PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egyébként egyre jobban olyan érzésem van,hogy most ez egy amolyan 1.0 verziójú pes lett.nagyon sokat kell még csiszolniuk rajta,hogy next-genben IS olyan jó legyen mint az elõzõek voltak.nem azt mondom hogy ez most rossz,dehogy is!de valahogy még nem az igazi :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintetek ez skill vagy csak néha így jön össze?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
aztán új proci P
de lehet érdemesebb akkor már új konfig
i have a feeling~~~
after use it crack the exe ~
game speed increase~
and i use original one~
game speed back to normal~
so i use a memory time trainer made by Yock (chinese)
it's no that problem
and the memory time trainer have not stamina problem too
you can try it
http://rapidshare.com/files/59335060/Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar.html
Egy kis érdeklõdés: Hányan toljuk még mindig billel a pest?
CSAK a Fradi
és azzal sztem már sokat tudnák dobni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Segíteni próbáltam, de az a gép egy pont jól összerakott dolog, vagyis kiegyensúlyozott. Namost tökmnind1, hogy mit veszel bele, mer ha procit, akkor a vga lesz kevés, ha meg vga-t, akkor a proci nem tudja kihajtani. Ram meg max 1gb kell ilyen gépbe.
Ennyi.
A Time Expander nálam tökéletes amúgy 😊
CSAK a Fradi
Breki szted mit vegyek?
Ez változtatja meg úgy a játékot, hogy akár nem is lesz reális a menet, vagy hogy értetted?
"nah hát kipróbáltam a PES 6ot (ismét)
köszi hogy rábeszéltél...mostmár igazán tudom értékelni a Fifát
ez a PES egy akkora trágya hogy az valami hihetetlen....a gyári gombkiosztás valami irdatlan röhejes...beállitani 1 óra mert a ps2 joyt látni csak meg hogy x meg kör stb
a játékmenetrõl ne is beszéljünk...akármikor akárhogy akárhol csuszok be ugyanugy néz ki... a hozzászokás....elõször örüljek ha lövõhelyztebe kerülök meg ilyenek? 2 perc alatt vertem 3 olyan potya golt hogy ihaj .irdatlan nagy LOL ez a game...minden részletében.
Mostmár kimerem jelenteni....FIFA a legjobb Focis játék"
Látom, hogy van egy-két emberke, akiknek nem jön be teljesen a demó, örülök, mert én sem vagyok száz százalékig elégedett, sõt..😞
CSAK a Fradi
OFF:sztetek mit vegyek a gépemhez hogy kevés pénzér a legtöbbet hozhassam ki belõle(most találtam 1GB-ramot 10k-ért)konfigom lenn az "aláírásomnál"
2007. máj. 13. 14:43
Ez volt a legfrissebb HSZ, amit kidobott. tyûha. 😊
itt kb 20-30 hozzászólás van naponta
beirogatni újra meg az én idõm veszi el mástól :-)
ma viszont olvastam egy olyat hogy ezek megváltoztatják a játékot és ezért érdemesebb egy másik fajtát ami viszont kinai használni
te régen is ilyen voltál
mindent többször le kellett írni P
amit beállítasz azt a settings.dat-ba rakja
c:\Documents and Settings\X\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 DEMO\settings.dat
+
-csinalt masik reget, ban megkerülese miatt
-az idiota hozzáadott az elözö regnamehez egy szamot-.-
-uaz a lokója
ilyen béna "csalót" xD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egyébként ott írta, hogy 8600 GTje van, és azzal állította be.. 😊
elég sok van
fontosabb fórumok a soccergaming, evo web, oldal pl a socceracces, wevolution stb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tudsz adni egy külföldi oldalt vagy fórumot?
PES HUNGARYT ismerem😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Szerintem fölösleges lenne, így is az 1024*768 medium az, ami szerintem a max. Bár az FPS fix 60, de a közelieknél már 20-ra esik... bár max. poén.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.