PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
NEM

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

rooney8
De a többi játék mûködik

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Aradebil2
nekem ilyet akkor csinált amikor megdöglött a vidikarim,elromlott a ventije

rooney8
Akkor a Format C:\ -t választom. Úgyis tele van már minden szarral a gépem

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kmarha
windows újrarakás, driverek frissitése, új hardwer beszerzése. Válasz nyugodtan! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rooney8
Hy. Az a problémám h fölraktam a Fifa 08-at, el akartam indítan, fekete képernyõ és kiírta h a vindóz hibát észlelt ezért..... Jó, biztos rosszul telepítette föl vagy valami. Fölraktam újból és megint ez. Akkor azt mondtam h akkor biztos a játék a sz@r és akkor elkezdtem tölteni egy másik Fifa 08-at. De akkor kedvem támadt egy kicsit PES-ezni (PES 2008 demo) és döbbenetemre az is fekete képernyõ és a vindóz hibát észlelt.... De viszont a PES-el tegnap játszottam és tök f@sza volt. Az kérdésem h van e összefüggés a kettõ között és ha van akkor mi a megoldás???

jogos a kérdés mert én se tudom😊

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

mondjuk LB-re gondolok, mert az LT taktikamódosító

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

itt mi az L1? Mert a settingsben LT meg LR van 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
de pl 84es a top speedje...
szerintetek az lehetséges, hogy 2géprõl ugyanazzal a kóddal belépjek csak másik profillal?XDDXD
Kmarha
?

felraktam azt a patchet, és választást nélkül, csak éjszaka tudok játszani a stadionban.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Firerock
gondolom annak is van saját topicja miért ezt a topicot kell beszennyezni ilyen ökör kérdésekkel?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

komolyan azt mondták van benne night valami....az hol van ? elõjött má nektek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kmarha
ja csak lehetne választani, hogy este vagy nappal akarsz játszani! 😞

gabi89
Na meg végre nem az a csúnya labda van 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Nekem is bejön fõleg a fû tetszik 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nagyon bejön ez a patch 😄 fõleg a coca cola reklámtábla 😄 meg a fü is király

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Waczkor
Köszi a válaszokat.Valami megjavulhatott,mert 2 6-1-es meccset játszottam😛
Eddig mindig a végén kaptam ki.

Még szép hogy ez nem fifa,attól jó😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

ilyet nekem rúgott 😄D

Breki33
Ez az alpha

Breki33
sajnos úgy néz ki tükröz

egy sima de szélesebb csíkos így néz ki

Breki33
taktikát meg a nálam okosabbak elmesélik, talán érdemes lenne egyik korábbi pes kézikönyvét átolvasni

de ez a játék nem pár nap alatt megtanulható
aki ilyet akar az fifa......
Breki33
most hosszan nincs idõm válaszolni, de két kérdés?

Használod az L1+pasz kombinációt?
arra nálam nagyon szépen beindulnak üres területre

Nézed a radart? Ott szépen lehet látni ha kiugratható a csatár

sprintelésnél ha közelednek vagy a megtolós cselt vagy oldalracsel érdemes alkalmazni esetleg simán átlósan futni távolodva a védõtõl

védekezéskor érdemes a s+d-t felváltva alkalmazni, tehát ha szükséges másik védõt hívni keresztezni míg a hátsó rángatja

szögletnél én a radaron nézem és próbálok a csatár elé helyezkedni és kifejelni esetleg a kapussal kijönni

Breki33
nálam messinek nagyon megy

egy fejjel labdatáncoltatás majd egy gól annyira sarokba, hogy elõször azt hittem mellé ment......

tobias88
ez milyen program? és sztetek a demo skilljei maradnak a fullban is? mert néhány játékos érdekesen gyenge(messi) vagy éppen erõs(Ronaldo)
gercse
én nem találkoztam még vele, de majd jobban körülnézek,
amúgy csak azért kérdeztem, mert látom, hogy pc-n a játékmenet meg úgy elég sok minden nagyon jól sikerült, és remélem a ps2-es verzióban is ilyen, mert a grafika annyira engem nem zavar, hogy nem csilivili...

pc-s verzsönt nem tudom kipróbálni sajnos, mert a gépem túl kevés hozzá, de a ps2-est mindenképp beszerzem

Waczkor
Üdv all!

