PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akkor már csak jól meg kell lõni
SPIRITO JUVE <#taps>#taps><#pias>#pias>
http://goo.gl/gd6Zi5
és kitszervert honnan töltsek? 😊
(többet nem kérdezek 😄)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én egy majdnem 6 éves duáleksönt használok hozzá.

majd felrakom az eredeti exe-t is mivel úgy néz ki a yair-ossal nem mûködik a kitserver
Peshez is jó a Logitech F510 kontroller? Azt választottam, elvileg ma jön! 😊
2-3 éve az egyik PES annyira tetszett hogy azzal nyomultam végig, most a 13-at is kipróbálom. Kérdeném, hogy az irányítás fifához képest mennyiben különbözik?
Köszi
PS3 Slim 250 PC
Megtudná mondani valaki hogy melyik menû pont alatt lehet kiválasztani hogy tudjak bajnokságot játszani?Elõre is köszönöm.
Köszi
Ez az info honnét van amúgy?