PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak sajnos még mindig a PES mellett szól a rengeteg apróság illetve az, hogy a FIFA-n még mindig érzõdik, hogy nem mindent mi döntünk el, mintha 1-2 dolog még most is scriptelve lenne elõre.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
AntiHero Te milyen videókártyával tolod?
Aki ott volt amikor a Pro Evolution Soccer platformot és generációt váltott jópár éve az tudja, hogy most mi következik és miért ilyen nagy a játékmenetben történt változás. Anno amikor PS-rõl PS2-re került a játék szintén egy ilyen új generációs PES-t kaptunk, szintén gyökeresen átírt fizikai motorral és AI-val, ami hasonló érzelmeket váltott ki az akkori rajongótáborból. Ez érthetõ. Minden változást nehezen emészt meg az ember.
Tény, hogy a PES 2008-ban nem olyan tökéletes minden, mint amit a PES6 után vártunk, de gondolkozzatok el kicsit. Most a KONAMI-nak egy teljesen új motorral és platformmal kellett dolgoznia és ez olyan mint egy szoba átalakítása. Leromboljuk a régi 50%-át és átalakítjuk. De az átalakítás sok lépésbõl áll. A PES 2008 az elsõ lépcsõfok, higgyétek el 1-2 éven belül ismét egy remekbeszabott focit kapunk. Csak éppen mindenki hozzászokott ahhoz, hogy immár több éve csak kis apró változásokon esett át a játék. Most ez hirtelen egy kicsit sok...
Emésszetek. Nem rossz ez... Nem kell itt arra gondolni és kongatni a vészharangokat, hogy (ahogy Termi is mondta) közelít a játék a FIFA-hoz. Errõl szó sincs. Aki kicsit is ismeri a KONAMI stílusát (nem csak focis játékok terén) akkor tudják, hogy pont õk az a fejlesztõ és kiadó akik sosem a másolást és a más cégek utána loholást részesítették elõnyben. Mindig egyedit alkottak és fognak is... Ez japán felfogás...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egyszer még cserénél is volt egy szép bejátszás, ahol az edzõ megpaskolja a lecserélt vállát, az viszont azóta sem jött elõ.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
alap nehézségi szinten befúj mindent, az igaz, de top player-en sztem semmi panasz nem lehet rá !
Most játszottam egy meccset Spanyol-Francia : 2-3ra kikaptam, de itt a stat. nézzétek meg, sztem nem sok a szabálytalanság, pedig jó kis meccs volt😊
Ja és 2x10perces meccs volt Top Player nehézségi szinten .
Félidõ:
Játék vége:
Olvasom a negatívumokat pl. a kapusokról, a bíróról..stb, közel sem tökéletes a játék, de próbáljátok ki top playeren sokkal jobb, és kevesebb a " hiba " !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"te nem vagy normális már ne haragudj.
Mit bizonygatod hogy olyan jó játék ha nem érdekel a véleményem?
ha szerinted jó akkor menj és játsz vele.
Egyébként adtam neki mégegy lehetõséget...2en nyomtuk egymás ellen...hát azt a kapurarugás dolgot elmagyarázhatnád hogy müködik mert mikor gép ellen mentem simán tudtam golt verni ha ember ellen nyomtam akkor meg olyan rugásokat nyomott mint aki fél...plussz a ladba félóra latt esik le...jah és a kapus a közeli lövéseknél...nah az a durva...mintha 20*osára lenne gyorsitva minden...akkor ugrik elmikor 10 cmre van tõle a labda és eléri...a kis pumák
amenü...most néztem meg ugy istenigazán...borzalmas..átláthatatlan..iszonyu..blööö.
jah és a settings...nemtudtam róla...tök jó mert ha tudok róla is sokat érek vele mert még azt se bírják odairni hogy shot bameg hanem négyzet...azt hogy az mit csinál meg szijjam ki.
a másik...a szabadrugások 90% mellé ad lapot...normálisan szinte be se lehet csuszni mert vagy elveszem a labdát vagy sárga.
a háló meg a Fifában is mozog így...viszont ugylátom hogy beakadt a szalag ennél a buktánál...menjél a pékségbe és vegyél mert nagyon kivánhatod ha ennyit hajtogatod.
jah és ennél 2.000.000szor szebb és nagyobb gólokat verek Fifába...
Jah és eldöntöttem...maradok az irányitható és átlátható játéknál...ala FIFA!!!
attól hogy arcade még autós és itt lezárnám énis."
R2-re nekem inkább lágyan ível
valószínû azért mert én rögtön cseréltem a jobb elsõt R'-nálam a gyors futás
Sok meccs után én úgy érzem, ahogy leírtam, grafikailag biztos elõre lépett de játékmenetben szerintem nem. Az elõbb nem is említettem, hogy a játékvezetés ill. a bíró sem egy mestermunka, még nem sikerült úgy becsúszva szerelnem, hogy ne kapjak sárga lapot és nem azért mert mindig letaglózom az ellenfelet hátulról, akár labdát találok el, akár nem, mindegy, sárga a vége.
szerintem meg pont azért lett ilyen ez a rész,mert egy rohadtul nehéz ösvényre léptek.gondoljatok bele:a több éven át használt engine-t lecserélték egy teljesen újra,sõt,mindent le-,ill. kicseréltek.tehát szinte a nulláról kezdték,már ami a programozást illeti.ugyebár már tudják hova akarnak eljutni,mi az amit meg akarnak valósítani,és azt mi áron,hogyan.