Lenne pár kérdésem a tapasztaltabb réteghez😊

Regular szinten játszok,eddig fifaztam.Hol tudom beállítani,hogy a védelmem csináljon is vmit?Gyakorlatilag 4 emberem nem képes egyet leszerelni,16-oson belül simán szétpasszolja az ellen a védelmem.
Szögletbõl mindig gólt kapok.Vicces hogy egy francia,magas emberekbõl álló védelmet az ötösön belül lefejelnek a kis csatárok...

A másik a les taktika és a támadások.Az ellenfél gyakorlatilag hiba nélkül futtat lesre,ha netán véletlenül megindulok egy Henry-val vagy Ronaldinhoval,akkor valahonnan elõkerül egy utolsó védõ,aki a semmibõl utolér és leszerel.Kérdem én mégis mivel sprinteljek,ha a sprint gombot nyomvatartva utolérnek?Btw Henry-t nincs elõlény,aki utolérné ha megindul...

Ja igen a harmadik dolog,hogy mikor az ellenfél támad,náluk kb 8-10 ember vesz részt a támadásban.Nálam meg van hogy senkinek sem tudok passzolni mert velem egy vonalban futnak a társaim és b*sznak üresre futni.Van vmi külön gomb,mint a fifaban volt?Amikor meg megindulnék kontrában,akkor meg mire felérek félpályára,már megint ott van az egész védelem és kapok vagy egy szép lest megint,vagy leszerelnek könnyedén.
Mintha elállítódott volna a demo,eddig minden ment faszán,most meg alig tudok üresen kimozdulni.

Elõre is köszi a segítséget.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

The Hedgehog
huh ez nagyon jó kérdés... én tippelnék alapozva arra a videóra amit belõle láttam játékmenetben is eltér a két játék, de kövezz meg ha nem

amondó vagyok, hogy ki kellene próbálnod ha lehetõséged van rá, azt hiszem a PS2 verzió már megjelent

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

gercse
Hellosztok, nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a Ps2-es verzió csak grafikában tér el a pc-s és egyéb verzióktól, vagy játékmenetben is?
(gondolom csak grafikailag más, de ha valaki többet tud, akkor ossza meg velem, elõre is köszi)

lobig

ilyen is van... <#mf1>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

The Hedgehog
viszont Ferdinand akár az igazi

The Hedgehog
nincs...

Beckham kicsit fura... nem gondoljátok? 😄

tobias88
van már kamera patch?
tobias88
ez nagyon komoly
The Hedgehog
egyébként nehéz így, hogy a három grafikai beállításon máshogy néz ki egy fû... vagy lehet h van valami trükkje, hogy ugyanolyan legyen?

Breki33
megnéztem újra, világosabb de olyannak kéne lennie mint a #36419

itt a világosabb alpha miatt világosabb a fû
AntiHero
Az igen tök zsír.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Breki33
ilyesmit szeretnék

Terminátor14
Õm, a sima 383-as bin megint nem jó, olyan mint a #36417.

CSAK a Fradi

The Hedgehog
a még mindig FIFA-sok ízlése érdekes... nekik a FIFA 08 is jól néz ki 😄

Terminátor14
Én abba a topikba kb egyszer mentem be 😛 Rábíztam a fanzátiámra...

Még mindig a próbás bin:

CSAK a Fradi

Breki33
olyasmi mint amit a Fifa vs topicba raktam be hogy ez rossz fû szerintük

a demo kijövetele után sok ilyen kép volt

a bannerban lévõ is hasonló
Terminátor14
Basszus, most léptem ki 😄 no mind1

Közeli mennyire legyen közeli? Azért gondolom ne zoomoljak rá teljesen..😊

CSAK a Fradi

Breki33
majd közeli képet is kérnék, hogy jó-e a részletesség
Breki33
ja és kilépés nélkül be lehet rakni az újat csak az új mecs betöltésekor jelenik meg
Breki33
ha lesz ötleted arra miért kockás holott az alpha csíkos csak szólj

érdekes a keresztkockás is csak átlós.........

szval lehet vhogy tükrözi? P
Breki33
nézd meg a soccergaming-on a fórumban van egy amit más csinált azis jó

ide nem tudom berakni a képet imageshack-os
Terminátor14
Jajah, szexi 😄

Mindjárt próbálom a 2.-at is, csak lejátszom a meccset 😊

CSAK a Fradi

The Hedgehog
szerintem karaj... eddig 2 gyeped tetszik... 😄