PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nem mondta senki, hogy rögtön védenie is kell ha vetõdik, de ahogy korábban elhangzott, meg kell próbálni elérni.

Egyébként 2 oldalazás és megfelelõ elrugaszkodás elég ahhoz, hogy közel legyen hozzá. Csak hogy az oldalazás nincs rendesen lemodellezve, mert valójában ugye a 2 lábat egymás elõtt keresztbe rakva kell megvalósítani (nem, nem fog elesni a saját lábában, mielõtt felmerülne a kérdés).

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
itt speciel az én egyik saját feltett gólomról volt konkrétan szó

deha csak ilyen értelmesen tudsz hozzászólni a fórumban legalább tisztelj meg azzal, hogy nagybetûvel írod a nevem. Köszi <#fejvakaras><#puszis>
Breki33
ja jobb kapufától a bal pipáig egybõl persze :-)

na pont az lenne fura ha úgy repülgetne 7 métert

brekinek mindig mas a jatek ezt mar tudhatnatok xD
Rudee
Nekem anno még 8 évesen azt tanították, hogy ha biztos vagyok benne hogy mellé megy, akkor is el kell vetõdni. Azért mozog az ember keze több irányba, hogy vissza tudja húzni. És így nem kényelmesedik el az ember.

De ha minden 3. lövésre azt hiszi a kapus, hogy mellé megy és ezért nem siet, akkor még megye II-bõl is elûznék 😊

Gabor77
Ezzel még nem találkoztam...😄 Gondoltam bepróbálkozom Ronival, és sikerült...de ilyet még nem láttam, hogy bemutatják a játékost.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Breki33
lehet csak a Pes-t szanaszéjjel lehet
ezért sem értem a sok nyavalygást, szinte bármit meg lehet változtatni olyan eszközök vannak hogy pár éve csak álmodhattunk ilyenekrõl

de lehet CM12-vel pl

[HUN]FaTaL
Fifával az a baj hogy a mostaniakat már nem nagyon lehet moddolni. Legalábbis messze nem annyira, mint a PESt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
francokat szeretek csak irtóra zavar ha igénytelen

a fifában is az ottis zavar

egyszer fizetnének meg ezért annyi mindent tudnék javítani
[HUN]FaTaL
Tudják, hogy szeretsz füvet moddolni, ezért meghagyták a lehetõséget 😄

Breki33
ez elképzelhetõ

bár legalább mintában van változás
de azért nemsemmi hogy rajongók jobban meg tudják csinálni

és ezt is

Roland10
Még a PES 2015-be is ezek a gyepek maradnak szerintem! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
Nem, addig oldalaz
amikor látja hogy mellé vagy kapufa akkor indul felé

oké nekem készült, de akkor hol van belõle a normális gyep? 😛
[HUN]FaTaL
Mer a Konami egy fasz.

#76980: Jóval azelõtt már lépeget hogy bemenne a labda. Ha szerinted ez egy természetes mozdulat, akkor neked készült a játék 😄

Breki33
na muti egyet kíváncsivá tettél

legalább ficakba? <#eljen>
Breki33
kérdezze még meg valaki 😛

de Murphy-tõl 😊
isten bíz kiírom felülre
Breki33
hát a kapufáról befelé pattanó labdánál jóhogy nem oldalaz 😛

simán egy lépést tesz az irányába, csak már bent van
palinho96
Miért nem lehet pl. Spanyol bajnokságot játszani?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

BAL, öt meccs alatt négy öngól, mindegyik bug...
[HUN]FaTaL
" kapufáról bepattanó labda irányába elindul befelé, de már csak ott tud beleérni"

De ott sétál, vagy fut, mindegy, de nem oldalaz. Egyszerûen ennek a mozgásnak több köze van egy pingvinhez, mint egy kapushoz.

Breki33
megnéztem jópárszor, az én gólom
kiis kockáztam

addig oldalaz míg a lövés oda nem ér akkor olyan mintha mellé menne és a kapufáról bepattanó labda irányába elindul befelé, de már csak ott tud beleérni
[HUN]FaTaL
A kapu közepéig oldalaz, utána sétál a kapufáig, majd megfordul. Nézd csak meg 😊

Breki33
van egy olyan érzésem, hogy online lesz

Ismerve a Konami-t
üDV!

