PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek lenne valami ötlete, hogy lehetne ezt megoldani?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
azt viszont nem tudom,hogy a játékba hogy tedd be,én papírba próbáltam
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ez vidi kártya vagy mivel tudom kiszedni ?
De nálad lehet az a baj hogy nem rendszergazdaként van futtatva a pes exe.
Szerintem se olyan jó, Konami már igazán cserélhetné ezt is.
ki lehet próbálni tényleg sokkal jobb-e
Second PC demo online now!
by PES_TEAM_EU on 21/09/12
Follow the link for the digital download!
Good news folks! The most wanted PC demo is now available for download!
Follow this link for the second demo of PES 2013 for PC:
http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e/PES2013_DEMO2.zip
If you have trouble with this link, please check the following article:
http://bit.ly/NGyWBY
angol nem olyan jó szerintem pl fifáé is jobb
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/09/peseditcom-2013-patch-10-coming-soon.html
-a címerek maradtak a régiek,pontosan ,hogy kell felrakni?
Tudom béna vagyok de nagyon idegesít a dolog.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Belinkelne valaki egy olyan oldalt ahol van egy használható patch ami orvosolja a licensz problémákat.
(Csapatnevek,címerek,mezek meg esetleg Bundesliga😊.Nem vagyok egy nagy szakértõje a dolognak.Amit eddig próbáltam az nem volt jó.
Elõre is köszönöm.
pl az a bajom, hogy ha S-el szerelek a bíró nagyon sokszor sárgát ad.. ellenfélnek meg soha semmit.. meg még apróbb hibák is vannak, amik idegesítõek..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de Master League-ben nem próbáltam
Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy a proevo.hu egy köcsög oldal aki szívózik ha máshol is megjelenik egy cikke.
Privát üzenetben csupán kértelek egy dologra és azt hiszem elfogadható indoklást is adtam a miértre.
Ezt csak azért írtam most, hogy ne legyen félreértés.
Ti is a magyar PES társadalom részei vagytok és mint olyan, nekünk mindenki fontos, mindenkit szívesen informálunk.
Jelenleg 1 olyan oldal van Magyarországon ahol nem szívesen látunk viszont semmilyen általunk publikált tartalmat és az nem ti vagytok. 😊
Üdv: Beny
Ui.: Nem sértõdtem meg azon, hogy le lett húzva a DEMO tesztje.
A magam és mások örömére írok minden cikket, van akinek bejön, van akinek nem, én ebbõl nem csinálok problémát. (14 éves koromban sem tettem volna)