PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Tök jók ezek a védelem mödé lazán beível Juvés indítások mikor az irányító egybõl leosztja a neki adott labdát nemis akárhogyan
és akkor már csak jól meg kell lõni

SPIRITO JUVE <#taps><#pias>

[HUN]FaTaL
Passz, azt hiszem peseditben benne van. De mintha breki linkelte volna korábban.

http://goo.gl/gd6Zi5

gabber_saviola
ó köszönöm.

és kitszervert honnan töltsek? 😊
(többet nem kérdezek 😄)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ennél a nutmeg shot-nál hogy a búbánatba rúgjam el a kapus lábai között a labdát, ha egybõl keresztbe vetõdik elém?? <#gun>

Szar Bayern, szar Bayern :)

[HUN]FaTaL
Kitserverben vannak a LOD (Level of Detail) beállítások.

gabber_saviola
akkor valamit nem értek Mester, valami LOD-ot írtál ás kitszervert linkeltél, ez egy és ugyan az? mert a kitszerver érdekel persze.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
igen ez pont grafikai cucc

gabber_saviola
hát ez annyira nem érdekel, ha ennyit tud csak ... azt hittem valami grafikai cucc.

gabber_saviola
Persze

én egy majdnem 6 éves duáleksönt használok hozzá.

Breki33
az exe-bõl kiolvasható, de a pitch side-t már beis raktam korábban

majd felrakom az eredeti exe-t is mivel úgy néz ki a yair-ossal nem mûködik a kitserver
Breki33
Ha Murphy csak most kérdezi meg gondolod mi tudjuk?
Breki33
másnál is csak egy kommentár van?

el kéne kezdeni a kommentárokat tölteni és kipróbálni
[HUN]FaTaL
Nincs offline liga, csak ML.

Vagy benne van a bajnokság mod csak én nem találtam meg?
Rudee
Hát nem ártana. Érthetetlen is, hogy berakják a komplett brazil ligát, csak a bajnokság mód hiányzik hozzá 😄

Lesz hozzá valami update ami elérhetõvé teszi azt hogy lehesen bajnokit játszani?
Rudee
Training elég vad, sok mindent kell pár nekifutásra is megpróbálni.

tobias88
már meg is találtam, dt_05.e 36os
Köszönöm!
Üdv!

Peshez is jó a Logitech F510 kontroller? Azt választottam, elvileg ma jön! 😊

2-3 éve az egyik PES annyira tetszett hogy azzal nyomultam végig, most a 13-at is kipróbálom. Kérdeném, hogy az irányítás fifához képest mennyiben különbözik?

Köszi

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Breki, szerinted melyik img-ben lehetnek a poszt jelzõ képek? CMF, CD, ilyenek. Mert nagyon idegesít ez az egyszínûség...
azt,h lehet,h mondjuk a realba leakarom neymart igazolni,és midnig elutasitják..hogy lehet beállitani az átigazolás összegét vagy vmi?
tobias88
Nem az amit õ linkelt be, de a Wide-nál egy átlátható képet ad:

Le tudod írni nekem az értékeket?
Tudom, hogy ez itt szentségtörésnek számít, de van vmi leírás vagy program, hogy a fifához hasonló beállítást tudjak találni gamepadhoz?

Breki33
nincs benne jelenleg

Sziasztok!

Megtudná mondani valaki hogy melyik menû pont alatt lehet kiválasztani hogy tudjak bajnokságot játszani?Elõre is köszönöm.
Egyszerre ?
Breki33
pedig tök egyszerû nekem a megkerülõs csel kéne
tobias88
Ls+Rb+Rt
NA ezt hogy csináltad mert nekem amit mutat a tréningnél ott sem sikerült hiába leírja mit nyomjak le meg stb.
tobias88
Ez tetszett <#whatever>

Amugy lehet onlineozni. Csak az online community nincs benne még vagyis 2v2 az még nincs benne :-)
Köszi
Breki33
Linket is írnál hozzá?
Köszi
Breki33
több helyen, de ez most a facebookról van és a twitterrre írja úgy tudom
Ezt hol olvasod ?
Breki33
ez egy rövidítés, ilyesmi

Breki33
Igen, szerintem az a távoli de most másik gépnél vagyok
Breki33
mert hülyék

elszúrják a jó játékot ezekkel
most egyébként balhé van Murphy se érti 😛

Nálam van valami gond, vagy nálatok sincsenek BL mezek? ML-ben Lille - Man.Utd meccs, a Lille-nek a Tottenham meze van a MU-nak pedig a Wigan meze.

Köszi.
Ez az info honnét van amúgy?
tobias88
Most hogy így lejátszottam pár meccset, javítottak a demóhoz képest. Kapus a hazaadást már normálisan elrúgja, nem csak 25 méterre, a védõk meg nem csak akkor jeleznek lest, amikor les van, hanem akkor is ha majdnem les, az is élethûbb így
gabber_saviola
micsodát?

tobias88
Lodnál ha jobbra húzom a csúszkát, akkor attól elvileg szebb lesz a játék? Nameg mit jelent az s1-s2-s3? Gondolom távolságot, s3 a közeli?
Nem tudni a dobozon sincs rajta.
Hát ez remek. Akkor addig mi a fasznak adják ki ?
Breki33
The first update will be available in October and ramps up the online side of the game. It adds a Widget system that acts as a shortcut to gathering friends together for online matches and introduces a Ranking system. PES 2013 allows up to eight people to play in a match simultaneously, and the new download adds Community modes, wherein friends can be automatically selected from a pre-determined list, and allows Communities to track and monitor their results.