81526
-
nem nem ezt mondom
a lagmentes stadion kisebb kevesebb textúrát tartalmazó de attól még pofás stadion
pl Pes5-ben ilyen volt a Sücho vagy mi a neve ami direkt erre lett kitalálva.
De nem állítom, hogy pl egy Bernabeu-tól lag lesz csak nagyobb prociidő kell hozzá a gépnek.
Én a kitserveres dolgaim ellé leteszteltem 10-15 offline szezonon és nagyon sok stadiontesztelésen keresztül (ugye mikor stadion tesztelek mást is tesztelek)
Én igazából a nagy patchekből a stadionokat úgyse rakom be vagy feljavítom mindet és akkor tesztelem is újra vagy besem rakom, hisz nálam már jobb van hülyeség lenne felülírni -
milyen az a "lagmentes" stadion ?
hiszen pont azt mondod, hogy a kiegészítők nincsenek hatással a játékra :)
nem a stadion miatt van lag vagy egy fűmintázat miatt
csak azt mondtam, hogy ha a kitserverben vannak olyan dolgok amik nem 100%-osak akkor kifagyhat a játék, nekem is be van kapcsolva, csak jelenleg a stadionok hiányoznak belöle, de kijelző, labda, csuka, mez...stb benne van
amúgy meg nálam az "eredeti" img kiterjesztésű fájlokban nincs semmi kiegészítő, csak a kitserverbe minden, úgyhogy nálam az alap dolgok vannak ha nincs kitserver
persze sokkal jobb kitserverrel játszani, de ha arról van szó, hogy 1x-2x kifagy miatta a játék, akkor vagy kikapcsolom, vagy csak olyat rakok bele ami tutira jó, mert egy nagy patchben mindig lehetnek hibák és vannak is !
részemről ennyi :) -
na akkor végre vmiben egyetértünk :-)
ha gond van vele offline-ban kiderül, ha nincs akkor az ugyis csak a te gépeden jelenik meg
egyre kérek mindenkit aki velem játszik ha lehet Konami Stadiont állítson be és csíkos gyeppel ne mintázat nélkülit.
Az nekem egy kicsi hangulatos és lagmentes stadion. -
Egy gondom van a kis mezes logókkal kapcsolatban, hogy azokban holland csapatok vanak így pl a Bayern Münchennek nem ilyen korrekt logója lett hanem talán a Spartha Rotterdam-é -
én se látok okot a kitserver kikapcsolására -
én a stadionokatamikor csinálom tesztelem
sőt ha kiszedem a kitservert-ami sztem továbbra is felesleges-akkor se az alap dolgok vannak
De sztem még akár az Euro 08-as patchel is lehet hentelni
izé onlineoooooooozni :-)
Nekem az evolutionos van és semmi gondom nem volt vele ha jól tudom
-
elvileg nincs tele, mert voltunk már bent 32en is és most csak 30 van -
nekem is duplán volt a nevem, mert egy másik gépről is bejelentkeztem 1x, de tegnap töröltettem a szoba gazdájával, szóval 1 hely tutira felszabadult :) -
azért mert előről elkezdtem bepakolni a cuccokat a kitserverbe és csak azokat teszem be ami tutira jó és nem fagy ki a játék már csak a stadionok vannak még vissza, azokat letesztelni viszont sokáig tart :(
ti melyik mezcsomagot használjátok ? nekem nem a legutolsó volt fent, hanem az evo2-es és úgy tűnik ez volt a problémák forrása leginkább -
ki kéne töröli a felesleges neveket -
Danyi #45414 Valaki egy online meccs? Hamachira nem tudok felmenni... <_< Vagy ha lehetne kibővíthetnétek azt is. :) -
-
kérném a faq készítőjét az online játék leírását rakja be a Faq-ba -
Sheva-nak még üzenném
1. Azért mondtam az első gólra, hogy les mert lehet az indításnál beragadt egy JUve védő de aztán mikor bepasszolta középre akkor előrefelé passzolta és aki ben állt előrébb volt sztem mint a passzoló és tudtommal ez les.
2. Kaka-s esetnél valóban volt kicsit testel való lökés lehetett is hallani a pici lökés hangot, deha ezért 11-est adott volna kicsit kiakaszt. Persze lehet ha én támadok pont ellenkezőleg látnám. -
miért van ez az alap fű? -
mezt Graphic studióval lehet berakni, de hogy melyik bin-be azt nem tudom -
ventrillo nem hinném hogy befolyásolná -
próbálkozott valaki ventrilo mellett multizni? -
Tomy Lee #45406 Pont akkor lettél offline mikor visszaértem:( -
fúúúj
-
egy szépen végigvitt támadás után egy gól ( online )
-
Danyi #45403 csak elérhetlen :( -
Kérdeztem, de még nem válaszolt.Viszont akkor csak annyit segíts légyszives, hogy a mezt hogyan tudom berakni.512X512-es png kép. A csapatot sikerült beraknom, nevek meg csapatnév stimmel, viszont a mez valami chelsea-féleség. -
miért nem kérdezed meg a készítőjét
én fel nem rakok ilyet -
ez jó zene 
-
úúú, most vettem észre, szemetescacskóval sötétítették be az ablakot
-
Valaki segítsen!!!! A FRADI-val szeretnék játszani, de nem tudom hogyan kell a játékba rakni. Innen szedtem le: FRADI PATCH -
micsoda zene
-
Melyik programmal importáltok mezt a játékba?
-
Tomy Lee #45395
-
Köszi.Az Special Application-ba kell még valamit állítani? -
Az új kapitány
-
Danyi #45392 Köszi a helpet! Megvagyok, csak már vki ellenfél kéne. mert hamachi nem enged fel :( MSN: [email protected] -
akinek még szüksége lenne rá :
-
NAT menüben nálam a virtual server-nél vannak beírva ( máshová nem is tudnám )
ezeket a portokat kell megnyitni az okosság szerint:
TCP"="139"
TCP"="445"
TCP"="9001"
TCP"="11881"
UDP"="137"
UDP"="138"
UDP"="3478"
UDP"="3479"
UDP"="61122
UDP"="5730"
UDP"="5739"
-
És tudjátok mi az érdekes ,hogy a Routert ujrandítom és megint jó.Hihetettlen,ha valaki tudna segíteni írjon,hogy mi lehet a gond.Kösz -
Lehet hogy a Virtual Server-nél is be kell állíitani valamit nem csak a Port Mapping-nál?
-
A router így van beállítva
-
1 órát játszottam és már megint nemtudok rácsatlakozni,hihetettlen nemtudja valaki mi franc lehet a gond nállam?
-
Danyi #45385 Hali! Nem tok felmenni a hamachira... Azt írja h full a szoba :( Ilyenkor mit lehet tenni? :)