PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
felraktad a DLC-t?
Nekem valamiért nem akar rendesen mûködni a patch...rendszergazdaként futtatom..stb elképzelni sem tudom miért maradnak benne a licensz nélküli címekerek...Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönném.
Felraktam a játékot és master league offline módban gondol egyet idõnként és kifagy (Pesedit nélkül és vele is próbáltam, de sehogy nem jó).

Valakinek lenne valami ötlete, hogy lehetne ezt megoldani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Breki33
Breki33
próbáljátok meg azzal amit felraktam, nekem hibátlanul megy
Szerintem ha kidobál az asztalra,azt a cipõk teszik,legalább is nálam ez volt,ha csak a sima pesedit patch van fennt(nálam ez) akkor mükõdik rendesen! Gondolom ez az új cipõs dologgal lehet a bibi....
Tormiee17
dögöljek meg ugyanerre gondoltam 😄D jó cucc szeressük 😄

tobias88
Pár perc alatt készült, nem nagyon szép, de jobb mint a játékban lévõ színezetlen:

Letöltés
Valaki nemtudja hogy lehetne megoldani azt a problémát, hogy bármikor amikor cserélni szeretnék vagy elindítok egy ML-t vagy Become L-t kidob a játék az asztalra...amikor CL-t játszom minden simán megy, nem szaggat, semmi baja nincsen...Elõre is köszi!
tréfás gyerek vagy,köszi a seggítséget
bakkerman
Bianca elég jó,nem nagyon kapni itthon

azt viszont nem tudom,hogy a játékba hogy tedd be,én papírba próbáltam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hahó! valami jó füveket nem tud valaki??? s ha igen,hogy tudom beletenni a játékba??!! elõre is köszi!
Rudee
Akkor nem tudom, nekem laptopon 8400M-mel megy rendesen, pedig az messze van a jótól.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Az már megtörtént.
Rudee
VGA drivert frissítsd, hátha.

Breki vagy valaki tudja hogy leet azt a problémát megoldani, hogy nekem állandóan bennt van a pálya közepén vagy valamelyik részén egy fekete csik vagy 3szög és néha nem látom az embereim amikor viszem a labdát?
Ez vidi kártya vagy mivel tudom kiszedni ?
Breki33
szuper mûködik letöltöttem az olaszt bemásoltam és választható lett

sokkal jobb
Elvileg csak simán installálni kell a patch-et, a pes fõmappájába kell telepíteni.
De nálad lehet az a baj hogy nem rendszergazdaként van futtatva a pes exe.

Hát pontosan nem tudom már melyik img tartalmazza a kommentárt, de mivel úgy nézem hogy a dt05 img-ken kívül (amik ugye a szöveg nyelvét tartalmazzák), csak a dt00 van elnevezve nyelv szerint (dt00_e) és csak 1 ilyen img van, szóval valószínûleg az tartalmazza a kommentár fájlt, és akkor valószínûleg csak azt lehet cserélni, igen.
Szerintem se olyan jó, Konami már igazán cserélhetné ezt is.

Breki33
Na kijött a második demo

ki lehet próbálni tényleg sokkal jobb-e

Second PC demo online now!
by PES_TEAM_EU on 21/09/12

Follow the link for the digital download!

Good news folks! The most wanted PC demo is now available for download!

Follow this link for the second demo of PES 2013 for PC:

http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e/PES2013_DEMO2.zip

If you have trouble with this link, please check the following article:

http://bit.ly/NGyWBY
Breki33
de egy csomót le lehet tölteni, de akkor csak az angol helyére lehet bemásolni?

angol nem olyan jó szerintem pl fifáé is jobb
Úgy néztem nem lehet választani, és mivel angol a játék így angol.

Köszönöm a segítséget!Megpróbáltam felrakni a következõt
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/09/peseditcom-2013-patch-10-coming-soon.html

