PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Na egyébként most beszéltem Quaresmaval és mondja, hogy FIFA 08 megjelenés óta megugrott a PESHUNGARY látogatottsága és egyre több az áttért lélek.
Mondjuk látva a nextgen FIFA 08-at nagy szerencséje volt a KONAMI-nak idén a PC-vel. Elég korrektül összerakta az EA, az új motor remek dolgokat hozott és biztos, hogy a FIFA 09 - PES 2009 között bitang nagy harc lesz PC-n.
Breki: Hátõõõ, én ehhez nem értek 😛
CSAK a Fradi
van arra ötleted, hogy GS-ben hogy lehetne egyszerûen szerkeszteni az alpha-t?
Egyébbként én vagyok a béna, az tény, de miért nem sikerül 11-nél irányba lõnöm? (csak fifa múltam van) 😄 A vetõdés kapussal már egyszer sikerült.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
CSAK a Fradi
körkörösrõl csak akkor kell ha sokkal szebb mint mediumon
http://www.speedyshare.com/955384628.html
Pl ha a Games-be van, akkor csak a Games-t, mert a Pes 2008 Demot magától beirja az elérési útba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Pontos tartalom:
esti stadion patch (by FCH)
nike Aerow labda (by gamingaccess)
új gyepek (jacksion1984)
Coca-Cola és Adidas reklámtáblák (FCH)
Lineups Update 1.1 (by mosu)
Javított settings.exe, most nagyobb felbontás is választható
Kitserver 7, ami lehetõvé teszi az egymás elleni játékot a demoban, valamint a grafikai beállításokat szabadon módosíthatjuk (by juce)
TimeExpander 1.1 (állítható a meccs hossza)
TELEPÍTÉS:
Indítsd el a letöltött exe fájlt, válaszd ki a PES 2008 mappáját, majd a telepítõ lecseréli a fájlokat.
pes2008demo patch