81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Shevanak üzenném, hogy meguntam az alap stadionokat

tehát amiket nem cseréltem az olasz patchban, de ő mindig azokat választja

Ezért megcsinálnám a Firenzei stadiont ilyenre új hálóval

És átküldeném neki és akkor ebben játszhatnánk a csik nélküli gyepek helyett
  • Breki33
  • Breki33

Thanks to maiers we are able to enjoy this Euro 08 Stadiums Pack for PES 2008. Stadiums included :

Ernst Happel Stadium Viena inside181
    Stadion Salzburg Wals-Siezenheim inside181
    Stadium de suisse [Eurocopa08] by johnao
    Wörthersee Stadion Klagenfurt FCH
    Letzigrund Stadion Zurigo rava71
    St._Jakob_Park_-_Basel inside181
    Stadion Tivoli NEU, Innsbruck maiers
    Stade de Genève Ginevra inside181
    Luzniki Stadium rava71

As usual in the archive you will find bin for the preview to put in the cv_0.img and map of the replaced bins.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=11868
  • Breki33
    Támadó/védekező beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)

A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekező/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.

Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)

A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyő jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függően, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekező beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekező beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
    Pl. az extrém védekező beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezővonal után már alig lesz passzlehetőséged.
    Figyelni kell arra, hogy a védekező/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítődnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat előre lesz tolva, hiába van eredetileg védekező taktika a rendszerben beállítva és fordítva.

Stratégiák (STRATEGY)

1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
    nincs ráhatásod a csapat viselkedésére

2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
    minden támadó játékos középre mozog, a formáció szűkebb lesz.
    Előnye: középen létszámfölény alakítható ki
    Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken

3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
    a jobboldali játékosok erősen előretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
    Előnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
    Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad

4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
    ua. mint a jobbszélen, értelemszerűen

5., „ellenfélfelező” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
    ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsők a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
    Előnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetőség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
    Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára

6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
    a szélső középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
    előnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással őriz
    hátránya: FMF és FS-nek hosszú idő szükséges a váltáshoz, így több időt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.

7., támadó liberó (CB OVERLAP)
    ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
    Előnye: meglepetés a támadásban
    Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.

8., pressing (PRESSURE)
    ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezető ellenfél felé kezd mozogni.
    Előnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
    Hátránya: különösen a támadók nagyon elől helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését

9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
    támadók elől maradnak
    Előnye: gyors kontra vezetése
    Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy

10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
    gyakorlást igénylő taktika a megfelelő időben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védő előre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
    Előnye: egy kis gyakorlással és megbízható védőkkel lesre állíthatód az ellenfelet
    Hátránya: időzítés rossz, szabad az út a kapud felé

11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR B)
    az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelőtt, mielőtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.
  • Shevchenko
    4-2-4,de védekezve és kontrára állítva.
  • midian
    hi
    Valaki le tudná nekem írni nagyjából hogy a taktikai beállításoknál mit szokott állítani (pl nem értem mértnem lehet a center atack ot a side atack ot és atöbbit alkalmazni ;mindíg csak egy az amit állít.
  • Shevchenko
    Valaki online?
  • Nagyi2pac
    Vki nem tudna egy olyan linket adni ahol a válogatott csapatok jelenlegi kezdő kerete megvan?
    THX
  • matula77
    Hát én ebbe nem találom hogy hol lehet állítani a számozást,feliratot.Azért köszönöm az eddigi segítséget!Nagyon jó a kedvenc csapatommal játszani!
  • 9csöves9
    na gyere

most.
  • báttyó02
    nem
    -
  • 9csöves9
    hejj valaki kipróbálja velem az onlájnt?
  • ForzaInter
    gamingacces, ott mindent megtalálsz
  • lampard99
    hello kellene nekem real madrid menü honnan tudom letöltenni?
  • Game Hunter
    Kozben allitgattam a dolgokon es most jobb, de azert kiprobalom a gameplayeket. Koszonom!)
  • 9csöves9
    mostvagyok:D

holnap?
  • kretyás
    Lajos barátunk mikor leszel msnen? :D
  • Breki33
    A World Cup patch még februári sztem nem tartalmas külön gameplay-t

Érdemes kipróbálni a Chims féle gameplay-okat de nem biztos, hogy kompatibilisek ezzel a patchal

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Optionfiles
  • Breki33
    http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Tools

pl PRO EVO Editor
  • Tomy Lee
    Nem jön valaki pár meccsre?Lehetne Random team-et is játszani:)
  • Game Hunter
    Hello!

Felraktam a World Club Patch 1.2-t meg a World Club Patch 1.2 Realism adatbázis-t es nem tetszik a gameplay! 20 perc utan is tul gyorsan mozognak a jatekosok! Az eredeti jobb volt szerintem, vissza lehet tenni? Vagy van mas gameplay? thx
  • matula77
    ok, akkor marad az adatbázis. milyen programmal tudok belenyúlni?
  • Breki33
    ott sztem sehogy
  • matula77
    ggs-el küzdök, de hol tudom megnézni, hogy melyik mezhez milyen betűtipus tartozik?
  • Breki33
    vagy adatbázisban másikat rendel hozzá
  • Nagyi2pac
    Számozást és betűtípust sztem csak úgy tudsz változtatni ha egy másik csapatnak a számait, betűit ami tetszik Game Graphic Studio segítségével elmeted és beteszed (pl: a Fradi) betűtípusai és számtípusai helyére úgy mint a mezet.
  • Breki33
    sztem adatbázisd editorral talán lehet
  • matula77
    "Számozást váltani"-mármint betűtipust, vagy számtipust váltani
  • matula77
    Kösz a segítséget! Sikerült berakni mindent, de még lenne egy kis gondom: hogy lehet számozást váltani, vagy esetleg a szinét változtatni?
  • Shevchenko
    Olyan dolgokért adott már 11-es hogy eléálltam belémjött és simán befújt egy 11-est,dehát az a 11-es amit a bíró megad.
    A lest nagyon ritkán engedi el a bíró,ha egyáltalán elengedi,én személy szerint még nemláttam olyat,dehát az a les amit a bíró megad.
  • Shevchenko
    48349/48007 kb/s
  • tobias88
    ez a sok online tönkretette a gép elleni játékot, 10 perces meccsen is minimum rúgok 6 gólt
  • eZo
    8M/1M
  • AndrewT
    4096/200 kbitps, de ha közben nincs hangkommunikáció, akkor tűrhető.
    ventirlót pedig azért kérdeztem, mert tegnap gyanúsan azután, hogy megpróbáltuk használni, a pesmagazine nekiállt hibaüzeneteket köpködni, integer overflow és társai.
    gondoltam megkérdem, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban...
  • Breki33
    8000 kbps
  • tobias88
    akik szoktatok játszani online, milyen netetek van? mert havernak 1024/128as és eléggé laggolt, nektek?
  • tobias88
    én nem is merek arcokat betenni, az nekem kigyilkolja a játékot
  • Breki33
    Én inkább arcokkal vigyázok régen telepakoltam arcokkal aztán egyszer lefagyott.

TEsztelésnél kiderült, hogy oppá az arcos img nélkül simán megy
    DE a hiba ugye nem berakás után derül ki hanem lehet egy hónap múlva

Miután ez többször előfordul csak egyesével rakok be arcokat és csak ha nagyon jó, nem dömpingszerűen.