PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
felraktam azt a patchet, és választást nélkül, csak éjszaka tudok játszani a stadionban.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Eddig mindig a végén kaptam ki.
Még szép hogy ez nem fifa,attól jó😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
de ez a játék nem pár nap alatt megtanulható
aki ilyet akar az fifa......
Használod az L1+pasz kombinációt?
arra nálam nagyon szépen beindulnak üres területre
Nézed a radart? Ott szépen lehet látni ha kiugratható a csatár
sprintelésnél ha közelednek vagy a megtolós cselt vagy oldalracsel érdemes alkalmazni esetleg simán átlósan futni távolodva a védõtõl
védekezéskor érdemes a s+d-t felváltva alkalmazni, tehát ha szükséges másik védõt hívni keresztezni míg a hátsó rángatja
szögletnél én a radaron nézem és próbálok a csatár elé helyezkedni és kifejelni esetleg a kapussal kijönni
egy fejjel labdatáncoltatás majd egy gól annyira sarokba, hogy elõször azt hittem mellé ment......

amúgy csak azért kérdeztem, mert látom, hogy pc-n a játékmenet meg úgy elég sok minden nagyon jól sikerült, és remélem a ps2-es verzióban is ilyen, mert a grafika annyira engem nem zavar, hogy nem csilivili...
pc-s verzsönt nem tudom kipróbálni sajnos, mert a gépem túl kevés hozzá, de a ps2-est mindenképp beszerzem
Lenne pár kérdésem a tapasztaltabb réteghez😊
Regular szinten játszok,eddig fifaztam.Hol tudom beállítani,hogy a védelmem csináljon is vmit?Gyakorlatilag 4 emberem nem képes egyet leszerelni,16-oson belül simán szétpasszolja az ellen a védelmem.
Szögletbõl mindig gólt kapok.Vicces hogy egy francia,magas emberekbõl álló védelmet az ötösön belül lefejelnek a kis csatárok...
A másik a les taktika és a támadások.Az ellenfél gyakorlatilag hiba nélkül futtat lesre,ha netán véletlenül megindulok egy Henry-val vagy Ronaldinhoval,akkor valahonnan elõkerül egy utolsó védõ,aki a semmibõl utolér és leszerel.Kérdem én mégis mivel sprinteljek,ha a sprint gombot nyomvatartva utolérnek?Btw Henry-t nincs elõlény,aki utolérné ha megindul...
Ja igen a harmadik dolog,hogy mikor az ellenfél támad,náluk kb 8-10 ember vesz részt a támadásban.Nálam meg van hogy senkinek sem tudok passzolni mert velem egy vonalban futnak a társaim és b*sznak üresre futni.Van vmi külön gomb,mint a fifaban volt?Amikor meg megindulnék kontrában,akkor meg mire felérek félpályára,már megint ott van az egész védelem és kapok vagy egy szép lest megint,vagy leszerelnek könnyedén.
Mintha elállítódott volna a demo,eddig minden ment faszán,most meg alig tudok üresen kimozdulni.
Elõre is köszi a segítséget.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
amondó vagyok, hogy ki kellene próbálnod ha lehetõséged van rá, azt hiszem a PS2 verzió már megjelent
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
(gondolom csak grafikailag más, de ha valaki többet tud, akkor ossza meg velem, elõre is köszi)
ilyen is van... <#mf1>#mf1>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Beckham kicsit fura... nem gondoljátok? 😄

itt a világosabb alpha miatt világosabb a fû
Még mindig a próbás bin:
CSAK a Fradi
a demo kijövetele után sok ilyen kép volt
a bannerban lévõ is hasonló
Közeli mennyire legyen közeli? Azért gondolom ne zoomoljak rá teljesen..😊
CSAK a Fradi
érdekes a keresztkockás is csak átlós.........
szval lehet vhogy tükrözi? P
ide nem tudom berakni a képet imageshack-os