ez olyan,mintha neked újra fel kellene építened a már 10 éve meglévõ házatad,amit az évek során csinosítottál,és tettél igazi otthonná,tehát imádod,és tudod hogy szinte tökéletes.de most nem úgy kell nekiállnod mint 10 éve,tehát kalapáccsal és szögekkel,hanem a legmodernebb eszközökkel.viszont e miatt még jobbá,és fõleg szebbé,újabbá kéne varázsolnod az épületet,hiszen a család ezt várja el 😊nem lenne egyszerû,az egyszer biztos!
szerk:ebbõl gondolom kiderült,hogy én sem vagyok teljesen megelégedve a demoval,de minden bizodalmam a KONAMI-é
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is billel játszom.
És ami még hozá akarnék tenni, h eddig mindenki dicsérte a játékot és mikor valakinek meg megjött a bátorsága elkezdte "fifázni" ugye ez most egy rossz jelzõ😊
A lényeg az, h szerintem nem fejlõdött vissza a játék, szerintem.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
a PES5 demoját még kipróbáltam, a PES6-ét már csak jóval késõbb tudtam mert tönkrement a procim+alaplapom és mire meg lett a gépem már lecsengett a PES6 is. Néha-néha benéztem a topicba de nem vagyok egy toldozgatós típus ráadásul a PES4-el már nem foglalkozik senki, én meg még azzal szórakozok mindig, amíg nem jön jobb.
én még reménykedek a ps2verzióban(most szedem),de ha az is olyen lesz,akkor befejezem a pes6 masterligámat,(másfél szezon van hátra,és wemerica peccses,igaz most szedek egy ujabb idei wemericát is;D)
és ujra elõveszem a pes4et😄
ámen
De majd onlineban kiderül, mennyire is "könnyû".. Mert lehet, hogy könnyebb irányítani, emiatt arra kevésbé kell skillesedni, de attól még át kell verni az ellenfelet. 😊
A labda fizikája szerintem is egy vicc, a lövések egy az egyben a fifából vannak (legalábbis nekem így tûnik), olyan idétlenül megy a labda a levegõben...
Eddig nem tudtam szinte lõni, most meg mióta nyomom az r2-t is, azóta 4-bõl 3 távoli lövés gól, ami megintcsak vicces(szintén a legnehezebb elõ fokozaton, aszem az a profi). Most pl úgy lõttem gólt Riberyel, hogy a saját tizenhatosomtól 70 méteren keresztül vezettem középen a labdát teljesen zavartalanul, majd 22-rõl belõttem. Ja igen, erõsen, a felsõ sarokba belsõvel, úgy, hogy a labda elõbb indul el, minthogy a lövés ténylegesen megtörétnne.
Emellett az AI is hülye. Szal 16-osmról ugratnám ki a csatárom 1-1-ben a kapussal, de az a barom a felezõvonaltól fél méterre várakozik. Persze ha még saját térfélen lenne akkor nem lenne les és ugyanúgy meglenne a 3-4 méteres elõnye.
Másik meg, hogy a passzok (fõleg kiugratós) is sokszor rossz helyre mennek, mikor két ember van mondjuk tõlem balra, akkor rendszeresen rossznak adja. És akkor azt még nem említettem, hogy sokszor a gép határozza meg, hogy merre megy az általam irányított ember, és ha kimozdítom abból az irányból, akkor megtorpan. A cselek hipergyorsaságáról meg még nem is beszéltünk 😛
Nade mind1, ez csak ilyen hirtelen felindulás, azért annyira nem rossz, fõleg a grafika miatt. De játékmenetben nekem visszafejlõdés.
Ez most kikívánkozott😛
CSAK a Fradi
játszottam jónéhány meccset a demóval és be kell valljam, hogy nem tetszik annyira. A grafikáról most nem nyilatkozok mert az én Gef 4 Ti kártyámon nem is vártam csodákat, megy folyamatosan, nem szaggat, ennyi most elég. De a labda fizikája szerintem változott és nem az elõnyére. Nekem a PES4-ben sokkal folyamatosabb, "igazibb" a labda mozgása, itt valahogy nincs meg ez az érzésem, néha olyan lassúnak tünik, néha olyan késleltetettnek, nem igazán tudom elmondani, de ha PES4-el játszotok utána teljesen más.
Szerintem a mozgás pl. futás idétlenebb lett, mintha behúzott nyakkal futnának tyúklépésben. Túl sok gól úgy születik, hogy bevédi a kapus, ennyi bevédett lövés az életben sincs. Nem a legnehezebb, hanem az eggyel kisebb nehézségi fokozaton próbáltam, de az AI sem tünik annyira okosnak, mint amennyire beharangozták, bár lehet, hogy hosszú távon majd jobban észrevehetõ lesz. Lehet, hogy a teljes játék más lesz de eddig ez nem meggyõzõ számomra. Mielõtt valaki "fifásnak" hisz, a 2003-al játszottam utoljára, azóta nem jött be egyik sem, mai napig a PES4-el játszadozok ha idõm engedi. Ettõl még jó játék a PES2008, de mintha a KONAMI is kezdene egy egyszerûbb és könnyebben járható utat választani.