PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki másolja be a16-os FAQ-t ezt: 16. Hogyan lehet a gólokat felvenni, berakni a fórumba? Gif gólok készítése.
mert nekem hozzáférés megtagadva
ez az nem??
ramegyek és ez van:hozzáférés megtagadva!
vki nem tudná a szöveget bemásolni ide???
lécci
bocsika
értem!!
FAQ szép betûkkel.rákattintasz az egér bal gombjával és bejön egy oldal ahol le van írva.de hát nem tudom.letölteni tudsz fájlt nem?ott pontos linkek vannak.sikerülni fog.
"Leírása:
Angol Fifa kommentátort átkonvertálták a PES-be, és ezt tölthetitek le! 92%-nál járnak, így hamarosan megjelenik a teljes verzió is! Telepítése egyszerû. Csak másold be a letöltött és kitömörített fájt a PES/dat mappádba!"
de ti nem tudjátok???
hogy ezeket hogy kell??
Angol nagybetûkkel kiemelve
talán nézd meg a leírást
de hol van a faq
a pesbe vagy hol???
de te erre a kérdésre tod a választ???------------------------------------> Amúgy lobig ilyen kapáslövést a játékból hogyan tudod kiszedni vagy valaki mondja meg hogy hogyan lehet amikor pl lövök gólt és van a replay,és abból kimásolni az egész gólt a word-be vagy valahova,de nem csak a pillanatkép mert azt tom hogy Print Screen hane ahogy elmondtam.
mit csinálj a FAQ-val.talán olvasd el
"Mielott kérdeznél nézd meg a FAQ-ban hátha találsz rá választ."
és??
mivan azzal a FAQ-val???
mit csinljak vele???
de amúgy ez a replay-be van nem???
Milyen magyar kommentátor szerinted a pes magyar kommentátor
de nem jó
Amúgy lobig ilyen kapáslövést a játékból hogyan tudod kiszedni vagy valaki mondja meg hogy hogyan lehet amikor pl lövök gólt és van a replay,és abból kimásolni az egész gólt a word-be vagy valahova,de nem csak a pillanatkép mert azt tom hogy Print Screen hane ahogy elmondtam.
köcce
A másik kérdésem az hogy az X6-ot letöltöttem a magyar kommentátort és nem tudom kicsomagolni,csak egy ilyen sima hozzáadásos gönc fájl,hogy ezzel mit tok csinálni,ezt mondjátok meg.
köszi mindent elõre is!
pápá
Használ itt vki Rhino 3D-t? ...stadion szerkesztéshez 1 program...
-azt tudom hogyan lehet sima négyzet alakú "lemezeket" csinálni benne (bal oldalon a Mesh/Single Mesh) "lemez" = lelátó, fal...stb
-de nem tom, hogyan lehet 5 v 6 szögû "lemezeket" kreálni... az Istenért nem jöttem rá...
THX! volna még pár kérdésem, de kezdetnek ennyi...<#buck>#buck>
P.s.: dolgozom a fradi pályán...
aztán csodálkoznak hogy sok a warez...na mind1
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
1.
2.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Pl. a hi-crowd ( magas felbontású nézõk ) patchnél írták is, hogy GF6XXX kell a legjobb minõséghez !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Itt sztem vmi más gond van, de egyszerûbb ha mediumon játszok majd.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)