Offline League lesz majd?Tud róla valamit?
Breki33
végre egy jó fû

Breki33
az nem sétálás hanem az oldalazó mozgás csak lassítva, ezt tényleg így tanítják a kapusoknak van erre pl, a háromkapusos gyakorlat mikor direkt így kell helyezkedni és védeni

a jó kapus folyamatosan helyezkedik, oldalazó mozgással mozog a kapu elõterében és mindig készen áll, hogy a védéshez megfelelõ helyzetben legyen

itt szerintem ezt úgy programozták le hogy helyezkedik és megpróbálja elérni, de azt hiszi mellé megy

#76963-ben látszik, hogy teljesen másképp viselkedik hasonló szituban
persze nem tõkéletes de egy össze vissza egyik kapufától másikig röpködõ kapus aki mellévetõdget és felugrálgat engem jobban zavarna

mielõtt vki kitalálná nem azt mondom, hogy tökéletes egyáltalán nem, animáció is lehetne szebb talán mozgás is finomabb de a gáztól messze van
és nem azért mert nem fifa :-)
[HUN]FaTaL
Akkor nem mozduljon, de ez a sétálás iszonyat nyomorék, a labda után fordulasrol nem is beszélve. Az meg külön vicc, hogy több éve nem csinálnak evvel semmit. Mondjuk ennek az idei PESnek nem ez a legnagyobb baja, sajnos.

Breki33
ha a jobb kapufához állsz és a labda a bal pipába megy biztos, hogy nem fog egy normális kapus vetõdni, hisz fizikailag lehetetlen úgy elérni
egyáltalán nem fog elvetõdni telkesen értelmetlen, ha nincs középen

ez jól látszik olyan szabadoknál mikor a sorfal által védett területekre lövik, a kapus vagy megse tud mozdulni vagy egyszerûen nem éri el

Mindkettõ szép gól!<#eljen> Viszont mindkettõnél látszik a már megszokott tipikus kapus bug, amitõl én személy szerint falnak megyek.<#idiota>
Nem az a baj hogy nem védik ki, hanem az hogy egyáltalán nem is reagálnak rá. Erre mondom én azt hogy a kapusok külön életet élnek, mintha egy másik dimenzióba lennének mint a többi játékos.

Breki33
a kapufáról pattan be azután lép az alapvonal felé a kapus és ér hozzá
szerintem ez már bent van mielõtt hozzáér

kár hogy nem mentettem el akkor meg lehetne nézni oldalról
[HUN]FaTaL
Az is biztos, hogy eloben nem kezd el szaladni a másik kapufaig, a minimum, hogy elvetõdik. Es nem fordul így a labda után, nem mond már, hogy szerinted ez reális.

Breki33
egyáltalán nem áll, a jobb kapufához helyezkedik onnan indul a balig
jobb kapufától vetõdve egy bal pipába menõ lövést úgyse érne el

fõleg ha azt hiszi, hogy mellé megy sokszor élõben se reagálnak

deha igen pl ez szinte közvetlenül utána volt, látszik, hogy nem rajta múlik

Ezt csak bravúrral lehet védeni
tobias88
De akkor is, nehogy azt mond már hogy ez reális hogy végig ugyan úgy áll. Ha bebikázzák mellette, akkor is tesz valami mozdulatot, nem csak áll mint egy gyökér a gól után is és simán megfordul a labda irányába.
jó de akkor is basszus ha megy feléd a labda legalább valami mozdulatot csinálsz... de a kapus csak odafordul és hagyja hogy bepattanjon róla 😄

Breki33
miért is?

a gifeket én jelentõsen belassítom, hogy jobban látható legyen
ez tök erõs dupla lövés ami a kapufáról bepattan

az a kapufás gól viszont akkor is gáz

Breki33
ja kb ennyit :-)

Breki33
tudtam, hogy lesz egy ilyen hozzászólás 😛

mondjuk megnézném egy kapus mit tehetne mikor öt méterrõl beollózzák

tobias88
ugyan úgy bambul ugyan az a kapus mindkét esetben <#idiota>
Breki33
ha beindul az üzlet 😛

Breki33
Jók ezek a helyezett lövések :-)

Rudee
Most nézem, hogy ML-ben az ifik közt a 32 játékos közül kb 3 spanyol, a többi meg... Ezt azért megcsinálhatták volna kicsit reálisabbra.

Rudee
Valahogy a cipõket nem figyeltem. PESedit-es cucc van fent, ami abban van az van benne.

Rudee neked is ilyen alap szar cipõk voltak ML-be??
Breki33
szerintem az direkt ilyen kis pöccintés
Rudee
Ez volt a legjobb kamera, de a lényeg pont lemaradt. Ramos-szal szereztem labdát a félpályán, piciny sprint utáni bal oldali beadását várta az argentín:

Gabor77
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy master league-ben hogy lehet labdát váltani? Alapból '98-as Adidas VB labdát rakja be...pesedit 1.0 patch.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Valakinek esetleg van valami híre az offline League módról? Konami nem reagált még arra hogy miért nem rakták be? Nagyon remélem hogy az októberi update-ben bent lesz, mert ha nem akkor lenyelhetik keresztbe, nem lesz hosszú életû a játék.. annak ellenére, hogy a rengeteg hibával együtt is jól játszható lenne a játék.