-a címerek maradtak a régiek,pontosan ,hogy kell felrakni?
Tudom béna vagyok de nagyon idegesít a dolog.
Breki33
kommentátorra nem kaptam választ, nálatok milyen kommentár van?
Breki33
azt olvastam, hogy az elõzõ stadionok jók a mostaniba
bakkerman
annyira "egyszerû",sablonos ez a become legend mód...évek óta ugyanaz. Mi az hogy játékosként abszolút nincsen semmilyen interakció a managerrel??? Van a manager's rating,és annyi...semmi visszajelzés nincs a játékosom teljesitményérõl,szurkolók hogy vélekednek róla satöbbi. Ha egy CR-el vagyok BaL módban,akkor az ne legyen ugyanolyan,mintha egy saját magam által készített kis fiatal suhanccal nyomulnék. Abszolút semmi belepillantás nem ad a játék egy focista életébe. Nekem hiányoznak ezek a plusszok,szeretem ha látványos és érdekes a körités. Meg ez az átigazolás is lehetne részletesebb,lehetnének cut scene-k,ahogy pl.: egy Neymarral megérkezek a Cityhez,körbevezetnek a stadionban,fotózkodások,a sajtó tájékoztatón nyilatkozni lehessen,mint az NBA 2k sorozatban. Ott a nyilatkozatok sokmindenre kihatnak,a klubon belüli státuszra,a szurkolókra is hatással lehet lenni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen> Tegnap a Royal Londont már megtaláltam, tényleg máshogy van mint a demoban, de csak 4 bin 1 stadion. 😊

Breki33
Breki33
a yair gamepados exe-t próbáltad?
tobias88
Az a baj, hogy nem kéne sokat változtatni rajta hogy jó legyen. Például a kapus még mindig úgy dob ki mint egy ötéves, erõsíteni kellene csak rajta, de ezt sem tették meg a demóhoz képest...
tobias88
Sziasztok!
Belinkelne valaki egy olyan oldalt ahol van egy használható patch ami orvosolja a licensz problémákat.
(Csapatnevek,címerek,mezek meg esetleg Bundesliga😊.Nem vagyok egy nagy szakértõje a dolognak.Amit eddig próbáltam az nem volt jó.
Elõre is köszönöm.
Krisztiam
hát nem tudom, vegyesek az érzéseim a PES 2013-al, jó is meg nem is..
pl az a bajom, hogy ha S-el szerelek a bíró nagyon sokszor sárgát ad.. ellenfélnek meg soha semmit.. meg még apróbb hibák is vannak, amik idegesítõek..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Forza Italia
az fasza köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nem lehet :/

Forza Italia
srácok sima bajnokságot nem is lehet játszani?? pl egy spanyol bajnokságot.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
Na kész is a teljes kitserver mappám egy csomó kiegészítõvel

http://adf.ly/D4RyK
Breki33
miért nem?

sendspace-n van úgy látom jó sokan leis szedték
Breki33
hát itt énis Pirlóéknak ívelgetem :-)

Breki33
hamarosan rakok fel egy saját magam által összerakott kitserver packot abban labdák cipõk minden van

de Master League-ben nem próbáltam
Breki33
szerintem senkise hiszi itt
legalábbis én úgy gondolom
Sziasztok!

Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy a proevo.hu egy köcsög oldal aki szívózik ha máshol is megjelenik egy cikke.

Privát üzenetben csupán kértelek egy dologra és azt hiszem elfogadható indoklást is adtam a miértre.

Ezt csak azért írtam most, hogy ne legyen félreértés.

Ti is a magyar PES társadalom részei vagytok és mint olyan, nekünk mindenki fontos, mindenkit szívesen informálunk.

Jelenleg 1 olyan oldal van Magyarországon ahol nem szívesen látunk viszont semmilyen általunk publikált tartalmat és az nem ti vagytok. 😊

Üdv: Beny

Ui.: Nem sértõdtem meg azon, hogy le lett húzva a DEMO tesztje.
A magam és mások örömére írok minden cikket, van akinek bejön, van akinek nem, én ebbõl nem csinálok problémát. (14 éves koromban sem tettem volna)
tobias88
Amúgy a bíró sajnos nevetségesen sok sárgát ad és többnyire csak nekünk, kétszer a passz gomb megnyomására 10bõl 8szor ad sárgát. Érdemesebb becsúszni...
Sziasztok nem tud valaki egy jó müködõ cipõ patchet? mert ami fennt van moddingwayen...az a master leaqben,meg become a legendben is exe fájl hibával kilép mindig...elõre is kösz😊
Rudee
Korábban már kaptál választ!

Várható lesz offline liga a játékba?Szerintem igy nemjó!
tobias88
én az RT+B-t próbálgatom, de a Barcában nincs olyan akire fel lehetne ívelgetni <#idiota>
Az lehet csak én nem tudom letölteni.Azért köszi.
Breki33
mögé