaemoonHunter
Ti milyen grafon játszotok? Nekem 50-60 az FPS maxon 1024-en és néha olyan érzésem van mintha belassulna. Elég idegesítõ, fõleg amikor helyzetbe kerülök. A labda grafikája pedig elég ronda:S semmi fény vagy ilyesmi.

shevy
Újdonságok a mûsor címe vagy valami ilyesmi

shevy
Evopatches csávó mondta, hogy ma 16:30-kor a 3sat német tvcsatornán lesz az evopatchrõl egy kis film 😊 Én megnézem